12 manieren om te voorkomen dat de tweelingvlamverbinding te intens is

  Manieren om te voorkomen dat de Tweelingvlam-verbinding te intens is (1)

Ik zal de eerste zijn om het te zeggen - de tweelingzielverbinding kan (soms) te intens zijn en dit kan je reis zelfs vertragen. Ik dacht dat ik een snelle en gemakkelijke lijst zou maken over hoe je de sterkte van de verbinding als een voordeel kunt gebruiken - geen probleem.

De intensiteit van een tweelingzielrelatie is op zoveel manieren verbazingwekkend. Levensveranderend. Wanneer die intensiteit ons begint te weerhouden van het voortzetten van onze reis naar vereniging dan wordt het een probleem . Het antwoord is bijna altijd om die focus intern te brengen.

Soms kan de intensiteit ons geven spirituele zweepslag en meer kwaad dan goed doen. Tweelingzielen hebben te maken met meer energie dan de meeste mensen en dit kan even wennen zijn.Dus wat kun je doen en hoe kan dit je tweelingzielpad helpen?

Inhoudsopgave

Hoe de Tweelingvlam-verbindingsintensiteit te stoppen?

Nummer 12: Focus naar binnen

Als je me hebt horen zeggen iets over tweelingzielen, je hebt deze waarschijnlijk al eerder gehoord. Maar met een goede reden.

Het is belangrijk om eerst op jezelf te focussen. Dit is geen daad van egoïsme, dit is een daad van zelfbehoud. Het is ook een daad van het helpen van je tweelingzus en je reis samen .

Beide tweelingen hebben werk te doen (daarom hebben we hebben tweelingvlam scheiding om te beginnen) en om je reis samen voort te zetten, heb je wat tijd uit elkaar nodig om te leren innerlijk te werken.

Geen van beide tweelingen heeft meer of minder werk te doen dan de ander (hoe het ook lijkt), maar de een heeft te maken met de intensiteit (dit is hoogstwaarschijnlijk jij ) kunnen moeite hebben om te voorkomen dat hun emoties in de weg zitten.

De tweeling met de tweelingzielverbinding die te intens voelt, kan niets voor hun tweeling doen totdat ze voor zichzelf hebben gezorgd.

Nummer 11: Haal adem

Daar zijn punten (vooral in het begin) wanneer je tweelingziel je gaat frustreren. De hele reis kan je meer frustreren dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

De intensiteit van de tweelingvlamverbinding betekent a veel energie tussen u, maar we moeten er ook rekening mee houden dat unie zelden van de ene op de andere dag wordt bereikt.

Er zijn Absoluut dingen die u kunt doen om uw reis te versnellen (deze lijst is een goed begin) maar soms moet je even op adem komen en geduld hebben met je tweelingbroer en de reis.

Ik weet het, makkelijker gezegd dan gedaan, maar de volgende stap zal dat helpen.

Nummer 10: Mediteren

  tweelingziel meditatie

Over ademhalen gesproken, tweelingziel meditatie is mogelijk een van onze belangrijkste tools.

Het helpt je niet alleen om kalmer te blijven tijdens intense of frustrerende momenten van de reis, maar het helpt je ook actief om jezelf fysiek, mentaal en spiritueel te verbeteren.

Of je nu een algemeen benadering van mediteren of gebruik mijn specifieke geleide tweelingvlammeditaties van de tweelingvlamcoaching ( hier als je ze nog niet hebt gezien) kunnen we de focus leggen naar binnen en creëert een buffer tussen onze emoties en de intensiteit in ons dagelijks leven

Tweelingvlammen hebben meer baat bij meditatie dan de meeste mensen, omdat het je meer controle geeft over de band tussen jullie beiden en het is een van de gemakkelijkste manieren om je tweelingzus te triggeren om zich op hun eigen reis te concentreren.

Het is een manier om je verbonden te voelen en elkaar te begeleiden, zelfs als je fysiek gescheiden bent.

Nummer 9: Externe begeleiding

Beide tweelingen op de hogere dimensies en het universum Als geheel wil dat jullie allebei samenkomen en een unie bereiken.

Dit betekent dat u ook kunt leunen op de extern om te helpen met de intensiteit van de verbinding. Als het te veel wordt en je wordt geplaagd door twijfel en onzekerheid, laat het universum dan wat licht voor je werpen.

Ik heb het gehad over het gebruik van de Tarot voor tweelingzielen en ik bied lezingen aan om te proberen mensen te helpen hun reis te navigeren, maar zelfs een snelle verspreiding zelf kan je helpen ontspannen en gefocust te blijven op waar je op moet letten.

Tarot-lezingen in het algemeen kunnen u helpen uw leven op verschillende gebieden te begeleiden. als jij doen gebruik de om je specifiek te concentreren op de reis van de tweelingziel (wat prima is), concentreer je gewoon niet te veel op de korte termijn problemen. Concentreer je op wat je kunt doen om jezelf verder te brengen naar de vereniging.

De Tarot is niet de enige plek waar je begeleiding zult zien tijdens intense momenten. Bijna elke tweelingziel die ik heb gesproken heeft gezien tweelingziel nummers en andere vreemde synchroniciteiten die hen verder leiden. Van datums en tijden tot telefoonnummers en adressen, wanneer patronen zich blijven voordoen, proberen ze uw aandacht op de juiste plaats te houden.

Nummer 8: Begrijp de reis

Sommige delen van de reis van de tweelingziel kunnen lijken overweldigend zelfs als je doen weten waar ze vandaan komen. Hoe meer je de reis begrijpt, hoe beter je voorbereid bent om de intensiteit het hoofd te bieden.

Houd een open geest bij het leren over tweelingvlammen. Over sommige dingen zijn we het allemaal eens en over sommige dingen zijn mensen het niet eens. Leer van iedereen die vindt dat je resoneert met en begrijpt zo veel als je kan .

Neem hier nogmaals de tijd voor. Je hoeft het niet van de ene op de andere dag te begrijpen.

Nummer 7: Beoordeel je tweelingvlam (of jezelf) niet

Deze zie ik veel te vaak.

Stel jezelf, je tweelingziel of je reis samen geen oneerlijke verwachtingen. Het maakt niet uit welk ander verhaal of ervaring je hebt gelezen wanneer elke tweelingzielervaring is uniek .

De jouwe zal nooit precies hetzelfde zijn als die van iemand anders. U zult niet dezelfde tekens of tijdlijn hebben.

En dat is oké.

Verhoog de intensiteit niet door meer van jezelf of iemand anders te verwachten. Richt uw tijd en energie op de dingen die u kan controle en vertrouwen in het proces om zich te ontvouwen.

Nummer 6: Verhoog je vibratie

Het verhogen van je spirituele vibratie helpt je niet alleen om te gaan met het feit dat de tweelingzielverbinding te intens wordt, het helpt je ook actief verder op het pad naar vereniging.

Het verhogen van je spirituele vibratie helpt tweelingvlammen op alle niveaus van het bestaan, wat tweelingvlammen kan helpen dichterbij te komen zonder de intensiteit van dingen te snel in de 3D te duwen.

Je kunt dingen doen zoals focussen op tweelingvlamblokken opruimen of volg mijn vibratiemeditaties. Je zult ook merken dat dingen zoals je telepathische verbinding een stuk gemakkelijker te beheren worden en dit helpt jullie beiden .

Het verhogen van je trilling (en die van je tweeling) betekent vaak gewoon dat je uit de weg gaat.

  Tweelingvlamverbinding Intens

Nummer 5: Geef jullie allebei de ruimte

ik bedoel niet alleen fysieke ruimte . Zelfs als de intensiteit van je band een fysieke scheiding tussen jullie creëert, moet je je nog steeds allebei geven en je tweeling wat ruimte om te groeien.

Dit is niet hetzelfde zoals het vergeten van je tweelingbroer of het opgeven van de reis. Het betekent gewoon dat als het te intens wordt, je opnieuw moet evalueren hoe je je tijd doorbrengt.

Misschien zal de intensiteit voor jullie allebei verminderen door je volledig op een ander gebied van je leven te concentreren.

Nummer 4: wees eerlijk

Op de hogere niveaus zijn tweelingvlammen altijd eerlijk tegen elkaar en zichzelf. Op de fysieke dimensies maakt de intensiteit van de reis dat soms moeilijker.

Soms liegen we misschien tegen onze tweeling, maar vaker we liegen tegen onszelf . Soms overtuigen we onszelf ervan dat we klaar zijn voor een unie, terwijl we eigenlijk net zoveel werk te doen hebben als de runner twin.

Het kan ook betekenen dat een tweeling zijn emoties of gevoelens voor onze tweeling verbergt. Dit betekent niet dat we ze elke wakkere gedachte moeten vertellen, maar we moeten onze gedachten niet filteren.

Op de hogere niveaus communiceren jullie allebei constant open en eerlijk, dus als we in de 3D liggen, kan dit nog verwarrender zijn. Dit bouwt zich op en manifesteert intensiteit tussen jullie twee en kan ernstig uw reis verder vertragen.

Nummer 3: Overgave

Ik bedoel niet letterlijk met een witte vlag zwaaien en ik betekent zeker niet dat je je reis samen moet opgeven .

Maar de tweelingvlam overgave fase is een belangrijke mijlpaal op de reis. Het gaat om vertrouwen op het pad en niet hebben om je er constant zorgen over te maken.

Het gaat erom een ​​stapje terug te doen en niet dagelijks toe te geven aan de intensiteit van de verbinding. Besteed een deel van uw tijd en energie ergens anders aan. Anders kan de reis aanvoelen als een nooit eindigende bergopwaartse strijd.

De reis van de tweelingziel lijkt vaak alsof er nooit een einde aan komt, alsof tweelingzielen constant de ene strijd na de andere aanvechten. Er is zoveel werk te doen en die twee stappen vooruit lijken soms vijf stappen terug.

In plaats van te vechten tegen wat je niet onder controle hebt, geef je je over en vertrouw je op het lot van de tweelingziel en het proces. Vertrouw erop dat de tweelingzielverbinding die te intens wordt, een doel heeft en uiteindelijk zal leiden tot een tweelingvlammening.

Nummer 2: Praat met anderen

Als dingen worden te intens dan kan het helpen om met iemand anders dan je tweelingziel te praten.

Te vaak gaan tweelingvlammen alleen door de reis omdat ze de complexiteit van de tweelingvlamreis niet willen uitleggen. Als je iemand kent die spiritueel gevorderd genoeg is, zou je hem of haar de basis kunnen geven of gewoon hou het simpel .

Vertrouw de vrienden en familie in je leven die steun kunnen bieden. Ook als je dat niet bent direct vertel ze over je tweelingziel (om welke reden dan ook) vertel ze gewoon dat het leven op dit moment intens is en breng wat tijd met ze door.

Je kunt ook online contact opnemen met anderen die door de tweelingzielreis gaan en die zullen begrijpen wat je doormaakt.

Nummer 1: stuur in de slip

Deze gaat in tegen al het andere dat ik tot nu toe heb gezegd . Tweelingvlammen zijn krachtige spirituele wezens en soms kan de intensiteit van de verbinding in uw voordeel werken.

Het is aan jou om te weten wanneer dit is van toepassing, maar vertrouw op je intuïtie en die van je tweelingzus.

Tweelingzielen hebben een emotionele, mentale en spirituele verbinding die er altijd is. Er is geen manier voor hen om te zijn te dichtbij en in sommige opzichten is er geen manier voor hen om te zijn te intens.

Hoewel het frustrerend kan zijn, kunnen dingen om een ​​reden soms uit balans zijn. Je tweelingzus (of het universum) probeert misschien je aandacht te vestigen op een plek die behoeften dit soort intense energie.

Er is geen eenvoudig antwoord wanneer de energie van de tweelingziel overweldigend is. Er is trouwens geen eenvoudig antwoord op de reis van de tweelingziel.

Hopelijk kunnen deze stappen het net een beetje makkelijker en rechtvaardig maken weten dat de intensiteit van deze verbinding de moeite waard is. Hoewel de intense verbinding soms kan steken, lijken de problemen een kleine prijs om te betalen als je door bent naar de andere kant.

Laat me helpen