Droomt mijn tweelingvlam ook over mij? [De 6 tekens]

  Droomt mijn tweelingvlam ook over mij?

Droomt mijn tweelingziel ook over mij? Delen we dromen?

Tweelingvlammen altijd dromen over elkaar (en dat betekent dat je tweelingziel ook over jou droomt) maar het is niet altijd duidelijk dat dat zo is jij .

Je kunt de tekenen zien dat ze van je dromen, maar je kunt deze verbinding ook gebruiken om samen verder te reizen.Inhoudsopgave

Tweeling Vlammen Altijd Deel dromen

Tweelingvlammen zijn de meest open die elkaar in dromen. We zijn vrij van ego, afleiding en verwachtingen. We communiceren open en eerlijk en tweelingvlamdromen tijdens scheiding zijn een manier voor beide spiegelzielen om elkaar te begeleiden.

Tweelingzielen doen meer dan alleen gesprekken voeren. Ze delen emoties, ervaringen en kunnen elkaars dromen verkennen.

Tekenen van uw tweelingvlam die over u droomt

  Tekenen van uw tweelingvlam die over u droomt

Je tweelingziel niet altijd weten ze dromen over jou. Afhankelijk van hoe ver ze op hun spirituele reis zijn gevorderd, kunnen ze hun dromen vergeten op het moment dat ze wakker worden en wanneer ze doen een droom onthouden, realiseren ze zich misschien niet dat het zo is jij in hun droom.

Misschien ben je een element van hun droom, een gevoel of misschien wel duidelijk jij en zij kunnen het gewoon nog niet zien.

Daar zijn enkele tekenen waar u echter op kunt letten:

  • Het meest voor de hand liggende teken is: jij een gedeelde droom herinneren. Je hebt die droom gedeeld, of ze het zich nu herinneren of niet. Ook als dat niet zo is duidelijk ze in de droom.
  • Een ochtendgevoel van hun aanwezigheid of een gevoel van warmte en bescherming. Dit gevoel kan vluchtig zijn of je de hele dag achtervolgen.
  • Mogelijk ziet u externe patronen (zoals tweelingziel nummers ) die de telepathische verbinding betekenen wanneer je net wakker wordt of gaat slapen.
  • Je tweelingzus kan contact opnemen in het fysieke rijk nadat je wakker bent geworden (zelfs als het zoiets eenvoudigs is als een goedemorgen-boodschap).
  • Indien zij zijn spiritueel genoeg gevorderd zijn, kunnen ze zelfs verwijzen naar elementen of gedeelde verhalen uit de droom zelf.
  • Een van de meer voor de hand liggende tekenen dat je tweelingziel seksueel aan je denkt is een gedeelde droom met een hoge intensiteit.

Hoe ze over je dromen, helpt je op reis

De nabijheid en band van een tweelingzielrelatie helpen om een ​​ruimte te creëren waar de twee zielen samen kunnen komen en elkaars dromen kunnen verkennen, bewust of niet.

Dromen zijn belangrijk voor de reis van een Tweelingvlam omdat het de openheid en band tussen spiegelzielen laat zien.

Dromen helpen jullie allebei. Zelfs als de droom abstract lijkt of helemaal niets met je connectie te maken heeft.

Dromen kunnen je helpen om door conflicten heen te werken en de relatie in 3D te ontwikkelen. Het kan vertrouwen scheppen, communicatielijnen openen en jullie band samen versterken. We communiceren nooit zo vrij als in dromen.

Dromen hebben niet dezelfde beperking als in de fysieke dimensie. Ze kunnen je helpen om fysiek, emotioneel en zeker spiritueel te genezen. Dromen kunnen je inzicht geven in dingen op je reis die je anders zou missen.

Wat betekent het als je tweelingvlam over je droomt?

Deze dromen altijd gebeuren voortdurend, maar we herinneren ons de meeste niet. Wanneer we doen het betekent dat je door een periode van overgang, hoge energie of emotie gaat.

Het kan een teken zijn dat je tweelingziel contact met je zoekt . Ze gebruiken de telepathische verbinding om uit te reiken om ofwel om hulp te roepen als ze iets doormaken. Of, aan de andere kant, als ze weten dat je met iets worstelt, kunnen ze contact opnemen via een droom om ondersteuning te bieden.

Het kan iets externs zijn dat een piek in hun spirituele bewustzijn heeft veroorzaakt (zoals het ontdekken van een synchroniciteit waardoor ze aan jou denken).

Wanneer je de tekenen begint te zien die je tweelingziel over je droomt, is het een groot teken dat uw reis vordert. Het is een teken dat ze hun spirituele begrip bevorderen (of ze het zich realiseren of niet).

Dromen zijn helende instrumenten. Het zijn niet de technieken die we bewust kunnen beheersen zoals sommige andere technieken, maar het bijhouden van een droomdagboek of het werken met astrale projectietechnieken kan ons helpen meer controle over deze ontmoetingen te krijgen.

Of je je nu wel of niet herinnert dat je over je tweelingziel gedroomd hebt, ze dromen van je .

Laat me helpen