Hoe u uw tweelingvlam kunt vinden (snel)

  Hoe u uw tweelingvlam kunt vinden (snel)

De grootste fout die ik zie wanneer ik vraag hoe je je tweelingziel kunt vinden, is om onmiddellijk naar je tweelingzus te zoeken in dating-apps of om deze toevallige ontmoetingen te vinden die tegelijkertijd naar hetzelfde boek reiken.

Het proces om je tweelingziel te vinden kan contra-intuïtief lijken, maar is: niet over dat uitzoeken speciaal iemand . Tweelingzielen roepen constant naar elkaar en soms moet je gewoon leren om uit je eigen weg te gaan en laat het gebeuren .

Ik zeg niet dat je niet naar buiten zou moeten gaan en je tweelingziel zou kunnen ontmoeten op een dating-app, maar we moeten ervoor zorgen dat je de juiste instelling hebt om je reis voort te zetten. Begrijpen hoe deze verbinding werkt, kan het verschil zijn tussen ze snel vinden en jaren doorbrengen met het verspillen van tijd die je samen had kunnen hebben.Opmerking: als je je tweelingziel probeert te vinden, ga ik ervan uit dat je niet al weet wie ze zijn. als jij doen weet wie je tweelingziel is. Ik raad aan om mijn gids te bekijken op hoe je je tweelingziel aantrekt in plaats van.

Inhoudsopgave

Beginnen met het vinden van je tweelingvlam


Iets brengt mensen op reis. Iets heeft ertoe geleid dat u dit leest.

Het kan een gevoel zijn dat er iets ontbreekt in je leven, een vriend kan het onder je aandacht hebben gebracht of het kan een compleet ongeluk zijn.

Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat u het weet wat een tweelingziel is . Je zult veel verschillende verwrongen definities online horen rondzwerven (en veel mensen die er graag ruzie over maken), maar als je het goed op een rijtje hebt - je tweeling is het andere deel van je ziel.

Het gaat niet om het vinden van de perfecte relatie - dat is meer een bijproduct. Het gaat om het vinden van het andere deel van jezelf. Technisch gezien betekent het vinden van je tweelingziel echt jezelf vinden.

De reis naar unie begint daar. Laat de focus op het externe vallen, laat de verwachtingen die je hebt over wat je hebt los zou moeten doen of beleven. Breng de focus naar binnen en kijk wat er gebeurt.

Je tweeling probeert je al te vinden

Het maakt niet uit of u (of uw tweelingzus) de term heeft gehoord tweelingziel voordat. Lang voordat jullie ook maar enig idee hebben van wat er gaande is in de 3D, roepen jullie allebei naar elkaar via de tweelingziel telepathische verbinding .

Deze verbinding wordt voor veel dingen gebruikt, maar voordat een van jullie elkaar ooit ontmoet, is het hard aan het werk. Het maakt niet uit in welk stadium je bent, hoe onwaarschijnlijk je elkaar zult ontmoeten of dat je aan weerszijden van de wereld bent. Jullie zijn beide twee helften van hetzelfde deel.

Echter, en dit is erg belangrijk, alleen omdat ze naar je op zoek zijn, betekent niet dat je gewoon achterover moet leunen en wachten tot het gebeurt. Dat brengt ons bij de eigenlijke hoe om je tweelingziel te vinden.

Actief je tweelingvlam vinden

  Je tweelingvlam vinden

Of je nu geen idee hebt wie je tweelingziel is of je kent ze al en je bent gescheiden het antwoord is altijd hetzelfde . Je hoeft je geen zorgen te maken als je ze nog niet hebt ontmoet, sterker nog, de pijn van scheiding nadat je ze hebt ontmoet, kan zo hartverscheurend zijn - je hebt de reis misschien gemakkelijker voor jezelf gemaakt.

Werken aan het actief vinden en aantrekken van je tweelingziel betekent jezelf actief verbeteren . Dit betekent jezelf fysiek, mentaal, spiritueel verbeteren en je eigen doelen volgen. Word de persoon jij zou jezelf aan de wereld willen presenteren als.

Ook als je je er klaar voor voelt. Als je trots bent op jezelf en je prestaties, dan is dit een goed begin maar als je niet in unie bent met je tweelingzus, is er waarschijnlijk nog werk aan de winkel. Dus in plaats van in die val te trappen om de zoektocht extern te houden, laten we eens kijken naar hoe je je spirituele reis kunt pushen.

Dit is meestal waar we de 'gemakkelijke overwinningen' kunnen vinden en uw reis verder kunnen brengen.

Mediteren!

Er is een reden dat ik een pakket geleide meditaties heb op de tweelingziel coaching . Meditatie is vaak niet wat je denkt en kan een van de sterkste hulpmiddelen zijn om je tweelingziel te vinden en bereid je voor op de unie, zodat je klaar bent wanneer je doen voldoen aan.

ik heb gedekt tweelingziel meditatie in meer diepte, maar zelfs als je een generieke meditatie-app zoals Headspace gaat gebruiken, beloof ik dat je een duw in de goede richting zult zien.

Het is geen oplossing van de ene op de andere dag. niet een magische schakelaar . In slechts een paar minuten per dag kan het uw reis echt vooruit helpen.

Affirmaties

Net als meditatie heb ik het behandeld tweelingziel affirmaties eerder (en de metgezel heeft ook enkele geleide affirmaties).

Iets wat u in 60 seconden per dag kunt doen, wat uw reis verder kan brengen. Zijn Dat gemakkelijk en ongelooflijk krachtig. Echter, Ik heb een haat-liefdeverhouding met affirmaties op de reis.

Zij kan helpen je je tweelingziel te vinden, maar ze kunnen niet alles zijn wat je gebruikt. Zie ze als een supplement met tweelingvlammen. Iets om te gebruiken naast al de rest. Ik heb zeker mensen hun dag zien beginnen met affirmaties en niets anders - je kunt niet verwachten dat het universum dat doet allemaal het zware werk hier.

Vertrouw op je intuïtie

De reis van de tweelingziel is verwarrend. Het is niet alleen vol twijfel, tegenstrijdige informatie en emotionele onrust - er zijn nooit twee reizen precies hetzelfde.

Als je mijn verhaal hebt gelezen, weet je dat ik het heb meegemaakt met mijn tweelingzus. Ik heb elke mogelijke fout gemaakt op het pad, maar ik ben er. Ik ontvang ook duizenden verhalen van anderen die hun eigen reizen doormaken en veel (sommigen zouden zeggen te veel) tijd doorbrengen in de gemeenschap van de tweelingziel.

Ik hou er nog steeds niet van om in zekerheden te spreken. Ik vertrouw zelden iemand die dat wel doet. Er is zoveel aan deze reis dat we niet weten, dus misschien is een van de grootste dingen die je kunt doen om je tweelingziel te vinden, gewoon om vertrouw op je intuïtie .

Natuurlijk zijn er externe tekens die je kunnen helpen (we zullen daar zo op ingaan), maar vertrouw jezelf hier. Iets heeft je naar deze pagina gebracht, dus je bent zeker op de weg en misschien ziet je pad voorwaarts er niet precies uit zoals je verwacht.

Doe niets wat niet goed voor je voelt. Als je ergens niet zeker van bent, ga dan terug naar mijn eerste suggestie - mediteren. Luister naar jezelf. Laat je intuïtie tot je spreken. Stem jezelf af op je eigen ware noorden en ga van daaruit verder.

Zelfs als dat in strijd is met het advies dat ik hier geef - mijn advies is: altijd om niets te doen wat voor jou verkeerd voelt.

Externe tekens

Hoewel vertrouwen op je interne intuïtie altijd een prioriteit is, is er ook externe begeleiding die je kunt nemen.

Ik heb hier veel verschillende variaties op gezien en er is er geen die noodzakelijkerwijs beter is dan de andere. Het is uw persoonlijke voorkeur of misschien bevoordeelt uw reis de een boven de ander. Veelvoorkomende voorbeelden van uiterlijke tekens uit het universum zijn:

De reis van de tweelingziel is niet zomaar een date die toevallig goed gaat. Het is een spirituele reis en bovendien een energieke reis. Het gaat ervoor zorgen vreemd dingen gebeuren. Soms zullen deze dingen onopgemerkt blijven (althans niet bewust opgemerkt) door zowel u als uw tweelingzus.

Soms maken ze vreemde toevalligheden en patronen die proberen je aandacht te vestigen op iets belangrijks.

Haast je niet op de reis van de tweelingvlam

U besluit echter uw reis vooruit te zetten. Of je nu mijn advies opvolgt of denkt dat ik vol onzin zit. Als er iets is dat ik wil dat je hiervan afhaalt, is het: haast je niet met de reis van de tweelingziel .

Leren hoe je je tweelingvlam kunt vinden, is slechts de eerste stap. Je moet jezelf voorbereiden op de vereniging, je tweelingbroer zal hetzelfde moeten doen en er zijn valkuilen waar je onderweg in kunt vallen. Als je iets probeert te forceren dat gewoon niet helemaal goed is, zou je uiteindelijk veel tijd kunnen verspillen met een valse tweelingziel .

Maar je moet ook niet achterover leunen en afwachten.

Als je je genoeg bewust bent van de reis van de tweelingziel om hier te zijn, dan heb je een kans die de meesten niet hebben. De meeste mensen hebben de term nog niet gehoord tweelingziel voordat. De meeste mensen hebben er geen. Veel anderen doen dat, maar ze zullen in dit leven geen eenheid bereiken omdat ze in de een of andere val zijn gelopen.

Forceer het niet, maar werk aan jezelf. Kom in de mentaliteit van de persoon te zijn die je zou willen ontmoeten, je spirituele reis voort te zetten en wanneer het moment daar is, zal je tweelingziel arriveren. Het is misschien eerder dan je denkt.

Krijg verdere begeleiding

Als je wat meer begeleiding wilt bij het vinden van je tweelingziel, laat me dan weten wat je tot nu toe op je reis hebt gezien. Is er een potentieel persoon? Zie je een van deze uiterlijke tekenen?