11 tekenen van een Heyoka Empath Tweelingvlam (een krachtige combinatie)

  Heyoka Empath Tweelingvlam

De reis van de tweelingziel is: ongelooflijk zeldzaam en uniek normaal (wat dan ook) normaal is voor tweelingzielen), maar als een van jullie een Heyoka-empath is, kunnen dingen ... interessant worden.

Tweelingvlammen zijn al meer afgestemd op de emoties en energieën van de mensen om hen heen, waardoor ze natuurlijke empathie hebben. Deze specifiek type heeft een interessante manier om anderen te helpen en kan je op weg naar vereniging helpen... maar zo voelt het niet altijd.

InhoudsopgaveWat is een Heyoka Empath Tweelingvlam?

Ik hou niet van krijgen te vastgelopen in terminologie, maar Heyoka is een Indiaanse term die losjes vertaald naar heilige clown . Historisch gezien zou het verwijzen naar iemand die de status-quo uitdaagde door middel van humor en ... een beetje buiten de gebaande paden te zijn.

Als dit voor jou nog niet als een tweelingziel begint te klinken, wil je misschien even de tijd nemen om mijn gids te bekijken op wat tweelingzielen werkelijk zijn .

Voor empaten en energiewerkers is een Heyoka een term voor iemand die: actief verstoort de energie van anderen. Duwt ze van hun huidige pad.

Niet om ze te kwetsen, maar om ze te begeleiden.

Vaak zijn deze spirituele narren niet weten waarom ze doen wat ze doen. Ze hebben vaak het gevoel dat ze luchthartig zijn en grappen maken, maar het universum stuurt ze in iemands leven als een cursus corrector .

Een Heyoka-empath kan zelf op de reis van de tweelingziel zijn. Een krachtige combinatie van iemand die niet alleen is zeer afgestemd op de energieën en emoties van de mensen om hen heen, maar wordt actief geroepen om zowel anderen als zichzelf te helpen.

Vaak op onconventionele manieren.

Zijn ook mogelijk voor een vals tweelingziel een te zijn. Een beetje onheil in je leven (of dat van je spiegelziel) veroorzaken om je aandacht van de verkeerde plaats af te leiden. Voorkom dat jullie twee uit koers raken.

Tekenen dat jij (of je tweelingvlam) een Heyoka-empath bent

zoals bij een kavel van de reis van de tweelingziel, zullen sommige lijnen hier vervaagd worden. veel van de normaal dingen die je zou zoeken in een empath zijn soortgelijke dingen die je zou zien in tweelingziel huwelijksborden (bijvoorbeeld).

Tweelingvlammen zijn al afgestemd op de energieën van de mensen om hen heen, dus het is niet verwonderlijk dat sommige dingen die een Heyoka maken, ook symptomatisch zijn voor tweelingvlammen. Dus (zoals bij alle externe tekens), onthoud dit:

  Heyoka Empath Tweeling Vlam Teken Je tweelingzielreis is uniek. Gebruik deze tekens zijn een richtlijn, geen vaste regel .

Je verlegt altijd grenzen (en verveelt je)

Een Heyoka empaat kleurt buiten de lijntjes. niet om opzettelijk schade of problemen veroorzaken, maar omdat ze de wereld anders zien.

Dingen normaal doen kan een snel saai . Soms is de beste manier om vooruit te komen, een paar eieren breken en kijken wat er gebeurt.

Opkomen voor degenen die dat niet kunnen

Jij (of je tweelingbroer) zal vaak opkomen voor degenen die niet voor zichzelf kunnen of willen opkomen. Jij bent niet op zoek voor een gevecht, maar je innerlijke leiding weet wanneer er iets mis is. Jij bent niet proberen om een ​​probleem te veroorzaken, maar je kunt niet om iemand heen die een bondgenoot nodig heeft.

Dit is een van de gemakkelijker te herkennen tekens voor een empathie, gebruikelijk voor degenen die op de tweelingvlamreis zijn, maar een Heyoka zal waarschijnlijk ... anders handelen. Hun verdedigingsmethoden zijn vaak onconventioneel maar effectief.

Een geboren leider (of rebel)

Heyoka tweelingzielen nemen vaak een leidende rol op zich ongewild . Zelfs mensen die niet spiritueel zijn afgestemd, zullen van nature naar een tweelingvlam kijken, maar de Heyoka-empath neigt meer naar de rebellenkant.

Je bevindt je vaak in een machts- of invloedspositie en weet niet echt hoe je daar bent gekomen. Het gebeurde gewoon. Mensen om je heen voelen zich aangetrokken tot je energie, maar je gaat niet de standaardrol op je nemen.

Het maakt echter niet uit. Ze zullen het proberen te begrijpen opgeven waarom je bent buiten de doos en volgt gewoon de rit.

Je neemt geen nee als antwoord

Empathen (en tweelingzielen) zijn natuurlijk afgestemd naar de berichten van het universum. Of ze nu een bewuste beslissing nemen of niet, als ze weten wat ze moeten doen, 'met betrekking tot Gaan i om het te doen .

Vaak geconfronteerd met mensen wiens standaard is om 'nee' te zeggen, kan dit frustrerend worden. Je zult merken dat je hoofden stoot met gezagsdragers of mensen in machtsposities, meer dan de meesten. Deze momenten zijn echter niet veel meer dan verkeersdrempels.

Als je tweelingziel een Heyoka is, is dit er een om op te letten. Het zou kunnen lijken alsof ze gewoon in de problemen komen, maar uiteindelijk leer je ze te vertrouwen.

Je duwt anderen vooruit

Zelfs mensen met Nee interesse in de spirituele reis weet dat de ultieme drive van een empath is om anderen te genezen en te helpen. Een Heyoka tweelingvlam is niet anders. Hun acties zijn onorthodox en verrassend, maar ze zijn hier om te helpen .

Je zult je vaak aangetrokken voelen om anderen te helpen (of ze het nu willen of niet). De Heyoka in jou betekent gewoon dat je in het begin waarschijnlijk met ze stoot. Ze zullen je hulp misschien weerstaan, maar ze zullen er uiteindelijk achter komen dat je goed voor hen bent.

Je bent een wandelende emotionele achtbaan

Een empath ervaart intens emoties van de mensen om hen heen.

Een tweelingziel ervaart zijn eigen emoties en die van hun spiegelziel.

Combineer deze samen, en je hebt het recept voor sommigen intens ervaringen. Van de Heyoka empathische tweelingzielen waar ik in de loop der jaren mee heb gesproken, heeft dit de neiging zich te manifesteren als een soort ernstig moeilijk ervaringen vroeg.

Zoals leren rijden op een emotionele stier. Eentje met extra hoorns die wakker werd aan de verkeerde kant van het bed.

Je eigen emoties kunnen in de war raken met die van anderen die maken wat jij wil een raadsel. De reis van de tweelingziel is een weg van zelfontdekking en, voor een Heyoka, kan het soms een beetje hobbelig zijn terwijl je leert samen te voegen wat jij willen.

Je bent spannend

De dingen die je deze hobbelige weg bezorgen, maken het leven ook spannend. Zowel voor jezelf als voor anderen om je heen. Er is nooit een saai moment wanneer je met een Heyoka tweelingvlam bent (ook al zou je soms willen dat die er was).

Het alledaagse is niet waarvoor we hier op aarde zijn gezet. Het was de bedoeling dat we het leven ten volle zouden leven, en dat is waar het bij een tweelingziel-relatie om draait. A Heyoka past deze filosofie gewoon wat ruimer toe dan de meeste.

Het is een versterking van een toch al intense ervaring.

Je houdt een spiegel voor

Tweelingvlammen spiegelen elkaar . Het is een van de bepalende kenmerken van de tweelingzielrelatie. Als we het koken Rechtsaf tot de basis, de reden die we hebben tweelingvlam scheiding is dat jullie allebei elkaars gebreken en onbereidheid naar elkaar spiegelen.

Als een Heyoka tweelingvlam doe je dit niet alleen met je spiegelziel, maar ook met de mensen om je heen. Het is een krachtig hulpmiddel voor zelfgroei, zowel bij jezelf als bij anderen, maar het kan ook moeilijk te hanteren zijn.

Je komt in situaties terecht waarin je gedwongen wordt om naar je eigen tekortkomingen en die van anderen te kijken. Ze zullen je er niet altijd voor bedanken, maar op de lange termijn zal het hen helpen.

Dit brengt ons bij het volgende bord.

Eerlijkheid boven alles

Een Heyoka (vooral een tweelingvlam) heeft de term zeker gehoord eerlijkheid duurt het langst . Iedereen heeft. Het verschil is dat ze dit ter harte nemen.

Of je het nu wilt horen of niet, een Heyoka tweelingvlam zal het je rechtstreeks geven. Geen suikerlaagje, geen gesjouw rond de pot. gewoon puur onvervalst eerlijkheid. De meesten van ons zijn daar niet klaar voor.

Ze proberen niet om problemen te veroorzaken of iemand pijn te doen, maar afleiding en leugens vertragen alleen onze vooruitgang naar wat we echt willen. Dat geldt net zo goed voor de mensen om je heen.

Je bent onvoorspelbaar en nieuwsgierig

De reis van de tweelingziel is op zich onvoorspelbaar, maar de Heyoka-factor is als het gieten van gas op de vlammen. Dan maar een paar extra blikjes erop gooien gewoon voor de zekerheid .

Mensen weten niet wat ze van je kunnen verwachten. dat doe je niet Echt weet ook wat u van uzelf kunt verwachten, maar u zult nieuwsgierig zijn naar wat u vervolgens gaat doen.

Een Heyoka is nieuwsgierig. Ze willen ontdekken, begrijpen en zijn zeker niet bang om risico's te nemen. Ze nemen geen genoegen met het zijn vertelde iets gewoons is . Ze doorbreken de mal en creëren soms iets nieuws voor in de plaats.

Eindeloos creatief

Tweelingvlammen gedijen met co-creatie. Ze brengen iets nieuwe en briljant in de wereld samen . Een tweelingvlam van Heyoka gaat net een stapje verder en creëert vaak iets niemand zag aankomen.

Hun natuurlijke creativiteit kan de vorm aannemen van kunst, muziek of schrijven, maar ze zullen zeker niet worden beperkt tot kunst. Hun echte creativiteit komt vaak tot uiting in hun plannen .

Ze schieten voor de sterren. Ze denken er niet aan om te vragen als ze kunnen iets. Het gaat meer over hoe.

De strijd van een Heyoka Empath Tweelingvlam

Begrijp me niet verkeerd .

Het is een zegening om met deze geestelijke afstemming ter wereld te komen. Het is een cadeau voor jezelf en de mensen om je heen. Het is een geschenk aan iedereen op aarde. Het is ook een krachtig hulpmiddel om je pad naar vereniging te bevorderen, aangezien het vermogen van Heyoka om te spiegelen en te genezen actief zal zijn help je tweelingziel .

Maar de reis van de tweelingziel kan al turbulent en moeilijk om mee om te gaan. In de vroege stadia zul je deze energieën en emoties moeten leren begrijpen en leren wanneer je anderen moet helpen en wanneer je je op jezelf moet concentreren.

Verdere begeleiding