Begrijp het perspectief van de Twin Flame Runners

  Tweelingvlam lopers perspectief

Jij nodig hebben om het perspectief van de tweelingziellopers te begrijpen. Het is maar al te gemakkelijk om gefrustreerd te raken tijdens een moeilijke scheidingsperiode of zelfs om je tweeling de schuld te geven.

De reis van de tweelingziel is een spiritueel pad van eigenliefde, groei en ascentie dat leidt naar de sterke hoogfrequente onvoorwaardelijke liefde-goddelijke verbinding, ook bekend als vereniging. Omdat het een pad is dat eerst en vooral veel toewijding vereist om aan je schaduwen en jezelf te werken om te ascenderen, kan het behoorlijk overweldigend of zelfs vermoeiend worden. Daarom kan het runner-effect optreden.

Als je eenmaal een hardlopersituatie hebt, vraag je je misschien af ​​of ze van hun tegenhanger houden of niet en hoe ze zich voelen. De waarheid is dat er altijd liefde zal zijn tussen deze heilige tegenhangers. Maar afhankelijk van het moment op het pad naar vereniging waarop een tweelingvlam een ​​hardloper wordt, kunnen ze rennen omdat ze angstig zijn, overweldigd zijn of weerstand bieden om verder te gaan met hun ascentie.Inhoudsopgave

Wat is een Twin Flame Runner?

Lopers zijn tweelingzielen die de reis ofwel helemaal vermijden of ergens onderweg op de rem trappen. Sommigen zien ontwijkers niet als hardlopers, maar ik persoonlijk wel - ze beginnen gewoon vroeg met het hardloopproces.

De andere tweelingziel wordt de zogenaamde jager in de dynamiek, in die zin dat ze het werk doen en hun best doen om vooruit te komen op het pad naar vereniging. De dynamiek van hardlopers en achtervolgers wordt vaak verkeerd begrepen omdat de reis een achtbaan van gevoelens en energieën is en vaak verwarrend kan worden.

Wanneer tweelingzielen gescheiden zijn, streeft een van hen vaker wel dan niet naar de scheiding terwijl de andere de vereniging nastreeft. In die context lijkt de renner weg te rennen van hun tweelingzus, terwijl de jager hun tweeling lijkt te achtervolgen. Maar dat is niet het beste perspectief op dit soort situaties.

  tweelingvlam scheiding

The Runner en Chaser Dynamic

Hoewel het verleidelijk is om het persoonlijk op te vatten in deze zeer emotionele en intense situaties, is de waarheid dat de renner niet wegrent voor zijn tweelingzus – ze rennen voor zichzelf en het werk dat ze moeten doen, aspecten die getriggerd worden door de energetische aanwezigheid van hun tweeling. Vanuit het perspectief van de tweelingvlamlopers is het gewoon te veel.

Ik ga dat benadrukken omdat het erg relevant is: de hardloper loopt niet weg van hun tweelingzus ! Ze proberen het werk te vermijden waarvan ze weten of voelen dat ze er in moeten steken, en ze kunnen dat om verschillende redenen doen die allemaal rechtstreeks verband houden met hun persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling.

De loper zijn is niet een weerspiegeling van de aard van de interactie of van de andere tweeling, maar van zichzelf. Het is een teken van kwetsbaarheid, gebrek aan vertrouwen of vertrouwen in hun eigen apparaten, onvermogen of onwil om op eigen kracht vooruitgang te boeken. In spirituele zin is het een schreeuw om hulp.

Daarom is de energie die je als tweeling, de zogenaamde chaser, zou moeten sturen naar je hardloper-tweelingvlam die van steun, oneindig geduld en onvoorwaardelijke liefde. Dat is wat hen kan helpen en ook wat je op je eigen pad naar ascentie zal helpen. Alle wrok, verdriet of schuldgevoelens zijn slechts schaduwen waar aan gewerkt en opgelost moet worden.

Houdt de Twin Flame Runner van de Chaser?

Het kan soms moeilijk voor je zijn om het tijdens de scheidingsfase te voelen of te begrijpen, maar je tweelingziel houdt altijd van je. Ze kunnen niet niet hou van je, hun ziel is van hier tot in het oneindige aan de jouwe verbonden. Wat je zou kunnen verwerken als een gebrek aan liefde voor jou, is in feite een gebrek aan liefde die ze voor zichzelf hebben, helaas.

De vlamband is een heilige energetische verbinding die geen uitknop heeft en niet kan worden verbroken. Het is per definitie een verbinding van hogere dimensionale heilige liefde, aangezien de tweelingvlammen deel uitmaken van hetzelfde hogere bewustzijn waarin ze samensmelten zodra de vereniging is bereikt.

Vanwege verschillende specifieke details en karmische omstandigheden van elke specifieke tweelingvlam, zou die band van high vibe-liefde diep in hun bewuste bewustzijn kunnen worden begraven of dichter bij de oppervlakte zijn. Als een tweeling een gebrek aan liefde lijkt te vertonen, is de kernwaarheid dat ze nog niet dat niveau van groei hebben bereikt waardoor ze zich bewust zijn van hun spirituele waarheden.

Hoe voelt de Twin Flame Runner?

Omdat de dynamiek van de tweelingziel zo complex en intens is, kan het vaak vreselijk verwarrend, frustrerend en zeer triggerend worden. Een deel daarvan is wat het zelfontwikkelingswerk bespoedigt dat uiteindelijk leidt naar ascentie en vereniging.

Soms kan de enorme complexiteit en het volume van het benodigde zelfwerk een van de vlammen zodanig activeren dat ze een hardloper worden. Het kan gebeuren voordat ze fysiek contact maken met hun tegenhanger, voordat ze een relatie aangaan of daarna. Ongeacht het moment waarop een tweeling een hardloper wordt, ervaren ze dezelfde soort gevoelens.

Ongerustheid

Veel tweelingzielen hebben een intens gevoel van angst, voor of nadat ze ontdekken dat ze tweelingzielen zijn. In sommige gevallen wordt het getriggerd door het gevoel van de energie van hun tweeling in hun eigen persoonlijke energetische veld. In andere gevallen wordt het veroorzaakt door de afwezigheid van hun tegenhanger, zelfs als zij degenen zijn die ervoor hebben gekozen om te rennen.

Als ze zich bewust zijn van de energie van hun tweeling zonder zich te realiseren dat ze op de reis van de tweelingziel zijn, kan het een beetje aanvoelen alsof ze worden achtervolgd; het kan leuk zijn om naar films of tv-programma's te kijken, maar het is vaak angstaanjagend om het zelf te ervaren. Het kost tijd en groei om te beseffen wat voor soort energetische aanwezigheid het is en dat het allemaal om liefde en steun gaat, niet om enge dingen.

Sommigen worden angstig omdat ze de overweldigende behoefte voelen om met hun tweelingbroer te vereenigen of op zijn minst zo dicht mogelijk bij hen te zijn. Het veroorzaakt verbintenisfobieën of emotionele problemen waarmee ze te maken hebben tijdens die fase van hun menselijke ervaring.

Voor sommigen is de druk om in een vereniging te gaan zo intens dat het hen op zichzelf al angst geeft, dus afstand nemen tussen henzelf en hun tweelingzus lijkt die druk misschien te verlichten, terwijl het in feite alleen maar intensiveert.

  tweelingvlam runner

Overweldigd voelen

Dit soort goddelijke zielsband is niet voor bangeriken. Het vraagt ​​veel van beide tweelingen, en hoewel het ook veel geeft, zijn sommige tweelingen op dat moment nog niet klaar om zoveel te ontvangen of te geven.

De realiteit van deze reis is exponentieel intenser dan alles en nog wat we ervaren in alle andere relaties als onderdeel van onze menselijke ervaring. Het is heel gemakkelijk om overweldigend te worden, misschien zelfs meer voor de hardloper.

Houd in gedachten dat ze te maken hebben met alle intensiteit waarmee een dergelijke ziel te maken heeft, plus de extra druk van hun keuze om afstand te nemen tussen de tegenhangers in een poging een deel van dat gevoel van overweldiging te verminderen of op te lossen. Ironisch genoeg veroorzaakt een overweldigd gevoel gedrag waardoor ze zich alleen maar meer overweldigd voelen.

Weerstand

Soms is de hardloper niet in staat of niet in staat om het werk te doen dat nodig is op dit heilige pad. Het is tot op zekere hoogte begrijpelijk, omdat het veel is om aan te pakken en soms is het niet hun bewuste keuze vanaf het begin. Maar weerstand is niettemin de zoveelste schaduw die moet worden aangepakt.

Het dient alleen om het schimmige deel van de reis te verlengen en daardoor de groei en harmonie van het maken van vooruitgang naar ascentie en vereniging te vertragen. Omdat de zielsband nooit kan worden verbroken, is weerstand nog een ander facet van de schaduw van zelfsabotage.

Kortom

Kijkend naar de dingen vanuit het perspectief van de tweelingziellopers, kan deze reis gewoon veel te veel lijken om aan te gaan of om door te gaan.

Veel schaduwen steken hun lelijke kop op als onderdeel van de reis, en het omgaan met hen kost veel tijd, energie en werk. Sommigen kunnen het gemakkelijker en/of sneller doen, terwijl anderen in paniek raken en op de rem trappen of vanaf het begin proberen om de hele zaak heen te slingeren.

De realiteit van deze band is dat het er gewoon is, onderdeel van je menselijke ervaring, of je het nu leuk vindt of niet op verschillende tijdstippen. Zonder het werk van zelfontwikkeling en groei te doen, kun je de oneindige zegeningen en harmonie van deze verbinding niet voelen en ervan genieten.

Hoe eng het ook lijkt, het is veel enger om er langs te proberen uit te wijken of erop te remmen. Natuurlijk heb je je vrije wil en wanneer je die uitoefent, zal deze zich als zodanig manifesteren en als zodanig gevolgen hebben.

Je bent niet gedwongen om actief dit pad te volgen waarop je bent geboren, maar het is in je eigen belang om te leven in de harmonie en gelukzaligheid van de hoge frequenties waartoe het je toegang geeft. Maar om dat echt te begrijpen, moet je genoeg werk hebben verzet om de waarheid te zien.