De Tweelingvlam Eerste Aanraking [of Eerste Fysieke Contact]

  De Tweeling Vlam Eerste Aanraking

Als ik de eerste aanraking van de tweelingvlam (of het eerste fysieke contact van welke aard dan ook) zou moeten samenvatten, zou het moeten zijn: intensiteit . Dat betekent niet altijd wat je denkt dat het zou kunnen zijn en soms weet je niet zeker of dat je tweelingziel was of niet. Of het nu in een romantische setting is of je per ongeluk je handen hebt geborsteld, dit fysieke contact valt op.

De tweelingziel eerste aanraking zal opvallen . Het zal een hoge energie zijn. Het leidt niet altijd tot onmiddellijke aantrekking, liefde of rechtstreeks tot vereniging, maar in sommige gevallen kan het juist het tegenovergestelde effect hebben.

Afhankelijk van waar ze zijn op hun persoonlijke pad van spirituele groei en ontwikkeling, kunnen de tweelingzielen zich niet bewust zijn van hun tweelingzielnatuur en hun tweelingzielpaden. Als ze zich er niet van bewust zijn, zal een ontmoeting dat bewustzijn van de reis van de tweelingziel opwekken.Als ze zich bewust zijn, duwt het hen vooruit op het pad en zal het de vlam met volle kracht ontsteken, met alles wat het met zich meebrengt (soms betekent dit soulshock voor de tweelingzielloper ). De eerste aanraking activeert de seksuele energiecomponent en kan je voor een lus sturen met zijn ongeëvenaarde intensiteit, maar je zult het onder de knie krijgen na wat grondwerk.

Inhoudsopgave

Wat gebeurt er als tweelingzielen elkaar voor het eerst ontmoeten?


Wat er gebeurt als tweelingzielen elkaar voor het eerst ontmoeten, hangt af van een aantal factoren, maar vooral van hoe bewust ze zich bewust zijn van hun tweelingvlamstatus en de tweelingvlamstatus van hun tegenhanger.

Onwetendheid

Als jij en je tweelingziel elkaar ontmoeten wanneer een van jullie of jullie beiden in een staat van onwetendheid zijn met betrekking tot je tweelingvlamstatus en het feit dat je tegenhanger je tweelingziel is wanneer je elkaar voor de eerste keer ontmoet, dan ga je hoogstwaarschijnlijk naar ontsteek de energie van je tweelingziel en activeer geleidelijk of plotseling bewustzijn.

Onthoud, op een bepaald niveau, beide tweelingzielen weten het al maar dit is vrij zeldzaam op de fysieke dimensie. De grote meerderheid van de mensen waarvan ik hoor, is zich op zijn minst bewust van de reis, maar vaak zijn hun tegenhangers niet zo spiritueel gevorderd.

Dat diepe gevoel van weten dat geworteld is in je ziel zal langzaam online komen en je helpen erachter te komen dat je op de tweelingzielreis bent.

De fysieke aantrekkingskracht tussen tweelingzielen zal anders zijn dan alle andere en misschien zelfs onverklaarbaar voor je lijken. Deze persoon kan niets gemeen hebben met uw gebruikelijke type. In feite kunnen ze zelfs precies het tegenovergestelde zijn van uw gebruikelijke type.

Het kan iemand zijn met wie je jezelf nooit zou hebben gezien of precies het tegenovergestelde van het type persoon waarmee je jezelf zou hebben gezien. Al deze aspecten zullen een gevolg zijn van het ontsteken van je vlam en het triggeren van je eerste ronde van zielsonderzoek.

Bewustzijn

Zodra het bewuste bewustzijn begint, ga je een aantal stappen op dit pad zetten. Hoewel er onderweg en bij elke bocht veel te verwerken is, is er aan het begin van de reis misschien iets meer te verwerken dan later.

Je zult beter bekend raken met de energiesignatuur van je tweelingziel en je zult langzaam beginnen te beseffen hoe aanwezig ze zijn geweest in je eigen energieveld voor vrijwel je hele leven. Het wordt steeds gemakkelijker om hun energie en aanwezigheid op te pikken in je dromen, spirituele bezigheden, tweelingziel meditaties en astraal reizen.

De fysieke aantrekkingskracht zal sterker en sterker worden en je zult de gaan ervaren seksuele energie tussen jullie twee, zelfs zonder dat soort 3D-contact op dat moment. Het groeiende gevoel van energetische intimiteit en aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zo nu en dan overweldigend worden, omdat het zoveel intenser zal zijn dan al het andere dat je ooit hebt meegemaakt in vergelijkbare omstandigheden, of onder welke omstandigheden dan ook, over het algemeen.

De triggering zal ook sterker worden naarmate de aantrekkingskracht groter wordt en de ziel tot ziel verbinding sterker wordt. Het wordt heel belangrijk om een ​​spirituele oefening te hebben om je te aarden en in evenwicht te brengen, aangezien de donkere nacht van de ziel gaat zijn onaangename maar noodzakelijke zelf tonen.

Er zal meer energie-uitwisseling plaatsvinden waar je je ook bewust van zult worden. Dat kan ook wat verwarrend zijn, omdat je je bijvoorbeeld bewust wordt van het feit dat het al heel lang aan de gang is. Maar het zal intenser worden, nu je elkaar echt hebt ontmoet.

  eerste aanraking tussen tweelingvlammen

De eerste aanraking met je tweelingvlam ervaren

De eerste aanraking van je tweelingziel zal vrijwel iets anders zijn dan al het andere dat je je ooit hebt voorgesteld of ervaren.

Het zal waarschijnlijk ook verwarrend zijn. Overweeg het feit dat jullie menselijke ervaringsvaartuigen voor de eerste keer verbinding maken in de 3D, maar jullie zielen zijn in contact geweest voor al jullie huidige menselijke ervaring en alle voorgaande.

Je hebt hoogstwaarschijnlijk levens gehad waarin je veel aanrakingen hebt gehad, en daar is een energetische herinnering aan opgeslagen in je ziel. Dus wanneer jij en je tweelingziel je eerste aanraking in de 3D ervaren tijdens de huidige menselijke ervaring, het wordt de eerste aanraking tussen jullie en tegelijkertijd de miljoenste aanraking tussen jullie.

Terwijl je energetische lichamen al je levens lang verbonden zijn, zullen al je energievelden, zodra je 3D-contact maakt, op een veel intensere manier met elkaar gaan interageren. Je chakra's zullen beginnen te harmoniseren en langzaam op elkaar af te stemmen, en fysiek contact zal dat proces in gang zetten als het nog niet is begonnen. Als het al is begonnen, wordt het versneld door de eerste fysieke aanraking.

Vanaf het eerste contactmoment begint alles aan je verbinding te versnellen: het spirituele contact, het triggeringsproces, het groeiproces, het harmonisatieproces, de seksuele energie, alles. Het kan zo intens zijn als het gevoel alsof je bent aangereden door een goederentrein die je steeds verder versnelt en voortstuwt.

Daarom is het zo belangrijk om een ​​vast ritueel te hebben voor het aarden en balanceren van je energieën, dus dit proces zal niet zo verwarrend en abrupt zijn als het zou kunnen zijn als het je overrompelt.

Wat gebeurt er als tweelingvlammen voor de eerste keer kussen?

Ik ben dieper ingegaan op je tweelingvlam kussen al. Voor sommigen van ons is dit macht wees ook je eerste fysieke contact met je tweelingzus. (Vergeet niet: dit is geen wedstrijd. Of je nu tijdens je eerste ontmoeting of 10 jaar later hebt gekust, het maakt echt niet uit).

Als de eerste aanraking de ontsteking activeert en de vlammen van je band opstookt, zal het ervaren van de eerste kus behoorlijk explosief zijn.

Hoewel het misschien minder een favoriet onderwerp is in de spirituele wereld, heeft de romantische tweelingzielband een zeer intense seksuele kant. Het is een zeer krachtige en explosieve seksuele energie die zelfs de aanwezigheid van je tweeling vergezelt, laat staan ​​elke vorm van aanraking, en zoenen zal dat des te intenser maken.

Het kan zelfs zo intens zijn dat je bijna het gevoel hebt een climax te krijgen of er zelfs een te ervaren, gewoon door te zoenen, ongeacht hoe ervaren of volwassen je bent. Hoewel seksuele energie de laagste vibratie in je energetische lichaam is, maakt het ook deel uit van de creatieve en voortplantingsprocessen, die manifestaties zijn van hoogfrequente onvoorwaardelijke liefde.

De sterke seksuele component van de band dient ook om de energieën van de tweeling te aarden, en het is vooral belangrijk dat hun energie goed geaard is. Ze fungeren als lichtzuilen en brengen hoogfrequente lichtcodes over naar onze 3D-realiteit. De wortelchakra die de meeste van onze seksuele energieën ronddraait, is ook de chakra die zich bezighoudt met onze aardende energieën. Dus de intensiteit van de tweelingzielverbinding zorgt ervoor dat ze beter geaard zijn of veel beter kunnen aarden dan anderen, waardoor ze een deel van hun missie vervullen om die lichtcodes in de 3D te verankeren.

  Tweelingvlam Eerste Contact

Krijg begeleiding tijdens uw reis

Probeer je het overweldigende gevoel van de eerste aanraking met je tweelingvlam te ontcijferen? Ik kan proberen te helpen, vertel me gewoon wat je tot nu toe in de reis hebt gezien.

Het belangrijke ding

Als het gaat om de eerste aanraking van je tweelingvlam en de eerste kus van de tweelingvlam, zullen de dingen op zijn minst intens en verrassend zijn, hoe goed je ook denkt dat je je erop hebt voorbereid.

Ook al heb je deze aanrakingen en kussen ervaren als onderdeel van elke menselijke ervaring waarin je gezegend was om contact te maken met je tweelingvlam, de energetische herinnering aan die gebeurtenissen is erg moeilijk om op een bewust bewuste manier toegang te krijgen. Dus elke keer dat het gebeurt als onderdeel van een nieuwe menselijke ervaring, voelt het als de eerste keer helemaal opnieuw.

Dat eerste contact triggert veel processen binnen elke tweelingvlam en lanceert hen allebei en hun zielsband op de baan om de tweelingvlam-unie te bereiken. Het kan in sommige gevallen verschillende vaardigheden of capaciteiten online brengen of bestaande versterken. Omdat het een zeer belangrijke mijlpaal is op je levenspad en het vervullen van je missie.

Het niet betekent dat je op het punt staat om de unie binnen te gaan. Misschien heb je geluk en ben je er allebei al klaar voor, maar ik wil gewoon je verwachtingen daar managen.

Het is een diepgaand moment dat talrijke en meerlagige implicaties heeft in je energetische en fysieke lichamen, evenals in je vaardigheden en capaciteiten. Het kan een belangrijk keerpunt in je leven blijken te zijn.

Alles wat je weet en voelt kan in een nieuw licht worden geworpen, en de manier waarop je de wereld om je heen en je plaats daarin waarneemt, kan op een diepgaande manier worden veranderd. En het begint allemaal met een aanraking.