12 Tweelingvlamstadia (en hoe je er doorheen kunt komen)

  Tweelingvlamstadia

Proberen de tweelingvlamstadia te begrijpen kan een mijnenveld zijn. Niemand is het precies eens over wat de stadia zijn zo dat je verschillende termen, verschillende volgordes en (maar al te vaak) mensen ziet die ruzie maken over wat de 'echte' stadia zijn.

Verzand niet in de terminologie of volgorde. Je hebt me waarschijnlijk horen zeggen dat elke tweelingzielreis uniek is en ik meen het echt elk reis. De meesten van ons zijn het eens over enkele van de hoofdthema's van de etappes die je tijdens de reis doorloopt - maar er is geen routekaart voor een duidelijke A->Z.

Ik spreek met veel mensen die hun eigen pad gaan en er zijn enkele algemene dingen waar je naar kunt zoeken en manieren waarop je je pad naar tweelingzielvereniging verder kunt helpen.Stel geen oneerlijke verwachtingen over uw tweelingbroer of uw reis. Gebruik deze lijst (of een lijst met tweelingvlamstadia trouwens) als een ruwe richtlijn. Geen harde regel. De lijnen kunnen vervagen en u kunt stappen overslaan of volledig achteruit lijken te gaan.

Dit is allemaal een volkomen normaal onderdeel van de tweelingzielervaring. Spiegelzielen zijn in de beste tijden vrij moeilijk vast te pinnen op exacte details.

Inhoudsopgave

de stadia

Fase 1: Niet bewust

Hoewel tweelingzielen de neiging hebben spiritueel te zijn, lijkt er de verwachting te zijn dat ze al ergens naar op zoek zijn. In mijn ervaring is dit niet noodzakelijk waar.

Je bent je misschien helemaal niet bewust van tweelingzielen en relatief blij met een ‘normale’ 3D-relatie met iemand anders. Je zou kunnen denken dat dit is hoe het leven is en volkomen gelukkig zijn. Je bent je misschien helemaal niet bewust van het spirituele pad dat je volgt.

Op een bepaald niveau weet je dat je niet compleet bent, maar we negeren dit vaak. We duwen dit gevoel weg en soms zijn we ons er helemaal niet van bewust.

Je zou zo gelukkig kunnen zijn en ik bedoel echt gelukkig, maar er is vaak iets externs dat je naar de volgende fase brengt.

Fase 2: De trigger

Misschien maak je een belangrijke gebeurtenis mee in je leven of misschien word je op een ochtend wakker en? iets is veranderd.

Een spirituele jumpstart heeft je vooruit gestuwd en dit kan gebeuren in elk stadium van jouw leven.

Soms weet je niet eens bewust dat het is gebeurd, maar je wereld is niet meer hetzelfde. Je mindset verandert en je ogen gaan open voor de mogelijkheid van iets groters.

Dit kan zich op veel verschillende manieren manifesteren, maar het zal bijna altijd een vorm van verbetering zijn. Je kunt meer open gaan staan ​​voor spirituele vooruitgang of zelfs alleen maar focussen op je fysieke doelen. Er zal zijn iets je bent gedreven om te veranderen en te verbeteren.

Soms kan deze fase een beetje overweldigend zijn (vooral voor degenen die eerder weg zijn gebleven van spirituele onderwerpen). Op een hoger niveau weet je dat je op het punt staat een kruispunt te bereiken, maar deze energie wordt gemakkelijk verward als twijfel of frustratie over je levenspad.

Het kan een moeilijke fase zijn om door te gaan, maar tweelingzielen krijgen een kans die maar heel, heel weinig is.

Fase 3: De zoektocht

  Het zoek-tweelingvlam-podium

Na onze trigger voor spiritueel ontwaken, gaan we op zoek naar iets.

Nogmaals, hoe meer spiritueel afgestemd in dit stadium, weet dat het een... persoon maar vaak weten we dat gewoon er mist iets uit ons leven. Die drang om te vinden leidt ons op veel verschillende manieren.

Voor sommigen zal het ons ertoe brengen romantisch te zoeken. Vaak betekent dit de leerervaring van een valse tweelingziel terwijl we proberen een gat te vullen dat we niet helemaal begrijpen met... iets (of iemand).

Het voelt alsof er iets ontbreekt, maar je weet niet wat. Zoals wanneer je voor de koelkast staat maar niet goed weet wat je eruit wilt halen.

Er is iets niet op zijn plaats en voor korte perioden kunnen we onszelf wijsmaken dat het reizen, een carrièrestap of een andere fysieke afleiding is, maar hoe meer we proberen het antwoord te vinden, hoe meer we het gevoel zullen krijgen dat we ergens naar op zoek zijn.

Niemand om je heen zal het helemaal begrijpen, behalve misschien iedereen die dicht bij je staat en die op hun spirituele pad is geweest.

Fase 4: De 'Ene'

Als we eenmaal hebben ontdekt dat we op zoek zijn naar een persoon... gaan we op zoek naar ons idee van 'die ene'.

Tweelingzielen beginnen deze zoektocht eigenlijk op het moment dat ze op aarde aankomen, maar dat betekent niet dat ze zich er bewust van zijn.

Hollywood-films vullen ons zelfs met het idee dat we op zoek zijn naar een zielsverwant (en je zou moeten begrijpen dat de verschil tussen tweelingzielen en zielsverwanten ).

Tweelingzielen zijn op zoek naar iets groters dan alleen 'nog lang en gelukkig'. Ze hebben een zeldzame kans die maar weinigen krijgen - een kans om het andere deel van hun ziel te ontmoeten. Ware en volmaakte liefde. Diep begrip dat verder gaat dan wat soulmates ooit zullen voelen.

In dit stadium weten we dat vaak niet. We zullen worden geleid door Hollywood-romcoms naar mensen die we denken zal ons gelukkig maken, maar het lijkt nooit helemaal goed te voelen. Soms drijven we van relatie naar relatie of blijven we voor de lange termijn zonder het echt te voelen.

Soms kunnen we in dit stadium zelfs onze tweelingziel tegengaan, maar we zijn niet voorbereid op dit niveau van verbinding. De hoge energie tussen jullie wordt door beide kanten vaak verkeerd begrepen en jullie stoten elkaar af.

Fase 5: De donkere nacht van de ziel

  The Dark Night of the Soul Stage

De donkere nacht van de ziel voor tweelingvlammen is een turbulent moment van spirituele ontwikkeling. We gebruiken deze term misschien niet altijd, maar tweelingzielen wel altijd ga hier doorheen.

Nadat we hebben geprobeerd 'de ware' te vinden, worden we vaak geconfronteerd met eenzaamheid of een ongelukkige relatie. Geconfronteerd met twijfel, teleurstelling en ongeluk roert er iets in ons.

Deze fase gaat vaak gepaard met verdriet of zelfs depressie. Dat gevoel dat iets is niet op zijn plaats gebouwd, maar we weten nog steeds niet waarom of hoe dat gat te vullen.

Beide tweelingen gaan vaak tegelijkertijd door deze fase, maar zijn zich er totaal niet van bewust. Het gevoel van hopeloosheid en verlies zal weergalmen door de telepathische verbinding die spiegelzielen delen en vaak uit het niets opduiken als je tweeling een moment van beroering ervaart.

De donkere nacht van de ziel is vaak ongemakkelijk en er is geen duidelijke tijdlijn over hoe lang het duurt. Het is echter een noodzakelijk onderdeel van de reis van de tweelingziel. In sommige opzichten is het een moment voor introspectie en stilte voor de storm.

Fase 6: De verschuiving

De donkere nacht van de ziel laat ons zelden hetzelfde als toen we begonnen. Het drijft ons door immense veranderingen die we vaak de verschuiving of een geactiveerd ontwaken noemen.

We beginnen ons te verbinden met ons hogere zelf en krijgen een beter begrip van onszelf. Vaak beginnen tweelingzielen in dit stadium een ​​meer authentiek leven te leiden.

Je ziet de wereld door gezette ogen. Beperkingen die je ooit tegenhielden, vallen weg.

In dit stadium heb je misschien nog niet van de term 'tweelingvlam' gehoord. Je begrijpt misschien niet helemaal waar je naar op zoek bent, maar je staat ervoor open dat het iets meer is dan de gemiddelde persoon zoekt.

Ik heb deze fase horen beschrijven als: spiritueel huiswerk en ik denk dat dat hoort. Deze verschuiving in perspectief zal er vaak toe leiden dat we dingen gaan onderzoeken waar we ooit voor gesloten waren of ons totaal niet van bewust waren.

Deze fase bereidt ons voor op een intense ontmoeting met onze tweelingziel. Het begint ons voor te bereiden op de echte spirituele reis die gaat komen. We beginnen te word wakker op ons ware pad.

Fase 7: De fysieke ontmoeting

Het ontmoeten van onze tweelingziel na de donkere nacht van de ziel en de ontwakingsverschuiving is ongelooflijk moeilijk te beschrijven omdat het zo'n persoonlijke ervaring is voor ieder van ons. Tweelingzielen komen oog in oog te staan ​​met iets waar ze al hun hele leven naar op zoek zijn en de verbinding slaat als een trein over hen heen.

Maar dit gaat vaak niet zoals je zou verwachten. Ik heb het gehad over het idee van liefde op het eerste gezicht tussen tweelingzielen voor en onthoud dit is niet een Hollywood-film.

Wanneer tweelingvlammen elkaar ontmoeten, is er een hoge energie. Explosief hoog. Soms betekent dit: intense aantrekkingskracht meteen, maar soms zou je elkaar echt kunnen haten.

Haat is niet het tegenovergestelde van liefde. Onverschilligheid is. Als er één ding is dat ik je kan vertellen over deze eerste ontmoeting, zal het niet onopgemerkt blijven door jullie beiden.

Hier wordt het lastig. In bijna elke tweelingzielrelatie ontwaakt de ene tweeling voordat de andere dat doet, wat betekent dat je meestal niet op dezelfde pagina bent voor die eerste ontmoeting.

Men staat meestal meer open voor de spirituele reis en ze weten dat ze op zoek zijn naar een echte verbinding. De ander is meestal nog steeds in de war over wat ze precies zoeken.

Voor sommigen leidt deze fysieke ontmoeting al snel tot een fysieke relatie. Als dit gebeurt, is het zal opvallen en eerdere relaties en valse tweelingzielen zullen niet eens beginnen te vergelijken.

Fase 8: De spirituele verbinding

Tweelingvlam telepathie begint op het moment dat jullie allebei op aarde zijn. Je bent altijd verbonden en gebruikt deze link om elkaar in stilte een duwtje in de rug te geven.

Soms je kunt je bewust zijn van deze verbinding voordat je elkaar fysiek ontmoet. Ik zie dit af en toe als ik met mensen spreek, maar over het algemeen valt het meer op na de fysieke ontmoeting.

Na de fysieke ontmoeting begint de spirituele verbinding pas echt.

Ons onderbewustzijn is gewend geraakt aan deze stille, leidende duwtjes, maar nu zullen ze zich in ons bewustzijn gaan manifesteren. Er zijn veel verschillende tekenen hiervan, zoals het gevoel dat ze in de buurt zijn, vreemde synchroniciteiten in ons dagelijks leven of zelfs flagrante berichten die opduiken.

Je zult een heerlijk gevoel van verbondenheid ervaren zoals je nog nooit eerder hebt gehad. Deze is waar je al die tijd naar op zoek was.

In deze fase beginnen tweelingzielen elkaar te spiegelen en zich voor hen (en onszelf) open te stellen op manieren die we nooit hebben gehad en hoewel dit nodig is om ons voor te bereiden op vereniging, veroorzaakt het bijna altijd problemen op de korte termijn.

Of we ons er nu bewust van zijn of niet, als mensen zijn we vaak niet voorbereid op dit niveau van verbinding en openheid. Een (of beide) tweelingen reageren vaak door uit te halen en overweldigd te raken (je hebt dit misschien wel eens horen beschrijven als:) zielsschok ).

De hoge energie van de verbinding in combinatie met het onbegrepen gevoel vecht vaak tegen de intense liefde van de verbinding en brengt ons op het podium waar we allemaal bang voor zijn.

Fase 9: de scheidingsfase runner/chaser

Misschien wel de meest gecompliceerde etappe van de hele reis en zeker de meest pijnlijke. De wittebroodswekenfase van de verbinding eindigt tijdelijk en een tweeling is overweldigd tot het punt van rennen.

De runner-tweelingvlam zal een excuus verzinnen dat past in het verhaal van hoe ze de wereld en relaties begrijpen. Ze zullen deze leugen aan jou vertellen, aan hun vrienden en... ook voor zichzelf .

Als ze niet klaar zijn om het niveau van verbinding volledig te begrijpen, zullen ze een reden vinden om er niet mee om te gaan. Het spirituele equivalent van je hoofd in het gezonde houden.

Begrip tweelingvlam scheiding is hier belangrijk.

Hoewel het fysiek, emotioneel en spiritueel pijnlijk is hoe we met deze fase omgaan, bepaalt hoe lang het duurt .

Vaak gaan we op zoek naar antwoorden en ontdekken we de term tweelingziel . De meeste van mijn lezers en kijkers hebben te maken met dit immense gevoel van verlies en hadden gewoon niet de woorden om volledig uit te leggen wat ze doormaakten.

In deze fase kan veel gebeuren. Rollen kunnen omdraaien, je gaat door periodes van twijfel en misschien zelfs door valse tweelingzielrelaties. Je kunt zelfs door meerdere scheidingen gaan en weer bij elkaar komen.

Er is hier geen vaste tijdlijn, het kan van alles zijn van dagen tot tientallen jaren (ik heb beide zeker gezien).

Er is maar één manier om deze fase te doorstaan.

Door je te concentreren op je genezing en het spirituele pad te bevorderen. Er zijn veel manieren om dit te doen (met de tweelingziel coaching , bijvoorbeeld). Wat we kan niet do is wentelen in dit stadium en gewoon wachten tot het universum (of de spiegelziel) erachter komt en dit stadium voor ons beëindigt.

Hoe graag het ook voelt, als je gescheiden bent, is er werk dat je kunt beide doen om je weg te vervolgen om weer bij elkaar te komen.

Opmerking: maakt niet uit wat podium waarop u zich momenteel bevindt. Als je hulp of begeleiding nodig hebt tijdens de reis, neem dan even de tijd om me erover te vertellen en laat me een tweelingziel lezen voor jou.

Fase 10: Overgave

  Tweelingvlam Overgave Stage

Nadat we door de onrust en pijn van de scheiding zijn gegaan en het pad hebben geaccepteerd waarop we ons bevinden, gaan we de tweelingvlam overgave fase .

We maken ons geen zorgen meer over hen. We stoppen onze tijd met focussen op of ze ons een bericht sturen of wat ze aan het doen zijn. We stoppen met het omgaan met constante twijfel en in plaats daarvan concentreren we ons helemaal op onszelf .

Dit betekent niet dat we de reis van de tweelingziel opgeven of onze tweelingzus negeren. Het betekent dat we ons richten op genezing, op het bevorderen van onze eigen doelen en (of we het nu weten of niet) we ons voorbereiden op de unie .

Op een bepaald niveau zijn we in dit stadium spiritueel bewust en weten we wat er gaat komen. We weten dat onze tweeling de tijd neemt om zich ook voor te bereiden en wij zullen weer samen zijn nadat deze fase is voltooid.

We geven ons over aan de reis, het proces en het pad dat we bewandelen. Onze vibratie stijgt en we groeien in verschillende aspecten. De gedeelde energie tussen beide spiegelzielen stuwt elkaar naar nieuwe hoogten.

Fase 11: Verlichting

Zodra beide tweelingzielen het stadium van overgave zijn binnengegaan en voldoende zelfverbetering hebben voltooid om verder te gaan, gaan jullie allebei een stadium van vibratie-uitlijning in, bekend als het verlichtingsstadium.

Je wonden uit het verleden zijn open voor elkaar en je houdt een perfecte spiegel voor elkaars liefde en onvolkomenheden. Je bent open en eerlijk naar elkaar en zet je ego opzij. Geen enkele relatie kan concurreren met dit niveau van verbinding en vertrouwen.

In dit stadium zullen tweelingvlammen stoppen met van elkaar weg te rennen en naar elkaar toe te bewegen. Soms schrik je misschien af ​​voor korte scheidingsfasen als je dat niet bent nogal klaar, maar deze worden korter en minder frequent naarmate je je voorbereidt op de laatste fase.

Fase 12: Tweelingvlam Unie

De laatste tweelingvlamfase.

Als jullie allebei door dit spirituele ontwaken zijn gegaan en aan de andere kant naar voren zijn gekomen als betere versies van elkaar, ben je klaar om weer samen te komen als één.

Jullie zijn er allebei klaar voor volledige overgave van het zelf en de ene om deel uit te maken van iets groters.

Dit noemen perfecte relatie doet het geen recht. Het is een liefdevolle harmonie tussen twee mensen, maar het vergelijken van een tweelingzielverbintenis met een gelukkig stel is als het vergelijken van een goudvis met een blauwe vinvis.

Dit zijn twee helften van dezelfde ziel die weer bij elkaar komen. Een spiritueel afgestemde verbinding van onbaatzuchtige liefde en een begrip dat verder gaat dan wat twee andere mensen kunnen delen.

Frustrerend genoeg is deze fase misschien wel de moeilijkste om onder woorden te brengen . Als je het ervaart, weet je gewoon dat dit de laatste fase is en voor altijd.

De reis van de tweelingziel is niet gemakkelijk. Het vereist dat je door stadia van pijn en angst gaat die soms als marteling kunnen aanvoelen, maar het is het eindresultaat waard - vereniging met je spiegelziel.

De enige manier om deze stadia te overleven is door je te concentreren op jezelf helen en door te gaan op je spirituele pad. Het maakt niet uit in welke fase je je nu bevindt, ik beloof je dat het het waard is.

Laat je niet afleiden op korte termijn. Concentreer je op het voortzetten van je reis en als je eenmaal een unie hebt bereikt, kun je het misschien beter beschrijven dan ik.

Krijg hulp in elke fase