6 Waarschuwing Valse Tweelingvlam Synchroniciteiten

  Valse Tweelingvlam Synchroniciteiten

We praten vaak over synchroniciteiten met tweelingzielen als een manier om ons leiding en bevestiging te geven, maar soms we kunnen ook valse synchroniciteiten van de tweelingziel ontdekken om ons weg te leiden van een verbinding waar we niet in zouden moeten vastzitten.

Als je al het andere negeert wat ik zeg, let dan op zijn minst op de laatste synchroniciteit. Het is een belangrijke.

InhoudsopgaveWaarschuwing Synchroniciteiten

Nummer 6: Nummerpatronen die u wegleiden

Iedereen op het pad van de tweelingziel raakt vertrouwd met tweelingziel nummers ons leiding geven. Ze zijn een van de meest voorkomende synchroniciteiten en kunnen Absoluut probeer ons weg te sturen van een valse tweelingvlam als onze tijd met hen voorbij is.

Deze patronen zullen steeds meer zichtbaar worden als we toestaan ​​dat een valse verbinding onze reis naar onze . vertraagt WAAR tweelingzielvereniging. Als we eenmaal onze les met hen hebben geleerd, zouden we verder moeten gaan - soms gebeurt dat niet.

Niet elk nummerpatroon is een teken van bevestiging en sommige nummers waarschuwen je weg. Of ze kunnen je naar een andere persoon, ding of plaats gaan leiden.

  Valse Tweelingvlam Telepathie

Nummer 5: Telepathie beheersen

Tweelingvlam telepathie is niet helemaal uniek voor een tweelingzielrelatie. Het is zeker een stuk sterker met tweelingvlammen, maar je kunt het ontwikkelen met veel soorten spirituele verbindingen - inclusief een valse tweelingvlam.

Deze synchroniciteit met a echt tweelingziel zal je vooruit drijven om jezelf te verbeteren en te pushen. Met een vals tweelingziel, het gaat precies het tegenovergestelde doen. Meestal, onbedoeld, zal de valse tweeling de verbinding gebruiken om te proberen te voorkomen dat u weggaat.

Dit kan veel verschillende vormen aannemen, van het afvoeren van je energie en motivatie om iets nieuws te proberen tot het wegjagen van hobby's en vrienden.

Dit is vaak de reden waarom we valse tweelingvlammen beschouwen als energievampieren.

Nummer 4: Valse Hoop

De reis van de tweelingziel is niet altijd gemakkelijk, maar een: echt tweelingziel zal actief werken om jou en zichzelf te genezen, zelfs als ze fysiek gescheiden zijn. Op een hoger niveau hebben ze weten de reis die je maakt, zodat ze niet constant de behoefte voelen om jullie allebei gerust te stellen.

Een valse tweelingziel doet precies het tegenovergestelde.

Elke keer dat je tegen jezelf zegt dat je klaar bent, is het voorbij en hebben ze de grens overschreden en geven ze je vaak een vals hoop dat het beter gaat. Dat ze zijn het echte ding. Soms zal dit verbaal zijn, soms zullen ze die controlerende telepathische link gebruiken.

Nogmaals, ze doen dit om je in de buurt te houden, maar dit is niet wat een echte tweelingzielband is.

Nummer 3: Synchroniciteiten beheersen

Terwijl sommige berichten uit het universum meer opvallen dan andere, ervaren tweelingzielen meestal een geleidelijk duwtje in de goede richting... in plaats van een duw .

Tijdens perioden van intense emotie of hoge energie kunnen ze meer voor de hand liggend zijn dan andere, maar als ze zich ooit extreem of beheersend voelen, kan het een valse tweelingvlam zijn.

Tekenen van een echte tweelingvlam zullen je proberen te begeleiden naar dingen die zijn goed voor jou. Dingen die je ertoe aanzetten jezelf te genezen en te verbeteren. Een valse tweelingziel zal proberen je op je plaats te houden en de synchroniciteiten zullen je waarschuwen voor verandering.

Nummer 2: Een gebrek aan dromen

Wij allemaal dromen constant, maar de meesten van ons vergeten 99% van onze dromen.

Op de reis van de tweelingziel hebben we de neiging om vaker te dromen. Soms ontmoeten we onze tweelingziel in de droom, soms hebben we te maken met interne genezing om ons in staat te stellen verder te gaan met onze reis.

Wanneer we betrokken zijn bij een vals tweelingziel – we merken vaak minder of helemaal geen dromen op. Dit is het meest merkbaar als we een droomdagboek bijhouden of als we normaal gesproken in staat zijn om onze dromen normaal te onthouden.

Een valse tweelingvlam zal ons spirituele pad vertragen en dit begint vaak met een droomloze slaap.

Nummer 1: Nee Synchroniciteiten

Soms zie je geen van deze specifieke synchroniciteiten rond een valse tweelingvlam helemaal niet .

Ik wil hier heel voorzichtig zijn, want ik wil dat je dit begrijpt. Als je een tweelingziel bent er zijn altijd tekenen van het universum om je heen . Tweelingvlam-synchroniciteiten volgen je overal overal .

Maar meestal merken we niet bewust 99,99% van de hen .

Het kan zijn dat u deze tekens ziet en u zich er nog niet van bewust bent. Maar als je Absoluut als je geen synchroniciteiten ziet, dan heb je te maken met een of andere vorm van een valse tweelingvlam.

Er zullen altijd tekenen zijn en ze zullen duidelijker worden naarmate je spiritueel ontwaken vordert. Het is een groot deel van de tweelingvlamervaring en een van de weinige dingen iedereen ervaringen.

Ik weet dat dit een verwarrende tijd kan zijn, maar mijn advies is: altijd om je te concentreren op je eigen interne reis. Als je tekenen en synchroniciteiten ziet, probeer dan hun begeleiding te begrijpen en ernaar te luisteren. Als je dat niet bent, moet je misschien gewoon aan je ontwakingsproces werken of het kan een valse vlam zijn.

De . spotten tekenen van een valse tweelingvlam is niet gemakkelijk en een valse tweelingvlam kan ons vaak langer vasthouden dan we zouden willen, maar onthoud dat een valse tweelingvlam ons dient een doel . We moeten van de ervaring leren om klaar te zijn voor een echte unie.

Er zijn nog veel meer tekenen van een valse tweelingvlam die je kunt gebruiken. Ik heb er veel over gesproken op de site, maar deze valse vlam-synchroniciteiten zijn iets specifieker en ze zijn vaak pas achteraf merkbaar of als je ver genoeg bent gegaan op je spirituele reis.

Mijn beste advies is om zowel intern als extern naar je connectie te kijken. Een echte vlam zal altijd duw je naar zelfverbetering en genezing, zelfs als je niet fysiek spreekt. Een valse vlam zal het doen exact tegenovergestelde.

Laat me helpen

Als je nog steeds niet zeker bent, laat me je dan helpen met een tweelingziel lezen.