Hoe een tweelingvlam je verandert (ten goede en ten goede)

  Hoe een tweelingvlam je verandert

We hebben het maar al te vaak over je tweelingziel of derde partijen, maar ik wilde kijken hoe een tweelingziel verandert jij . En ik heb het niet alleen over het geven van een ongelooflijke relatie en liefde aan het einde van de reis.

Ik bedoel hoe het je hele realiteit kan vervormen.

Een tweelingziel verandert je voor altijd en voor altijd. Je gaat jezelf en de wereld heel anders zien. Het verschuift je bewustzijn en drijft je beide om de best mogelijke versie van jezelf en elkaar te zijn. Ze laten je de ware betekenis van liefde en begrip zien terwijl ze je uit elke comfortzone duwen die je ooit hebt gehad.En jij doet de precies hetzelfde voor hen .

Inhoudsopgave

Hoe Verandert een Tweeling Vlam je?

  • De eerste (en meest voor de hand liggende) is je liefdesleven. Tweelingziel liefde zal nooit vergelijken met een normale relatie. Het vergelijken van een ‘normale’ relatie met een tweelingzielvereniging is als het vergelijken van een goudvis met een blauwe vinvis. Er is nauwelijks een gelijkenis.
  • Je wordt gesterkt door de energie van jullie band samen. Tweelingzielen kunnen griezelig succesvol zijn in alles waar ze hun hand op richten, omdat ze aan een hogere vibratie werken dan de meeste anderen. Uw vermogen om verandering te manifesteren is ongeëvenaard.
  • De drive om te creëren. Het verlangen om te stijgen. De noodzaak om de lat hoger te leggen en naar iets hogers te reiken dan alles wat je ooit eerder hebt gekend. De reis zal ervoor zorgen dat je de verwachtingen van jezelf en de mensen om je heen verhoogt. Je zult je niet willen vestigen in gebieden die je al leuk vindt en je zult waarschijnlijk op nieuwe gebieden van het leven komen (zowel persoonlijk als professioneel).
  • Je laat bagage en oude gewoonten achter die je tegenhielden. De reis van de tweelingziel is er een van zelfontwikkeling en verbetering en beide tweelingen duwen elkaar om oude wonden te helen en hun leven te verbeteren.
  • Tweelingzielen zijn meer afgestemd op hun intuïtie dan de meesten. Leren luisteren naar je gevoel zal je zelden verkeerd sturen.
  • Ze veranderen de kern van je wezen. Je hele realiteit verschuift en je ziet de wereld gewoon nooit meer hetzelfde.
  • Tweelingvlammen worden een Nieuwe Realiteit binnengeleid. Je tweelingzus zal je laten zien waartoe je echt in staat bent en het opent je ogen voor mogelijkheden waar je niet van zou dromen.
  • Je wordt meer spiritueel ontwaakt. Naarmate je telepathische band in de hogere dimensie zich verder ontwikkelt, zul je meer afgestemd raken op verdere spirituele oefening.

Dit is ver uit een volledige lijst, maar als je me eraan overlaat, zou ik waarschijnlijk de hele dag door kunnen gaan. Tweelingzielen ervaren een liefde die gaat ver voorbij het Hollywood-idee van een zielsverwant en stuwt jullie samen naar een beter leven.

Je mag leven zoals een heel, erg kleine hoeveelheid mensen doen.

  Tweelingvlam verandert je

Wanneer Verandert een Tweeling Vlam je?

Je zult deze veranderingen hoe dan ook gaan zien wat tweelingvlam stadium jij bent.

Je zult grote sprongen opmerken als je tussen sommige fasen doorgaat en als je actief aan je tweelingzielreis werkt om je pad naar vereniging te versnellen - je zult zien dat deze veranderingen sneller gaan .

Voordat je elkaar ooit fysiek ontmoet, deel je die verbinding op de hogere dimensies en duw je elkaar langzaam naar elkaar toe in de 3D en naar de stappen die nodig zijn om vereniging te bereiken.

Hoe verder je op het pad vordert, hoe opvallender deze veranderingen zijn . Hoe dichter je bij de unie komt, hoe meer elke tweeling de ander naar verbetering duwt.

Dit is vaak een mix van langzame, geleidelijke verandering en sporadische snelle uitbarstingen van energie. Soms meer opvallend dan andere, maar als je een dagboek bijhoudt en onderweg naar je pad kijkt, zul je zien dat deze constante verbeteringen je vooruit helpen.

Bereid jezelf voor op verandering

Als je op een tweelingzielreis bent, kan ik dat garantie je leven gaat op veel manieren veranderen. Elk pad en tweelingzielpaar is uniek, dus ik weet niet precies wat er gaat veranderen of wanneer - maar ik kan je vertellen dat je leven niet hetzelfde zal zijn.

Je bent meer verbonden met de wereld, de mensen erin en (natuurlijk) je spiegelziel terwijl je je tegelijkertijd een buitenstaander voelt die naar een andere realiteit kijkt. Dit verhoogde niveau van bewustzijn zal alleen maar blijven groeien naarmate je verder gaat op je reis naar eenheid en terwijl je elkaar bekrachtigt.

Ik weet dat dit misschien een beetje intimiderend lijkt als je net nieuw bent op de reis of onmogelijk als je te maken hebt gehad met tweelingvlam scheiding . Dit is Vast en zeker een reis die de moeite waard is om te volgen en als je het gevoel hebt dat je begeleiding nodig hebt, laat me het dan proberen met een tweelingziel lezen .