Het doel van tweelingvlammen: de hereniging van de ziel

  Tweelingvlam doel

Het doel van tweelingzielen wordt vaak over het hoofd gezien en verkeerd begrepen, maar de waarheid is dat de tweelingzielrelatie veel meer is dan alleen liefde vinden, trouwen of van een dating-app afstappen.

Tweelingvlammen zijn twee helften van dezelfde ziel die al levens lang uit elkaar zijn gesplitst om lessen op aarde te ervaren. Het doel van tweelingzielen is om weer bij elkaar te komen en als geheel beter te zijn.

Dus wat betekent het om een ​​tweelingziel te zijn, hoe kan de reis vreugde in je leven brengen en? wat is het doel van de tweelingzielreis?Inhoudsopgave

Een liefdevolle relatie is slechts het begin


Ja, de reis van de tweelingziel is een relatie die je nog nooit eerder hebt meegemaakt, maar het is zoveel meer dan alleen het vinden van een liefdesverbinding.

Wat de meeste mensen niet weten over tweelingvlammen en het doel van tweelingvlammen is dat ze niet echt twee afzonderlijke zielen zijn die elkaar zoeken, maar dat ze al heel zijn. Op aarde werden we uit elkaar gesplitst om weer bij elkaar te komen als betere versies van onszelf.

Om je spirituele vooruitgang te bevorderen, is dezelfde ziel in twee verschillende delen gesplitst en in twee afzonderlijke lichamen teruggekeerd.

Zo kun je twee verschillende mensen zijn die elkaar nog nooit hebben gezien, maar een intense herkenning en verbinding voelen. Dit type spirituele relatie is bedoeld om ons te helpen wanneer we weer bij elkaar komen als betere versies van onszelf - vol nieuwe kennis uit ons individuele leven.

De kern van dit doel - het is een reis van zelfontwikkeling, ontdekking en verbetering. Het feit dat je een liefdevolle relatie krijgt als geen ander - is meer een bijproduct (maar zeker een gelukkige).

Tweelingvlammen creëren hun eigen doel op aarde

Hoe dichter tweelingzielen bij een harmonieuze verbintenis komen, hoe meer hun interesses en doelen elkaar zullen overlappen. De reis van de tweelingziel is een aanjager van positiviteit, verandering en genezing voor ieder van jullie (zelfs als je het ervaart) tweelingvlam scheidingsziekte momenteel).

Als je in dit leven unie bereikt, zul je allebei je doel op aarde ten goede vinden. Zoals het grootste deel van de reis, zal dit uniek zijn voor jou en je tweelingzus en ik kan niet eens beginnen te raden wat het zou kunnen zijn.

Ik kan zien dat het je meer voldoening zal geven dan al het andere dat je zult ervaren, naast de meest ondersteunende en liefdevolle verbinding om het mee te delen. In termen van het doel hier op aarde, alleen dit maakt de moeilijke delen van de reis de moeite waard.

Maar laat je niet beperken door het doel van de tweelingvlam

Je zult me ​​vaak horen zeggen dat er geen echte ‘regels’ zijn voor de tweelingzielreis. Hoewel het doel verder gaat dan dit leven, betekent dat niet dat je niet zoveel mogelijk geluk moet nastreven.

Een tweelingzielrelatie is goed voor de ziel, maar het is geen wondermiddel. Je moet nog steeds van jezelf houden en eerst voor je eigen behoeften zorgen voordat je alles volledig aan een ander kunt geven (hoewel ik denk dat we allemaal de capaciteit hebben voor beide).

Dus zelfs als het doel zielenhereniging is, betekent dat niet dat je andere zinvolle verbindingen onderweg moet vermijden. Soms hoor je mensen zeggen wanneer je op een tweelingzielmissie bent waar je geen tijd voor hebt iets anders.

Hoewel ik het doel van de tweelingziel echt belangrijk vind, geloof ik ook in balans. Soms is de beste manier om je eigen tweelingzielreis te bevorderen, ook wat tijd te besteden aan andere gebieden van je leven.

Jouw taak als tweelingvlam

Jouw taak als tweelingziel is om tot een unie te komen. Dat kan in dit leven zijn, het volgende of een ander leven, maar je ziel is op zoek naar de andere helft om samen de eeuwigheid door te brengen.

Het feit dat je voldoende op de hoogte bent van de reis van de tweelingziel om dit te lezen en je misschien al weet wie je tweelingziel is, betekent dat je een ongelooflijk zeldzame kans hebt om in dit leven een unie te bereiken.

Het is aan jou of je dat wilt of niet. Dit is niet een kans die ik iedereen graag zou zien verspillen, maar soms is de reis van de tweelingziel niet altijd gemakkelijk.

Waarom is Unie zo belangrijk?

Het doel van tweelingzielen is hereniging. Zonder de vereniging kunnen beide zielen niet evolueren en groeien naar hun volledige potentieel. Het is een eeuwig herhalende lus die blijft doorgaan totdat je het voor elkaar krijgt.

Dat niet betekent dat je er zeker van bent dat het in dit leven zal gebeuren, maar als je ver genoeg op je reis bent om je ervan bewust te zijn, is het een kans die het grijpen waard is. Anders kom je in een ander leven gewoon weer in dezelfde positie terug.

Wanneer tweelingzielen door een reünie gaan, is het een levensveranderende gebeurtenis voor elke tweeling en een netto positief voor het universum als geheel.

Het is de cyclus van leven en dood, licht en duisternis. Het is een kans om jezelf te transcenderen naar een hoger niveau van zijn op je spirituele reis door los te komen van de fysieke beperkingen die hen aan deze wereld gebonden houden.

Wordt het doel van de Tweelingziel altijd vervuld?

Helaas vinden tweelingzielen niet altijd hun verbintenis in dit leven. Het hebben van een tweelingziel is al ongelooflijk zeldzaam, bewust zijn van de reis is ook zeldzaam (de meeste mensen hebben de term niet gehoord), dus beide hebben?

ik heb het gehad over tweelingvlam falen al, maar (kortom) u bereikt gegarandeerd uw tweelingziel-doel op de lange termijn. Dit betekent niet dat ze nooit meer bij elkaar zullen komen - alleen dat je moet wachten op het volgende leven of op een andere planeet moet incarneren met iemand anders (yikes).

Belangrijke herinnering: alleen omdat je op dit moment door een moeilijke periode gaat, is dat ook zo niet betekent dat uw reis is mislukt en dat u zult moeten wachten. Dit is ongelooflijk gebruikelijk en het feit dat je zelfs in dat stadium bent is een heel goed teken .

Het is echter aan jou om ervoor te zorgen dat je je reis voortzet.

Het zal niet gemakkelijk zijn en er zullen veel obstakels zijn, maar het zal gebeuren. Je hoeft alleen maar je vertrouwen te houden in het pad van de tweelingziel, erop te vertrouwen dat je daar komt en je erop te concentreren om een ​​betere ziel van jezelf te maken.

Zorg ervoor dat je de gids hebt gelezen op hoe je je tweelingziel aantrekt en sta jezelf niet toe om in de veelvoorkomende val van gewoon aan het wachten . Je zult voor altijd wachten, dus je kunt net zo goed dingen gaan doen om het te laten gebeuren.

Natuurlijk is dit allemaal makkelijker gezegd dan gedaan en sommige mensen zijn gewoon niet geschikt voor de reis van de tweelingziel of hebben een angst die hen ervan weerhoudt om door te gaan met de oproep van hun tweeling.

Wat gebeurt er nadat je het doel van de tweelingvlam hebt bereikt?

  Na Twin Flame Union

Ik ben altijd op mijn hoede als mensen een vraag als deze beantwoorden met compleet zekerheid.

Hier op het fysieke gebied zijn de resultaten duidelijk. Je wordt het soort relatie iedereen zal streven. Het soort gelukkig stel waar iedereen op wil lijken. Een baken van onvoorwaardelijke liefde voor elkaar die niet alleen elkaar maar ook anderen in je leven motiveert.

Het is geen toeval dat het bereiken van vereniging met je tweelingziel anderen in je leven vaak triggert om aan hun tweelingzielreis (of een bestaande reis) te beginnen.

Het doel van tweelingzielen is om jullie leven samen te verbeteren, dat van de mensen om je heen en het universum als geheel. Het brengt meer liefde, licht en geluk in de wereld en hoe meer tweelingen een hereniging bereiken, hoe beter we allemaal zullen zijn.

De reis van de tweelingziel gaat veel verder dan het fysieke en ik denk niet dat iemand het weet geheel wat er gebeurt als je eenwording bereikt met je tweelingzus in de hogere dimensies.

Het verandert je leven, zeker. Geestelijk word je een stuk ontvankelijker en ontwaakt, maar wat komt er daarna... wie weet? Misschien blijven we reïncarneren met onze tweelingvlammen op aarde of misschien gaan we verder met iets anders.

Het enige wat ik weet is dat ik voor altijd bij mijn tweelingzus zal zijn. In welke vorm dan ook.

Begeleiding op uw reis

Als je moeite hebt om het doel van je tweelingziel te vinden of verdwaald bent op je reis, laat me dan proberen je te helpen. Vertel me wat je tot nu toe ziet en ik zal beginnen met een tweelingziel lezen om te zien waar uw focus de volgende keer moet zijn.