Het narcistische tweelingziel-misverstand

  Narcistische Tweeling Vlam

Ik heb het gevoel dat ik hiermee een blik wormen ga openen, maar ik denk dat we moeten praten over het idee van een narcistische tweelingvlam. Dus ik duik er maar meteen in.

Iedereen kan wel eens narcistische neigingen of trekken hebben (het overwinnen hiervan kan deel uitmaken van de reis van de tweelingziel), maar een WAAR narcist is waarschijnlijk niet op een tweelingvlamreis. Het verschil vertellen is belangrijk, maar het missen van deze term zal ervoor zorgen dat tweelingzielen in dit leven falen.

Korte disclaimer: ik constant zeg dit maar het is goed om het oneens te zijn over elementen van de tweelingzielreis. Niet iedereen deelt dezelfde overtuigingen en ik zou over het algemeen behoorlijk op mijn hoede zijn voor iedereen die in zekerheden spreekt. Ik wil niet dat mijn inbox verandert in een stortvloed aan haatmail, dus houd hier rekening mee en onthoud dat ik alleen spreek vanuit mijn ervaring en de duizenden verhalen die ik op de site hoor.Ik probeer niemands gevoelens te kwetsen, maar er is wat verwarring en overlap hier. Begrijpelijk, maar daar komen we op terug.

Het macht ben dat je te maken hebt met een valse tweelingziel en hoe eerder u dit ziet, hoe eerder u uw reis kunt vervolgen. Het kon maar dat je tweelingziel zich op dit moment net terugtrekt en dat we het narcist-label te veel gebruiken.

Dus laten we beginnen met a wreed waarheid.

Inhoudsopgave

Kan een tweelingvlam een ​​narcist zijn?


Simpel gezegd, nee. Maar luister even naar me .

Ik breng veel tijd door in de tweelingzielgemeenschappen ( te veel tijd aangezien mijn eigen tweeling gek is op grappen) en ik zie een enorm misbruik van de term ‘narcist’.

Ik probeer niemand te kleineren of neerbuigend te zijn, maar het onderscheid hier is belangrijk. Vooral als het gaat om een ​​tweelingzielrelatie (en belangrijk genoeg alleen voor een gezonde romantische relatie).

Het is een klinische term. Een persoonlijkheidsstoornis die verbasterd en geplet is voor algemeen gebruik om giftige relaties te beschrijven. We springen zo snel naar dit label dat het echte problemen veroorzaakt .

EEN WAAR narcist heeft een gebrek aan empathie (dus eigenlijk het tegenovergestelde van a .) Heyoka empath tweelingziel ). Een beschadigde ziel kan geen verbinding maken met zichzelf, laat staan ​​met iemand anders. Dit is gewoon helemaal niet synchroon met de tweelingvlamverbinding. Ik heb nog nooit een geval gezien van een echte tweelingzielpartner met deze aandoening. Nogmaals, ik kan het mis hebben en ik zeg zeker niet dat ze geen romantische partner kunnen vinden of een gelukkige relatie kunnen vinden.

Een tweelingziel, vooral in de vroege stadia van hun reis, zal zich waarschijnlijk uiten: sommige van dezelfde eigenschappen (daar zullen we het zo meteen over hebben) en het automatisch afschrijven van iemand hiervoor zal niet helpen.

Overeenkomsten tussen narcist en tweelingziel [Belangrijk!]

  Narcistische Tweeling Vlammen Er zijn twee belangrijkste problemen zoals ik het zie.

  1. We gebruiken de term te veel (wat tot veel misverstanden leidt).
  2. Runner tweelingvlammen kan zeker enkele narcistische trekken uiten.
  3. De runner/chaser-dynamiek die we vaak zien, wordt vaak verkeerd begrepen.

Een van de meest voorkomende symptomen van een giftige relatie met een narcist is dat het in het begin intens zal zijn en dan zullen ze zich terugtrekken. Snel. Gaat er bij iemand een belletje rinkelen?

Als je het nog niet hebt gelezen, ik zwaar stel voor om de gids te bekijken op tweelingvlam scheiding . Een goed begrip van het doel van het scheiden van je spiegelziel maakt de reis een stuk gemakkelijker.

Zelfs als je doen begrijpen wat hier aan de hand is, kan het moeilijk zijn om de twee uit elkaar te houden. Zijn ze een narcist die gewoon met je speelt of is het een tweelingziel die lijdt? zielsschok ?

Dit kan zich manifesteren in veel verschillende manieren en, helaas, dat omvat een dubbele vlam ghosting jij en zonder waarschuwing naar de heuvels rennen. Ik zie dit vaak genoeg bij lezers dat het niet verwonderlijk is dat we ze zo vaak verwarren met narcistisch gedrag.

Het is duidelijk dat je je tijd niet wilt verspillen (en door de pijn gaan) van het achtervolgen van een narcist. Aan de andere kant wil je een tweelingziel niet meteen opgeven vanwege wat een korte periode van scheiding zou kunnen zijn.

Je moet ze dus uit elkaar kunnen houden.

Hoe herken je een narcist versus een tweelingvlam: spot de tekens

  Narcist versus een tweelingvlam

Ik wou dat er een gemakkelijke manier was om dit te doen. EEN tweelingziel lezen of meditatie zou kunnen helpen om wat licht te laten schijnen, maar dit zal een zeer persoonlijke zaak zijn.

Veel van deze tekens kon ook verward worden met de reis van de tweelingziel. Het kunnen subtiele dingen zijn waar je op let en dit is verre van een volledige lijst, maar enkele van de belangrijkste tekenen waar ik op zou letten:

Zij Houden een afstand

Je zult vaak horen dat een hardloper jou (en zichzelf) een reden geeft waarom ze niet klaar zijn om samen te zijn.

  • Ze zijn nu gefocust op hun carrière.
  • Een valse vlam (meestal een ex) heeft nog steeds haken in zich.
  • Ze zijn gewoon niet goed genoeg voor je of weten niet wat ze willen.

Dit zijn dingen die ik vaak zien op een echte tweelingzielreis. Waar het verschil binnenkomt, is wanneer deze giftige excuses helemaal niet wijken.

Soms eindigt de scheidingsfase met een knal, soms is het een geleidelijk proces. Als je een eindeloze narcistische voorraad excuses ziet zonder enige verbetering op de lange termijn dat ze actief proberen door deze dingen heen te werken, zijn ze waarschijnlijk niet je tweelingziel.

Jij Excuses maken voor Hen

Ik hou zielsveel van mijn tweelingzus, maar soms is hij een dwaas en moet ik mijn vrienden verontschuldigen voor zijn capriolen als hij eetstokjes in zijn mond steekt en zich voordoet als een walrus in een chique restaurant.

Ja, hij heeft te veel afleveringen van FRIENDS gezien. Nee, dit zijn niet het soort excuses waar ik het over heb.

Sommige delen van de reis doen zuigen. Zeker in de eerdere stadia. Maar als ze zijn consequent en opzettelijk je een slecht gevoel over jezelf geven en dan merk je dat je hun gedrag excuseert (ofwel tegenover jezelf of tegenover anderen), dan hebben we een probleem.

Ze bedriegen je

Loop hier voorzichtig.

Het idee van een bedriegende tweelingziel staat ter discussie en er zijn Absoluut gevallen zie ik dagelijks waar valse vlammen en maatschappelijke normen hier problemen veroorzaken.

Als je een periode van scheiding doormaakt en ze andere mensen zien, betekent dat niets. Pijnlijk, ik weet het, maar het maakt ze geen narcist.

Wat jij doen moet zoeken is of ze tijdens het proces achter je rug om rondsluipen. Als ze ermee pronken in je gezicht of actief met je spelen.

Kan de Twin Flame Journey narcisme genezen?

Nogmaals, ik ben op mijn hoede voor deze vraag wanneer deze mijn inbox bereikt en ik antwoord vaak op dezelfde manier.

We moeten hier voorzichtig zijn met het label . De reis van de tweelingziel kan resulteren in een aantal verkeerde eigenschappen van het beëindigen van narcisme. Het is een reis van ontwikkeling, groei, genezing en dichter bij elkaar komen.

Als je symptomen van hardlopen of soulshock aanziet als de acties van een narcist, dan kunnen deze na verloop van tijd vervagen.

Waar ik op mijn hoede ben, is om hier de balans te vinden. Verstrikt raken in een karmische partner in de hoop dat ze veranderen, lijkt een trend te worden. Een zorgwekkende.

Tweelingvlammanipulatie: hoe narcisten de tweelingvlamdynamiek uitbuiten

Ik ga naar hebben hierover te praten. Althans voor een moment.

Ik hou er niet van om stil te staan ​​bij de negatieve aspecten van de reis van de tweelingziel. Hoewel het niet altijd een met rozen bezaaid pad is, denk ik dat de voordelen wild opwegen tegen de nadelen en ik wil me graag concentreren op het proactief zijn om mensen te helpen zo snel mogelijk een vakbond te bereiken (dus de tweelingziel coaching ).

Terwijl de reis zeker is niet nieuw (ik heb de oorsprong van tweelingzielen ) de opkomst van internet en sociale media heeft ons allemaal in staat gesteld om verbinding te maken op manieren die voorheen niet mogelijk waren. Het heeft geleid tot een groter begrip van de spirituele reis.

Voor het grootste deel is dit geweldig nieuws. Het zal meer mensen helpen hun spirituele vooruitgang te bevorderen en hen steun en kennis geven waartoe ze voorheen geen toegang hadden.

Helaas zie ik een groeiend aantal mensen proberen te profiteren van de tweelingzielgemeenschap en een narcist is zeer capabel van een tweelingziel lijken en misbruik maken van iemand. Vooral iemand die op zoek is naar zijn spiegelziel.

In de beginfase zullen ze deze poppenkast volhouden. Ze zullen verschijnen als het echte werk, maar ze kunnen dit niet volhouden en de relatie is gaan giftig worden.

Helaas heb ik hier geen eenvoudig antwoord op. Als gemeenschap worden we er steeds beter in om deze mensen uit te roeien, maar we moeten het bewustzijn van dit soort verband vergroten - zonder mensen in het proces verkeerd te labelen. Het is een interessante evenwichtsoefening waarvan ik hoop dat we erachter zullen komen.

Andere spirituele connecties

Alleen omdat ze geen tweelingziel zijn, wil nog niet zeggen dat ze niet op een spirituele reis zijn.

Is een narcist een valse tweelingvlam?

Ik kan het natuurlijk niet met zekerheid zeggen iedereen als ik dit lees, maar ik weet wel dat een echte narcist een uitstekende persoon zou zijn om een ​​valse tweelingvlam te zijn. Hun doel is niet om je pijn te doen (hoewel, ja, dat gebeurt meestal op korte termijn), maar om je vooruit te helpen.

Dit betekent niet dat iemand die giftige elementen vertoont automatisch een valse tweelingziel is.

Kan een narcist een zielsband hebben?

In mijn ervaring wel. Misschien maakt het deel uit van hun genezingsproces om hen voor te bereiden op iets anders, maar er is een verschil tussen een tweelingziel zijn en een zielsband hebben.

Kan mijn zielsverwant een narcist zijn?

Ook, in mijn ervaring, ja. Ik heb de . gedekt verschil tussen een tweelingziel en een zielsverwant voorheen, maar een zielsverwant kan zich op veel verschillende manieren manifesteren, maar ze delen niet dezelfde zielscontracten als spiegelzielen.

Ze zijn hier om elkaar te helpen en hoewel ze over het algemeen een behoorlijk positieve relatie hebben, is het mogelijk dat een zielsverwant een narcist is. Dit kan een behoorlijk giftige romantische relatie betekenen, maar het is niet altijd romantisch gebaseerd en (aangezien zielsverwanten elkaar verder helpen) werken ze hier misschien doorheen.