Beste tweelingvlamboeken [en wat te vermijden]

  Beste Tweelingziel-boeken

Met zo veel verkeerde informatie en onenigheid over de reis van de tweelingziel, denk ik een diep begrip van de tweelingzielreis zal je reis naar de unie niet alleen sneller maken, maar ook een stuk gemakkelijker (voor jullie allebei). Dit zijn enkele van de beste tweelingzielboeken (naar mijn mening) die je vooruit kunnen helpen.

Ik zal ook moeten praten over enkele van de problemen met sommige boeken die er zijn (en waar je echt op moet letten).

Als je alleen mijn lijst met topkeuzes wilt, kun je een beetje naar beneden scrollen (of op de inhoudslink klikken), maar ik doen wil beginnen met enkele van de risico's van sommige van deze boeken en waar u volgens mij op moet letten.Inhoudsopgave

Het (potentiële) probleem met Twin Flame-boeken

Ik ga hier geen namen noemen (ik denk niet dat moddergooien ons helpt). Maar voordat ik een van de boeken noem, ik doen stel voor dat ik denk dat we de problemen daarbuiten moeten aanpakken.

We weten het niet alles over de reis van de tweelingziel. Natuurlijk, sommige dingen zijn duidelijk, maar als je tijd doorbrengt met de gemeenschap, duurt het niet lang om te zien hoe meningen en overtuigingen verschillen. Het zijn (meestal) kleinere dingen, maar over bepaalde aspecten zijn we het niet allemaal eens.

En dit is prima. Ik moedig het volledig aan. Als ik over aspecten van het pad praat, put ik mijn advies uit mijn eigen persoonlijke verhaal en de duizenden tweelingzielverhalen die ik zie. Ik breng veel tijd door met de gemeenschap, ken veel mensen en zie consistente patronen en synergieën, juist omdat ik er al zo lang ben.

Ik pretendeer nog steeds niet alles te weten over de reis . Ik denk dat je op je hoede moet zijn voor iedereen die beweert dat ze dat doen .

Ik spreek zelden in absolute termen als het gaat om onderwerpen die we kan niet absoluut over zijn. Ik beweer niet dat ik enige voorkennis heb die niet voor jou beschikbaar is. Dingen zoals mijn tweelingziel coaching zijn gebaseerd op mijn ervaring van de reis. Niet op esoterische beweringen dat ik weet wat er werkelijk gebeurt op hogere dimensies.

Ik beschouw mezelf als een spiritueel wezen. Ik oefen al heel lang dingen als astrale projectie en ik denken Ik zie inzichten in bepaalde delen van mijn eigen reis maar ik wil je niet vertellen wat je moet geloven .

Veel 'tweelingvlam'-boeken die er zijn ... laten we zeggen schuin. Ze geven hun mening over de reis. Bouw zich op als expert of claim zekerheid op gebieden waar we niet echt zeker van kunnen zijn.

Wees op uw hoede voor elk van dit soort boeken. Ik weet dat we allemaal antwoorden willen en misschien is het een troost om het te horen precies wat er aan de hand is, maar ik denk niet dat dat je op de lange termijn zal helpen.

Houd hier rekening mee als u op zoek bent naar een boek.

Wat jij Zou moeten Zoek in een tweelingzielboek

  tweelingziel boek Eerst (het voor de hand liggende) weet wat je willen van het boek.

Ben je nieuw op de reis en wil je het gewoon begrijpen?

Weet je waar je mee te maken hebt en ben je gewoon op zoek naar advies om die volgende stap te zetten en verder te komen op je pad?

Beide?

Er zijn boeken die specifiek zijn voor de reis van de tweelingziel (waarvan er veel last hebben van de bovenstaande problemen) en er zijn (meer dan een paar) boeken gewijd aan zelfverbetering die indirect verband houdt met de reis van de tweelingziel .

De reis van de tweelingziel is er een van genezing en zelfverbetering, dus (technisch gezien) is elk boek dat je helpt jezelf te verbeteren (of je daartoe inspireert) een tweelingzielboek.

Ik zou fictieboeken vermijden die de reis van de tweelingziel gebruiken als plotpunt voor verlangen en pijn (er zijn er een paar) en, zoals ik hierboven al zei, ik zou op mijn hoede zijn voor boeken die hun eigen specifieke beweringen doen (er zijn ook een paar hiervan).

Ik heb hieronder een paar suggesties die je kunnen inspireren, maar beschouw dit niet als een volledige lijst, meer als een richtlijn. Als er een boek is dat je aanspreekt, volg dan je intuïtie, onthoud gewoon wat ik zei.

Wat Zijn de beste boeken over tweelingvlamrelaties?

Shameless Plug: The Twin Flame Union Companion

ik kon niet niet deze op de lijst zetten, mag dat?

Niet een basisgids over wat een tweelingziel is (want ik praat sowieso over dat soort dingen op de site) maar een complete verzameling om je te helpen werken aan vereniging met je spiegelziel.

Het richt zich niet op de terminologie of dezelfde oude dingen die constant worden behandeld. Zijn geheel gericht op het focussen op de belangrijke delen van de reis naar het bereiken van eenwording met je tweelingzus.

Geen fysiek boek (hoewel je het zou kunnen afdrukken als je net als ik bent en graag fysieke pagina's omslaat) omdat ik de audiobestanden wilde opnemen en alles op één plek wilde hebben.

Jij kan vind het hier .

Tweelingvlam-gids: uw praktische gids

Ik ben niet gelieerd aan dit boek en ik ken de eigenaar ook niet, maar als je een boek kiest dat speciaal is gemaakt voor de reis van de tweelingziel, dan is dit er een die ik leuk vind.

Het is even belangrijk dat de schrijver praat over hun eigen reis en hun ervaring en advies deelt om u verder te brengen. Misschien is het omdat ik zo graag over de reis praat, maar deze sprak me aan.

Als je tweelingzielrelaties en de spiegelzielreis in het algemeen begrijpt, zal hier niets baanbrekends voor je zijn. Het kan echter leuk zijn om de ervaring van iemand anders op deze manier te zien opsplitsen.

Als je de reis net bent tegengekomen, is het een behoorlijk vriendelijke gids voor de basis, waarvoor je niet al veel spirituele concepten op een vriendelijke toon hoeft te kennen.

Ik ken minstens één tweelingzielpaar dat dit boek heeft gebruikt om vertel hun tweelingziel over de reis . Ze wisten niet hoe ze de verbinding onder woorden moesten brengen, dus gaven ze hen dit boek en liepen weg. Ik weet niet zeker of dat mijn eerste suggestie is, maar hey, het werkte voor hen.

Verhoog je vibratie: 111 oefeningen om je spirituele verbinding te vergroten

Deze is niet specifiek een tweelingzielboek maar kan je tweelingzielreis echt helpen.

Het biedt advies en oefeningen om je spirituele reis te vergroten door naar je eigen intuïtie te luisteren, een evenwichtige levensstijl te benaderen en het leven te manifesteren dat je wilt zonder anderen pijn te doen. Dat doet het niet nodig hebben om de term tweelingziel te gebruiken om over te praten precies wat u moet doen om uw eigen reis voort te zetten.

Spiritueel zonder ‘predikend’ te zijn als je begrijpt wat ik bedoel. Het is gemakkelijk te lezen en breekt enkele kernconcepten uit die je zullen helpen je naar binnen te richten, en dat is precies waar onze aandacht op een tweelingzielreis moet zijn.

De oorsprong: Symposium

  het plateau van het symposium

Ik heb gezien dat mensen deze een noemen moet lezen maar ik denk (persoonlijk) dat deze meer uit interesse is dan iets anders. Het kan helpen om wat inzicht te geven in de reis, maar zou niet het eerste boek zijn dat ik zou aanraden als je nieuw bent op de reis.

Als je ooit iemand (inclusief ikzelf) hoort praten over de oorsprong van tweelingzielen dan weet je zeker dat ze Symposium van Plato ter sprake brengen. Waarschijnlijk het oudste boek over het concept van tweelingzielen (of in ieder geval een van de meer flagrante).

Ik heb al in veel van de verwijzingen naar tweelingzielen door de geschiedenis heen gedoken toen we naar de oorsprong keken, maar Plato had een van de meer voor de hand liggende. Het zal niet de term 'tweelingziel' gebruiken, maar je zult zien waarom hij zo vaak in deze context is opgevoed en het kan een interessant inzicht geven in de reis die je maakt zonder er al te expliciet over te zijn.

Andere boeken

Tweelingziel romans

Er is een hele reeks romans en romans met tweelingzielen die meer fictie zijn dan wat dan ook. Ik kan deze zelf niet beoordelen, omdat ze gewoon niet mijn ding zijn. Er is geen echt probleem om ze voor plezier te lezen maar sta niet toe dat deze u of uw reis leiden . Trek de grens tussen fictie en een spirituele reis.

Sommige zijn nauwkeuriger dan andere en sommige staan ​​dichter bij fictie dan bij de werkelijkheid. Nogmaals, allemaal prima, zolang je weet dat dit fictieve boeken zijn. Probeer je eigen reis niet te vergelijken met een fictief personage, dat zal niet goed aflopen.

Er zijn films met tweelingzielen (een soort van) en je zult de term soulmate de hele tijd in Hollywood horen (volledig te veel gebruikt). Het is hetzelfde, entertainment op zijn best.

Zelfhulpboeken

Er zijn bestverkochte boeken zoals 'Unf*ck Yourself' die de term nooit zullen gebruiken tweelingziel of noemen veel op het gebied van spiritualiteit. Ze zijn echter de onbezongen helden van dit soort reizen omdat ze zich richten op het verbeteren van zichzelf.

Of je nu probeert een spirituele reis voort te zetten of niet - elk boek dat je helpt jezelf te verbeteren, zal de reis verder brengen. Dat doet het niet nodig hebben om ons te concentreren op de dingen waar we het vaak over hebben, zoals: tweelingziel karmische schuld of trauma uit een vorig leven.

Als een boek je helpt gelukkiger en gezonder te worden, zal het ook je tweelingzielreis helpen.