Een valse tweelingvlam loslaten [hoe en waarom]

  Een valse tweelingvlam loslaten

Of jij of je tweeling ermee te maken heeft, het loslaten van een valse tweelingvlam is niet (altijd) zo eenvoudig als je zou verwachten. Ze dienen echter vaak een doel op de reis en er zijn dingen die je kunt doen om je pad naar vereniging te helpen.

Het loslaten van een valse tweelingvlam is vaak een obstakel voor een van beide tweelingen op hun reis naar hereniging. Op een reis vol uitdagingen vraagt ​​het verder gaan om innerlijke leiding en kampt het vaak met twijfel en verwachtingen vanuit de samenleving.

Als u de meer spiritueel ontwikkelde tweeling bent, lijkt het u misschien voor de hand liggend dat uw partner een valse tweelingziel . Of misschien ben jij degene in een relatie met een karmische partner en weet je niet zeker hoe je verder moet.Inhoudsopgave

Waarom is het moeilijk om een ​​valse tweelingvlam los te laten?

Elke tweelingzielreis is uniek en er zijn veel stressoren voor het achterlaten van een valse tweelingvlam. Enkele van de meest voorkomende:

  • Druk van vrienden, familie en bredere samenleving.
  • Er kunnen kinderen bij betrokken zijn.
  • Twijfel over de reis van de tweelingziel.
  • Eenvoudig comfort en vertrouwdheid.

Als mensen zijn we vaak hard bedraad om conflicten te vermijden. Zelfs de meest avontuurlijke’ duik in het onbekende 'persoonlijkheden zijn op zoek naar' sommige basisniveau van veiligheid en comfort in hun leven.

Toen ik onlangs keek naar hoe weet je of iemand je tweelingziel is? Ik gebruikte het woord ' twijfel ' veel. Het is volkomen normaal om te twijfelen of onzeker te zijn. Het is ook zeer waarschijnlijk voelt jouw tweeling dezelfde twijfel . Dus als een (of allebei) van jullie niet zeker weet wat er precies aan de hand is, is het een grote vraag om die sprong te maken.

Vaak is dit niet eens een bewuste beslissing en (soms) zijn valse tweelingzielrelaties niet ongemakkelijk. Zij zijn niet hetzelfde als een verbinding met je tweelingziel maar soms de zekerheid van gewoon goed lijkt beter dan het onbekende potentieel van perfect .

Onthoud: valse tweelingen betekenen verschillende dingen

Ik heb de gids over valse tweelingvlammen hierboven (en in de zijbalk) gekoppeld omdat het belangrijk is om te begrijpen op welk podium je ook bent.

Er zijn enkele argumenten en onjuiste veronderstellingen gemaakt over wat de term is: vals echt betekent. Soms is het gewoon een normaal relatie of een soulmate. Het is mogelijk dat dit relatief gelukkige relaties zijn (en daarom moeilijker te verlaten) en zelfs de eerdere stadia van een karmische relatie kunnen enkele hoge energiesignalen bevatten (vergelijkbaar met het ontmoeten van een tweelingvlam) die niet meteen duidelijk zijn.

In het kort: het is Geen logische beslissing

Een valse tweelingvlam loslaten is moeilijk omdat onze emoties erbij betrokken raken.

Zelfs als we in het stadium zijn waarin we weten dit is niet de juiste persoon die het niet altijd een eenvoudige beslissing maakt om te vertrekken. We willen onszelf, hen of derden waar we een leven omheen hebben opgebouwd misschien geen pijn doen.

Daar zijn dingen die je kunt doen om te helpen en ik zal er nu een paar behandelen.

  Hoe een valse tweelingvlam los te laten?

Hoe een valse tweelingvlam los te laten?

Opmerking: als het je tweelingzus is die te maken heeft met een valse tweelingvlam, wil je misschien een kijkje nemen in de gids op je tweelingziel daten met iemand anders . Begrip is altijd nuttig, maar het proces om hen te helpen een valse vlam los te laten is hoe dan ook hetzelfde.

Een valse tweelingvlam (in welke vorm dan ook) is hier om een ​​doel te dienen . Terwijl de tweelingvlam scheidingsfase is emotioneel en spiritueel uitdagend, het is er om jullie beiden voor te bereiden op de vereniging.

Een valse tweelingziel is er niet om met opzet een van jullie schade berokkenen . Ze zijn misschien op hun eigen tweelingzielreis en, vanuit hun perspectief, jij kan ook een valse tweelingvlam zijn. Er is hier geen kwaadaardigheid, ze spelen een rol in je reis (waarschijnlijk zonder het te weten).

Het maakt niet uit of jij of je tweelingvlam te maken heeft met een valse tweelingvlam . Jij beide hetzelfde werk moeten doen om verder te kunnen en soms de simpele handeling van jij focust op jou zal je tweelingbroer ertoe aanzetten hetzelfde te doen.

Je focus moet binnen zijn.

Dit is niet code voor 'wees egoïstisch'. Je moet altijd respect hebben voor de gevoelens van anderen, maar als je weet dat je toekomst ergens anders ligt, dan respecteer je zowel jezelf en zij door het te beëindigen en jullie beiden verder te laten gaan.

Deze situatie naar buiten slepen omdat je geen ongemakkelijke situatie wilt, is ook niet eerlijk tegenover hen. Je zult respect moeten hebben voor hun gevoelens en een deel daarvan betekent dat je jullie allebei kortdurende pijn bezorgt, zodat je ze niet leidt.

Als je je emotioneel nog niet klaar voelt om die volgende stap te zetten, is mijn advies altijd hetzelfde. Volg je eigen innerlijke reis. Focus naar binnen. Dit kan voor verschillende mensen veel verschillende vormen aannemen, maar als je op zoek bent naar een plek om te beginnen, raad ik je aan: tweelingziel meditatie .

Verdere begeleiding

Als je meer begeleiding wilt op je tweelingzielreis, vertel me dan waar je tot nu toe mee te maken hebt. Een valse tweeling of iets anders, geef elk detail dat u belangrijk vindt en ik zal u een lezing sturen om u verder te helpen.