Hoe voelt tweelingvlamenergie aan?

  Hoe voelt tweelingvlamenergie aan?

Hoe voelt de energie van de tweelingziel, vraag je je misschien af. En als dat zo is, dan ben je je waarschijnlijk bewust geworden van het feit dat je zelf een tweelingziel bent of bent. Als dat zo is, dan heb je je hele leven tweelingziel-energie ervaren en daarom kan het moeilijk zijn om het te lokaliseren.

Tweelingvlammen hebben een onbreekbare energieband tussen hen. Het is hun zielscontract, gecodeerd in hun ziel sinds ze geïncarneerd zijn in hun menselijke ervaring. Bewustzijn van dat zielscontract komt online met hun ontwaken en blijft online, zelfs tijdens scheiding en geen contactsituaties. Het energiekoord van de tweelingziel blijft sterk en het fungeert als een brug tussen de tweeling, wat een constante energie-uitwisseling mogelijk maakt. In die zin functioneren tweelingzielen als een teamdynamiek waarin de een de ander voedt en beide hun verbinding voeden.

Inhoudsopgave



Kan mijn tweelingvlam mijn energie voelen?

Onbreekbare energieband

Het eerste dat je moet weten als potentiële of zeker tweelingvlam is dat de spirituele of energetische band tussen tweelingen onverbrekelijk is.

Terwijl sommigen die de reis te uitdagend vinden hun vrije wil uitoefenen en de voortgang naar vereniging voor welke tijdsduur dan ook stopzetten, is er geen manier om hun zielscodes te deprogrammeren. Ze kunnen het bestaan ​​van het tweelingziel-zielcontract niet ongedaan maken en daardoor de tweelingziel-zielband niet verbreken.

Bewustzijn

Zodra tweelingvlammen door het ontwakingsproces gaan, worden ze zich bewust van hun tweelingvlamstatus en van het bestaan ​​van hun tweelingvlammen. Bewustwording van die onbreekbare energetische zielsband helpt ook om de tweelingvlamenergie te versterken als een ervaring, een aanwezigheid en een band.

Beleven

Bewustzijn van het ervaren van de tweelingziel-energie zal beginnen met het besef dat je op deze reis bent.

Zodra dat besef begint, zul je waarschijnlijk verschillende manieren gaan ontdekken waarop je de band daadwerkelijk hebt ervaren zonder het te beseffen. Je hebt misschien altijd geweten dat je nooit alleen bent, of je had troost kunnen voelen uitstralen vanuit een diepe en toch onbekende hoek van je hart. Toen je je down voelde, heb je misschien plotseling een boost van je energie gevoeld zonder zeker te weten wat de oorzaak was.

Dat alles maakt deel uit van de tweelingzielervaring, en het geeft elke tweeling het comfort om te voelen en misschien te weten op een onbewust en/of bewust niveau dat ze nooit alleen zijn en altijd worden ondersteund. In zekere zin is het leven van elke tweeling in feite een tweelingvlamervaring, aangezien wat de ervaring van de tweeling ook is, een tweelingvlamervaring is door hun zielsband.

Zodra het besef begint, kan de ervaring veel genuanceerder en rijker worden, zelfs als je je tweelingzus nog niet in 3D hebt gemanifesteerd.

Aanwezigheid

De aanwezigheid van je tweelingziel-energie is iets dat zou kunnen beginnen als droomontmoetingen of het zou zelfs nog subtieler kunnen zijn en in het begin alleen in het spirituele rijk aanwezig zijn. Het gaat door terwijl je je er ook niet bewust van bent, maar zodra je je er wel bewust van wordt, wint het aan kracht en kan het zich vollediger manifesteren.

Je zou de aanwezigheid van de tweelingziel-energie kunnen ervaren als spiritueel of droom ontmoetingen tijdens scheiding en interacties en zelfs via telepathie. Het zal een energie zijn die er altijd is, je ondersteunt en leidt, je opbouwt als je je down voelt, je omarmt als je je alleen voelt of lijdt. De aanwezigheid van de energie van je tweelingziel zal altijd een bron van troost, vreugde en vervulling zijn.

Als je eenmaal het bewustzijn van die aanwezigheid hebt gekregen, zal het hoogstwaarschijnlijk in intensiteit toenemen en meer en meer een aantrekkingskracht uitoefenen om ofwel je tweelingbroer in de 3D te manifesteren of het proces naar verenigingsvibratie te beginnen.

Bond

Bewustwording van de energetische band tussen jou en je tweelingbroer zal zowel uitdagend als troostend zijn.

De realiteit van de tweelingvlammenbinding kan enigszins triggerend en uitdagend worden omdat de tweelingvlammen nooit van elkaar los kunnen komen. Terwijl tweelingzielen zich diep van binnen bewust zijn van die waarheid, vinden sommigen het bewuste besef van dat feit enigszins verontrustend of verwarrend. Het kan hen zelfs bang maken voor de reis die voor hen ligt.

Het kan allerlei soorten schaduwen veroorzaken, net zo goed als het kan werken om een ​​groot aantal wonden te helen. Vanwege de solide energetische band die het is, zal het altijd zijn invloed uitoefenen op een tweeling zodat ze hun reis kunnen omarmen. Het is die band die altijd zoet in hun geest en hart zal fluisteren en onvoorwaardelijke liefde zal uitstorten naarmate de vibratie van elke tweeling hoger is. Dit is de meest solide basis voor zowel persoonlijke als teamgroei en ontwikkeling.

In sommige gevallen drijft de intensiteit van de band een of beide tweelingen tot ontkennings- of escapistisch gedrag, wat betekent dat de renner en de achtervolging dynamisch zijn.

Scheiding

Zodra tweelingzielen zich bewust worden van hun tweelingvlamstatus en zich bewust worden van hun tweelingvlamervaring en band, zal dat bewustzijn nooit meer verdwijnen. Ook al zijn ze misschien gescheiden, de energie van de tweelingziel zal aanvoelen als de onbreekbare, solide en eeuwigdurende energetische basis die het is.

Soms kon het voelen van de energie van hun tweelingvlam als overweldigend overkomen, waardoor een tweelingvlam verder in de runner- en chaser-dynamiek werd gedreven. Andere keren zal het dienen als begeleiding en ondersteuning voor hen, zelfs als ze hun reis van tweelingzielen naar eenheid uitstellen of uitstellen.

Maar twijfel er niet aan dat een tweelingvlam altijd in energetisch contact zal zijn met hun tweelingvlam. Ze zullen altijd die band en die tweelingziel-energieën voelen, ongeacht hoe lang ze zonder contact zijn of hoeveel fysieke afstand ze tussen hen en hun tegenhanger hebben.

  tweelingvlam energie uitwisseling

Tweelingvlam energie-uitwisseling

De Bond

De tweelingzielverbinding of het snoer lijkt een beetje op een telefoonlijn tussen zielen. Of je je nu bewust bent van het bestaan ​​ervan of niet, het zal er altijd zijn en fungeren als een brug tussen tweelingzielen.

Hoewel het tijdens het scheiden kan worden gespannen, breekt het nooit. Omdat het nooit breekt, kan het fungeren als een lijn die last kan hebben van veel statische ruis. Het is zeer waarschijnlijk dat de band veel onbedoelde uitwisselingen ervaart terwijl de tweelingzielen zich nog niet bewust zijn van hun tweelingvlamstatus, maar ook nadat ze dat tweelingbewustzijn hebben gekregen maar nog niet zoveel controle hebben gekregen over hun input en output.

Een open lijn

De spirituele lijn van telepathische communicatie tussen tweelingzielen is altijd actief, maar hoe bewuster en hogere frequentie een tweelingziel erover en het gebruik ervan is, hoe beter de tweelingvlam er het beste van kan maken. Het kan leiden tot steeds hogere frequenties van telepathie.

Maar de band fungeert niet alleen als een lijn van informatieve communicatie. Het fungeert ook als een middel voor energie om van de ene tweelingvlam naar de andere te reizen. Het kan een middel zijn om helende, troostende, liefdevolle energieën uit te wisselen, maar het kan ook dienen om minder high-vibe-dingen over te brengen.

Daarom is het erg belangrijk om je bewust te worden van de band en je bewuste keuzes te maken over je reis. Hoewel je tweelingziel nooit echt negatieve gevoelens over je zal hebben, kunnen ze gemengde signalen en vreemde energieën uitzenden door gebrek aan vaardigheid of controle, dus zonder de bedoeling dat te doen.

Kun je jezelf beschermen tegen tweelingvlamenergieën?

Om te beginnen is er nooit een echte reden om jezelf te beschermen tegen je tweelingziel. De basis van je onbreekbare zielsband is die van onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn misschien in ontkenning of in de war of zijn zich er niet van bewust, maar de realiteit is er toch.

Wat je echter wel kunt en zou willen doen, is leren hoe je dingen kunt filteren uit je constante uitwisseling van tweelingvlamenergieën. De communicatielijn kan nooit worden verbroken, maar kan in volume worden verlaagd.

Misschien wil je dat soms doen, als je tweelingziel zich nog niet bewust is van je band en daardoor veel statische ruis jouw kant op stuurt, of als je tweelingziel voor scheiding kiest en misschien een aantal zeer moeilijke en triggerende tijden ervaart die stuur een vermoeiend en activerend alarmsignaal via de tweelingvlammen bond.d

Meer begeleiding op uw reis

Kortom

Als je je hebt afgevraagd: 'Hoe voelt de energie van de tweelingziel?', dan ben je je misschien bewust van het feit dat je deel uitmaakt van de reis van de tweelingziel.

De realiteit van de reis van de tweelingvlam is dat tweelingvlammen altijd verbonden zijn en altijd energieën uitwisselen. Dat kan zowel triggerend als geruststellend zijn voor degenen op het pad van de tweelingziel, maar het is niettemin een onwrikbare realiteit.

Bewustzijn van de tweelingvlambinding en constante uitwisseling kan elke tweelingvlam helpen groeien en zichzelf en hun binding ontwikkelen, waardoor de aard, frequentie en intensiteit van de tweelingvlamuitwisselingen wordt verbeterd.

Als de dingen te intens of te veeleisend worden, kunnen ze ook leren om de tweelingvlam-uitwisseling op een lager volume te zetten, hoewel het nooit op mute kan worden gezet. Het is een kwestie van leren je aan te passen aan de vlam en hem harmonieus te integreren in je dagelijkse menselijke ervaring.