Gemeenschappelijke tweelingvlamsymbolen

  Gemeenschappelijke tweelingvlamsymbolen

Symbolen zijn een belangrijk onderdeel van elke cultuur, religie of spirituele groep, en hetzelfde geldt voor tweelingzielen. Veel verschillende tweelingzielsymbolen variëren afhankelijk van je cultuur. De Keltische en Egyptische symbolen zijn bijvoorbeeld ongelooflijk verschillend, ondanks dat ze allebei voor hetzelfde zijn. Ze worden ook vaak afgebeeld door de yin- en yang-symbolen of zelfs een hart met een oneindigheidsteken erdoorheen.

Er zijn er nog veel meer, maar dit zijn de meest voorkomende. Hoewel we voor de meeste lezers cultureel onbevooroordeeld en deskundig zijn, zullen we het meer traditionele symbool bespreken waarvan bekend was dat Saint Germain zelf droeg.

Als je niet weet waarom het begrijpen van symbolen belangrijk is, weet dan dat als we het symbool kunnen begrijpen, we tweelingvlammen kunnen begrijpen. Evenals hun ware doel. Om dit symbool volledig te begrijpen en te waarderen, zal ik elk aspect en de betekenis ervan ontleden.Inhoudsopgave

Tekens en symbolen gebruiken

Onthoud: er zijn geen harde regels voor een tweelingzielreis. Gebruik tekens en symbolen als de begeleiding maar niet het alles zijn en alles beëindigen.

Om enige verwarring hier te voorkomen, als u op zoek bent naar externe tekens of begeleiding op uw reis, dan hebben we het vaak over: tweelingvlam nummerpatronen of het spotten van specifieke tekens zoals tweelingziel fysieke overeenkomsten .

Als je advies wilt over wat er aan de hand is of waar je je energie op moet richten, kun je tekens als deze gebruiken (of een tweelingziel lezen ) maar hier gaan we ons concentreren op symbolen die vaak worden gebruikt om tweelingvlammen en de reis te vertegenwoordigen.

Algemene symbolen om tweelingvlammen te vertegenwoordigen

Sommige van deze symbolen zijn historisch gebruikt, terwijl andere moderner zijn.

De Tweelingvlamdriehoek

  tatoeage met tweelingvlamsymbool

Een rechtopstaande driehoek die ik zal afbreken door wat elk ander punt vertegenwoordigt. Binnen in de driehoek zijn er twee vlammen binnenin; als het symbool gekleurd is, is de ene geel en de andere oranje. De vlammen zijn soms verstrengeld of gescheiden te zien, maar dit is meestal een artistieke voorkeur.

Hoe dan ook, de betekenis wordt niet veranderd. Deze keuze draagt ​​in ieder geval bij aan de overkoepelende betekenis. Daar ga ik later verder op in.

Onder deze driehoek staat een oneindigheidsteken of een zijwaarts nummer acht. Dit alles is omgeven door een cirkel.

Het linkerdriehoekspunt

Het linkerpunt vertegenwoordigt de Goddelijke Mannelijke energie. De Goddelijke Mannelijke energie heeft niets te maken met geslachtsrollen, maar vertegenwoordigt de helft van de tweelingzielen.

Deze helft zou stabiliteit en kracht vertegenwoordigen. Dit punt waardeert logica boven emoties. Deze energie is natuurlijk niet uit balans of giftig. Het is gewoon beschermend, maar niet dominant.

Zie dit deel van het symbool als de fysieke behoeften in een relatie, het is niet genoeg om een ​​gezonde, langdurige relatie te creëren, maar het is de helft van de vergelijking.

Het rechter driehoekspunt

Om de mannelijke energie in evenwicht te brengen, vertegenwoordigt het juiste punt het Goddelijke Vrouwelijke.

Net als de mannelijke energie hoeft het Goddelijke Vrouwelijke geen vrouw te zijn; het moet gewoon de tegenovergestelde energie van het mannelijke zijn. In een echt evenwichtig karakter waardeert het vrouwelijke emoties boven logica. Ze zijn intuïtief en creatief.

Zie dit als de zachtere kant van de tweeling. Het zal voorzien in de emotionele behoeften in de relatie. Wanneer aan zowel de fysieke als emotionele behoeften is voldaan, kan een relatie bloeien.

Het toppunt

De driehoek van het symbool komt helemaal bovenaan samen om de eenwording van de tweeling en hun dualiteit te tonen. Omdat de andere punten de Goddelijke Energie in evenwicht brengen, kunnen ze nu bovenaan samenkomen.

Het samenbrengen van zowel de fysieke als de emotionele stukken. Eenmaal aan de top kunnen de tweeling worden verbonden in geest, lichaam en geest terwijl ze in perfecte balans zijn. Dit gaat allemaal over dubbele krachten die botsen en opstijgen naar eenheid. Zonder de top van de driehoek zouden het mannelijke en het vrouwelijke niet samen kunnen komen.

Zie de lijnen die de punten verbinden als een pad dat de tweeling zal lopen. Het pad is steil en soms vallen ze, maar uiteindelijk zijn de verbindingspunten onvermijdelijk.

De vlammen

Zoals ik eerder al zei, veranderen verschillende interpretaties van het tweelingvlamsymbool hoe de vlammen worden weergegeven. Het verschil tussen de vlammen verstrengeld of gescheiden hebben is een prachtige manier om de dualiteit van de tweelingvlammen te laten zien. Het idee is dat een tweeling dezelfde kant van een medaille is. Wanneer ze met elkaar verweven zijn, lijken ze hetzelfde verenigd en als één te zijn. Als ze uit elkaar zijn, zijn de tweelingen nog steeds dichtbij en delen ze hun warmte of energie, waardoor ze kunnen groeien, zelfs als ze niet verenigd zijn.

Voorbij artistieke verschillen, zijn de vlammen zelf een weergave van elke tweeling. Vlammen vertegenwoordigen niet alleen hun vurige passie, maar ook hoe helder ze zijn wanneer ze verenigd zijn. Als je twee vlammen bij elkaar zet, groeit de vlam alleen maar. Het brandende verlangen dat een tweeling voelt wanneer ze samen zijn, is vaak oncontroleerbaar en chaotisch. Dingen kunnen snel uit de hand lopen als men niet oppast. Dit is een geweldig gebruik van symboliek, aangezien de relatie van een tweeling snel uit de hand kan lopen, net als een kaars die te lang onbeheerd blijft branden.

Het oneindigheidsteken

  oneindigheidsteken voor tweelingvlammen

Zoals de naam al doet vermoeden, is de voor de hand liggende symboliek hier dat tweelingvlammen eeuwig zijn. Door leven en dood zullen ze altijd keer op keer herenigd worden, zodat ze zich kunnen verenigen. De band is onbreekbaar en net als het oneindigheidsteken zal de tweeling teruglopen in de andere. Maar zoals bij alle symbolen is er meer dan dat. Het oneindigheidsteken is ook een zijdelings nummer acht, en het toeval wil dat het nummer acht in de numerologie hier relevant is. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met financiële stabiliteit, wat mannelijker is, gaat het niet alleen om de rol die de mannen hier spelen, maar ook om balans. Het nummer is zeer evenwichtig, en dat is waar het bij tweelingzielen om draait. Oneindigheid gaat helemaal over liefde en eeuwigheid, maar het gaat ook over het hebben van balans, dus eeuwig is echt mogelijk en niet alleen maar een utopie.

De cirkel

Cirkels komen veel voor in de symboliek, en het is een mooie manier om dit af te sluiten. De cirkel bevat alle ideeën die we hebben besproken. Het omhult echt de reis van de tweelingziel als geheel. Het vertegenwoordigt cycli en hoe tweelingen tijdens hun reis door reïncarnatie en karmische cycli zullen gaan. Terwijl we door verschillende levens gaan, rijpen we naar ons hogere zelf en bereiken we ascentie om ons te verenigen met onze tweelingzus. Ondanks dat het twee verschillende mensen zijn, zijn jullie zielen verenigd en heel, en wat een tweeling ook doet, het is een cirkel. Er is geen einde of begin. Uiteindelijk moeten de tweeling botsen en samen op pad gaan.

Begeleiding op uw reis