Hoe u uw tweelingvlam terug kunt krijgen: het slimme pad kiezen

  Hoe u uw tweelingvlam terug kunt krijgen

Periodes van scheiding kunnen vaak pijnlijk, frustrerend en vol twijfel zijn. Technisch gezien is alles wat ik schrijf gericht op hoe je je tweelingziel terug kunt krijgen, maar ik dacht dat het tijd was om een ​​eenvoudige 'afsluiting'-post te hebben met een kort overzicht van alles op één plek.

Maar we zullen moeten beginnen met een beetje harde liefde omdat te veel mensen vast komen te zitten in dezelfde oude val op hun tweelingzielreis.

Je tweelingziel terugkrijgen betekent begrijpen waarom je gaat door scheiding en focus intern niet extern.Tweelingen kunnen (en gaan vaak) door meerdere scheidingsfasen en dit is op zichzelf geen teken van een probleem met de reis, maar het probleem ontstaat wanneer we die tijd verspillen aan het focussen op hen in plaats van die van jezelf tweelingziel genezing om je voor te bereiden om verder te gaan. Dit is wanneer het proces zich keer op keer herhaalt.

Inhoudsopgave

Laat je tweelingvlam los

Als je wilt weten hoe je je tweelingziel terug kunt krijgen , het eerste wat je moet doen is het los te laten, ook al lijkt het tegenstrijdig. Je denkt misschien dat loslaten betekent dat je je tweelingziel vergeet of negeert, wat verkeerd is. Wat je moet loslaten zijn de gevoelens van gehechtheid, overmatige controle en de wanhopige behoefte om bij hem/haar te zijn.

Door van deze gevoelens af te komen, deactiveer je die giftigheid die je in de macht van het ego houdt. Door het ego los te laten, voel je je ongelooflijk goed en in vrede met jezelf. Een tijdje geen contact hebben met je tweelingziel zal heel positief voor je zijn. Dit is een periode waarin je je op jezelf kunt concentreren.

Let op: het loslaten van je tweelingziel is: niet hetzelfde als ze vergeten . Je zult het waarschijnlijk nog steeds merken tekenen dat je tweelingziel aan je denkt en voel die verbinding. Ik suggereer geen moment dat je dit probeert te blokkeren of ze volledig te negeren.

Het gaat erom hoe en waar je je energie op richt.

Begrijp de redenen voor deze scheiding

Je hebt je tweelingvlam al losgelaten, dus je bent klaar om de redenen voor deze scheiding te begrijpen. Je was gewoon niet klaar voor een verbintenis zo mystiek als tweelingvlammen. Het is waarschijnlijk dat deze krachtige band jullie of jullie beiden bang heeft gemaakt omdat het te intens is. Dit komt heel vaak voor en u hoeft er niet van te schrikken. Je zult je in de toekomst zeker beter voorbereid voelen op een tweelingzielvereniging. Vraag jezelf niet elke dag af wanneer het gaat gebeuren. Angst vertraagt ​​het proces alleen maar. Ten slotte is er nog een reden waarom twee tweelingzielen uit elkaar gaan: angsten en onzekerheden uit het verleden die het heden blijven beïnvloeden. Hoe dan ook, onthoud dat jullie tweelingzielen zijn. Daarom zijn jullie bedoeld om samen te zijn, wat er ook gebeurt.

Als je het gevoel hebt echt vast te zitten aan je reis, vertel me dan over je pad tot nu toe en ontvang een gratis tweelingziel lezen .

Focus op jezelf

Nu je je in vrede voelt met jezelf en de redenen voor je scheiding van je tweelingvlam hebt begrepen, is het tijd om je op jezelf te concentreren. Dan heb je tijd om na te denken over je tweelingziel.

Zoek je roeping in het leven, wijd jezelf toe aan waar je gepassioneerd over bent. Werk voor je eigen bestwil en voor het welzijn van anderen. Je zult zien hoe je goede daden naar je terugkeren in de vorm van positieve energie. Tijdens dit nieuwe pad zul je diverse vriendschappen cultiveren met mensen die goede vibes uitstralen en zich in een hoge trillingsfrequentie bevinden zoals jij. Deze nieuwe houding brengt je dichter bij je tweelingziel.

Meditatie beoefenen

Jij en je tweelingziel zijn gescheiden, daarom gaan jullie door een moeilijke situatie. De sleutel tot je beter voelen is om elke dag te mediteren, zowel 's morgens als je wakker wordt en 's avonds voordat je gaat slapen. Meditatie kalmeert je temperament, beheerst je ego en genereert innerlijke rust. Deze oefening is nodig om je in balans te houden terwijl je gescheiden bent van je tweelingziel. Bovendien voorkomt meditatie dat je geobsedeerd raakt door hem/haar. Met deze oefening kunt u zich concentreren op uw welzijn. Vergeet niet om je meditatie te begeleiden met gezonde gewoonten zoals goed eten, sporten en goed slapen. Het leiden van een gezonde levensstijl verhoogt ook je trilling.

Zelfrespect cultiveren

Als je je tweelingziel terug wilt, is het essentieel dat je je zelfrespect versterkt. Je bent vast bedroefd omdat je van hem/haar gescheiden bent, dus het is essentieel dat je jezelf prioriteert. Wanneer iemand van zichzelf houdt, kan hij/zij elke omstandigheid beter onder ogen zien omdat hij/zij zich bewust is van zijn/haar eigen waarde. Als je je goed voelt over jezelf, kun je elk obstakel overwinnen, omdat je weet dat je de kracht in je hebt om dat te doen. Houd in gedachten dat jij de drijvende kracht bent van je eigen wereld, daarom ben jij de prioriteit in je leven. Hoe verrassend het ook mag lijken, veel mensen gebruiken de innerlijke kracht die ze hebben niet. Waardeer jezelf en je buitenwereld zal dat krachtige gevoel weerspiegelen.

Elimineer gifstoffen uit uw lichaam

Als je terug wilt naar je tweelingziel, is het een goed idee om je lichaam vrij te houden van gifstoffen. Dit houdt je op een hoge trillingsfrequentie en je voelt je vol positieve energie. Water kan een grote hulp voor je zijn. Blijf de hele dag gehydrateerd zodat je lichaam goed functioneert. Wen aan het baden met koud water, want je voelt je er meteen beter door en elimineert verdriet en depressie. Je kunt een zoutbad nemen, waardoor je negatieve energie kunt elimineren. Naar het strand gaan om te zwemmen en matig te zonnen is ook erg goed voor je gezondheid. Het onderhouden van een gezond contact met de natuur verhoogt je trillingsfrequentie en verbetert je relatie met de omgeving.

Te vermijden houdingen

Als je weer bij je tweelingziel wilt komen, moet je bepaalde gedragingen vermijden. Om te beginnen, neem een ​​tijdje op geen enkele manier contact met hem/haar op. Klaag niet bij hem/haar en dring er niet op aan naar u terug te keren. Bespioneer hem/haar ook niet in al zijn/haar sociale netwerken. Dat giftige gedrag zal alleen maar een obsessie in je opwekken. Denk indien mogelijk niet aan hem/haar, concentreer u op u en uw doel in het leven. Als je je er klaar voor voelt, kun je een soort van communicatie met hem/haar genereren. In de tussentijd wijdt u zich aan uw werk, studies, vrienden, enz. Denk eraan om situaties niet te forceren om terug te keren met uw tweelingziel, dat zou de omstandigheden erger maken.

Verdere begeleiding

TL;DR

Focus op jezelf. Kijk naar het versterken van je zelfrespect, het cultiveren van je levensdoel en het verhogen van je trillingsfrequentie. Deze drie factoren zijn van fundamenteel belang om je klaar te voelen om terug te keren met je tweelingziel. Onthoud altijd dat je jezelf prioriteit moet geven en een positieve mindset moet behouden.