6 Tekenen dat de scheiding van tweelingvlammen bijna voorbij is (en hoe dit te versnellen)

  Tekenen dat de scheiding tussen tweelingzielen bijna voorbij is

De scheidingsfase van de tweelingvlam kan zijn: ronduit brutaal . Gevuld met emotionele, spirituele en soms fysieke pijn kan het ons doen twijfelen aan de reis en soms verhindert het ons juist het werk te doen waar we ons op moeten concentreren om de scheidingsfase te beëindigen.

Dit zijn dus de belangrijkste tekenen dat de scheiding van tweelingzielen bijna voorbij is (en hoe je dingen kunt helpen).

Belangrijk: om door te komen (en overleven ) deze fase moet je er zoveel mogelijk van begrijpen. Er is een kavel van misvattingen over deze fase en ik raad ten zeerste aan om mijn gids te lezen om tweelingvlam scheiding als je dat nog niet hebt gedaan.Inhoudsopgave

Nummer 6: Acceptatie


  Tweeling Vlam Harmonie De vroege stadia van de reis zijn: vol van twijfel en een emotionele achtbaan. Hier is geen gemakkelijke tijdlijn voor, maar een van de eerste tekenen dat de scheiding van tweelingzielen ten einde loopt, is dat gevoel van vrede dat gepaard gaat met acceptatie.

We accepteren dat we op reis zijn. We accepteren dat zowel onze tweelingziel als wijzelf werk te doen hadden om klaar te zijn voor de volgende stap. We accepteren dat we voorbestemd zijn om eenwording te bereiken zolang je je spirituele reis voortzet.

Dit wil niet zeggen dat scheiding onmiddellijk wordt eenvoudig maar je hebt een beter begrip van het pad dat voor je ligt en daarmee komt de vrede die je nodig hebt om je te concentreren op het bereiken van eenheid.

Nummer 5: Droomfrequentie

Tweelingvlammen communiceren via dromen lang voordat ze elkaar ooit fysiek ontmoeten. Het meeste hiervan wordt onopgemerkt en vergeten, maar naarmate je dichter bij het einde van de scheiding komt, zal de frequentie van het delen van dromen duidelijker worden.

Je tweelingzus kan duidelijk aan je verschijnen en een gesprek delen, of het kan iets subtielers zijn en iets in je droom vertegenwoordigt ze, maar je zult het weten precies wie het is.

Door een droomdagboek bij te houden, kun je de berichten van deze dromen beter begrijpen, maar hoe vaker ze voorkomen, hoe dichter de scheiding voorbij is.

Nummer 4: The Pull to Meet

Tweelingzielen die de unie bereiken, praten hier vaak over trekken naar een bepaalde plaats of zaak. Het kan de drang zijn om iets nieuws te proberen of om een ​​bekende plek te bezoeken en hun tweelingzus gewoon was er toevallig .

Vreemde synchroniciteiten zijn een veelvoorkomend teken van tweelingvlammen, maar naarmate de scheiding eindigt, zullen ze vaker voorkomen en meer specifiek . Als jullie allebei klaar zijn om die volgende stap te zetten, zal het universum een ​​kans vinden om jullie samen te brengen.

  tweelingziel relatie blijvend

Nummer 3: Andere Synchroniciteiten Einde

Terwijl sommige synchroniciteiten jullie samen leiden, zou je kunnen merken dat oudere beginnen te vervagen. Of het nu hun naam, nummerpatronen of een gedeelde grap was die op vreemde plaatsen opduikt, deze zijn er vaak om je te helpen iets te corrigeren.

Deze tekens waren er om je te helpen naar wat je zou moeten aan het doen zijn. Als je je genezingsproces al hebt voltooid en je klaar bent om de scheiding te beëindigen je hebt deze borden niet meer nodig .

Het kan moeilijk zijn om te begrijpen waar het ene teken begint en het andere eindigt. Als je moeite hebt om de reis die je maakt te begrijpen, neem dan een tweelingziel lezen en ik zal mijn best doen om te helpen.

Nummer 2: Je leven is in harmonie

Onthoud dat een deel van de reden van scheiding in de eerste plaats was: om jullie allebei een kans te geven om te genezen . Dit gaat vaak veel verder dan je liefdesleven en een van de grootste tekenen dat de scheiding tussen tweelingzielen voorbij is, is: andere gebieden van je leven komen samen .

Dit kan professioneel, financieel of zwaar persoonlijk zijn. Het kan gericht zijn op uw gezondheid, hobby's, fitness of zelfs een combinatie van alles.

Tweelingvlammen duwen elkaar om te verbeteren. Meer dan wie dan ook zullen ze je de energie en ondersteuning geven om wees de persoon die je wilt zijn en dat gebeurt voor en na de vereniging.

Dus vlak voordat de scheiding eindigt - zal de rest van je leven waarschijnlijk in de beste positie zijn die het ooit is geweest. Dat betekent niet alles is perfect, maar het zal een duidelijke verbetering zijn ten opzichte van waar je de reis begon.

Je zult ook merken dat het veel gemakkelijker is om nieuwe sterke punten en vaardigheden in je leven te manifesteren. De tweelingzielverbinding stelt je in staat om gemakkelijk energie en ervaring te delen en hoe dichter je bij de vereniging komt, hoe meer dit opvalt.

Nummer 1: de release

Deze is moeilijker uit te leggen en als je midden in een scheiding zit, kan het moeilijk te geloven zijn. Vlak voordat de scheiding van tweelingzielen voorbij is, maakt het je bijna niets uit.

Onbewust ben je al weten en bewust ben je zo gefocust op de verbeteringen die je in je leven hebt aangebracht dat het bereiken van een unie niet zo'n prioriteit voelt.

Dat betekent niet het zal je niet raken als het gebeurt, maar het zal minder prioriteit hebben.

Onthoud dat elk tweelingzielreis is uniek. Deze tekens moeten worden gezien als richtlijnen en u moet geen eisen of verwachtingen stellen aan uzelf of een tweelingzielloper, ongeacht de tekens die u ziet.

Mogelijk ziet u geen van deze en bereikt u toch de unie.

Ze kunnen gebeuren en je merkt het niet eens bewust.

Maar onthoud ook die tweelingzielvereniging gebeurt niet alleen als je achterover leunt en wacht . Het is een reis van ontdekking, zelfverbetering en genezing. Dat geldt voor jullie allebei en je tweelingziel.

Laat deze tekens je leiden, maar trap niet in de val om gewoon op ze te wachten.