Gids voor astrologische tekens van tweelingvlammen

  Tweelingvlam astrologische tekens

Tweelingvlam astrologische tekens zijn ... ingewikkeld. Maar wat zit er niet in de reis van de tweelingziel? Als het gaat om de tweelingvlamverbinding, zijn de tweelingzielen diep verbonden en zijn hun energieën ingewikkeld verstrengeld. Er zijn zeer gecompliceerde en gelaagde mechanismen in het spel tussen deze zielen. Als gevolg hiervan zijn er veel manieren om verschillende aspecten van de band te benaderen, en geboortekaarten zijn een van die dingen die buitengewoon nuttig kunnen zijn.

Er wordt veel gespiegeld in deze goddelijke spirituele zielsverbindingen. Hoewel het kan betekenen dat er veel overeenkomsten zullen zijn, betekent dit niet noodzakelijk dat die geboortekaarten identiek zijn. Veel van die diepe energie-interactie is echter te zien in de astrologische kaarten van de tweelingvlammen.

Het bestuderen van elke geboortehoroscoop van de tweelingziel en het zich bewust zijn van de astrologie die in de tweelingzielband speelt, is zeer belangrijk en kan zeer nuttig zijn. Maar als je niet hetzelfde teken hebt, neem het dan niet als bewijs dat je niet op deze reis bent wanneer je hart je vertelt dat je dat wel bent!Als er één ding duidelijk is dat astrologie ons leert, is het dat dingen altijd heel genuanceerd zijn. De tweelingvlamverbinding is een van de meest gecompliceerde en daardoor interessante soorten verbindingen. Is het een wonder dat de astrologische aspecten die hier spelen zelf zeer genuanceerd en ingewikkeld zijn?

Inhoudsopgave

Hebben tweelingvlammen hetzelfde sterrenbeeld?

Het is niet onwaarschijnlijk dat elke tweelingzielkaart veel significante plaatsingen gemeen heeft. In feite kunnen ze dezelfde Ascendant of Stijgende, Zon, Maan, Venus en/of Jupiter tekens of plaatsingen hebben - of op zijn minst zeer compatibele.

Het kan gebeuren dat beide vergelijkbare grafieken hebben, en daardoor heeft hun verbinding een sterk tweelingvlamteken. Er zal altijd een diepe laag van interactie en verbinding in hun grafieken zijn. De intensiteit van die vergelijkbare aspecten zal exponentieel toenemen, waardoor sommige energieën veel uitdagender worden en andere ondersteunende aspecten betrouwbaarder.

Maar als je niet hetzelfde teken hebt (Ascendant of Stijgend, Zon, Maan, Venus, Jupiter enzovoort), betekent dit niet dat je geen tweelingziel bent! Veel tweelingen worden zelden of nooit geboren onder hetzelfde teken of op dezelfde dag, in hetzelfde jaar, op hetzelfde tijdstip van de dag - en als ten minste één van deze aspecten verschilt, zullen hun grafieken verschillen.

Ook al kunnen ze veel tekens of plaatsingen gemeen hebben of zelfs aspecten tussen planeten, er is nog steeds veel in elke tweelingzielkaart dat uniek is voor elk van hen. De kracht van de verbinding zit niet in de gelijkenis van hun kaarten, maar in de manier waarop die kaarten op elkaar inwerken en combineren in de kaart van hun verbinding en het lot van de tweelingziel.

Trekken astrologische tegenstellingen elkaar aan als het gaat om tweelingvlammen?

Het is waarschijnlijker dat de tekens van de tweelingvlammen tegenpolen zijn op het dierenriemwiel van twaalf tekens. Tegenpolen trekken elkaar vaak aan, als het gaat om sterrenbeelden en niet alleen om hen.

Omdat een tegengesteld sterrenbeeld contrasterende en daardoor complementaire eigenschappen heeft, is er een speciaal soort chemie die tekens zoals Ram en Weegschaal, Stier en Schorpioen, Tweelingen en Boogschutter, Kreeft en Steenbok, Leeuw en Waterman , of Maagd en Vissen. Het is echter niet verplicht, en de aanwezigheid of afwezigheid van deze tegenstellingen maakt of breekt het lot van je ziel niet.

Als we het over astrologie hebben, is het belangrijk om in gedachten te houden dat zonnetekens slechts één facet zijn van iemands geboortehoroscoop. Veel andere sterrenbeelden die in iemands horoscoop aanwezig zijn, zijn zeer relevant als het gaat om iemands karma, vorige levens, liefde, gezinsleven, enzovoort. Een tweelingzielverbinding kan niet alleen deze meer voor de hand liggende huizen sterk beïnvloeden, maar allemaal omdat de krachtige zielsband alle aspecten van iemands leven raakt door zijn prachtige transformerende energie.

Het is de zielsband die ervoor zorgt dat de hitlijsten naar het noorden wijzen, niet andersom.

  tweelingziel astrologie

Worden tweelingvlammen geboren onder een bepaald sterrenbeeld?

We hebben de neiging om bepaalde tekens te associëren met een grotere kans op een sterrenbeeld van de tweelingziel, zoals bijvoorbeeld Tweelingen, Vissen of Weegschaal, omdat ze zich voordoen als tweelingen of paren door hun symbolen. Het is zeer waarschijnlijk dat zielen die betrokken zijn bij een tweelingzielverbinding, deze tekens in interessante of prominente huizen of planetaire aspecten in hun kaarten zouden opnemen.

Maar astrologie is niet zo gesneden en droog. Simpelweg omdat Steenbok, Maagd of Leeuw niet worden weergegeven als een paar of combinatie van twee elementen, maakt het het niet minder waarschijnlijk dat een tweelingzielverbinding zich in iemands leven manifesteert, simpelweg omdat ze tijdens deze menselijke ervaring niet als Weegschaal of een Tweeling. Er zijn veel Steenbok-tweelingen die er zijn - ze hebben twee hoorns, toch?

Alle grappen terzijde, een vlam is een vlam, en de diepe en intense energieverbinding overstijgt aspecten die beperkt zouden blijven tot een vluchtige blik op iemands teken. Diepgaande astrologie, een diepgaande blik op elke tweelingzielkaart, zou ongetwijfeld zeer interessante en uiterst fascinerende planetaire aspecten en plaatsingen naar voren brengen - maar er zijn geen regels in steen gebeiteld.

Krijg een lezing

Kortom

Wanneer je je tweelingzus ontmoet, weet je diep in je hart dat het dat soort verbinding is. Je hebt geen bevestiging van je kaart nodig, en de kaart op zich kan nooit onweerlegbaar bewijs zijn van het feit dat de verbinding wel of niet van de vlamvariant is. In het beste geval zouden astrologische tekens van de tweelingziel u moeten helpen bij het begeleiden van uw reis, niet het voor u dicteren.

U kunt echter veel hulp krijgen bij het bestuderen van de grafieken. Als je eenmaal weet dat het dat type verbinding is, kan het bestuderen van de tekens, huizen en aspecten in het spel elke tweeling helpen om gemakkelijker hun paden te navigeren. Er zijn onderweg zoveel hindernissen en er is zoveel groei nodig om te ascenderen en eenheid te bereiken dat elke vorm van hulp die je kunt krijgen geweldig is. Uw geboortehoroscopen zullen u helpen om door allerlei aspecten te navigeren en op een soepelere manier uw weg naar de unie te vinden.

Hoewel de kaart een krachtig navigatiehulpmiddel is, moet je nooit vergeten dat je een soeverein goddelijk wezen bent met een menselijke ervaring. Je waarheid zit in je ziel, en je weet het voor wat het is.