Hoe u (op de juiste manier) contact kunt opnemen met uw tweelingvlam

  Hoe contact opnemen met uw tweelingvlam

Zelfs als we ons bewust zijn van de aard van de tweelingzielrelaties, is het soms moeilijk om te weten wanneer we contact moeten opnemen met je tweelingzus, of je dat zou moeten doen of zelfs hoe je het moet doen. Tweelingvlamverbindingen gaan verder! normaal communicatiemethoden en dit kan worden gebruikt om zowel u (en uw tweelingzus) dichter bij de unie te brengen.

Weten hoe en wanneer je contact moet opnemen met je tweelingziel (en of je dat zou moeten doen) zal uniek zijn voor je reis. Je zou kunnen wachten op synchroniciteiten voordat je contact opneemt of misschien een subtielere benadering kiezen en je band gebruiken om hen voorzichtig te begeleiden om contact met je op te nemen.

Onthoud dat er geen vaste regels zijn, dus neem dit advies als een richtlijn . Mijn advies is gebaseerd op wat ik persoonlijk heb gezien op de reis met mijn spiegelziel en de verhalen die ik elke dag hoor. Als je eigen intuïtie je zegt om contact te zoeken doe het dan .Laten we beginnen met als en wanneer u moet contact met hen opnemen voordat u naar de hoe .

Inhoudsopgave

Zou moeten Communiceer je met je tweelingziel tijdens de scheiding?

Als jij en je tweelingbroer momenteel niet praten (of misschien is er een klein gesprek maar niet veel), dan is het soms moeilijk om te weten of je contact moet opnemen of wat afstand moet nemen.

Opmerking: Als je dat nog niet hebt gedaan, zorg er dan voor dat je de gids hebt gelezen op tweelingvlam scheiding . Het begrijpen reden achter deze pijnlijke scheidingsfasen maakt ze niet alleen gemakkelijker te dragen, maar helpt ze je ook om ze te beëindigen.

Onthoud dat tweelingzielen zijn altijd verbonden. Zelfs tijdens moeilijke perioden van fysieke scheiding. Zelfs voordat je elkaar ooit fysiek ontmoet. Zelfs als je aan weerszijden van de wereld bent. Zelfs als ze geen begrip hebben van de spirituele connectie en reis die jullie samen maken.

Maar moet je actief proberen te communiceren met je tweelingzus? Moet je ze de ruimte geven?

Het is maar al te gemakkelijk om altijd in contact te willen zijn met een tweelingvlam runner. Soms geeft het bereiken van hen de mogelijkheid om hun ego opzij te zetten en te stoppen met rennen. Soms is het een trigger voor hen om het proces van genezing te beginnen en klaar te zijn om die volgende stap te zetten.

  contact opnemen met je tweelingziel Soms kom je sterker over dan waar ze klaar voor zijn en het zal triggeren zielsschok wat het op korte termijn nog erger maakt.

Graag willen meest van de tweelingzielreis, is hier geen eenvoudig antwoord. Geen eenvoudige manier om te weten wat het juiste is om te doen. EEN tweelingziel lezen zou je enig inzicht kunnen geven of je zou kunnen gebruik de Tarot zelf om u te helpen begeleiden.

Is het oké om tijdens de scheiding contact te maken met je tweelingvlam? Kan ik ze sms'en?

We moeten die dunne lijn vinden tussen hen helpen zonder onszelf af te leiden van onze eigen genezing. Het heeft geen zin om je volledig op hun vooruitgang te concentreren en niet zelf klaar te zijn voor een vakbond als ze dat eindelijk zijn.

Mijn algemeen Vuistregel (verre van een vaste regel) is om ervoor te zorgen dat je runner-tweeling weet dat je beschikbaar bent in de fysieke dimensie. Spreek niet constant berichten voor ze in of sta niet voor de deur, maar laat ze weten dat je beschikbaar bent om te praten.

Kun je je overgeven terwijl je nog steeds in contact bent met je tweelingvlam? In de tussentijd kunnen we actief de hand reiken naar hun hogere zelf om hen verder te helpen. We zullen zo kijken hoe we dat kunnen doen.

Nogmaals, je moet die dunne lijn vinden tussen hen kunnen helpen zonder jezelf te wijden aan enkel en alleen wachtend op hen.

Maar ja. Het is volledig mogelijk. In mijn ervaring zijn de meeste mensen die de vakbond bereiken nog steeds in sommige vorm van contact met hun tweelingbroer.

Hoe kan ik communiceren met mijn tweelingziel?

Voordat we ingaan op de hogere niveaus en telepathische communicatie, laten we het voor de hand liggende niet uitsluiten. Je kunt ook prima ‘normale’ communicatiemiddelen gebruiken. Laat een bericht achter op hun telefoon of via sociale media.

Wees beschikbaar om te praten in de 3D . Althans voor de kleine alledaagse dingen. Je praat daar misschien niet zoveel als je wilt, maar net zo lang als ze zich op hun gemak voelen om contact met je op te nemen wanneer ze er klaar voor zijn.

ik heb gekeken naar wanneer vertel je het aan je tweelingziel? over het niveau van verbinding dat u deelt, en het is het beste om dit niet te doen tijdens een periode van scheiding. Om hen te helpen daar te komen - dat is waar de hogere communicatieniveaus binnenkomen.

Hoe spreek ik telepathisch met mijn tweelingvlam?


Ik heb een volledige gids gedaan over tweelingzielen telepathie en hoe het vaak spiegelzielen helpt te begeleiden op hun reis naar vereniging. Het is een van die onderwerpen waar veel mensen het niet mee eens zijn, maar we zullen niet te diep in de details verzanden, alleen de belangrijke dingen.

We reiken altijd telepathisch naar onze tweeling, maar opzettelijk het op commando doen zal enige oefening vergen. Het lijkt voor sommigen gemakkelijker te zijn dan voor anderen, misschien door hoe ver je op je spirituele reis al bent gekomen.

Er zijn meer dan een paar technieken om dit te doen, maar de meest voorkomende zijn.

  • Meditatie
  • Astrale projectie
  • de tarot
  • Dromen

Astrale projectie kan lang duren kavel van oefening en droomcommunicatie is (meestal) passief. Een van de beste manieren die ik ken moedwillig contact maken met je tweelingziel is door middel van meditatie.

Contact opnemen met je tweelingziel door middel van meditatie

Dit is een van de belangrijkste aandachtspunten van mijn tweelingziel coaching . Ik gebruik daar geleide meditaties, maar je kunt absoluut je eigen oefening gebruiken om je tweeling te bereiken.

Onthoud dat je al binnen bent constante contact met je tweeling op telepathisch niveau. Het is alleen dat het grootste deel van deze communicatie vervaagt en achtergrondgeluid wordt in vergelijking met het dagelijks leven. Soms merken de meer spiritueel bewuste van ons de communicatie op (en soms is het meer voor de hand liggend dan andere - zoals perioden van hoge emotie) maar het is constant daar.

Meditatie kan helpen om een ​​deel van dat achtergrondgeluid te verwijderen.

Het kan die onbewuste communicatie naar de voorgrond van onze geest brengen en ons er op die manier bewuste controle over geven. We kunnen naar believen berichten verzenden en ontvangen zodra we onze geest tot rust hebben gebracht en als bonus is meditatie ook een van de beste hulpmiddelen die we tot onze beschikking hebben om te genezen en onszelf voor te bereiden op vereniging.

Het is een win-win en een van mijn favoriete tools om onderweg te gebruiken.

Contact opnemen met je tweelingvlam via astrale projectie

Als het concept nieuw voor je is: astrale projectie is het proces van het verlaten van je fysieke lichaam en reizen op het astrale vlak. Sommige mensen gebruiken het om door hun buurt te vliegen, wat normaal niet mogelijk zou zijn in het fysieke rijk. Sommigen gebruiken het om verschillende delen van hun reis te bevorderen, zoals het verkennen van een vorig leven, het werken aan genezing op afstand of het lezen van de Akasha-kronieken.

Wij kunnen zeker gebruik het om onze tweelingzielreis verder te zetten. Het kan een krachtig hulpmiddel zijn om aan bijna elk aspect van de reis te werken en het is een bonus om op afstand contact te krijgen met je tweelingbroer op het astrale vlak. Communiceren op dit niveau is vergelijkbaar met communiceren in dromen. Het is open en eerlijk. Meer dan welk gesprek we ooit persoonlijk kunnen voeren.

Aan het leren hoe astrale projectie doen valt een beetje buiten het bestek van een enkel artikel. Ik heb een complete gids gemaakt over hoe je astrale projectie kunt leren, specifiek door het te gebruiken voor je tweeling, maar als je al bekend bent met de oefening, bezoek dan gewoon je tweeling (voorzichtig) en je zult zien wat ik bedoel.

Contact opnemen met je tweelingziel via de tarot

Een van de meest voorkomende toepassingen voor de Tarot is om inzicht te vragen in hoe uw tweeling zich voelt of doet. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om het te raadplegen voor advies over waar je je tijd en energie aan zou moeten besteden, maar dat kan wel Absoluut gebruik mijn gids over het gebruik van de Tarot voor tweelingvlammen om inzicht te krijgen in hoe ze zich voelen.

Mogelijk de snelste manier om contact te maken met je tweelingziel, omdat het de minste oefening vereist. Het laat je echter met een vrij eenzijdig gesprek achter.

Nogmaals: inzicht krijgen in hoe je tweelingziel het doet of waar ze zich op focussen kan nuttig zijn, maar laat het je niet afleiden van je eigen reis.

Contact opnemen met je tweelingvlam door dromen (passief)

Contact opnemen met je tweeling via dromen is iets dat vaker gebeurt dan we ons vaak herinneren en het gebeurt passief. Net als de passieve vorm van telepathische communicatie, gebeurt dit voordat we elkaar ooit fysiek ontmoeten.

Het bijhouden van een droomdagboek kan ons helpen de droom beter te onthouden, zodat we de gesprekken die je hebt gehad onthouden (wat handig is als communicatie met tweelingzielen in dromen is het eerlijkst die het krijgt) maar laat je op dat moment niet actief de communicatie sturen.

Jij kan oefen lucide dromen om meer controle over de droom te krijgen (of soms bevind je je gewoon in een lucide droom), maar tenzij je al aan deze oefening gewend bent, zul je astrale projectie waarschijnlijk gemakkelijker vinden.

Hoe u uw tweelingziel in contact kunt brengen Jij

Je tweelingzus reikt al naar je uit via die telepathische communicatie. Door een van de bovenstaande technieken te oefenen, kun je deze berichten vaker oppikken.

Wat betreft contact in de 3D (bijvoorbeeld sms'en voor een persoonlijk gesprek), zullen ze contact opnemen wanneer ze er klaar voor zijn.

Onthoud dat het belangrijk is om de reden te begrijpen waarom ze rennen . Als u contact met hen opneemt en hen overtuigt om contact met u op te nemen, zullen ze dat waarschijnlijk doen. Als jullie allebei niet klaar zijn om samen de volgende stap te zetten, zal dit je op de lange termijn terugbrengen .

Mijn beste advies is om 3D-communicatie te gebruiken om ervoor te zorgen dat ze weten dat je beschikbaar bent om te praten. Gebruik de hogere vormen van communicatie om hen naar de volgende fase te leiden en hen te helpen klaar te zijn.

Probeer dingen niet te forceren voordat ze er klaar voor zijn, anders loop je alleen maar het risico om hun zielsschok nog verder te veroorzaken.

Hoe weet je of je tweelingziel contact met je probeert te maken?

Hoe meer je de bovenstaande technieken oefent, hoe meer je zult merken dat ze uitreiken. Zij zijn constant verbonden met jou, maar tijdens perioden van hoge emotie of energie zal het het meest opvallen. Er zijn echter een paar dingen waar u op kunt letten:

  • Mogelijk ziet u een piek van externe synchroniciteiten zoals: tweelingziel nummers op vreemde plaatsen verschijnen.
  • Je kon uit het niets vreemde golven van emotie of energie opmerken.
  • Een toename van droomcommunicatie (of beter droombehoud van gedeelde dromen).

Waarom zal mijn tweelingvlam niet met mij communiceren?

Simpel gezegd? Ze zijn niet klaar. Misschien weten ze dat je er nog niet klaar voor bent. Misschien allebei.

Je tweelingziel dwingen om uit te reiken is een riskant spel. Ik weet dat de scheidingsfasen frustrerend en pijnlijk kunnen zijn. Ze zijn moeilijk om mee om te gaan, maar leren hoe je op de juiste manier met je tweelingziel kunt communiceren, gaat ook over leren hoe niet tot.

Probeer ze niet te forceren of te haasten. Leid ze voorzichtig en houd, zoals altijd, de focus intern en op je eigen genezing. Jezelf verbeteren is altijd de beste manier om hen te helpen verbeteren en klaar te zijn voor de volgende stap.