Heeft iedereen een tweelingvlam?

  Heeft iedereen een tweelingvlam?

Hoe zeldzaam is dit hele ding? Heeft iedereen een tweelingziel? Hoe vaak is het?

Tweelingvlammen zijn uiterst zeldzaam, gezien de menselijke bevolking van de wereld. En als we beschouwen dat alle zielen tijdens één ervaring in leven zijn, gaan die aantallen zelfs nog hoger en maken de tweelingzielen nog zeldzamer. Of je nu gelooft dat er een bepaald aantal tweelingzielen is of niet, we moeten accepteren dat er maar heel weinig van ons zijn.

Als je enige tijd online in of rond de tweelingzielgemeenschap hebt doorgebracht, is er een voor de hand liggende vooringenomenheid voor overlevenden. Als je een steekproef neemt van 1.000 mensen uit een gemeenschap van tweelingzielen, gaat de meerderheid: tenminste wees je bewust van de reis van de tweelingziel (en waarschijnlijk hun tweelingbroer). Als je 1.000 mensen van de straat plukt, begint het er heel anders uit te zien.De reis is geworden veel de afgelopen jaren populairder geworden en dit is meestal een goede zaak. Het helpt mensen de verbinding te begrijpen die ze hebben gevoeld en hun eigen reis verder te zetten. Het heeft ook geleid tot veel verwarring met valse tweelingziel als mensen een verbinding proberen te forceren die gewoon niet goed is.

Ik hoor elke dag verhalen van mensen in verschillende stadia van hun reis en ik denk niet dat iedereen zijn of haar tweelingzus heeft ontmoet of dat iedereen zich al in dat stadium bevindt. Zeker, we bereiken niet altijd een verbintenis en ik weet zeker dat we allemaal later in het leven mensen kennen die geen gelukkige relatie hebben (ik heb het gehad over tweelingvlam falen voordat).

Als je hier bent en dit leest, ben je je op zijn minst bewust van de reis, waardoor het waarschijnlijker is dat je een tweelingziel hebt (of je ze nu hebt ontmoet of niet). Als u op zoek bent naar begeleiding, ik geef gratis tweelingvlammetingen .

Disclaimer: Zoals bij veel van dingen op de reis van de tweelingziel - wie weet. Van wat ik heb gezien, geloof ik persoonlijk niet dat iedereen een tweelingziel heeft, maar er zijn mensen die het daar niet mee eens zijn. Neem mijn mening voor wat het is, voel je vrij om het oneens te zijn, maar pas op voor iemand die beweert dit soort dingen zeker te weten.

Ik zal zeggen dat ik denk iedereen heeft de mogelijkheid van het hebben van een tweelingziel, sommigen zijn gewoon nog niet in dat stadium.

Inhoudsopgave

Is het zeldzaam om een ​​tweelingvlam te ontmoeten?


Als je veel tijd online doorbrengt in de spirituele gemeenschap of spirituele YouTube-kanalen bekijkt, zou je kunnen denken dat je bij elke beurt tweelingzielen tegenkomt. Ze zijn eigenlijk heel zeldzaam.

Nogmaals, daar is die vooringenomenheid. Als je weet hoe ongelooflijk de reis kan zijn, is het soms moeilijk om over iets anders te praten. Kijk naar mij, ik heb het vrijwel dagelijks over tweelingvlammen, maar in mijn dagelijks leven meest mensen in mijn kringen hebben nog nooit van de term gehoord tweelingziel .

De 144.000 „Tweelingvlamgrens”

Sommigen geloven dat er tegelijkertijd een bepaald aantal tweelingzielen is als onderdeel van een menselijke ervaring en dat het een soort constant aantal is. Ik hou ervan om voorzichtig te zijn als het gaat om het beschouwen van ideeën als absolute waarheden. Ik ben er niet van overtuigd dat er altijd een constant aantal tweelingzielen is, maar het zou waar kunnen zijn. Sommigen gooien bijvoorbeeld rond het 144.000-nummer.

Laten we echter een beetje logica toepassen op het constante aantal tweelingvlammen. Tweelingvlammen zijn fragmenten van dezelfde ene ziel van een hogere dimensionale aard. Laten we zeggen dat tijdens één menselijke ervaring, zoals 500 van hen eenheid bereiken – het een zeer spiritueel productieve tijd is geweest en het zal des te productiever worden in de toekomst, tijdens het Aquariustijdperk.

Hoe zouden de komende 500 tweelingvlammen precies tot stand komen tijdens de volgende menselijke ervaring? Worden ze gewoon geactiveerd, ongeacht hun zielsniveau van groei en ontwikkeling, omdat anderen eenheid bereikten? Wanneer de hele basis van de hele reis van de tweelingziel die is van persoonlijke spirituele groei en ontwikkeling voor elke tweeling? Ik niet persoonlijk denk dat dingen zo werken, maar dit is een vrij algemene mening.

  Zijn tweelingvlammen zeldzaam?

Zijn Niet Over de cijfers

Denk er maar eens over na: de hele reis van de tweelingvlam gaat over zielsgroei en -ontwikkeling voor elke tweelingvlam en de verbinding daartussen. De cijfers doen er niet echt toe. Het enige nummer dat er toe doet, is dat van jou en je tweelingziel.

Als je bedenkt hoeveel mensen er op dit moment op de planeet zijn, en ik ga hier alleen even kijken naar de mensen, zelfs als er op elk moment 144.000 tweelingzielen zouden zijn, is dat van de bijna 8 miljard mensen – zeer bijzonder. En wat als er tijdens één menselijke ervaring, laten we zeggen, 100 tweelingzielen online zijn?

Ik ga hier nog een kromme bal gooien en zeggen: als we uitgaan van de reïncarnatiefilosofie - waar ik bijvoorbeeld aan voorbij ga - zou je tweelingziel tijdens deze menselijke ervaring een geit kunnen zijn. Of misschien zijn ze een mus. Het kan je enkele levens kosten om dezelfde vorm te bereiken om zelfs maar te kunnen interageren, laat staan ​​een tweelingzielvereniging te bereiken.

Weet je wat we allemaal hebben tijdens elke menselijke ervaring? Zielsverwanten. Soulmates zijn niet te verwarren met tweelingzielen (ik heb de verschil tussen tweelingzielen en zielsverwanten voordat). Ze zijn een zegen, maar een soulmate is niet je spiegelziel. Alleen je tweelingziel is je spiegelziel, en ze kunnen niet worden vervangen of verward met iemand anders, zelfs als we dat soms zouden willen. De reis met de tweelingziel is geen joyride, niet echt - en dat weten we allemaal heel goed.

Ontmoet iedereen zijn tweelingvlam?

Zoals ik al eerder zei, hangt het beantwoorden van die vraag af van hoe je de wereld om je heen begrijpt, allereerst. Zie je alle zielen als onderdeel van jouw wereld en geloof je in reïncarnatie in al zijn vormen? Ik doe. En als jij dat ook doet, dan accepteer je dat je tweelingziel misschien een krekel is tijdens deze menselijke ervaring. Je zou een konijn kunnen zijn tijdens een ander, enzovoort.

Dus je zou tot op zekere hoogte spiritueel contact kunnen maken, maar in sommige gevallen is het maken van 3D-contact misschien gewoon onmogelijk te bereiken. Of je bereikt het misschien, maar vanwege de verschillen tussen jullie, registreert het zich misschien niet als zodanig wanneer het gebeurt.

In energetische termen, op een gegeven moment, ja, we ontmoeten allemaal onze tweelingvlam. Op een gegeven moment zullen we allemaal een tweelingzielvereniging bereiken. Is het waarschijnlijk dat dat punt deel uitmaakt van deze menselijke ervaring? In sommige gevallen zeker, maar niet in alle.

Als we erover nadenken in termen van menselijke ervaring, zullen we misschien niet allemaal 3D-contact maken met onze tweelingvlam. Sommigen van ons zullen zich in feite niet bewust worden van het maken van spiritueel contact. Het hangt allemaal af van het niveau van spirituele groei en ontwikkeling dat door beide partijen wordt bereikt en van een heleboel andere omstandigheden.

Hoewel het misschien niet zo mooi klinkt als we zouden willen, zou ik zeggen dat het eigenlijk waarschijnlijker is dat je je tweelingziel niet zult ontmoeten tijdens een menselijke ervaring in de 3D dan dat je dat wel zult doen. En dat is in orde. Het mooie van de zielsband is dat je levens op levens van kansen hebt.

  Hoeveel Tweeling Vlammen Zijn Er?

Heeft iedereen een tweeling in de wereld?

Als je een tweelingvlam bent, dan heb je spiritueel gesproken, ja, ergens een tweelingvlam. Maar hoe definieer je het begrip 'wereld' heeft een grote invloed op dat idee. Je zou de 'wereld' kunnen definiëren als de wereld van mensen die deel uitmaken van een menselijke ervaring op hetzelfde moment als jij.

Maar je tweelingziel kan een ervaring hebben in een andere vorm, zoals we hierboven hebben besproken. Dat maakt de spirituele verbinding niet zwakker en het houdt de vooruitgang die elke ziel maakt niet tegen.

Of misschien beëindigt je tweelingziel een menselijke ervaring terwijl je nog steeds actief bent in de jouwe. Nogmaals, je verbinding zal niet zwakker zijn of worden tegengehouden door dat verschil van rijken waarin je op dat moment opereert.

Tijdlijnen zijn ook interessant als je ze aan deze mix toevoegt. Denk aan de wereld van zeg 1000 jaar geleden. Als de ene tweelingvlam ergens in de weelderige jungle werd geboren in een afgelegen dorp, terwijl een andere op een ander continent werd geboren, hadden ze misschien het gevoel gehad dat hun tweelingvlam ergens daarbuiten was, maar werelden weg, toch?

Hoe we de wereld waarnemen, is eigenlijk een veel subjectiever iets dan we eraan toekennen. Als je een tweelingziel bent, ja, natuurlijk, je hebt niet slechts één tweeling in de wereld, maar eigenlijk meer.

Doen Jij Heb je een Tweeling Vlam?

Als je een vreemde verbinding met een andere persoon hebt gevoeld of misschien een verlangen naar iets dat in je leven ontbreekt en dat je naar de reis van de tweelingziel heeft geleid, dan is dat misschien zo.

Het is duidelijk dat ik niet kan zeggen dat iedereen die zich op deze pagina bevindt een tweeling heeft, maar als je wat begeleiding wilt, vertel me dan wat je ervaart.

Belangrijk om te onthouden!

Iedereen heeft minstens één speciale band in zijn leven, en in het bijzonder het liefdesleven. Ieder van ons heeft misschien die ongelooflijk intense aantrekkingskracht op iemand, die geweldige chemie, die adembenemende feelgood-vibe om hen heen. Het kan ons allemaal overkomen. Dat maakt die persoon niet onze tweelingziel, maar het zorgt wel voor een leuke tijd waar we van moeten genieten zonder te proberen het een of ander te labelen, toch?

Dus heeft iedereen een tweelingziel? Niet alle spiritueel ontwikkelde mensen maken deel uit van een tweelingziel-dynamiek. Het is waarschijnlijk dat een tweelingziel op een bepaald punt op hun pad spiritueel geëvolueerd zal zijn, dat is waar. Maar dat betekent niet dat iemand vanuit een spiritueel perspectief voldoende geëvolueerd is, iemand het tweelingzielbewijs 'verdient'. Zielcontracten werken niet op die manier.

Tenzij je een tweelingvlam bent, kun je geen tweelingvlam aantrekken die van jou is. Als je denkt dat iemand een tweelingziel is, terwijl je dat niet bent, zou je ze zeker kunnen aantrekken. Je zou zelfs een relatie met hen kunnen hebben, misschien voor de lange termijn, misschien zelfs voor je hele leven. Maar dat maakt je niet hun tweelingziel, wat je ook doet of andersom.

Hoewel het willen manifesteren van een zielsverwant voor iedereen kan werken, kan het manifesteren van een tweeling alleen werken als je zelf een tweeling bent, en die van hen. We hebben niet allemaal een tweeling, en dat is helemaal goed. Niet iedereen die er een heeft, kan ze in 3D ontmoeten, en hoewel dat voor sommigen pijnlijk en frustrerend is, is het ook goed.

Maak je los van het menselijke perspectief erop en bekijk het vanuit je echt natuurlijke kern van een hoger dimensionaal wezen: als je een tweeling bent, is het slechts een kwestie van tijd voordat je verbinding maakt met de jouwe en eenheid bereikt - en tijd is een menselijk concept. Je werkt op een hogere frequentie, als een tweeling.