Fysieke overeenkomsten tussen tweelingvlammen spotten [Belangrijk!]

  Tweelingvlam fysieke overeenkomsten

Het onderwerp fysieke overeenkomsten tussen tweelingzielen is een zeer interessant voorbeeld van spiegeling van tweelingvlammen.

Tweelingvlammen kunnen dezelfde oogkleur of zelfs oogvorm hebben, maar het zijn niet de fysieke eigenschappen die ze zo op elkaar lijken. Zoals het gezegde luidt, zijn ogen vensters naar de ziel - dat is waar de echte overeenkomst zich bevindt. Tweelingvlammen hebben tweelingzielen. Daardoor lijken tweelingzielen vaak in meer opzichten ongelooflijk veel op elkaar, ook al is de werkelijke gelijkenis niet strikt fysiek. Er kunnen verschillende fysieke overeenkomsten zijn, ook gezichts-, persoonlijkheidsgewijze sympathieën / antipathieën gerelateerde overeenkomsten die het algemene gevoel beïnvloeden dat de ene tweeling op de andere zou lijken. Omdat tweelingzielen veel gemeen hebben vanwege hun zielsband, gaat wat hen anders maakt vaak op de achtergrond, terwijl de overeenkomsten de neiging hebben om op te vallen.

InhoudsopgaveHebben tweelingvlammen dezelfde ogen?

Hebben tweelingvlammen dezelfde oogkleur?

Tweelingzielen niet hebben om er uit te zien als. Met andere woorden, het hebben van dezelfde oogkleur is geen vereiste of bevestiging om iemands tweelingziel te zijn.

Hoewel er ongetwijfeld veel verschillen zijn, is het niet onmogelijk om dezelfde oogkleur te hebben. Maar je kunt een aantal ietwat grappige ervaringen tegenkomen waarbij mensen die jou en je tweelingziel zien, zullen zeggen dat je dezelfde ogen hebt, ook al heb je dat niet.

Hebben tweelingvlammen dezelfde oogvorm?

Net zoals het geval is met de oogkleur, is het geen vereiste of bevestiging dat jij en je tweelingziel dezelfde oogvorm hebben.

Maar je zult misschien merken dat, hoewel er verschillen zijn in je oogvorm of kleur, je overeenkomsten zult zien in bijvoorbeeld je wenkbrauwvorm, vooral als je ze verfraait.

Waarom lijken tweelingvlammen dezelfde ogen te hebben?

De ogen zijn vensters naar de ziel, zoals ze zeggen. Vanwege het feit dat tweelingvlammen uit dezelfde ziel voortkomen, hebben ze dezelfde basis-energiesignatuur. Hoewel het enigszins verandert door menselijke ervaringen, blijft de kern van de energiesignatuur van de ziel hetzelfde.

Die gelijkenis tussen tweelingzielen zal door iedereen worden waargenomen, of het nu een bewust bewuste waarneming is of niet. Wanneer we die energetische overeenkomsten tussen tweelingzielen oppikken, kan onze rationele geest dat verwerken als een gevoel van fysieke overeenkomsten. En omdat veel van iemands energie doorkomt in hun aanwezigheid en blik, krijgen we waarschijnlijk het idee dat die tweelingvlammen een soort fysieke overeenkomsten hebben, vooral gerelateerd aan de ogen.

Die twee zielen zullen dezelfde soort indruk op mensen achterlaten. De niet-ontwaakte of minder bewust van energie zullen zeer waarschijnlijk vastzitten met het gevoel van die tweelingvlammen met dezelfde ogen, blik, aanwezigheid.

  Fysieke overeenkomsten tussen tweelingvlammen spotten

Hoe vergelijkbaar zijn tweelingvlammen?

Wanneer je je afvraagt ​​over tweelingziel fysieke tekenen , zijn er een paar aspecten die u in gedachten moet houden.

Fysieke overeenkomsten

Er kunnen enkele fysieke overeenkomsten zijn tussen tweelingzielen, maar ironisch genoeg zijn het louter toevalligheden. De twee zielen zijn een tweeling, maar hun lichamen delen niet dezelfde genen.

Er kunnen echter enkele significante fysieke overeenkomsten zijn tussen de tweelingzielen die niet zozeer verband houden met de genen, maar bijvoorbeeld met levensstijl en keuzes.

Hoewel ze er misschien heel verschillend uitzien als het op details aankomt, kunnen ze allebei erg fit zijn, bijvoorbeeld omdat ze allebei een geweldige stressverlichting vinden. Of ze hebben allebei een zoetekauw of dezelfde veganistische levensstijl en waarden.

Gezichtsovereenkomsten

Hoewel het zeer waarschijnlijk is dat ze weinig echte gezichts- of fysieke overeenkomsten hebben, lijken tweelingvlammen erg op elkaar vanwege de stijlkeuzes.

Een tweelingvlam kan hun wenkbrauwen verfraaien op een manier waardoor ze in vorm erg lijken op de wenkbrauwen van hun tweelingvlam, bijvoorbeeld. Zelfs zonder elkaar in 3D te hebben ontmoet, zullen ze waarschijnlijk smaken, ideeën en opvattingen delen omdat ze deel uitmaken van dezelfde ziel.

Het zou niet verwonderlijk zijn om te ontdekken dat jij en je tweelingziel je haar in een vergelijkbare kleur verven, of dat jullie allebei van dezelfde soort make-up houden. Al die dingen zorgen ervoor dat tweelingzielen er hetzelfde uitzien, ook al ben je op fysiek niveau anders.

Persoonlijkheidsovereenkomsten

Als het gaat om persoonlijkheden, zullen tweelingzielen zeer waarschijnlijk erg op elkaar lijken. Dit is een gebied waar hun wortels binnen de zielsband veel zullen doorschijnen.

Het energiekoord van de tweelingvlam zorgt voor eindeloos contact tussen de tweelingvlammen. Die energie zal altijd communiceren, stromen en harmoniseren. Dat betekent dat hoewel de tweelingzielen heel verschillende ervaringen kunnen hebben of heel verschillende levensgebeurtenissen kunnen doormaken, ze er waarschijnlijk uit zullen komen met vergelijkbare eigenschappen. Maar om eerlijk te zijn, zou het niet verrassend zijn om te ontdekken dat jij en je tweelingziel ook zeer vergelijkbare levensgebeurtenissen hebben meegemaakt. Maar dat is een onderwerp voor een andere dag, zoals ze zeggen.

In sommige gevallen kunnen de details verschillen, maar de resultaten als het gaat om de persoonlijkheden van de tweelingzielen zijn waarschijnlijk hetzelfde. Tweelingzielen kunnen op een vergelijkbare manier worden beïnvloed door dezelfde of verschillende soorten gebeurtenissen, wat resulteert in vergelijkbare effecten op hun persoonlijkheid en/of gedrag.

Het is zeer waarschijnlijk dat tweelingzielen een reeks zeer vergelijkbare patronen vertonen - gedragsmatig, emotioneel enzovoort. Het is ook zeer waarschijnlijk dat ze dezelfde smaak hebben.

Overeenkomsten leuk/niet leuk

Een ander gebied waar tweelingzielen zeer waarschijnlijk overeenkomsten vertonen, is dat van hun voorkeuren en antipathieën, over het algemeen. Dit is een gebied dat een grote impact zal hebben op iemands leven. Als gevolg hiervan zal het hebben van dezelfde likes/likes resulteren in een lange lijst van overeenkomsten waardoor de tweelingzielen waarschijnlijk erg op elkaar lijken, zelfs op fysiek niveau.

Als de ene tweelingziel van hardlopen houdt, zal de andere vaak ook een jogger zijn. Als een van hen een heel specifiek dieet volgt, zou het niet verwonderlijk zijn dat de ander een soortgelijk dieet volgt. Genieten van soortgelijke dingen zal resulteren in veel fysieke overeenkomsten als het gaat om lichaamstype, stijl en persoonlijkheid. Dat alles zal het gevoel versterken dat de tweelingzielen op fysiek niveau erg op elkaar lijken.

Omdat de tweelingzielen zo veel gemeen hebben, dient het alleen om de tweelingvlammen magnetisch tussen hen trekken. Veel van dat niveau van energetische chemie wordt ook beïnvloed door alle overeenkomsten tussen hen.

Als we niet hetzelfde zijn, zijn we dan tweelingzielen?

Hoewel het zeer waarschijnlijk is dat jij en je tweelingziel veel gemeen hebben als het gaat om uiterlijk, smaak, voorkeuren, gedrags- en emotionele patronen, levenservaringen, enzovoort, is het niet verplicht.

Als het gaat om tweelingvlammen, is de waarheid gecodeerd in jullie zielen. De menselijke ervaring zelf kan zich op een bepaald punt onderweg al dan niet volledig bewust zijn van de band. Maar je moet niet op de overeenkomsten vertrouwen om je bevestiging te vinden dat je inderdaad een tweelingziel bent.

In feite gaan de dingen andersom: omdat je tweelingzielen bent, is de kans groot dat je zulke overeenkomsten vertoont. Maar het tonen van die overeenkomsten wordt geen must en het is zeker geen regel in steen. Tweelingzielen volgen geen in steen gebeitelde regels. Het zijn soevereine hogere dimensionale wezens die een menselijke ervaring hebben. Ze kennen de waarheid diep van binnen.

Zoek geen bevestiging in de uiterlijke aspecten van je potentiële tweelingziel. Uiterlijk, gebeurtenissen, persoonlijkheden enzovoort zijn een 3D-ding. Jullie zijn 5D-ambassadeurs van onvoorwaardelijke liefde. Je band is een waarheid die alleen jij echt kent en voelt, en overeenkomsten zijn niet alles.

Andere richtlijnen dan fysieke overeenkomsten

Kortom

Fysieke overeenkomsten tussen tweelingzielen zijn een interessant aspect van de reis van de tweelingzielen.

Mensen kunnen commentaar geven op hoeveel op je lijkt, ook al zie je het zelf misschien niet. Je hebt misschien dezelfde levensstijl, dieet, trainingsschema en voorkeur, stijl, smaak en persoonlijkheden. Misschien heb je soortgelijke gebeurtenissen meegemaakt of andere die een soortgelijk stempel op je hebben gedrukt.

Dat alles, in combinatie met het feit dat je dezelfde energiesignatuur hebt en constant met elkaar in harmonie bent, kan ertoe leiden dat iedereen zegt en voelt dat je in alle opzichten erg op elkaar lijkt. Mensen kunnen commentaar geven op hoeveel je op elkaar lijkt, hoe ongelooflijk veel op je lijkt.

Vanwege het spiegelende effect van de tweelingvlam en de constante verbinding tussen de tweeling, is het zeer waarschijnlijk dat er een aanzienlijke hoeveelheid overeenkomsten tussen tweelingzielen is. Maar hoewel ze er waarschijnlijk zullen zijn, is het geen zeker teken en helemaal niet verplicht voor tweelingzielen.

Of mensen overeenkomsten opmerken of niet, jij en je tweelingziel kennen de waarheid van je heilige zielsband. Het ontbreken van overeenkomsten zal je niet in de weg staan, net zoals het hebben ervan niet per se zal resulteren in een tweelingziel. Het is allemaal aan jou, je tweelingzus en je onvoorwaardelijke liefdesband.