Hoe u uw tweelingvlam kunt herkennen: 16 tekens

 Hoe herken je je tweelingvlam

Je tweelingziel in het fysieke ontmoeten is het spirituele equivalent van geraakt worden door een vrachtwagen. Het valt op, grijpt je aandacht en laat niet zomaar los.

De probleem zijn er ook andere hoogenergetische verbindingen die opvallen tegen een ‘ normaal ' een en het echte probleem in dit alles? Het is ongelooflijk moeilijk om te beschrijven hoe een echte tweelingziel-relatie aanvoelt. Tweelingvlamenergie proberen te beschrijven is als proberen de kleur oranje te beschrijven aan iemand die nog nooit kleur heeft gezien.

Dus hoe herken je je tweelingziel?Inhoudsopgave

De problemen met het herkennen van je tweelingvlam

Ik heb het gehad over het idee van tweelingzielen verliefd op het eerste gezicht voordat maar het gaat niet altijd zoals je verwacht .

Dit is geen Hollywood-romcom. Het is een spirituele reis. Een intense verbinding.

Misschien haat je je tweelingziel op het eerste gezicht . Je zou meteen halsoverkop kunnen vallen. Het enige wat we zeker weten is dat de verbinding zal opvallen .

Er zijn twee belangrijke problemen met het herkennen van wat er werkelijk aan de hand is.

 • Er zijn andere hoogenergetische verbindingen en valse tweelingziel dat kan lijken zoals het echte werk en ook onderscheiden van normaal verbindingen.
 • De reis is aangeboren vol twijfel en onzekerheid. Het past niet in ons 2D-begrip van relaties. We worstelen vaak met wat we intern weten.

Hoe een tweelingvlamrelatie te herkennen?

Terwijl elk pad is uniek, er zijn enkele gemeenschappelijke tweelingvlam kenmerken: waar je op kunt letten. zoals bij elk van deze borden dient u dit soort adviezen in het kader van uw eigen reis te bewaren.

Misschien zie je ze allemaal. Misschien zie je een vreemde mix. Je ziet misschien helemaal niets, maar je intuïtie vertelt je nog steeds iets anders. Je zou wat begeleiding kunnen krijgen met een tweelingziel lezen maar je kunt je pad (of je tweelingbroer) niet beoordelen geheel op uiterlijke tekens.

Je hebt me dit misschien eerder horen zeggen, omdat het ertoe doet. Gebruik borden als richtlijnen en niet als vaste regels.

Dat gezegd hebbende er zijn enkele tekenen waar je naar kunt zoeken om je te helpen je spiegelziel te herkennen. Dit is geenszins een uitputtende lijst, maar veel voorkomende trends die ik zie veel van reizen.

Teken één: nummersynchronisatie

 Tweelingvlam nummerpatronen Deze zal niemand verbazen die hier eerder is geweest. Tweelingvlam nummerpatronen zijn waarschijnlijk het meest voorkomende uitwendige teken.

Wanneer vreemde getallenpatronen verschijnen in schijnbaar vreemde toevalligheden, is het het universum (of misschien je hogere zelf) die je aandacht probeert te trekken.

Als u steeds dezelfde nummerreeks ziet, is dit waarschijnlijk een synchrone melding. Als het je naar een persoon duwt, dan zijn ze belangrijk voor je reis. Ze zouden wel eens je tweelingziel kunnen zijn.

Wat dit eerste teken lastig maakt, is dat deze cijfers meestal recht boven ons hoofd gaan en alleen ons onderbewustzijn ze oppikt. Soms waar je ziet dat deze patronen belangrijk zijn omdat de spirituele betekenis van het patroon zelf je naar een plaats, tijd of persoon trekt.

Teken twee: griezelige overeenkomsten

Mensen richten zich vaak op de fysieke overeenkomsten tussen tweelingzielen maar richt je hier niet te veel op. Ik denk dat de terminologie om ze te noemen Tweelingen laat mensen denken dat ze op elkaar moeten lijken.

De overeenkomsten gaan eigenlijk ver verder dan alleen hoe je eruit ziet. Er zijn diepgewortelde connecties die jullie delen omdat jullie twee aspecten van dezelfde ziel zijn.

Dit kan zich op allerlei manieren manifesteren, maar enkele veelvoorkomende manieren zijn onder meer dezelfde interesses, vaardigheden, talenten of levenspaden. Vergelijkbare levenservaringen, doelen en energieniveaus.

Tweelingvlammen zijn niet de enige verbinding die je dit zult vinden geestverwant sfeer mee, maar het zal griezelig zijn hoe dicht jullie twee bij elkaar passen.

Je voelt je misschien net als jij weten elkaar zonder elkaar ooit te hebben ontmoet.

Teken drie: intense en ongebruikelijke emoties

Deze verbinding kan ongelooflijk moeilijk te verwerken (vooral in de eerdere stadia). Het kan ons in een emotionele achtbaan plaatsen met een intensiteit die we niet kennen.

Een deel hiervan kan goed zijn (zie bord vier in een oogwenk), maar veel ervan is moeilijk.

Je zou het gevoel kunnen hebben dat je constant van extreme hoogten naar extreme dieptepunten gaat. Je zou kunnen schommelen tussen de hele tijd bij hen in de buurt willen zijn en naar de heuvels willen rennen.

Wat voegt hieraan toe is je tweelingzus voelt zich vaak op dezelfde manier en deze turbulentie van emotie weergalmt door de band die jullie twee delen. Dit creëert een lus waarbij hoe meer je probeert te onderdrukken hoe je je voelt, hoe intenser het kan worden.

Teken vier: de drijfveer om te verbeteren

Dit is waar dingen echt interessant beginnen te worden. Tweelingvlammen zijn een katalysator voor groei. Ze schudden ons wakker, dagen onze overtuigingen uit en dwingen ons onszelf te onderzoeken. De geheel pad waarop ze ons zetten is er een van groei en genezing.

We stellen deze vaak niet direct gelijk aan onze tweelingzus, maar het fysiek ontmoeten van hen activeert deze drive vaak. Tweelingvlammen zijn de andere helft van onze ziel en we voelen een intense drang om de best mogelijke versie van onszelf te worden.

Dit gaat verder dan ons liefdesleven. Bewust of niet, het ontmoeten van de andere helft van onze ziel zal je ertoe aanzetten om te verbeteren. Misschien wil je sporten, die promotie krijgen of jezelf over de wereld gooien en nieuwe dingen ervaren.

Wat je verandering zal uniek zijn voor jou, maar dit voelen intense behoefte veranderen iets is waarschijnlijk een van de meest interne manieren om je tweelingziel te herkennen. Als je je genoeg bewust bent van de reis, zou je gedreven kunnen worden om jullie beiden als koppel bij elkaar te brengen, maar in elk geval, je wordt gedreven om jezelf als individu verder te ontwikkelen. We willen de meest authentieke, verlichte en krachtige versie van onszelf zijn die we kunnen zijn.

Teken vijf: telepathische communicatie

Deze is een van de gemakkelijkste of moeilijkste te spotten. Tweelingvlam telepathie varieert zo enorm tussen koppels en voor sommigen zal het zijn meteen duidelijk terwijl anderen zich er nooit echt bewust van zijn.

 • Sommige mensen herkennen hun tweelingziel omdat deze telepathische communicatie hen in staat stelt om samen te spreken, ongeacht hoe ver ze fysiek van elkaar verwijderd zijn. Dit betekent dat ze gedachten kunnen verzenden en ontvangen zonder dat er woorden worden gesproken.
 • Sommigen hebben deze flagrante en bewuste communicatie niet, maar ze delen golven van emotie en gevoelens via de band. Dit kan heel subtiel zijn, maar als je erop bent afgestemd, weet je hoe het voelt.
 • Anderen ervaren deze telepathie nog steeds alleen in dromen of tijdens momenten van intense spirituele verbinding.

Als u dit goed begrijpt (en leert hoe u het kunt gebruiken), kan dit uw reis echt helpen verder te gaan.

Teken zes: een gevoel van urgentie

Deze wordt aangedreven door je hogere zelf.

De tweelingvlamverbinding is zo ongelooflijk zeldzaam . Het simpele feit dat jullie allebei tegelijkertijd op dezelfde plek zijn in hetzelfde leven betekent dat je een kans hebt die heel, erg weinigen zullen hebben.

Deze urgentie zorgt voor het gevoel dat je iets moet doen, ook al weet je niet precies wat dat is. Het kan een zeurend gevoel in je achterhoofd zijn of een intense drang om actie te ondernemen, maar dit gevoel zal er altijd zijn en je voortstuwen.

U drijft om te profiteren van de gelegenheid die voor u ligt.

Teken zeven: je gaat door stadia

Vanaf die eerste ontmoeting tot het bereiken van fysieke unie, de tweelingvlamstadia begin lang voordat je elkaar fysiek ontmoet en lang na dit leven doorgaat.

Terwijl de lijnen vervagen en mensen ruzie maken over betekenissen en terminologie, zijn er enkele ongelooflijk veel voorkomende patronen je ziet het herhalen. De hoge energie ontmoeting, de verliefdheid en verwarring en (bijna altijd) de scheidingsfase geven jullie allebei een kans om te helen en aan jezelf te werken.

Teken Acht: Je bent magnetisch aangetrokken

 Tweelingvlam verandert je Iets moet je door deze fasen heen laten gaan (vooral de moeilijke) en we noemen deze kracht vaak de magnetische aantrekkingskracht .

Fysiek, emotioneel en energetisch word je tot ze aangetrokken als een mot en ze worden naar je toe getrokken (ook al zal een tweelingzielloper het vaak niet begrijpen waarom ). Deze aantrekkingskracht is zo sterk dat het alle andere logische gedachten en gevoelens kan opheffen. Het is alsof niets anders ter wereld ertoe doet als je bij hen in de buurt bent of aan hen denkt.

Teken negen: de relatie is anders

Het zal nooit hetzelfde voelen als een eerdere relatie. Er is een diepte, een kracht en een intensiteit die onmogelijk te repliceren is. Als je de twee kunt vergelijken, ben je ofwel gesloten voor de sterkte van de verbinding of niet met je ware tweelingvlam.

Dit zou een van de moeten zijn gemakkelijkste manieren om je tweelingziel te herkennen . Als het voelt als een andere relatie, dan is dat precies wat het is . Het is belangrijk om te onthouden dat de tweelingzielverbinding niet gaat over slechts twee mensen die samen zijn. Het is een hereniging van twee zielenhelften en als zodanig raakt het iedereen en alles om je heen.

Teken tien: je bent meer compassievol

Terwijl tweelingvlammen dichter bij de vereniging komen, duwen ze elkaar om beter te worden. In alle opzichten beter. Zelfs in de vroege stadia manifesteert dit zich als diep medeleven en zorg voor andere mensen.

Tweelingzielen zijn al ‘goede mensen’ met een overvloed aan energie om anderen te helpen, maar wanneer je een relatie aangaat met de andere helft van je ziel, wordt dit alleen maar intenser. Je wilt helpen, je wilt genezen en je wilt een verschil maken in de wereld.

Je duwt niet alleen jezelf en je tweelingzus verder, je duwt de mensheid als geheel naar voren.

Teken Elf: je bent geduldiger

Samen met het toegenomen mededogen komt er een toename van geduld. Soms meer met anderen dan met jezelf.

Dit betekent niet dat je je niet gefrustreerd zult voelen als een hardloper-tweeling niet handelt zoals je zou willen. Je ziet hun gebreken (zoals ze de jouwe weerspiegelen), maar het helpt je om uit de golven van de meer emotionele stadia te komen.

Je bent beter in staat om te vergeven en te vergeten, niet alleen met je tweelingzus, maar ook met anderen om je heen.

Teken twaalf: je bent meer opmerkzaam

Ineens wordt het hier en nu ongelooflijk belangrijk. Het leven voelt belangrijker en je wilt geen moment verspillen. Of je nu actief mindfulness beoefent of het een reactieve reactie is om ze te ontmoeten, dit is een ongelooflijk belangrijk teken.

Het is jouw manier om Aanwezig te worden en je af te stemmen op wat er gebeurt, niet alleen met hen maar met de wereld om je heen. Je begint te zien hoe alles met elkaar verbonden is en hoe je gedachten en acties rimpelingen creëren die weerklinken in de toekomst.

Dit komt omdat je op een dieper niveau begrijpt dat het leven kort is. Te kort voor kleine discussies en misverstanden. Je hebt een kans voor iets veel groters voor je.

Teken dertien: dromen van hen

Dromen over je tweelingziel (of welke andere persoon dan ook) is een manier voor je onderbewustzijn om met je te communiceren. Een deel van de telepathische band die je deelt, betekent elkaar ontmoeten in dromen waar je communicatie het meest open en puur is.

Je kunt er op verschillende manieren over dromen. Soms ben je samen, soms zie je ze van een afstand en soms weet je gewoon wat ze denken. Soms kan er iets zijn dat lijkt geheel niet verwant voor hen, maar je intuïtie vertelt je dat de droom op de een of andere manier je verbinding vertegenwoordigt.

Uw tweelingziel droomt ook over jou om ongeveer dezelfde reden.

Wanneer je droomt over je tweelingziel, let dan op de details. Ik raad vaak aan om een ​​droomdagboek bij te houden om je te helpen details te onthouden, omdat ze begeleiding en advies op je pad kunnen geven.

Teken Veertien: Gevoel van vertrouwdheid

Er is een intens gevoel van vertrouwdheid wanneer je je tweelingziel ontmoet. Jullie kennen elkaar allebei veel, veel langer dan je fysieke leeftijd.

Dit kan zich anders manifesteren, want hoewel ons hogere zelf opgewonden is om op deze manier opnieuw verbinding te maken, begrijpen we het gevoel vaak niet.

Het kan zich manifesteren als een onderbuikgevoel of een intens gevoel van 'thuiskomen'. Het kan ook voelen alsof er een ontbrekend stukje van je is dat eindelijk terug is gekomen.

Teken vijftien: ze kunnen op je knoppen drukken

Je tweeling is volledig in staat om op je knoppen te drukken, of ze dat nu bedoelen of niet. Zelfs als dit de eerste keer is dat jullie elkaar persoonlijk ontmoeten, zullen ze weten hoe ze onder je huid kunnen kruipen.

Het is omdat ze al je knoppen net zo goed kennen als hun eigen knoppen en ze zijn zich er vaak niet eens bewust van.

Waarom is dit een teken?

Omdat ze weten hoe ze toegang kunnen krijgen tot je diepste wonden en triggers. Ze weten hoe ze op al je knoppen moeten drukken op een manier die niemand anders kan. En ze doen het liefdevol, met de bedoeling je te genezen.

Teken zestien: er is een sterke seksuele aantrekkingskracht

Deze is vrij duidelijk. Tweelingvlammen worden als magneten naar elkaar toe getrokken en seksuele aantrekkingskracht is vaak een van de krachtigste krachten in het spel.

Zoals teken acht, tweelingziel seks gaat opvallen. Als je het kunt vergelijken met een andere relatie, is het waarschijnlijk niet het echte werk. Dit is meer dan alleen twee fysieke lichamen die samenkomen, voor tweelingzielen is dit iets heel anders.

Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw tweelingziel u herkent?

 Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw tweelingziel u herkent? In de eerdere stadia van jullie pad samen, meestal alleen een tweeling is gewekt . De ander kan volledig gesloten zijn voor hun spirituele kant en zich totaal niet bewust zijn van wat de reis is, laat staan ​​openstaan ​​voor het idee dat ze zijn een.

Volkomen normaal. Ontzettend frustrerend en vaak pijnlijk. Dus hoe zorg je ervoor dat ze je herkennen?

Op een bepaald niveau doen ze dat al en het antwoord hier is: bijna altijd om je te concentreren op je eigen interne reis. Om je te herkennen, moet je tweeling eerst wakker worden en zo lang als een van jou actief aan dit proces werkt, zal de ander dat werk spiegelen.

De tweelingziel coaching heeft mijn complete gids over hoe je verder kunt gaan, maar er zijn een paar belangrijke dingen om te onthouden als je het alleen doet.

 • Dit is een spiritueel pad. Behandel het niet als elke andere relatie. Het gaat niet om chique restaurants en de juiste dingen zeggen.
 • Wees aanwezig en bewust. Besteed aandacht aan de energie op het werk die verder gaat dan de fysieke dingen voor je gezicht.
 • En tot slot, wees geduldig. Tweelingzielen komen vaak in ons leven wanneer we het het minst verwachten en de reis is nooit gemakkelijk, maar het is altijd de moeite waard.

Verder advies