De Tweeling Vlammen Runner Pain

  De Tweeling Vlammen Runner Pain

Ooit afgevraagd over de pijn van de tweelingvlammen? Terwijl de tweelingvlamrenner (die ik ook de afscheider noem) de reis van de tweelingvlam tijdelijk of voor de rest van die specifieke menselijke ervaring in de wacht zet, heeft die tweelingvlamrenner veel pijn te verwerken. In sommige gevallen hebben ze zelfs een pijnlijkere tijd dan de zogenaamde chaser-tweelingvlam.

Tijdens de scheiding zal de tweelingzielloper zich waarschijnlijk verward, gedesoriënteerd, angstig, gekwetst, eenzaam en overweldigd voelen. Er is altijd een zekere mate van spijt om de hardloper te zijn, en het heeft veel lagen. De hardloper van de tweelingziel zal waarschijnlijk spijt hebben van de pijn die ze doormaken en de pijn die hun tweelingvlam ook doormaakt. Ze zullen waarschijnlijk ook spijt krijgen van hun beperkingen als het gaat om de reis van de tweelingziel en hun status als hardloper. Uiteindelijk begrijpt je tweelingziel misschien gewoon niet wat er met hem gebeurt en hoe hij dingen kan verbeteren. Als dat het geval is, zijn ze gewoon niet ontwaakt en zijn ze op spiritueel niveau niet genoeg gegroeid om vooruitgang te boeken op deze reis tijdens deze menselijke ervaring.

InhoudsopgaveHoe voelt de Twin Flame Runner zich tijdens de scheiding?

Verward

Of je tweelingzielloper nu ontwaakt is en zich bewust is van hun tweelingzielstatus en deze afwijst of in de wacht zet, of helemaal niet bewust en niet ontwaakt, ze voelen zich zeker verward.

Sterker nog, als ze nog niet zijn ontwaakt en zich niet bewust zijn van de status van de tweelingziel, zijn ze des te meer in de war. Je tweelingziel heeft een instinctieve kennis van je aanwezigheid en energie, waardoor ze zich des te verwarder kunnen voelen sinds misschien kunnen ze niet uitleggen wat ze voelen en waarom ze het voelen .

gedesoriënteerd

Of je tweelingziel zich nu bewust is van je zielsband of niet, tijdens de scheiding voelen ze zich meestal gedesoriënteerd. Je vraagt ​​​​je misschien af ​​​​waarom dat zou zijn, aangezien zij de hardloper zijn.

In sommige gevallen is hardloper zijn niet zozeer een kwestie van bewuste keuze. En zelfs als dat zo is, zullen ze zich nog steeds gedesoriënteerd voelen. Hun zielsband met jou trekt hen constant in jouw richting, ongeacht waarom ze vluchten voor de reis van de tweelingzielen.

De loper voelt zich naar de achtervolger getrokken, ook al rennen ze. Dat is de ironie van de energieband tussen tweelingvlammen in scheiding.

Gespannen

Als je hardloper is de reis afwijzen of er gewoon nog niet van op de hoogte zijn , ze voelen waarschijnlijk veel angst.

De spirituele waarheid van uw band dient ook als een anker en een bron van gemoedsrust. Terwijl de hardloper worstelt met hun spirituele pad en het plan dat het universum voor hen heeft, zullen ze door veel pijnlijke situaties gaan die angst zullen veroorzaken.

Hoewel het niet prettig zal voelen, probeert het universum zowel de hardloper als de achtervolger ertoe aan te zetten hun schaduwwerk te doen en karma te verwerken, zodat ze vooruitgang kunnen boeken op hun spirituele reis naar eenheid. Alleen al het voelen van dat duwtje kan in sommige gevallen angst veroorzaken.

Pijn doen

Hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt voor de jager, gaat de hardloper door veel... pijn tijdens scheiding .

Er kan worden gesteld dat de hardloper zelfs meer pijn doormaakt dan de jager. Dat komt omdat terwijl de jager vooruitgang heeft geboekt op zijn pad naar ascentie en hoogstwaarschijnlijk nogal wat laagfrequente gevoelens en patronen heeft verwerkt, de hardloper nog veel of al dat werk moet doen.

Als gevolg hiervan zal de hardloper allerlei onaangename lage frequenties tegenkomen en minder middelen hebben om ermee om te gaan en te genezen. Tijdelijk vast komen te zitten in die toestand kan vreselijk pijnlijk zijn voor degene die aan het rennen is.

Waarom niet gewoon stoppen met het verwerpen van de band en met de oplossing komen, zodat de pijn zou stoppen? In sommige gevallen is het niet zozeer een kwestie van keuze, maar een kwestie van gebrek aan groei en een te lage frequentie. De rennende tweeling voelt en zit soms ook even vast, of ze dat nu willen of niet.

Alleen

Hoewel de scheidingsteken-tweeling de reis van de tweelingziel misschien afwijst of in de wacht zet, gaat het energiekoord nooit op pauze. Het verbindt de tweeling in een band van onvoorwaardelijke liefde en de behoefte om te harmoniseren en eenheid te bereiken neemt ook nooit een pauze.

Als gevolg hiervan lijkt de rennende tweeling misschien de spirituele liefdesverbinding met de jager af te wijzen, maar ze zijn niet echt in staat om het te verminderen of in de wacht te zetten. En hoe voelt iemand zich in de afwezigheid van iemand van wie hij houdt, of hij nu houdt van het feit dat hij van hem houdt of niet? Precies, eenzaam.

De rennende tweeling neemt nooit een pauze van het verlangen van hun ziel naar hun tweelingziel liefdesverbinding en harmonie. Hun ziel neemt nooit een pauze van de behoefte om die hoger-dimensionale liefde te ervaren en te delen.

En terwijl de rennende tweeling de verbinding lijkt te verwerpen, is de waarheid meer in de trant van dat ze zichzelf afwijzen. Dat zorgt helaas voor een vreselijk pijnlijke en eenzame fase van deze reis.

Beduusd

Als een tweelingziel het rennen doet, zullen ze zich zeer waarschijnlijk vreselijk overweldigd voelen. Ongeacht hun specifieke redenen om hun heilige missie af te wijzen, hetzij voor een tijdje of voor de lange termijn tijdens deze menselijke ervaring, zullen ze voortdurend de aantrekkingskracht voelen om hun bestemming te vervullen.

Ze zullen ook constant de aantrekkingskracht voelen naar hun tweelingziel, de behoefte om je te koesteren in die onvoorwaardelijke liefde, en mee te groeien met de verbinding. Hoe meer ze zich daartegen verzetten, hoe meer behoefte ze zullen voelen om deel uit te maken van de verbinding. Er is een voortdurend groeiende mix van druk en lijden terwijl ze verlangen naar de liefde van hun tweelingzus op een zieldiep niveau - of ze het nu leuk vinden of niet.

Als die mix niet overweldigend is, dan weet ik het niet meer.

  Tweelingvlam Runner Pijn en Spijt Infographic

Heeft Twin Flame Runner spijt?

Spijt hebben van hun eigen pijn

Ze hebben zeker spijt van het feit dat ze pijn hebben. In sommige gevallen zijn ze niet eens in staat om de draaimolen van de scheiding te stoppen, ook al zijn ze er misschien aan begonnen.

Terwijl ze door de slechtste van die lage frequenties gaan, hebben ze zeker spijt van het feit dat ze er doorheen gaan.

Spijt van de pijn van hun tweelingvlam

Er is ook spijt voor het kwetsen van hun tweelingziel. De jager kan het moeilijker vinden om te geloven, omdat ze misschien denken dat hun tegenhanger egoïstisch is omdat hij hen de vervulling van de liefdesverbinding ontzegt.

Maar de band met de tweelingziel is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde die diep geworteld is in de ziel van elke tweeling. Scheiding doet op geen enkele manier afbreuk aan die band. Niets kan het verminderen. Als de scheidingsteken tweeling voelt het lijden van hun tegenhanger , ze zullen er spijt van krijgen dat ze het hebben veroorzaakt of dat ze het niet kunnen stoppen.

Spijt van hun beperkingen met betrekking tot de reis

In sommige gevallen remt de scheidingsteken-tweeling niet op de dubbele vlamverbinding omdat ze dat willen of ervoor kiezen.

In sommige situaties zijn ze gewoon nog niet op de juiste frequentie. Het kan een geval van onverwerkt karma zijn, schaduwwerk dat nog gedaan moet worden , of stagnatie in hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Deze dingen zijn niet per se een kwestie van keuze.

In sommige gevallen kan de tweeling die de scheiding veroorzaakt zelfs meer gefrustreerd zijn dan hun tegenhanger vanwege de beperkingen waarmee ze te maken hebben voordat ze erin slagen te groeien en te evolueren.

Spijt van hun loperstatus

En natuurlijk zal er onvermijdelijk spijt zijn voor het kiezen of gedwongen worden om weg te rennen van hun tegenhanger.

Je denkt misschien dat dat later in het spel binnenkomt, misschien als de scheiding bijna voorbij is. Maar dat is niet noodzakelijk het geval. Misschien krijgen ze er zelfs bij elke stap spijt van.

Is het waar dat je Twin Flame Runner het gewoon niet begrijpt?

In sommige gevallen begrijpen ze het echt niet. Dat draagt ​​ook bij aan hun verwarring, desoriëntatie en eenzaamheid.

Het feit dat ze het zielscontract afwijzen is niet altijd een kwestie van keuze, zoals we al hebben besproken. In sommige gevallen kunnen ze misschien niet begrijpen wat er aan de hand is en waarom ze zich voelen zoals ze zich voelen. In andere gevallen zijn ze misschien niet in staat om hun heilige roeping te begrijpen om eenheid te bereiken, omdat ze gewoon niet op dat punt zijn tijdens hun evolutie naar ascentie.

Het is niet altijd een kwestie van kiezen, en je moet dat onthouden en je tegenhanger al je liefde en steun sturen die je kunt op spiritueel niveau.

Verdere begeleiding

Kortom

Als het gaat om de pijn van de tweelingvlammen, is er veel waar de chaser rekening mee moet houden.

Hoewel de scheiding de achtervolger pijn doet, doet het ook de scheidingsteken-tweeling pijn. En gescheiden zijn is niet altijd een kwestie van keuze voor de tweeling die op de vlucht is. In sommige gevallen gaan ze door zoveel, zo niet meer, lage vibratiefrequenties als gevolg van het uit elkaar zijn. Ze zijn waarschijnlijk verward, bang, gekwetst en eenzaam. Het is niet iets dat ze doen tegen hun tweelingziel, maar meer iets dat ze tegen zichzelf doen - een daad van zelfsabotage.

Hoewel het voor jullie allebei een zeer moeilijke en spannende tijd is, moet je je best doen om je frequentie zo hoog mogelijk te houden. Dat is het beste wat je voor jezelf en je tweelingzus kunt doen, samen met jouw onvoorwaardelijke liefde uitstralen om uw tegenhanger te troosten en te steunen in deze zeer moeilijke tijd.