Gids voor het samenvoegen van tweelingvlammen

  Tweeling Vlam Samenvoegen

Het is moeilijk om ieders verwachting van het samensmelten van tweelingzielen volledig te dekken. De reis van de tweelingziel is een zeer complex en vaak onbegrepen onderwerp van discussie. Er worden nogal wat termen in het rond gegooid, en het kan moeilijk worden om de vlam-gerelateerde begrippen te ordenen op een manier die je helpt om je tweelingziel-verbinding te begrijpen. De tweelingzielvereniging wordt meestal gebruikt om het feit aan te duiden dat de tweelingvlammen door hun ontwaken zijn gegaan en zich bewust zijn geworden van het feit dat ze op het tweelingzielverbindingspad zijn naar ware onvoorwaardelijke liefde van hoge frequentie. Ze hebben aan zichzelf en aan hun relatie gewerkt, dus nu zijn ze afgestemd op elkaars energie.

Inhoudsopgave

Waar ben je in de reis?

Als je alle genezings- en karmaverwerking hebt doorlopen die bij de reis betrokken zijn, hebben je zielen in deze incarnatie en in vele andere ook talloze fasen doorgemaakt. Je hebt activeringen voor je chakra's ontvangen, je hebt je energieën afgestemd op het universum en hebt toegang gekregen tot een hogere dimensie dan de 3D.De hardloper is over zijn problemen heen, de jager heeft zijn gewonde ego genezen, veroorzaakt door zich een tijdje door de hardloper daar afgewezen te voelen, en nu gaat hun verbinding van de droomstaat naar de manifestatietoestand. Ze hebben de scheidingsfase overwonnen en zijn door de herenigingsfase gegaan, waardoor ze de hoge vibratie van de goddelijke vereniging binnengaan.

De tweeling is op weg naar ascentie naar steeds hogere niveaus in het etherische lichaam en ze vervullen actief hun levensdoel. Succes, we hebben een vakbond! Maar dat is nog een andere fase van de reis, niet het einde ervan. Wat is het volgende, vraag je je misschien af. Dat is waar de samensmelting van de tweelingziel binnenkomt.

Om het botweg te zeggen, als de menselijke ervaring eenmaal voltooid is voor de tweeling, hebben ze de hoge frequentie bereikt die nodig is om de samensmelting van het menselijk lichaam binnen te gaan, gevolgd door het samensmeltingsproces van het uiterlijke lichaam. Op dat moment zijn de tweelingzielen al een aantal levens om elkaar heen getrokken en zijn ze nu klaar om zich echt te verenigen en één te worden.

Wat gebeurt er als tweelingvlammen samensmelten?

Sommigen gebruiken de term samensmelting om de latere uniefase in de menselijke levenscyclus aan te duiden. In dat geval zal de samensmelting deel gaan uitmaken van de menselijke ervaring voordat het verder evolueert dan het menselijk lichaam.

In dit stadium zijn de tweelingzielen ongelooflijk op elkaar afgestemd en de lichamen hebben de neiging dat ook te zijn. Die band tussen de tweelingzielen is nu stevig en solide, en je zult zien dat de realiteit van hun interactie dat feit weerspiegelt.

Ze zullen actief hun goddelijke missies nastreven en enorme veranderingen teweegbrengen op alle vlakten van het bestaan ​​vanwege hun hoge vibratie. Hun bewustzijn, begrip en inzicht in alle dingen zullen diepe verschuivingen veroorzaken, niet alleen in henzelf, maar ook in iedereen en iedereen om hen heen.

Tweelingvlammen die tekens samenvoegen

Als we de samensmelting zien als de vereniging als onderdeel van de menselijke ervaring, dan zullen er tekenen zijn voordat de samensmelting plaatsvindt.

De tweeling heeft waarschijnlijk levendige dromen over de reis gehad lang voordat deze zich daadwerkelijk manifesteert. Synchroniciteit kan voor het universum een ​​manier zijn om verschillende aspecten van de reis aan elke tweeling te signaleren, of de inkomende verbinding tot een bepaald niveau met hun vlam. Als ze als tweelingen in vereniging op de goede weg zijn, zullen ze verschillende bevestigingen van het universum ontvangen.

Sommigen ervaren chakra-activering op verschillende niveaus, voor of nadat ze contact hebben gemaakt met hun vlam. De fusie zal dat intensiveren en naar een heel ander niveau brengen. Ze zullen de wereld waarschijnlijk anders ervaren, een dieper begrip krijgen van veel dingen om hen heen en met elke ademhaling 5D onvoorwaardelijke liefde beoefenen.

Mensen kunnen naar hen toestromen zonder duidelijke of rationele reden. Nou, het is duidelijk, alleen niet voor het ongetrainde oog: hun hoge vibratie trekt de mensen om hen heen aan. Het is een baken dat iedereen naar hun ware hogere dimensionale bestemming roept.

Symptomen van samenvoegen van tweelingvlammen

Gezien als een fysieke vereniging, is het samensmelten van de tweelingziel een intens spiritueel proces, maar het is in sommige aspecten ook erg fysiek. De passie die de tweelingziel samensmelt, zal het opstijgende proces van de tweelingvlam kundalini in gang zetten. Hun ontmoetingen zullen zo intens zijn dat ze ze tot in hun kern kunnen schudden, ze op verbazingwekkende manieren kunnen transformeren.

Hun hele energielichaam zal oplichten als de helderste ster van het universum, licht, liefde uitstralend en verandering teweegbrengend door het hele energienetwerk.

Je zou zelfs kunnen merken dat er enkele lichaamsveranderingen van de tweelingziel plaatsvinden, afgezien van de prachtige gloed die elke tweeling zal hebben. Met hun energielichamen meer en meer afgestemd en steeds hogere frequenties bereikend, kunnen hun fysieke lichamen de neiging hebben om die overeenkomst te manifesteren. De partners kunnen een air van overeenkomst tussen hen krijgen die je misschien moeilijk vindt om daadwerkelijk op bepaalde eigenschappen te wijzen. Maar de tweelingzielen zullen hun innerlijke spiegeling naar buiten toe weerspiegelen, en dat effect zal in de loop van de tijd toenemen.

Hoe voelt Twin Flame Soul Merge aan?

Als we verwijzen naar het fysieke verenigingsstadium, hoe bepaalde tweelingzielen de samensmelting ervaren, kan van paar tot paar verschillen. De tweeling kon zich compleet voelen, waar ze gedurende lange delen van hun leven het gevoel hadden dat een deel van hun hart, leven en ziel ontbrak.

De aard van geluk, liefde, vreugde, plezier en wijsheid die ze zullen ervaren, zal ongeëvenaard zijn. Er zal een niveau van spirituele en emotionele opwinding zijn die geen zeldzame gebeurtenis in hun leven zal worden, maar de basis ervan.

Hun vermogen om hun missies te vervullen zal hen een gevoel van prestatie en tevredenheid geven dat moeilijk te beschrijven is. Stel je de explosie van vreugde voor die je voelt als je een intense zoetekauw bent en je al maanden op dieet bent, dan mag je je meest favoriete snoepje eten. Neem dat nu en vermenigvuldig het met bijvoorbeeld duizend.

Als we de samensmelting van buiten de menselijke ervaring overwegen, is het moeilijk om gelijk te stellen in termen of begrippen waarmee we vertrouwd zijn. Een deel van dat proces kunnen we het beste begrijpen door bijvoorbeeld na te denken over verhalen over bijna-doodervaringen, waarin mensen praten over het gevoel naar huis te gaan en misschien één te worden met anderen. Het dichtst dat we dat niveau van goddelijke gelukzaligheid kunnen begrijpen, is kijken naar degenen die bijna-doodervaringen hebben gehad erover praten en hun ervaring en de diepe vreugde die ze zich herinneren over ons heen laten stromen.

Begeleiding op uw reis

Gratis Tweeling Vlam-lezingen