Hoe een tweelingvlam ruimte te geven (en waarom het helpt)

  Hoe geef je een tweelingvlam ruimte?

Hoewel ik weet dat het contra-intuïtief kan lijken (vooral als je nieuw bent in het idee van de tweelingvlamreis), is het mogelijk om je tweelingvlam ruimte te geven een van de beste dingen die je voor jullie beiden kunt doen .

Afscheid nemen is pijnlijk, maar heeft een belangrijk doel op de reis en zorgt ervoor dat je het begrijpt tweelingvlam scheiding is de sleutel om er doorheen te komen. Begrijpen haalt het niet eenvoudig maar zeker makkelijker .

De enige manier om je tweelingziel wat ruimte te geven is door je te focussen op je eigen persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.Inhoudsopgave

Je tweelingvlam ruimte geven om te genezen (hoe en waarom)

Als jij en je tweelingvlam door de gevreesde scheidingsfase van de tweelingvlam gaan, moet je diep ademhalen en naar het grotere geheel kijken. Het zal je nog steeds pijn doen en je beïnvloeden van het zielsniveau tot de fysieke realiteit van je dagelijks leven, begrijp me niet verkeerd.

Maar vandaag gaan we ons concentreren op hoe en waarom je je moet concentreren op het baken van licht dat je kan helpen zowel je kernwonden te helen als de chaotische gevoelens die gepaard gaan met de verbazingwekkende ervaringen van je versnelde pad naar de goddelijke tweelingzielvereniging.

Wanneer je de achtervolgingsfase meemaakt, een zeer uitdagende fase om zeker te zijn, zijn er twee belangrijke manieren om door dit complexe probleem heen te gaan: je kunt een actieve rol hebben als achtervolger of je kunt in plaats daarvan aan je overgavefase werken. En we zullen het hebben over hoe u dat kunt doen en waarom dit het beste is wat u op dit punt van het proces kunt doen.

Waarom uw hulp essentieel is voor uw hardloper

Als je door de scheidingsfase van tweelingzielrelaties gaat of gewoon van de tweelingzielverbinding zonder nog een relatie als tweelingziel te hebben gehad, moet je je overgeven aan het feit dat de tweelingzielloper door een diep niveau gaat hardloper pijn en tweelingvlam runner spijt.

Hun goddelijke vrouwelijke energie en goddelijke mannelijke energie zijn allemaal in de war, en dat geldt ook voor de jouwe als gevolg van hun rennen. Je hele spirituele pad kan een tijdje in de wacht worden gezet, omdat jullie allebei te maken hebben met een intens gevoel van frustratie, angst voor afwijzing, verlatingsproblemen, controleproblemen, gedeelde hechtingswonden uit de kindertijd en tal van andere schaduw- en innerlijke kindproblemen.

Dat is veel om mee om te gaan, zelfs voor een ontwaakt persoon. En je tweeling heeft hun spirituele ontwaken misschien nog niet ervaren, houd er rekening mee. In feite kunnen ze worstelen met een onbewuste angst voor hun eigen zielenreis en de tweelingzielmissie die daarmee gepaard gaat. Het ontwaken van de tweelingziel kan voor hen beangstigend zijn, zelfs op dat onbewuste niveau. Er is veel druk, verwarring, frustratie en allerlei diepgewortelde wonden en negatieve gevoelens die invloed hebben op het energielichaam van de tweelingziel, en als gevolg van de spiegeling die plaatsvindt tussen tweelingzielen, ook het energielichaam van de jager.

De triggers van hardlopen zijn intens, zowel in de lopende rol als in de achtervolgende rol. Het feit van de tweelingzielverbinding is dat er niemand is die dat allemaal beter begrijpt dan de eigenlijke tweelingzielen. Je kunt je hardloper wel of niet zien als een romantische partner op dit punt van de reis, wat ook voor hen staat, maar je bent partners in lijden en daardoor kun je ideale partners zijn bij het activeren van je energiehealing op het tweelingzielfrequentieniveau .

Degene die een hardloper het beste kan helpen, is hun zogenaamde achtervolgingsrol-tweeling, omdat je voor altijd verbonden bent door je zielsband. De onbreekbare tweelingzielverbindingen betekenen dat er een constant open communicatiekanaal is in je energieveld en dat van je hardlopers. Niet dat jij de enige bent die hen kan helpen, maar jij bent de best toegeruste en degene met de meeste kans op succes.

Hoe u uw tweeling kunt helpen genezen?

Er zijn een paar manieren waarop u zinvolle actie kunt ondernemen die actief en effectief is voor u en uw tweelingzus. We hebben al over veel van hen gesproken, dus ik zal hier niet in details treden.

Zal mijn tweelingvlam me vergeten?

  Zal mijn tweelingziel me vergeten?

Je tweelingziel kan je nooit echt vergeten. Tweelingzielrelaties kunnen op een pauze in de 3D gaan, of zelfs voorbij zijn voor de rest van je huidige menselijke ervaring als gevolg van de vrije wil die een van de tweelingzielen kan uitoefenen over het hebben van je tweeling als een romantische partner op een bepaald moment om welke reden dan ook. Maar het energiekoord maakt deel uit van je ziel en zal je hele leven blijven bestaan, wat er ook gebeurt.

Wat er kan gebeuren is dat je tweeling kan het tijdelijk vergeten even over de dubbele verbinding. Dat betekent niet dat de diepe verbinding er niet meer is. Het is gewoon een kwestie van een tijdje geen romantische relaties aangaan of zelfs voor de rest van je menselijke ervaringen als je dat wilt. Je kunt allebei zinvolle relaties hebben met zielsverwanten, en in feite kunnen hoogfrequente zielsverwant-relaties nuttig blijken te zijn voor je tweelingverbinding door jullie te helpen genezen.

Maar dat zal uw tweelingvlamverjager niet voor u of u voor de tweelingvlamverjager vervangen. Geen enkele andere liefde of romantische partner zal ooit de tweelingvlamreizen voor elke tweeling vervangen. Ze zullen je tweelingzielmissie niet intrekken en ze zullen je kansen op de tweelingzielreünie niet verpesten. Deze zielenreis op de zielsfrequentie gaat levens lang door, tot het einde der tijden.

Het menselijk voertuig kan ervoor kiezen om de reis van de tweelingzielen een tijdje in de wacht te zetten, maar tijd is slechts een stofje in het grotere geheel van dingen van het ontwakingsproces van de tweelingziel en de zielenreis naar de hereniging van de tweelingziel.

De Tweelingvlam Geen Contact Regel

De regel voor geen 3D-contact is belangrijk voor dit proces omdat het de tweelingvlammenjager geeft en de tweelingzielloper de tijd en ruimte om je genezing te doen en je individuele vooruitgang te boeken op je tweelingzielreizen.

Elkaar echte ruimte geven in de tweelingzielverbindingen zal de zielenreis helemaal niet vertragen, in feite zal het het versnellen. Je hardloper heeft een minimaal triggerniveau tijdens de fase zonder contact, hoewel de tweelingvlammenjager op dit punt door de hoogste triggerniveaus gaat.

Leren omgaan met deze fasen zal zorgen voor sterkere tweelingzielrelaties als je eenmaal opnieuw verbinding hebt gemaakt. En vooruitgang boeken is de sleutel tot het bereiken van een tweelingzielvereniging. Daarom gaan tweelingzielenrelaties door veel verschillende fasen om de uiteindelijke tweelingzielvereniging te bereiken. Rennen en scheiden zijn slechts een fase van het proces, en geen contact is slechts een fase daarvan.

Vroeg of laat kom je in het stadium van overgave en je ervaringen van groei zullen alleen dienen om je op een hogere frequentie te verbinden en boven de slechte tijden uit te stijgen die je daar een tijdje hebt doorgemaakt.