Hoe u uw tweelingvlam snel kunt aantrekken [in elk stadium]

  Hoe trek je je tweelingvlam aan?

Leren hoe je je tweelingvlam kunt aantrekken, betekent leren begrijpen wat de reis van de tweelingziel is Echt over. Het maakt niet uit in welke fase van de reis van de tweelingziel je je bevindt, de weg vooruit is altijd hetzelfde. Of je ze al hebt ontmoet en je gaat door een periode van tweelingvlam scheiding of je hebt elkaar nog niet in 3D ontmoet, maar jij weten ze zijn daarbuiten.

Weten hoe je je tweelingziel kunt aantrekken en de scheiding tussen jullie beëindigen is hetzelfde in elk stadium van de reis. Het betekent focussen naar binnen en jezelf verbeteren en niet (zoals de meeste mensen denken) focussen op je tweelingbroer.

Elke reis zal anders zijn, maar die zal er zijn een constante. Een wat ik constant mis zie gaan. Focussen op je tweelingzus zonder je eigen reis te bevorderen, kan je allebei vertragen. Vaak zorgt het naar binnen brengen van die focus er ook voor dat je tweeling hetzelfde doet het maakt niet uit op welk podium jullie allebei staan.Zie het op deze manier - als je je tweelingziel wilt aantrekken, wil je de persoon zijn met wie ze willen zijn. Je wilt jezelf de beste maken jij dat je kunt zijn. Je wilt klaar zijn voor een vakbond.

Inhoudsopgave

Ben je klaar om je tweelingvlam te ontmoeten?


De meningen lopen uiteen over wat telt als klaar zijn om je tweelingziel te ontmoeten. Persoonlijk geloof ik dat als je je genoeg bewust bent van de reis om dit te lezen, je klaar bent om je tweelingziel te ontmoeten.

Klaar zijn om je tweelingziel te ontmoeten wel niet betekent echter dat je klaar bent voor de unie. Het is één ding om je tweelingziel aan te trekken, maar soms (vaker wel dan niet in mijn ervaring) is er nog steeds werk voor jullie beiden om te doen voordat je klaar bent voor de unie.

Je ware tweelingvlam vinden (Spotten) Degene )

Ik heb wel een gids over hoe weet je of iemand je tweelingziel is? (en het is de moeite waard om te lezen als je dat nog niet hebt gedaan). Deze stap is niet altijd zo eenvoudig als je zou denken.

Af en toe kun je iemand aan de andere kant van een drukke kamer zien en iets raakt je. Bam. Dit is een soort verbinding en het valt op .

Er zijn andere soorten connecties die dit kunnen doen (bijvoorbeeld karmische tweelingen en zielsverwanten) die heel erg als een zielsverwant kunnen voelen en vaak verward worden met het echte werk (je hoort misschien de term valse tweelingziel hiervoor gebruikt).

Het vinden van een connectie als een soulmate is de Hollywood romcom-versie van vinden Degene . Leren hoe je je tweelingvlam kunt vinden, is een nog zeldzamere verbinding. Het gaat er niet om iemand te vinden die bij je past en dezelfde overtuigingen deelt enz. Je tweelingziel aantrekken betekent de andere helft van je ziel aantrekken.

Tweelingzielen zijn ongelooflijk zeldzaam, de meesten van ons hebben waarschijnlijk nog nooit van de term gehoord of er lang over nagedacht. Maar je hebt één voordeel bij het vinden van je tweelingziel: . Het maakt niet uit hoe ver je van elkaar verwijderd bent, hoe onwaarschijnlijk je elkaar zult ontmoeten en of je wel of niet weet waar je op moet letten.

Tweeling Vlammen zijn Altijd Elkaar automatisch aantrekken

Hoewel je je tweeling absoluut zou kunnen tegenkomen in een dating-app, kun je net zo goed in een klas zitten of in een boekwinkel bladeren. Tweelingzielen roepen altijd naar elkaar. Nog voordat je op de hoogte was van de reis, op deze site belandde of het woord hoorde.

De energie tussen twee tweelingzielen gaat verder dan alles in de fysieke dimensie. Tweelingvlam telepathie kan veel verschillende vormen aannemen, maar begint altijd als een onbewuste verbinding die jullie samen leidt.

Zelfs als je aan weerszijden van de wereld bent, met heel verschillende interesses en nooit zou normaal gesproken ontmoeten, vinden ze een manier om zichzelf bij elkaar te brengen. Dit kan veel verschillende vormen aannemen, bijvoorbeeld:

  • Deze onbewuste verbinding kan interesses en opwinding delen. Je hebt misschien de drang om iets nieuws te proberen dat je nog nooit eerder hebt gedaan, omdat je tweeling er zelf enthousiast over is - waardoor je ze daar waarschijnlijk zult ontmoeten.
  • Je zou kleine onschuldige beslissingen kunnen nemen zonder er zelfs maar over na te denken, wat je rechtstreeks naar hen leidt. Dingen waarvan je niet eens wist dat je eraan dacht. Misschien liep je vijf minuten later een plaatselijke coffeeshop binnen omdat je die ochtend besloot je shirt te veranderen - en daar waren ze.
  • U kunt per ongeluk een verkeerd nummer of e-mail sturen en per ongeluk uw tweelingbroer ontvangen.

Je krijgt het beeld. Het is duidelijk dat ik niet elke variatie kan bespreken die kon brengt jullie allebei samen, maar hoewel deze onbewuste connectie altijd in je voordeel werkt, is er één ding dat ik echt wil benadrukken.

Trap niet in de val van wachten.

  Je tweelingvlam sneller aantrekken

Je tweelingvlam sneller aantrekken

Gewoon omdat tweelingzielen zijn elkaar constant aantrekken, dat betekent niet dat je gewoon achterover moet leunen en wachten tot alles voor je werkt. Ik ben bijna gefascineerd door het idee van tweelingvlam falen maar de korte versie is: Alleen omdat tweelingzielen voorbestemd zijn om samen te zijn, wil nog niet zeggen dat het dit leven zal gebeuren als je gewoon achterover leunt en wacht. Door je tweelingziel actief aan te trekken heb je een veel betere kans om een ​​unie te bereiken dit leven .

Er zijn een hele reeks methoden die u kunt gaan gebruiken vandaag om je tweelingziel actief aan te trekken, maar er zijn geen magische woorden of knoppen die het van de ene op de andere dag voor je kunnen doen. Ze komen allemaal neer op het bevorderen van je eigen reis en jezelf klaarmaken voor vereniging.

Specifieke 'Twin Flame'-methoden om ze aan te trekken

Mijn tweelingziel coaching is een verzameling geleide meditaties en de dingen die ik gebruikte om mijn tweelingzus terug te trekken uit scheiding, maar (in willekeurige volgorde) ik heb veel algemene technieken behandeld die je zelf kunt gaan gebruiken.

Algemene methoden om ze aan te trekken

Tweelingvlammen bereikten unie lang voordat we geleide meditatievideo's en affirmaties op onze telefoons hadden.

De algemeen manier om een ​​tweelingvlam aan te trekken is door naar je eigen pad naar zelfverbetering en je eigen houding te kijken. Werk aan jezelf. Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal. Verbeter jezelf en word de persoon die je aan de wereld wilt presenteren.

manifesteer dit kijk naar mij wereld houding en doe het door jezelf en anderen op te bouwen en niemand anders naar beneden te halen. Deze reis zal zichzelf afhandelen op de 5D, maar we kunnen je pad hier actief voortzetten op de 3D.

De Law of Attraction Trap (ik haat dit)

Je hebt misschien iemand horen praten over het gebruik van de wet van aantrekking om hun tweelingziel naar zich toe te trekken.

Ik zal hier niet meer in mijn gedachten over de Wet van Aantrekking komen, maar het zal je reis zeker niet schaden zolang je iets doet om je weg vooruit te helpen . Ik heb veel te veel mensen dit zien gebruiken als een uitweg en gewoon wachten tot het universum voorziet.

Deze macht werk, maar de tweelingzielverbinding is zo zeldzaam, als je de kans hebt om in dit leven een unie te bereiken, ik haat het dat iemand deze kans verspilt.

Verdere begeleiding voor uw reis

Als je wat verdere begeleiding op je reis wilt, vertel me dan wat je tot nu toe hebt gezien en ik zal proberen je te helpen je tweelingziel aan te trekken.