22 Tweelingvlamkenmerken voor hardlopers en achtervolgers

  Tweelingvlamkenmerken

Hoewel elke tweelingziel (en elke reis) ongelooflijk uniek is, zijn er kenmerken die je kunt gebruiken om je reis te begrijpen. Ik heb mijn eigen tweeling ingesnoerd (we noemen hem) John ) nogmaals op deze om een ​​blik te werpen op beide kanten van de reis.

Een van de redenen waarom hij er hier niet graag over praat, is dat hij aspecten van het pad te moeilijk vindt om onder woorden te brengen. Ik snap het. Ik denk dat een deel van de reden waarom mensen het verkeerd begrijpen wat tweelingzielen zijn? is omdat ze kunnen zo moeilijk uit te leggen zijn .

Ik merk dat ik mensen vaak aan deze waarschuwing herinner, maar het is belangrijk:Doen niet oordeel over jezelf, je tweelingzus of de reis die je deelt geheel op tekens of kenmerken. We zien op deze reis slechts het topje van de ijsberg en dit zouden richtlijnen moeten zijn en geen regels.

Misschien zie je enkele van deze kenmerken, misschien zie je ze allemaal of je bent je er misschien niet bewust van elk van hen. Richtlijnen. Geen regels.

Inhoudsopgave

Kenmerken van Twin Flame Chaser

  Kenmerken van Twin Flame Chaser Er zijn enkele gemeenschappelijke kenmerken die ik zie bij tweelingvlammen.

Een tweelingziel jager is vaak de ontwaakte tweeling . Degene die, in ieder geval tot op zekere hoogte, de band tussen jullie twee begrijpt en omgaat met de harde emoties van hun spiegelziel die niet ziet wat ze zien.

Als een algemene regel de meeste van mijn lezers zijn de meer spiritueel bewuste jager, maar (in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht) denk ik niet dat ze het moeilijker hebben dan de hardloper. Daar komen we later op terug.

Een uit duizenden

De chaser is vaak de vierkante pin in het ronde gat. Ze passen niet bij de rest van de wereld en dat weten ze. Ze zijn vaak de buitenbeentjes en deze energie valt op bij anderen, zelfs als ze niet weten waarom.

Dit dient eigenlijk als een doel om dat gevoel van thuis en verbondenheid te vinden. De andere helft van je ziel vinden waar ze in passen.

Ze zijn wakker

De ontwaakte tweeling is vaak de achtervolger. Zij zijn degenen die de roeping hebben gevoeld, zelfs als ze niet weten waartoe ze worden geroepen .

Tweelingzielen bestaan ​​al veel langer dan we websites zoals deze hebben gehad of de term hebben gebruikt. Dat heeft de achtervolgers er niet van weerhouden de aantrekkingskracht van ... iets te volgen. Een gevoel dat er iets groters voor hen is .

In de latere stadia (en zelden ) al vroeg wordt de hardloper ook bewust gewekt voor deze reis.

Ze kunnen de oproep niet negeren

De roep is luid en duidelijk voor de jager. Soms overweldigend zo. Soms kan het een obstakel worden om je te concentreren op de alledaagse dingen, omdat het in hun aard ligt om te zoeken naar wat ze verloren hebben - zelfs als ze niet weten wat (of wie) dat is.

Ze worden vaak op de een of andere manier geroepen om te dienen, wat zich kan manifesteren als een sterk verlangen om anderen te helpen of een innerlijk weten dat ze hier zijn voor een hoger doel.

Ze zijn gedreven

De jager wordt vaak gedreven door intuïtie en onderbuikgevoel. Zelfs als ze niet precies weten wat ze willen doen, gaat het universum hen uit de weg. Echte tweelingzielen zijn ongelooflijk in staat om echte verandering te manifesteren en hun eigen groei te bevorderen.

Een deel hiervan is om hen te helpen zich voor te bereiden op een vereniging en dit kan helpen hun doelen in andere aspecten van hun leven te bereiken, maar het kan zich soms ook manifesteren als vastberadenheid voor een enkel doel.

Spiritueel Afgestemd

Naast het zich bewust zijn van hun tweelingzielpad, heeft de jager de neiging om meer in harmonie te zijn met het spirituele rijk in het algemeen.

Vaak hebben ze een grote interesse in spirituele oefeningen (Tarotkaarten, astrale projectie of meditatie of bijvoorbeeld) maar soms hebben ze geen bewuste interesse omdat ze er niet door uitgedaagd worden. Hun afstemming stelt hen in staat om echte verandering beter dan de meesten te manifesteren.

Ze zijn emotioneel intelligent

De jager is vaak emotioneel intelligent, wat zich op verschillende manieren kan manifesteren. Ben je ooit beschreven als? een oude ziel ?

Ze zijn misschien goed in het lezen en begrijpen van mensen, ze zijn misschien in staat om hun gevoelens effectief te communiceren of ze kunnen hun eigen emoties beter beheersen en begrijpen dan de meesten.

Onbewust zullen anderen om hen heen dit opmerken en zich tot hen aangetrokken voelen, vooral in moeilijke tijden.

Ze zijn creatief

De jager is vaak creatief op andere gebieden van hun leven. Ze kunnen een kunstenaar zijn, ze kunnen schrijven of ze kunnen nieuwe oplossingen bedenken die anderen missen.

Deze creatieve inslag stelt hen in staat om buiten de kaders te denken en, gecombineerd met hun intuïtie, zijn ze in staat om hun creatieve drang tot manifestatie te brengen.

Niet materialistisch

Hun drive en vaardigheid geven de jager zeker de keuze van fysieke rijkdom en materiële overvloed, maar dit is vaak meer een bijproduct dan de focus.

Misschien is een van de meest voorkomende kenmerken dat ze niet zo geïnteresseerd zijn in materiële dingen en dit kan zich soms manifesteren als genereus met wat ze wel hebben of een gebrek aan interesse in geld en bezittingen.

Ze zijn aangetrokken tot avontuur

Een van de meest onderscheidende kenmerken van tweelingvlammenjagers is hun onverzadigbare verlangen naar avontuur. Hoewel ze geen behoefte hebben aan fysieke items, voelen ze zich vaak ongelooflijk aangetrokken tot ervaringen en avontuur. Het gevoel van iets groter is daar voor hen manifesteert zich als een gevoel van reislust.

Dit kan ertoe leiden dat ze gaan reizen, nieuwe dingen proberen en nieuwe mensen ontmoeten. Ervaringen vormen een groot deel van hun leven en ze zoeken vaak naar manieren om ze spannender te maken.

Ze voelen zich vaak aangetrokken tot verre oorden en exotische culturen, en gedijen goed bij uitdagingen en nieuwe ervaringen. Deze rusteloosheid kan soms worden geïnterpreteerd als een gebrek aan toewijding, maar voor tweelingzieljagers is het gewoon een diep verlangen naar groei en transformatie.

Hun zoektocht naar avontuur gaat niet over escapisme of roekeloosheid; het is eerder een zoektocht naar iets waarvan ze weten dat het in hun leven ontbreekt.

Ze worden frontaal geconfronteerd met obstakels

Meer gedreven door een gevoel van het lot dan door simpele adrenaline, zijn de achtervolgers niet bang voor obstakels en gaan ze frontaal de confrontatie aan.

Dit kan zich manifesteren als niet bang zijn voor fysiek gevaar, moeilijke uitdagingen aangaan of gewoon niet terugdeinzen voor een gevecht. Ze kennen hun pad en ze weten wat er van hen wordt verlangd om daar te komen.

Wat de uitdaging ook is (of ze nu op een maandagochtend uit bed komen of zichzelf over de wereld storten in een nieuwe carrière) achtervolgers gaan door terwijl ze nog steeds te maken hebben met interne twijfel. Ze zullen zichzelf nog steeds uit hun comfortzone duwen.

Ze zijn loyaal

Loyaliteit is een van de meest bewonderenswaardige kenmerken van tweelingvlammen. Als ze zich eenmaal aan iemand of iets hebben gecommitteerd, zijn ze er voor het leven. Ze zijn niet wispelturig en hun loyaliteit is onwankelbaar.

Ze zijn loyaal aan hun idealen, hun vrienden en hun eigen pad. Ze zijn fel loyaal aan hun eigen vooruitgang en anderen zullen dit in hen zien, zelfs als twijfel aan zichzelf hen ervan weerhoudt om het in zichzelf te zien.

Zijn Jij De jager?

Of je deze eigenschappen nu al bij jezelf of je intuïtie herkent weet , kan dit een lastige positie zijn. Het standaard advies dat ik altijd geef (en waar ik voor sta) is om te focussen op je eigen pad en ontwikkeling.

Dat is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, als je wat meer gedetailleerd advies wilt, laat me dan helpen met een tweelingziel lezen .

Twin Flame Runner-kenmerken:

  Twin Flame Runner-kenmerken: De hardloper is degene ... nou ja, rennen. Meestal niet letterlijk, maar zij zijn degenen die emotionele en fysieke afstand tussen jullie twee leggen.

Ik vertel de lezers voortdurend om te proberen en de gevoelens van de hardloper begrijpen . Ze zijn niet opzettelijk proberen om je pijn te doen en ze worstelen ook. Het belangrijkste verschil is dat je het tenminste weet waarom je worstelt.

De hardloper wordt vaak aan zijn lot overgelaten zoek het uit en dat betekent vaak dat ze energie die ze niet begrijpen proberen te kaderen in een wereldbeeld dat ze al kennen. Dit helpt vaak niet.

Er zijn ook enkele gemeenschappelijke kenmerken die ik zie bij tweelingvlammen.

Ze slapen

Een hardloper is vaak de meer onbewuste tweeling. Degene die nog steeds slaapt met de ware aard van hun verbinding en meestal bijna volledig slaapt met hun spirituele kant.

Ze geloven misschien nog steeds in het concept van zielsverwanten in algemene zin (vanwege wat ze in een Hollywood-film hebben gezien), maar ze zien deze specifieke connectie niet als iets anders dan twee mensen die verliefd werden.

En ze zien zeker niet de verschil tussen een soulmate en een tweelingvlam .

Ze zijn vermijdend

De hardloper is vaak vermijdend van aard. Deze vermijding kan zich op verschillende manieren manifesteren en de gemeenschappelijk de ene brengt fysieke en emotionele afstand tussen jullie twee.

Ze doen dit niet om je pijn te doen (daarover straks meer) maar ze doen vermijd iets te doen dat hen pijn zou kunnen doen. Dit betekent meestal dat ze elke vorm van conflict of confrontatie zullen vermijden en zich tot het uiterste zullen inspannen om de vrede te bewaren.

Ironisch genoeg betekent dit soms dat ze een gevecht beginnen, zodat ze een 'excuus' hebben om zichzelf fysiek te scheiden.

De goddelijke mannelijke

Ik wil deze benadrukken heel voorzichtig .

We gebruiken vaak de termen goddelijk mannelijk en mannelijke tweelingziel onderling uitwisselbaar, maar het goddelijke vrouwelijke kan absoluut de loper zijn en het goddelijke mannelijke is niet altijd biologisch mannelijk.

Als een algemeen karakteristiek, het goddelijke mannelijke neigt ernaar de hardloper te zijn. Vaak degene die als eerste de verbinding verbreekt en handelt in reactie op angst. Ik heb hier verschillende theorieën over, maar ik denk niet dat we het echt genoeg begrijpen om precies te zeggen waarom zij zijn meestal de lopers.

Ze worden gedreven door angst

De hardloper wordt vaak gedreven door angst – meestal zonder het te weten . Ze kunnen proberen het in te kaderen op een manier die logisch is voor hen en hun begrip van wat een relatie is.

Ze kunnen bijvoorbeeld zeggen: 'Ik ben niet klaar voor een relatie', terwijl ze echt bang zijn om gekwetst te worden. Of ze zeggen: 'Ik heb wat ruimte nodig' terwijl ze eigenlijk vluchten voor de angst voor intimiteit.

Onthoud dat ze niet bang zijn voor jij . Ze hebben te maken met hun eigen genezingsproces en dat betekent vaak de confrontatie met pijn uit het verleden die hen in het heden treft.

Onbewust van de pijn die ze veroorzaken

De hardloper is zich vaak niet bewust van de pijn die ze veroorzaken, omdat het voor hen niet gaat om het kwetsen van de andere persoon. Het gaat erom zichzelf te beschermen tegen pijn en ze kaderen deze connectie nog steeds alsof het een... normaal relatie.

Ze proberen niet gemeen of kwetsend te zijn - ze zien het gewoon niet vanuit jouw perspectief. Ze zien er geen reden voor.

Dit maakt het niet automatisch makkelijker voor je. Emotionele pijn is nog steeds pijn . Als je hun acties kunt proberen te begrijpen, kunnen we soms meer uit mededogen handelen dan uithalen uit pijn.

Ze zijn reactief

De loper is ook reactief van aard. Zij zijn degenen die constant reageren op de acties van hun tweelingvlammenjager.

Het probleem is dat ze vaak niet reageren op een manier die logisch is voor de jager. De hardloper kan bijvoorbeeld heel boos worden over iets kleins of onbeduidends. Of ze trekken zich terug en sluiten volledig af.

Ze worstelen met verandering

De hardloper-tweeling is vaak degene die het meest worstelt met verandering. Dit kan zich anders manifesteren, maar ze zullen hun best doen om de dingen hetzelfde te houden.

Ze hebben misschien een rigide beeld van wat een relatie zou moeten zijn, of ze lijken resistent tegen het overwinnen van verslaving, het verbeteren van hun professionele leven of in feite dingen die voor de achtervolger als gezond verstand lijken.

Nogmaals, dit is niet altijd gemakkelijk voor de jager die wil dat dingen vooruit gaan. Wat de jager ziet als stagnatie en vertraging, ervaart de loper als veiligheid.

Ze doen ook pijn

Dit is er een die we vaak over het hoofd zien en ik denk dat dit kan Echt vertraag je reis. De tweelingvlam runner voelt pijn ook al geven we ze er geen krediet voor.

Ze worden vaak gezien als degenen veroorzaken de pijn en dat kan wrok van de jager opbouwen.

De realiteit is dat zij ook worstelen, het manifesteert zich alleen anders. In sommige opzichten kan het erger voor hen zijn, omdat de jager tenminste met mensen over de reis kan praten en het kan begrijpen waar deze energie komt van.

Daar heeft de loper niets van. Ze zijn vaak helemaal alleen in hun pijn en moeten een manier vinden om ermee om te gaan.

Zij verlangen ook naar Unie

  Twin Flame Runner komt terug Vergeet ook deze eigenschap niet. De hardloper wordt nog steeds geleid door hun hogere zelf.

Het feit dat jullie gescheiden zijn, maakt allemaal deel uit van het plan dat beide van u had afgesproken. Scheiding gebeurt voor een reden en de hardloper verlangt net zo veel naar eenheid als jij.

Ze weten het gewoon niet bewust waar verlangen ze naar? .

Hoewel dit op korte termijn pijn veroorzaakt, geeft het jullie beiden op de lange termijn precies de kans die je nodig hebt om je voor te bereiden op de vereniging. De soorten praktijken in de Twin Flame Union metgezel zijn idealiter klaar als jullie allebei de ruimte hebben om aan jezelf te werken voordat je weer bij elkaar komt.

Ze zijn beschermend

Deze kan een beetje ... lastig worden.

De hardloper is beschermend over de chaser, maar deze kan ongelooflijk moeilijk te zien zijn. Soms manifesteert het zich als ze zelfs tijdens de scheiding uitreiken. ik zie dat in kan zijn 30% van de mensen die ik spreek.

Zelfs als ze dat niet zijn fysiek beschermend over jou, houden ze zich vaak uit elkaar omdat ze innerlijk weten jullie zijn allebei niet klaar voor de unie. Nu anders komen zou verlichting op korte termijn veroorzaken, maar pijn op de lange termijn.

Ze beschermen je daartegen.

Ze beschermen zichzelf ook en hebben vaak te maken met pijn uit het verleden die nooit is genezen. Dit is een van de grootste problemen met hardlopers - ze gaan vaak niet met hun pijn om en het bouwt zich gewoon op in de loop van de tijd.

Het maakt deel uit van de reis.

Ze worstelen met zelfliefde

Dit is een grote. Misschien wel de eigenschap die jullie allebei het meest afremt.

De tweelingvlammenjager worstelt vaak met eigenliefde en vergevingsgezindheid. Zelfs wanneer ze kunnen tevoorschijn komen cool en beheerst zullen ze vaak aan hun eigenwaarde twijfelen en dit bezorgt hen veel pijn en twijfel.

Praten met hardlopers na de vakbond (inclusief John, in mijn geval) is een van de meest voorkomende dingen die ik hoor, dat ze het niet waard vonden om door een ander geliefd te worden en ik hoor vrij vaak dat een jager is verteld dat ze te goed voor hen zijn.

Nogmaals, dit maakt deel uit van het genezingsproces van de hardloper. Ze moeten blij zijn met zichzelf voordat ze kunnen accepteren dat je blij met ze bent.