6 tekenen dat je tweelingvlam van je houdt (wanneer het niet zo lijkt)

  Tekenen dat je tweelingziel van je houdt

Tweelingvlamscheiding kan op zijn zachtst gezegd turbulent zijn. Je runner-tweeling is niet gaat precies hetzelfde doen als een ander (omdat de reis ongelooflijk uniek is voor jullie twee), maar er zijn er enkele tekenen dat je tweelingziel van je houdt . Deze 6 tekens kunnen je helpen, zelfs als al het andere verloren lijkt.

Inhoudsopgave

Gemeenschappelijke tekensNummer 6: Hun aanwezigheid voelen

Een van de meer voor de hand liggende tekenen is het gevoel van aanwezigheid in de buurt zelfs als ze niet fysiek in de buurt zijn .

Sommige mensen voelen zich fysiek gevoel van een hand op hun schouder, een vertrouwde geur van hen in de wind, hun stem in hun hoofd of gewoon een gevoel van hun aanwezigheid dichtbij.

Zelfs als ze gescheiden zijn aan andere kanten van de wereld - tweelingzielen zijn altijd samen in de hogere dimensies. Het actief voelen van hun fysieke aanwezigheid wanneer jullie niet bij elkaar zijn, is een teken van hun liefde voor jou die doorsijpelt naar het fysieke rijk.

Nummer 5: De loting om verbonden te blijven

Of je nu aan het dagdromen bent over je tweelingziel of constant door hun social media-feed aan het scrollen bent - dat tekenen om verbonden te blijven, komt misschien niet van jou.

Een zeker teken dat je tweelingzielloper van je houdt, is dat hun eigen energie over je band uitspat. Ze zijn misschien niet spiritueel genoeg bewust om te begrijpen waar deze drang vandaan komt – maar jij wel.

Dit kan zich uiten in een kavel van verschillende manieren. Vaak komen we er later achter dat een runner-tweeling de exact het zelfde rijden, zelfs als ze het niet aan zichzelf konden toegeven.

  tweelingziel geluk

Nummer 4: Dromen

Ik heb het al eerder gezegd en ik zal het zeggen... waarschijnlijk nog veel meer.

Tweelingvlam dromen is misschien wel een van de grootste leidende tekens die we hebben. Ook al tweelingzielen hebben slechte dromen een belangrijke boodschap kan dragen. Ze maken open en vrije communicatie tussen beide tweelingen mogelijk, waarbij we niet bang zijn om gekwetst of gemarteld te worden door ego.

Soms verschijnt je tweelingzus duidelijk in een droom en communiceer je zonder alle barrières die we normaal hebben. Soms zal het subtieler zijn en zal iets in de droom hen vertegenwoordigen - maar jij zullen weten wie ze zijn.

Hoewel dit waarschijnlijk een van de meest voorkomende tekenen dat het ook degene is die de meesten van ons missen op de reis van de tweelingziel omdat we vergeten de meeste van onze dromen op het moment dat we wakker worden.

Door een droomdagboek bij te houden, kun je het herinneren van dromen verbeteren en kun je echt wat begeleiding krijgen voor je reis naar eenwording.

Nummer 3: Spontane emotie

Hoge emotie weergalmt de hele tijd door de tweelingzielband. We zijn er zo aan gewend dat meest ervan wordt alleen opgemerkt in ons onderbewustzijn.

Je zou iets alledaags kunnen doen als je sokken sorteren of belastingaangifte doen en met een... overweldigend emotionele golf of gevoel van energie. Misschien wil je dansen, rennen, jezelf over de wereld gooien op zoek naar avontuur.

Een uitbarsting van spontane emotie kan worden veroorzaakt door vreugde, pijn, angst of intense liefde . Wat er ook gebeurt op je reis, een gevoel van intense liefde en steun uit het niets is een sterk teken dat je tweelingziel van je houdt en waarschijnlijk op dat moment aan je denkt.

De hardloper-tweeling voelt deze emotionele golf ook, maar tenzij ze spiritueel genoeg bewust zijn, zullen ze waarschijnlijk niet begrijpen dat het van jou komt en hebben ze de neiging om het aan iets anders toe te schrijven.

Nummer 2: Synchroniciteit

Het enige teken dat we allemaal zie op onze tweelingzielreis.

Tweelingzielen delen meer dan alleen een spirituele en fysieke aantrekkingskracht. Hun ontmoeting brengt hen dichter bij elkaar omdat ze interesses, moraal en levenservaringen matchen.

Zelfs als je van elkaar gescheiden bent, worden deze tekens naarmate je vordert op je reis steeds duidelijker. Meestal klein beginnend zoals nummerpatronen of het horen van hetzelfde nummer in de ochtend, uiteindelijk zal het universum je op onverwachte plaatsen bij elkaar brengen.

(Dit is de reden waarom paden van tweelingzielen elkaar zo vaak en onverwacht kruisen).

Deze tekens zijn: constant gebeurt zelfs voordat we ons ooit bewust zijn van wat een tweelingziel is. Een veelvoorkomend voorbeeld is het gevoel van déjà vu zonder enige uitleg.

Deze synchroniciteiten zullen tijdens je reis plaatsvinden, maar wanneer voor de hand liggende echt opvallen, is het een krachtig herinnering aan je band die verder gaat dan het fysieke.

Opmerking: als u deze tekens begint te zien vervagen dat is niet altijd een slecht teken. Deze synchronisaties zijn over het algemeen een oproep tot correctie die u probeert te begeleiden naar iets waarop u zich moet concentreren. Als je ze begint te zien vervagen, kan dit een tekenscheiding is bijna voorbij .

Nummer 1: De Gevoel van groei

Hoe onbevredigend het ook klinkt, het grotere teken dat je tweelingziel van je houdt is dat gevoel .

Zelfs als je niet bij elkaar bent, heb je een gevoel van veiligheid en zekerheid. Dat gevoel van liefde, steun en iemand die je eindeloos pusht om jezelf te verbeteren. Dat thuisgevoel maar ook een drive naar iets nieuws.

Misschien ontdek je iets nieuws over jezelf. Ontgrendel een talent waarvan je niet wist dat je het had of herwin iets dat je in het verleden had achtergelaten. Elke tweelingvlamreis is uniek, maar tweelingvlammen altijd elkaar pushen om in elk aspect van hun leven te verbeteren.

Het kan moeilijk zijn om uit te leggen. Soms dagen ze je uit om door pijn heen te komen, soms zeggen ze niets en luisteren ze gewoon. Soms spreken ze zelfs helemaal niet.

Geleid door hun hogere zelf, weten onze tweelingen wat we op elk moment nodig hebben. Soms weten ze dat we moeten worden geduwd of met rust gelaten moeten worden, wat op dat moment pijn kan doen, maar op de lange termijn tot groei leidt.

Tijdens periodes van moeilijke scheiding kunnen hun acties pijn doen, maar de gevoel dat hun steun er nog is, is een teken van hun liefde.

Onthoud: het is moeilijk om het denkproces van een tweelingzielloper te begrijpen, omdat ze het vaak zelf niet begrijpen. Probeer geduldig met ze te zijn en focus op uw eigen spirituele reis boven alles.

Hulp bij je tweelingvlamreis