De Tweelingvlam Overgave Stage

  Tweelingvlam Overgave Stage

Een belangrijk onderdeel van elke reis is die van overgave, en de reis van de tweelingziel is niet anders. Ongeacht in welk stadium je je bevindt, een tweelingzielreünie zal altijd een tweelingvlamovergavestadium met zich meebrengen.

Wanneer je je overgeeft aan je tweelingzielreis, verbind je je spiritueel met je tegenhanger en manifesteer je die verbinding in de 3D. Na een scheidingsfase en veel schaduwwerk, het oplossen van karma en ascentie, bereik je de verenigingsfrequentie. Je ziel en je hogere zelf en je tweelingzus zullen je begeleiden bij elke stap die je zet, maar het zal geen gemakkelijk proces zijn, dus verwacht niet dat het zomaar van de ene op de andere dag gebeurt. Je moet bijvoorbeeld de controle en verwachtingen loslaten. Als je eenmaal die staat van diepe acceptatie en overgave hebt bereikt, zullen je energieën natuurlijk stromen en hun blauwdruk volgen - je zult het gevoel hebben dat je echt en volkomen vrij en vervuld bent.

InhoudsopgaveWat gebeurt er als je je overgeeft aan Tweelingvlam?

Een veeleisende spirituele en emotionele ervaring, de reis van de tweelingziel is een constante les in onvoorwaardelijke liefde en overgave. Afhankelijk van de fase waarin je je bevindt, moet je genezen, leren en overgeven.

Spiritueel verbinden

Als je eenmaal de waarheid accepteert dat je deel uitmaakt van een tweelingziel-zielband, zal overgave aan de tweelingvlamervaring je bewust maken van de spirituele verbinding met je tweeling.

Je bent natuurlijk altijd verbonden. Er is geen manier om die zielsband echt te verbreken, wat er ook gebeurt. Maar je eraan overgeven zal helpen die band door te dringen in je bewuste bewustzijn.

3D-verbinding manifesteren

De overgave aan je tweelingzielstatus maakt dat die band een deel van je bewuste gewaarzijn wordt en versterkt daardoor de energetische band.

Jullie frequenties zullen veel meer op elkaar zijn afgestemd en zullen gemakkelijker harmoniseren. Op een bepaald punt onderweg zal de harmonisatie je verbinding in de 3D manifesteren.

Het is misschien geen ideale situatie waarin je die manifestatie zult zien opkomen, maar omarm het feit dat het niet mogelijk is voor de zielsband om een ​​gemakkelijke ervaring te zijn. Je hebt te maken met levens van karma en geschiedenis, problemen die verband houden met elke menselijke ervaring die doorkomt en naar de oppervlakte borrelt als gevolg van je ascentie.

Je bent echter geen tweelingziel omdat je alleen makkelijke dingen aankunt. Je bent een tweelingziel omdat je een hardcore lichtwerker bent, en je bent perfect toegerust voor deze uitdaging omdat je een voorvechter van onvoorwaardelijke liefde bent.

Scheiding

Als je door de gevreesde scheidingsfase gaat, hebben zowel de loper als de achtervolger behoorlijk wat overgave te doen.

Om te beginnen moet de hardloper zich overgeven aan het feit dat al dat schaduwwerk en karma opruimen gedaan moet worden. De hardloper zal moeten accepteren dat ze niet kunnen ontsnappen aan wat ze voelen, hoe hard ze ook rennen. Of ze zich er tijdens deze menselijke ervaring aan overgeven of niet, hangt allemaal af van hun niveau van spirituele en emotionele groei en hoe voorbereid ze zijn op het ascentieproces.

Voor de jager is de uitdaging om zich over te geven aan het feit dat ze het gebrek aan vooruitgang van hun tweeling op dit of dat punt onderweg niet kunnen goedmaken. Deze ervaring is een les die het vermogen inhoudt om controle en verwachtingen los te laten, zodat het universum zijn natuurlijke stroom zal volgen.

Er is veel onvoorwaardelijke liefde die in de band moet worden gegoten, en de jager zal ook groeien vanwege de voortgang van de jager. Het is een teamprestatie en op de een of andere manier zullen tweelingen zich daaraan moeten overgeven.

Unie

Als alles goed gaat, zal de ervaring van de tweelingziel deze prachtige en toch uitdagende fase van vereniging bereiken. Als je denkt dat al het harde werk op dit moment al is gedaan, zou je verrast kunnen zijn.

Hoewel het bereiken van dit een van de fasen van je reis betekent dat jullie allebei veel werk hebben verzet, moet er nog een belangrijke stap worden gezet. Je kunnen overgeven aan de eigenlijke vakbond is een van de belangrijkste stappen die je moet nemen.

Terwijl je energetische frequenties op dit punt natuurlijk afgestemd en geharmoniseerd zijn, moet die harmonie zich ook in de 3D manifesteren. Je menselijke ervaring zelf zal waarschijnlijk wat problemen hebben om je aan te passen aan de noodzakelijke stap die het loslaten van controle, verwachtingen en vrijwel al je 3D-conditionering inhoudt.

Dit is de laatste uitdaging op het pad naar zielenvereniging en samensmelting, maar het zal wat werk vergen. Het voordeel is dat je op dit punt veel ervaring hebt met het werk dat gedaan moet worden.

Hoe geef ik me over aan mijn tweelingvlam?

Je overgeven aan je tweelingzielpad is een proces dat uit meerdere fasen bestaat. Het houdt in dat je je zo ongeveer overgeeft aan verschillende aspecten van je ascentieproces.

Bediening vrijgeven

Je moet het proberen om dingen te beheersen loslaten, wat een heel 3D ego-menselijk ding is.

De controle loslaten betekent het idee loslaten dat jij degene bent die de leiding heeft over het grotere geheel. De controle loslaten is een van de moeilijkste lessen op je pad naar ascentie en uiteindelijk de tweelingzielvereniging.

Je hebt misschien de indruk dat je het tempo of de timing van gebeurtenissen langs dit pad kunt bepalen. Maar het is allemaal op goddelijke timing, en je gaat het ervaren, niet instellen.

Een ander controleprobleem komt naar voren tijdens de scheidingsfase: wanneer een tweelingziel misschien probeert te haasten langs de reünie of de... tweelingziel genezing nodig zijn. Dat kan niet. Elke tweelingziel zal dingen in zijn eigen tempo verwerken. Je kunt het groeiproces niet overhaasten.

Verwachtingen vrijgeven

Het loslaten van verwachtingen is een ander zeer belangrijk aspect van dit pad.

Een van die verwachtingen is het idee dat een tweelingzielband per definitie romantisch is. Het is niet. Tweelingvlammen incarneren in verschillende scenario's en spelen verschillende energieën uit om karma te verwerken, zodat ze eindelijk eenheid kunnen bereiken. Je tweelingziel kan een ouder, kind, beste vriend, concurrent of hogerop zijn. Alle scenario's spelen zich op verschillende manieren af, zodat je energetische lichamen en zielsband kunnen worden gereinigd.

Een andere verwachting die ik vaak tegenkom, is het feit dat de relatie met de tweelingziel een lang en gelukkig einde zal hebben. Het is waar dat het zo kan zijn - het is meestal tijdens de menselijke ervaring wanneer eenheid wordt bereikt. Maar als je de reis aangaat in de verwachting van die garantie, zou je je kansen op het daadwerkelijk bereiken van die laatste fase kunnen verpesten.

Andere verwachtingen zijn afhankelijk van de bijzonderheden van elk verhaal van de tegenhangers.

Hoe voelt het overgeven van tweelingvlammen?

Het proces van overgave is een prachtig maar uitdagend proces voor tweelingzielen, misschien meer dan voor wie dan ook.

De zielsband zal altijd druk uitoefenen op elke tweelingvlam om de samensmeltingsfrequentie te bereiken, om in contact te zijn, om in de aanwezigheid van je tweelingvlam te zijn, op zijn minst in spirituele termen, zo niet ook fysiek. Dat maakt het proces van overgave aan goddelijke timing en het natuurlijke tempo van spirituele en emotionele groei moeilijk.

Dus het overgaveproces zal waarschijnlijk op verschillende punten onderweg frustrerend aanvoelen. Het is natuurlijk en gewoon een aspect van dit pad dat je moet verwerken en dan loslaten. Het is iets waar elke tweelingziel mee te maken heeft, en jij bent goed uitgerust om het te doen. Geef jezelf gewoon tijd en krediet.

Zodra je erin slaagt om verschillende overtuigingen en 3D-conditioneringsaspecten los te laten, zul je een groot gevoel van opluchting, vrijheid en gelukzaligheid voelen. Vooruitgang op dit pad is vooruitgang op je ascentiepad. Hoe dichter je bij dat einddoel komt, hoe luchtiger en vreugdevoller je je zult voelen. Hoe meer onvoorwaardelijke liefde je zult voelen, hoe dichter je spiritueel en emotioneel bij je tweeling, het collectief en de bron zult zijn. Dat is een gevoel van gelukzaligheid en vrijheid zonder gelijke.

Krijg begeleiding

Kortom

Het stadium van overgave van de tweelingvlam is een zeer belangrijke stap op je pad naar ascentie en tweelingzielvereniging.

Hoewel het veel werk kost, als je eenmaal de verschillende patronen en conditionering loslaat die de tweelingvlamervaring beïnvloeden, aspecten die betrekking hebben op menselijke ervaringsconditionering en 3D-ervaringen, zul je grote stappen maken naar je tweelingvlam-fusiefase. Het kan je verschillende menselijke ervaringen kosten, maar vertrouw op je goddelijke missie en je eindeloze potentieel om onderweg alle obstakels te overwinnen.

Hoewel je misschien frustratie, pijn, vermoeidheid of emotionele overweldiging ervaart terwijl je karma en schaduwen verwerkt als onderdeel van je tweelingvlamgroeiproces, zullen jij en je tweeling je een weg banen door die stadia.

Als het je eenmaal lukt om je volledig over te geven aan je heilige tweelingzielmissie en je vooruitgang boekt richting ascentie, zul je een gevoel van vervulling en gelukzaligheid ervaren zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. De gelukzaligheid van eindeloze onvoorwaardelijke liefde van je tweelingvlam en het collectief zal je vleugels geven en de lucht zijn waar je doorheen vliegt.