Gids voor Tweelingvlam-synchroniciteiten tijdens scheiding

  Tweelingvlam-synchroniciteiten tijdens scheiding

Als je op de reis van de tweelingziel bent en de scheidingsfase hebt bereikt, weet je uit de eerste hand hoe uitdagend het is. Omdat het zo'n moeilijke fase van de reis is, zul je tijdens de scheiding veel synchroniciteiten van de tweelingziel zien, vooral als je door de fase van geen contact gaat. Waarom? Omdat het universum, de goddelijkheid en je tweelingziel van je houden.

Tweelingziel-synchroniciteiten zoals getallen, woorden of beelden kunnen doorkomen om verschillende boodschappen over te brengen. Als een van de tweelingen een bepaalde synchroniciteit vaker begint te zien dan anderen, dan zal informatie over die synchroniciteit door de energieband reizen en zal het ook voor de andere tweeling verschijnen. De betekenis van elk van die tekens of signalen zal zich aan elke tweeling bekend maken, omdat het goddelijke boodschappen van onvoorwaardelijke liefde zijn. De taal van onvoorwaardelijke liefde is iets wat beide tweelingen instinctief spreken en begrijpen. Het is die goddelijke onvoorwaardelijke liefde die tweelingen aan elkaar bindt en de verenigings- of herenigingsfase tot stand brengt.

InhoudsopgaveWat zijn Tweelingvlam-synchroniciteiten?

In de kern zijn de synchroniciteiten van de tweelingziel herhalende gebeurtenissen, tekens of signalen die bedoeld zijn om bepaalde boodschappen aan een of beide tweelingen over te brengen. Sommige van die berichten hebben een meer algemene betekenis, en andere zijn zeer gedetailleerd afgestemd op die specifieke tweeling en hun gemeenschappelijke ervaringen, als ze die bewust hebben gehad.

De tweelingvlamband is een onbreekbare spirituele zielsverbinding tussen de tweelingvlammen. Het is een zielsband, een band van energie, een heilige belofte van reizen naar eenheid. Vanwege de goddelijke aard van de missie waar ze aan beginnen, wanneer tweelingzielen gescheiden zijn, werkt het universum hard om hen troost, begeleiding en ondersteuning te bieden, zodat ze het een beetje gemakkelijker zullen vinden om hun weg naar eenheid te vinden.

In zekere zin zijn synchroniciteiten liefdestonen die vanuit het universum naar de tweelingvlammen en van de ene tweelingvlam naar de andere komen. Wanneer ze uit het universum komen, zijn ze bedoeld om de tweeling de boodschap te geven dat ze niet alleen zijn op hun pad, dat ze niet worden genegeerd of vergeten terwijl ze door verschillende uitdagingen en moeilijke tijden gaan.

Ze brengen ook berichten over van de ene tweeling naar de andere, hetzij van hun hogere zelf of van hun menselijke ervaringszelf, afhankelijk van hoe geavanceerd het zielscontract is en hoe vertrouwd je bent met elkaars energie. Vooral tijdens de scheiding kunnen het berichten zijn die verband houden met het feit dat de ene tweeling de andere mist, eraan denkt, een bepaald soort weg voelt of van plan is een bepaald soort actie te ondernemen. Deze berichten kunnen ook komen als antwoorden op vragen die je misschien aan je tweelingziel hebt gesteld als je telepathische band niet goed genoeg werkt om een ​​directe boodschap over te brengen.

Voorbeelden van Tweelingvlam Synchroniciteit

Cijfers

Dit zijn enkele van de meest voorkomende soorten synchroniciteiten die doorkomen omdat we altijd cijfers zien, bijvoorbeeld de tijd op onze telefoons. Als je herhaaldelijk merkt dat je nummers ziet zoals 11, 22, 33, 333 , 44, 77, 88, dan krijg je liefdespost van het universum en/of je tweelingzus.

Getallen die voor anderen willekeurig lijken, maar een bepaalde betekenis hebben voor jou en/of je tweelingzus, zijn ook synchroniciteiten en afhankelijk van hun specifieke betekenis voor jou, bevestigen of verzenden ze bepaalde berichten met betrekking tot je scheiding en de vooruitgang die wordt geboekt naar hereniging.

Mogelijk ziet u ook een piek in nummersynchronisatie wanneer een reünie dichterbij komt. Het kunnen spiegelende getallen zijn of herhaalde getallen, dus bijvoorbeeld 21:21 of 21:12. Als je veel van deze spiegelende of herhalende getallen ziet, vraag dan voor de zekerheid je spirituele gidsen, beschermengelen, voorouders of een andere spirituele hogere macht waarin je gelooft om een ​​soort bevestiging van hun betekenis.

Woorden

Merk je dat je een bepaald woord keer op keer hoort of ziet? Het kan een woord zijn dat veel betekenis heeft voor jou en je tweelingzus, of gewoon een woord waardoor je je op een heel bijzondere manier voelt.

Het kan eigenlijk elk woord zijn, en omdat we constant woorden om ons heen horen vliegen, zal het altijd onze aandacht trekken als een ervan veel te vaak wordt herhaald. Je merkt misschien dat je het woord 'komkommer' veel te veel hoort of ziet, bijvoorbeeld wanneer jij en je tweeling op een date zijn geweest en een komkommer hebben gedeeld. Het woord zal onmiddellijk de gevoelens en liefde overbrengen die je op dat moment voelde, en het zal op je pad komen wanneer de ziel van je tweeling dat wil uiten.

Je vindt deze woorden misschien in songteksten, filmregels, discussies die je hebt met verschillende mensen of in gebabbel dat je hoort als je in de trein zit. Ongeacht waar je die woorden ziet of hoort en afhankelijk van je specifieke situatie tijdens je scheiding, brengen ze enkele berichten over die je ziel voor je zal ontvangen en interpreteren.

Afbeeldingen

Sommige synchroniciteiten kunnen als afbeeldingen naar voren komen, vooral als u in een zeer visuele of beeldgevoelige omgeving woont of werkt, of als u beelden suggestiever vindt dan andere soorten tekens.

Het kan een afbeelding zijn van van alles, van een roos tot een konijn, tot een blauwe auto - bepaalde afbeeldingen zullen een bepaalde betekenis krijgen en doorkomen als bevestiging, begeleiding of ondersteuning tijdens de scheiding. Je zou een object kunnen zien in films, toneelstukken, in het huis van een vriend, op een willekeurige flyer die je op straat ziet.

Misschien hoor je een verhaal of zie je een film die een bepaald soort situatie laat zien die spreekt over je scheiding of je tweelingreis tot op dat moment. Je ontvangt begeleiding en ondersteuning via die berichten, hetzij van de ziel van je tweeling of van het universum zelf.

Zien beide tweelingvlammen synchroniciteiten?

Als gevolg van de tweelingziel-zielband staat de ene tweeling altijd in energetisch contact met de andere. Scheiding is wat dat betreft niet anders.

De tweelingzielen zullen nog steeds in energetisch contact zijn. Ze zullen waarschijnlijk elkaar in dromen bezoeken en op het astrale gebied, en ze zullen hoogstwaarschijnlijk telepathisch communiceren, zelfs zonder enige bewuste bedoeling om dat te doen.

Hoewel ze in de 3D misschien afgescheiden zijn, zijn hun zielen in hogere dimensies verbonden, wat er ook gebeurt. Het is een onverbrekelijke band. Als gevolg hiervan is er altijd een lijn van energetische communicatie van de ene tweelingvlam naar de andere.

Vanwege die open communicatielijn, zodra een tweelingvlam een ​​bepaalde synchroniciteit meer en meer begint te zien, zal de andere tweelingvlam op natuurlijke wijze worden aangetrokken om aandacht aan datzelfde ding te schenken. Het zal zichzelf herhalen en daardoor langzaam aan de tweede tweelingvlam overbrengen wat de energie en/of het bewustzijn van hun tegenhanger probeert over te brengen.

  tweelingvlam scheiding

Hoe weet ik wat het betekent?

De betekenis van de synchroniciteiten hangt sterk af van de context van je specifieke reis en scheiding, en van de details van de interactie tussen jou en je tweelingzus.

Soms kunnen betekenissen aan je worden onthuld in dromen of door telepathie. Andere keren zal de betekenis een direct antwoord of bevestiging voor je zijn over iets dat je aan je spirituele gidsen, beschermengelen, voorouders, je hogere zelf of het hogere zelf van je tweeling hebt gevraagd.

Laten we zeggen dat je tijdens de scheiding twijfelt aan je band met je tweelingzus en het universum vraagt ​​om je te bevestigen dat deze persoon echt je tweelingvlam is. Dan, na een tijdje, begin je op willekeurige tijden naar de klok te kijken en zie je constant herhalende cijfers als je dat doet, zoals 21:21, 17:17, 22:22 (dubbele bevestiging daar, ja je bent tweelingziel, en jij' binnenkort op een reünie gaat) enzovoort. Dit is het universum dat bevestigt dat ja, deze persoon je tweelingzus is.

Je zou je bijvoorbeeld kunnen afvragen of jij en je tweelingzus zich tijdens deze menselijke ervaring zullen herenigen. Na een tijdje zie je misschien steeds weer rozen. Misschien heeft je tweeling je een roos laten zien in een droom of telepathische communicatie, of misschien hebben ze je een roos gegeven op je eerste of laatste date. Die roos zal de bevestiging zijn dat je je tijdens deze menselijke ervaring zult herenigen.

Kortom

Het is zeer waarschijnlijk dat je de synchroniciteit van de tweelingziel zult zien tijdens de scheiding. Het universum en elk van de tweelingen zal communiceren door middel van herhaalde tekens of signalen, berichten van aanmoediging, begeleiding en ondersteuning verzenden, of enkele van de vragen beantwoorden die een of beide tweelingen hebben over hun reis.

Wat die berichten ook zijn, ze zullen steeds vaker doorkomen naarmate de tweeling dichter bij het punt van hereniging komt. Als ze er eenmaal heel dichtbij zijn, zullen ze veel synchroniciteiten zien die bedoeld zijn om hen voor te bereiden op de volgende fase. Die tekenen en signalen zijn ook bedoeld om hen aan te moedigen door te gaan in tijden dat ze aan zichzelf, hun tweelingbroer of hun hele reis twijfelen.

Zelfs als je afgescheiden bent, zul je nog steeds in energetisch contact zijn met je tweelingvlam. Het universum zal je geruststellen en je aanmoedigen om vooruitgang te boeken op je pad naar ascentie en vereniging.

Hoe jullie elk omgaan met die berichten en wat je ervoor kiest om ermee te doen, is echter geheel aan je vrije wil. Kies verstandig, mooie ziel!