6 Twin Flame Runner Awakening Signs

  Twin Flame Runner ontwaken tekenen

Wanneer jij zijn de spiritueel ontwaakte, een van de moeilijkste delen van de reis is wachten op je tweelingzielloper om te zien wat je ziet en Tenslotte begrijp de connectie die je hebt.

Dit is een keerpunt op de reis en we noemen het vaak de tweelingziel ontwaken . Het is een opluchting wanneer het gebeurt en een die niet snel genoeg kan komen, dus hier zijn enkele van de tweelingvlam runner-ontwaken tekenen waar je op kunt letten.

Onthoud dat het ontwakingsproces er voor iedereen anders uit zal zien. Het kan zich manifesteren erg snel voor sommige hardlopers of langzaam en geleidelijk voor anderen. Het is meestal een proces en geen onmiddellijke verandering.Inhoudsopgave

Tekens

Nummer 6: Ze drukken uit Zelf -Liefde en genezing

Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar een van de eerste tekenen van spiritueel ontwaken is dat ze meer openstaan ​​voor... zelfliefde . Ze zullen meer bereid zijn om hun gebreken, tekortkomingen en de gebieden waaraan ze moeten werken te accepteren.

De reis van de tweelingziel duwt je beide naar zelfverbetering, maar we kunnen ons niet concentreren op het oplossen van onze problemen totdat we leren ze te accepteren. Ze accepteren zichzelf zoals ze werkelijk zijn (en doen dan hetzelfde met jou).

Ze zullen steeds meer aan hun eigen zelfverbetering gaan werken. Vaak beginnend met de voor de hand liggende dingen zoals geduldiger worden en anderen accepteren, is dit vaak een van de gemakkelijker tekens te herkennen .

Houd er rekening mee dat dit waarom tweelingvlammen rennen? , om mee te beginnen (of op zijn minst een van de belangrijkste redenen). Hoewel het pijnlijk is, dient het een echt doel om jullie beiden voor te bereiden op de vereniging.

Nummer 5: Druk meer liefde, energie en empathie uit

Nogmaals, dit is niet alleen aan jou gericht. Naarmate de runner-tweeling ontwaakt, zullen ze van nature meer empathisch zijn voor andere levende wezens.

Je zou kunnen zien dat ze meer hun best doen voor anderen, anderen voor hen gaan plaatsen of zelfs kleine dingen doen, zoals het gebruik van extra emoji's waar ze dat voorheen niet zouden doen.

  Twin Flame Runner Awakening Sign

Je merkt misschien dat ze contact zoeken met vrienden, familie en jij vaker. Op dit punt wordt de telepathische band tussen jullie twee meer ontwikkeld en zul je ook meer energie en een beter humeur in je eigen leven gaan zien terwijl de energie van je tweeling weergalmt door de band.

Nummer 4: Meer geïnteresseerd in spiritualiteit

De energetische vibratie van de reis van de tweelingziel opent zelfs de hardste cynicus naar het universum dat voor hem ligt.

Hoewel ze zich in het verleden misschien van spirituele overtuigingen hebben afgekeerd, zal een ontwaakte tweelingziel langzaam meer en meer deze overtuigingen accepteren. Zelfs als ze zich er nog niet bewust van zijn, hebben ze hun eigen spirituele reis doorlopen en een deel van hen weet het.

Deze betekent niet je gaat automatisch zien enorm schommelingen in hun spirituele overtuigingen. Normaal gesproken is deze acceptatie subtieler en consistenter.

Nummer 3: Jouw Eigen Ontwaken

Niet alle veranderingen zullen worden gezien in de runner-twin.

Als je tweelingzielloper begint te ontwaken, zul je ook die van jezelf gaan opmerken intern veranderingen. Vervelend is dat hoe dichter je bij de unie komt, hoe minder je je er actief zorgen over zult maken. Je zult een gevoel van acceptatie, bevrijding en ontspanning voelen.

Op de hogere dimensies weet je ziel dat de runner-tweeling begint te ontwaken. Op een bepaald niveau zul je weten ze zijn klaar om die volgende stap te zetten en je zult een merkbaar gevoel van opluchting voelen of loslaten .

Dit gaat vaak gepaard met een toename van gedownloade berichten of droomcommunicatie met je hardloper-tweeling terwijl je hen door de laatste stadia van hun ontwaken helpt. Er zal echter een ontspannen tempo zijn en je zult gemakkelijk je intuïtie kunnen volgen over wat je vervolgens moet doen.

Nummer 2: Meer afstemming en verbinding

Tweelingvlammen altijd deel zelfs energie, emotie en interesses voordat ze ontmoeten elkaar ooit fysiek. Naarmate de tweelingzielloper ontwaakt, wordt deze band sterker en worden ze zich er meer van bewust.

Dit leidt tot een heel opvallend verschuiving naar nauwere belangen, moraal en energieniveaus. Ze zullen zich van nature meer met je verbonden voelen - zelfs als ze het zelf niet merken.

Er zal een merkbaar gevoel van dichterbij zijn. Communicatie (op alle niveaus) wordt gemakkelijker en je hebt minder barrières tussen jullie beiden.

Nummer 1: Tekenen uit het heelal

Tip: We praten hier zo vaak over dat dit je niet zou moeten verbazen. als jij niet doen weet waar ik het over heb, raad ik aan mijn gids te lezen op tweelingziel nummers .

Externe tekens zullen altijd volg je tweelingzielreis, of het nu vreemde synchroniciteiten zijn of nummerpatronen die je volgen.

Deze tekens dienen meestal als advies. Ze proberen ons naar de volgende stap naar vereniging te sturen, maar naarmate je hardloper dichter bij het ontwaken komt, zul je merken dat zowel een toenemen en een Wijzigen in deze tekens.

Hoewel ze vaker voorkomen, zullen ze waarschijnlijk ook veranderen. De tekenen die je tot hier hebben geleid, zijn waarschijnlijk niet meer nodig.

Onthoud ook dat meest van de uiterlijke tekens tijdens uw reis zullen door geen van beiden bewust worden opgemerkt. Hoe verder je gaat op de reis, hoe meer je je ervan bewust wordt en na het ontwaken is het waarschijnlijk nu is de tijd dat de hardloper-tweeling ze begint op te merken.

Ik heb het gevoel dat ik hier een woord van waarschuwing moet toevoegen, ook al is het een van jullie die al eerder van me heeft gehoord. De reis van de tweelingziel is: niet over achterover leunen en wachten om deze tekenen te zien. Zijn niet over wachten op je tweelingzielloper.

Je scheidingsfase zou moeten dienen als een manier om beide van jullie om je voor te bereiden op het samenkomen van deze intense verbinding en als je er niet op voorbereid bent dat je tweelingzielloper terugkeert, ben je gewoon op weg naar een andere scheidingsfase verderop in de lijn.

Krijg begeleiding