Dark Night of the Soul voor Twin Flames

  Dark Night of the Soul voor Twin Flames

Terwijl je door je spirituele reis gaat, zul je meerdere obstakels op je pad tegenkomen. En als je een tweelingvlamreis maakt, zul je de Dark Night of The Soul tegenkomen. Je kent dit misschien ook als de Donkere Nacht, maar de term wordt niet zo vaak gebruikt. (Ik zal beide termen door elkaar gebruiken.)

Gedurende deze tijd zal je wereld in chaos worden geworpen. Er zal hier veel transformatie plaatsvinden. Hoewel het vooruitzicht misschien angstaanjagend klinkt, is het in feite een prachtig onderdeel van zielsascentie en het bereiken van vereniging met je tweelingzus. Er is niets om bang voor te zijn voor verandering, en het kan iets geweldigs zijn. Ik wil wat zorgen wegnemen die je misschien hebt over dit deel van je spirituele reis en je helpen te zien hoe de Donkere Nacht van de Ziel, tweelingvlammen en spirituele groei allemaal met elkaar verbonden zijn.

De Donkere Nacht van de Ziel is een moeilijk en turbulent moment van spirituele ontwikkeling. Het wordt gespiegeld door je tweelingzus, kan meerdere keren gebeuren en is zelden een gemakkelijke ervaring, maar het kan je pad naar vereniging enorm bevorderen.Inhoudsopgave

Wat is de donkere nacht van de ziel?


Veel mensen zijn bang voor de Donkere Nacht van de Ziel omdat het enorme omwentelingen in je leven veroorzaakt, en het zijn de moeilijkere tijden in het leven. Als je je afvraagt ​​​​waarom iemand er een zou willen doorlopen, is het eenvoudig.

Het draait allemaal om spirituele groei en het wegwerken van het ego. We gaan door deze verandering zodat onze ziel verder kan worden ontwikkeld en we onze ziel kunnen wekken. We gaan ook door deze tijden voor genezing. Later zal ik vermelden wat dit met tweelingvlammen te maken heeft, maar kortom, in een spirituele relatie is het jouw doel om te evolueren.

Deze tijdsperiode zal je helpen dat te doen om succesvol in vereniging met je tweelingzus te gaan. Ik zie de Donkere Nacht graag als in het oog van de storm. Deze vreselijke dingen gebeuren met en om ons heen, maar onze ziel is het centrum van dit alles, volkomen veilig. En als de storm eenmaal is geklaard, kunnen we de wereld zien herbouwen en herstellen tot iets dat sterker is dan het ooit was.

Probeer deze keer niet bang te zijn, want je zult alleen maar veerkrachtiger worden en je ziel meer ontwikkeld en genezen. Als je hulp zoekt tijdens deze fase, laat me dan een tweelingziel lezen voor jou.

Symptomen van The Dark Night of The Soul

Graag willen veel dingen tijdens de reis van de tweelingziel zijn er hier geen vaste regels. U ziet mogelijk (bijvoorbeeld) een aantal veelvoorkomende tweelingvlam nummerpatronen signalering van ontwikkeling of proberen u te begeleiden, maar sommige specifiek tekenen kunnen zijn:

  • Je zult je gevangen voelen alsof je gevangen zit, maar er is geen sleutel, en wat je ook doet, je zult er nooit een vinden.
  • Als je ooit een paniekaanval hebt gehad, voelt dit hetzelfde. Je zult in een constante staat van angst en angst verkeren.
  • Het zal voelen alsof er geen doel in het leven is.
  • Je zult emotioneler zijn dan normaal. Als u bijvoorbeeld normaal niet vaak huilt, kunt u misschien niet stoppen met huilen.
  • Over het algemeen zul je je leeg voelen, en het zal bijna onmogelijk zijn om plezier te vinden in alles waar je ooit van hield

Een vraag die je misschien hebt is, is dit niet gewoon een depressie? De Donkere Nacht van de Ziel kan een turbulente fase zijn, maar zal leiden tot spirituele groei en is geen psychologische orde.

Aan het einde van de Donkere Nacht ben je volledig uit het ego geëvolueerd en in je goddelijke energie. Niets hier mag ooit worden genomen boven medisch advies. Als je denkt dat je depressief bent, zoek dan hulp bij een professional, en ik hoop dat het goed voor je uitpakt!

  Donkere nacht van de synchroniciteit van de ziel

Hoe is The Dark Night of The Soul en Twin Flames gerelateerd?

Net als de Donkere Nacht van de Ziel, heeft vereniging met je tweelingvlam alles te maken met spirituele groei en ascentie. Weet dat wanneer je door de Donkere Nacht van de Ziel gaat, je tweelingzus dat ook is.

Onthoud dat jullie allebei een weerspiegeling van elkaar zijn wanneer jullie een enorme transformatie doormaken, en zij ook. Dus als dit voor jou uit het niets lijkt te komen, kan het zijn dat je tweelingziel dit heeft veroorzaakt. Dit betekent niet dat je kunt blijven zitten en niets kunt doen. Je bent nog steeds verantwoordelijk voor de groei van je ziel, maar daar zullen we later meer over praten.

Hoe dichter je bij de vereniging met je tweelingbroer komt, hoe meer je beide zielen nodig hebben om te groeien. Dit komt omdat verenigd zijn met je tweeling een deel is van het doel van je ziel op deze aarde, en door hun aard zijn tweelingen erg triggerend. Met elkaar, en als je niet klaar bent voor die verbinding, zal het een van de 'vecht- of vluchtreacties' van de tweeling activeren.

Hoe zal de donkere nacht van de ziel de Unie beïnvloeden?

Ook gekend als wat is in godsnaam het doel om hier doorheen te gaan?

Zoals ik kort al zei, om succesvol in vereniging te komen met je tweelingziel, moet je door de Donkere Nacht van de Ziel gaan. De reis van iedereen is een beetje anders, dus ik kan je niet vertellen hoe vaak je dit zult doormaken, maar houd er rekening mee dat het meer dan eens kan gebeuren.

Terwijl je door de Donkere Nacht van de Ziel gaat, hoeveel je er ook hebt, meer van je ego zal instorten en je zult dichter bij je ware goddelijke zelf komen. Dit kan meerdere levens kosten, maar uiteindelijk zul je trouw aan je goddelijke doel leven. Zodra dit gebeurt, kun je eindelijk de vereniging bereiken met je tweelingziel.

Als je elkaar ontmoet voordat je door de Donkere Nacht gaat en volledig evolueert, wat kan gebeuren, zullen jullie elkaar allebei triggeren. Dit zal je hoogstwaarschijnlijk door een spiritueel ontwaken door de Dark Night of The Soul voeren. Als een tweelingziel die door de Donkere Nacht van de Ziel gaat, zou je dit moeten zien als een positieve stap om dichter bij een eenheid te komen en een prestatie om trots op te zijn.

Wat kunt u eraan doen?

Dit is veel informatie om in je op te nemen, maar als je op de hoogte bent, wordt de Donkere Nacht van de ziel er niet gemakkelijker door, dus wat moet je doen tijdens deze transformatie? Zoals ik eerder al zei, tweelingzielen zijn: niet ongeveer een tweeling die al het werk doet.

Deze verbinding moet een gezamenlijke inspanning zijn. Het zou het beste zijn als je deze tijd zou nemen om begin met genezen zodat je tweeling hetzelfde kan doen . Verzet je niet tegen het proces en sta jezelf toe je emoties diep te begrijpen en te voelen. Wees eerlijk tegen jezelf en neem verantwoordelijkheid voor hoe je het beter kunt doen en jezelf kunt verbeteren.

Houd in gedachten dat dit niet van de ene op de andere dag zal gebeuren, en als je jezelf wilt verbeteren en in vereniging met je tweelingziel wilt komen, moet je het proces vertrouwen en de Donkere Nacht van de Ziel toestaan ​​om je ego te doden.

Verdere begeleiding

  Tweeling Vlammen Donkere Nacht van de Ziel