Doorgaan als je je onthecht voelt van je tweelingvlam

  Je losgemaakt voelen van je tweelingvlam

Het kan moeilijk zijn om de spirituele reis voort te zetten als je je los voelt van je tweelingziel en in een langere periode van scheiding dat is volkomen normaal .

Tweelingvlamscheiding gaat door periodes van turbulente emoties en soms is er een pauze in energie. Dit gevoel van onthechting kan ervoor zorgen dat je je leeg voelt en zonder enige drang om vooruit te komen. Het kan moeilijk zijn om een ​​toekomst in vereniging te zien als je je niet verbonden voelt met de persoon die verondersteld wordt de andere helft van je eigen ziel te zijn.

InhoudsopgaveWat betekent je niet verbonden voelen?

Het kan moeilijk zijn. Het kan verwarrend zijn. Zijn Vast en zeker tijd om te onthouden dat dit vaak deel uitmaakt van de reis van de tweelingziel en om het einde van dat pad te bereiken, moet je beide door dit groei- en ontwikkelingsproces moeten gaan.

Soms gebeurt dat het beste als je fysiek uit elkaar bent en je focust naar binnen . Jij bent nooit echt alleen op deze reis, en er is een reden voor de onthechting. Jullie zijn allebei verbonden op de hogere spirituele niveaus en dit verloopt allemaal zoals jullie allebei hadden gepland.

Het betekent niet dat er iets mis is gegaan. Het betekent niet dat er geen vakbond zal plaatsvinden. Het betekent niet een van jullie heeft het opgegeven . Dit is precies waar jullie allebei moeten zijn.

Hoewel het makkelijker gezegd dan gedaan is, moet je proberen het als een kans te zien in plaats van als een obstakel. Dit is een tijd om te focussen op je eigen groei en ontwikkeling. Dit is een tijd om erachter te komen wat het betekent om heel en compleet te zijn in jezelf. Door dit te doen, ga je je tweeling helpen hetzelfde te doen.

Waarom sluit je tweelingvlam je buiten?

Zijn perfect normaal om te ervaren tenminste een periode van scheiding in de eerdere stadia van je reis. Je tweelingzus lijkt misschien afstandelijk, ongeïnteresseerd of sluit je volledig buiten (en zelfs blokkeer je ).

Ze kunnen jou (en zichzelf) hiervoor een reden geven die past bij hun fysieke begrip van een normaal relatie als ze dat nog niet zijn ontwaakt voor de reis maar de echte reden is anders.

Soul Shock Zelfverdediging

Soulshock voor een tweelingzielloper is spirituele zweepslag . De overweldigende energie van een verbinding waarvan ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan, kan ertoe leiden dat ze uit zelfverdediging handelen.

  tweelingziel zielshock Dit manifesteert zich op verschillende manieren, maar wanneer ze overweldigd worden door de intensiteit van de verbinding met jou, kan het ironisch genoeg ervoor zorgen dat ze zich van je losmaken.

Dit is volkomen normaal en een patroon dat ik keer op keer zie gebeuren. Het zal slagen.

Ze kunnen je spiegelen

Je bent je er misschien niet bewust van, maar tweelingzielen spiegelen elkaar en dit omvat weerspiegelt het slechtste deel van onszelf dat behoeften aan gewerkt worden. Als ze een bindingsangst lijken te hebben of een onwil om het pad te accepteren dat jullie beiden volgen, weerspiegelen ze misschien je eigen onbereidheid.

Dit is een moeilijke les om te accepteren. De meeste mensen die dit soort advies lezen, wijzen het snel af, maar het is een belangrijke .

Een deel van wat de reis van de tweelingziel zo moeilijk maakt, is dat we geconfronteerd worden met de delen van onszelf die we niet willen confronteren. Zodra we dit accepteren en bereid zijn eraan te werken, zal die afstand beginnen af ​​te nemen.

Ze zijn gewoon afgeleid

Het kan zijn dat je dingen overdrijft. Als je tweeling nog niet is gewekt voor de reis (of misschien zijn ze sterk gefocust op een vorm van zelfverbetering), lijkt het misschien alsof ze onthecht zijn.

Soms staan ​​dingen in de weg. Soms weten we het niet precies wat er aan de hand is of wat hun beweegredenen zijn.

Er is een valse tweelingvlam bij betrokken

De andere mogelijkheid is een valse tweelingziel is betrokken. Ofwel aan jouw kant of die van hen.

Deze kon wees een zielsverwant die een van jullie voorbereidt op de volgende fase. Pijnlijk op korte termijn maar eigenlijk een kracht ten goede op je pad.

Het kon wees een karmische die verwarrende energie veroorzaakt en je reis eenvoudig vertraagt ​​en ervoor zorgt dat ze zich van je losmaken omdat ze denken dat het een positieve verbinding is.

De valse tweeling is een vervormde spiegelreflectie van je ware zelf en goddelijke doel. Dit valse beeld kan zo overtuigend zijn dat het gemakkelijk is om verstrikt te raken in de illusie.

Ontwenningsverschijnselen van tweelingvlam

  Ontwenningsverschijnselen van tweelingvlam Als jouw fysiek de verbinding abrupt wordt verbroken (zelfs als u degene bent die de verbinding verbreekt), kan dit pijnlijk zijn voor u beiden en kunnen ontwenningsverschijnselen optreden.

Deze zijn vaak tijdelijk en (vergelijkbaar met externe tekens en synchronisaties) zijn cursus correctors proberen je weer op het goede spoor te krijgen en je te concentreren op je spirituele pad.

  • Je voelt je misschien verward en losgekoppeld van de intuïtie die je gewoonlijk leidt. Je zou het gevoel kunnen hebben dat je in een roes door het leven loopt.
  • Misschien begin je te twijfelen aan jezelf, je tweelingzus of de reis die je maakt.
  • Je zou het gevoel kunnen hebben dat je niet genoeg voor hen bent of jezelf de schuld geven van een vermeende minachting die je deed om de relatie te schaden.
  • Misschien voel je je te bang om iets te doen uit angst om het erger te maken.

Deze zijn tijdelijk en zullen slagen voor. Het belangrijkste is om verbonden te blijven met je intuïtie en de waarheid van je reis. Focus op de dingen die je weten zijn goed voor je.

Niet de externe verbinding met je spiegelziel maar de interne verbinding met je ware zelf. Focus op doelen op andere gebieden van je leven. Focus op genezing, confrontatie met oude wonden en vooruitgaan. De reis is nooit gemakkelijk, maar het is het waard. De beloningen zijn geweldig.

Tweelingvlammen praten niet met elkaar Kan Wees goed

Ik weet dat het niet zo voelt, maar tweelingzielen praten niet met elkaar kan een goede zaak zijn. Door turbulente energie en emotie uit het fysieke deel van je reis te verwijderen, kun je tijd en energie vrijmaken om je te concentreren op de dingen die gedaan moeten worden.

Het kan geven beide van jou de ruimte die nodig is om te groeien, zodat je echt klaar bent om eindelijk samen te komen.

l weten het is niet wat je wilt horen. Ik heb zelf in deze positie gezeten. U wilt een eenvoudig antwoord en hoewel ik wat advies geef over wat u vervolgens moet doen, is er geen eenvoudig antwoord.

Misschien kun je wat troost putten, wetende dat een beetje stilte op korte termijn je eerder dan je had verwacht naar een unie zou kunnen brengen. Het is misschien precies wat jullie allebei nodig hebben om sterker terug te komen dan voorheen.

Ik heb eigenlijk geschreven over wat te doen als je tweelingziel niet praat? al.

Van detachement naar unie: wat nu?

Onthoud dat de reis dat niet is alleen maar over je tweelingziel. Het gaat om jou.

Als je een tweelingziel bent, heb je al de kracht om door te gaan als dingen pijnlijk kunnen lijken. Diep van binnen weet je al dat je aan jezelf moet blijven werken. Zelfs als je je niet verbonden voelt met je tweelingzus.

Je kunt (en waarschijnlijk ook niet) je emoties volledig negeren. Streef niet naar perfectie, maar doe je best om je te concentreren op de dingen die je daadwerkelijk kunt controleren. Je weet waarschijnlijk al wat dit is (of ik kan wat begeleiding bieden met) Tweelingziel coaching ).

Hoewel het moeilijk kan zijn om licht aan het einde van de tunnel te zien als je je volledig onthecht voelt. Het kan je motivatie en energie volledig wegnemen als je het toestaat, maar het simpele feit dat je zijn een tweelingziel betekent dat je hiermee om kunt gaan. Als je wat begeleiding wilt, laat me dan helpen met een tweelingziel lezen .