Hoe weet je of iemand je tweelingvlam is?

  Hoe weet je of iemand je tweelingvlam is?

op reis vol van onzekerheden, hoe weet je of iemand je tweelingziel is? Hoe kom je erachter of je op de goede weg bent en niet alleen je tijd verdoet? Hoe weet je dat dit geen valse tweelingziel ?

Weten of iemand je tweelingziel is, is een unieke ervaring voor elke reis. Er kunnen gemeenschappelijke tekenen zijn van onmiddellijke herkenning, een gevoel van thuis en een verbinding die verder gaat dan het fysieke rijk.

Ik zal enkele veelvoorkomende voorbeelden bespreken die je kunnen helpen, maar eerst moet ik iets heel belangrijks bespreken als je probeert te vertellen of iemand je tweelingziel is. Dit idee van ‘ gewoon weten ' kan gevaarlijk zijn voor uw reis.Waarschuwing: ik ga iets zeggen dat je misschien niet wilt horen. Maar het is belangrijk om het uit de weg te gaan.

ik hoor duizenden van tweelingzielverhalen. Ze worden bijna dagelijks ingestuurd en begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om te zien wanneer het goed gaat. Maar wat me het meest zorgen baart, is wanneer ik zie dat mensen het proberen en iets forceren wat er gewoon niet is .

Twijfel is volkomen normaal op deze reis . Als je het niet zeker weet, wil dat nog niet zeggen dat je niet op weg bent naar een vakbond. Helemaal niet. Meestal zijn het de mensen die er absoluut zeker van zijn - dat is wanneer ik me zorgen maak . Soms, bij het doen van een tweelingziel lezen , Ik zie dat soort verband gewoon niet. Meestal accepteert de persoon deze begeleiding (of ze mijn mening aannemen of niet, is aan hen), maar soms is hun reactie zo vluchtig - het leidt me naar het probleem.

Er zijn valkuilen op de reis van de tweelingziel . Moeras waarin je vast kunt komen te zitten en die het kunnen maken lijken alsof je op een tweelingzielreis bent en het kan ongelooflijk gemakkelijk zijn om het voor het echte werk te verwarren. Ik neem deze mensen helemaal niets kwalijk, ik voel met ze mee, maar ik wil ervoor zorgen dat je deze mogelijke valstrikken begrijpt voordat we verder gaan.

Inhoudsopgave

Valse Tweeling Vlammen, Karmische Partners, Limerance en Soulmates


Waarschijnlijk de grootste hindernis in dit idee van gewoon weten zijn de vele valkuilen die je op een dwaalspoor kunnen brengen.

ik ga niet halen te diepgaand met alle verschillen (hoewel ik heb gekeken naar de belangrijke tweelingzielen versus zielsverwanten eerder) maar de korte versie is dat het heel goed mogelijk is om verliefd te worden op iemand. Het gevoel hebben dat er iets is ongelooflijk daar als het gewoon niet je tweelingziel is.

Dit is niet noodzakelijk een slechte zaak. Als het een soulmate is, kan het een geweldige verbinding zijn. Een geweldige relatie zelfs. Er zijn tal van gelukkige soulmate-relaties (romantisch of anderszins) en op de lange termijn (die meerdere levens kunnen duren) helpen ze je voor te bereiden op die tweelingziel-ontmoeting.

Sommige connecties zoals een karmische partner zijn niet zo gelukkig. Ze kunnen absoluut voelen alsof je op een onwerkelijke reis bent die verder gaat dan alles wat je eerder hebt meegemaakt, maar dingen kunnen snel verzuren. deze relaties een doel dienen . Op de lange termijn helpen ze je te helen en je voor te bereiden op ware vereniging met je tweelingziel - maar hoe langer je erin vastzit, hoe meer tijd je verspilt.

De het slechtste geval is wanneer iemand wanhopig op zoek is naar hun tweelingziel en gewoon probeert iets te creëren dat er niet is. Ik denk niet dat dit gebruikelijk is, maar ik zie het wel eens gebeuren. Als je over dit soort connecties leest, kan ik de verleiding om dit te doen zeker begrijpen, maar op de lange termijn zal het je ware reis tegenhouden.

Zijn normaal twijfel voelen (vaak een goede zaak!)

Ik probeer je niet van de reis van de tweelingziel af te houden (verre van dat).

Ik probeer je te beschermen tegen het verspillen van je eigen tijd en jezelf bloot te stellen aan onnodige pijn.

Soms weten lezers hier al dat ze hun tweelingzus hebben ontmoet. Vaak zijn ze zijn op hun reis, maar ze ervaren twijfel en ik denk niet dat dit een slechte zaak is. Ik denk dat het perfect gezond is en je zal helpen de bovenstaande valkuilen te vermijden.

Ik zal enkele dingen bespreken waar je naar kunt zoeken en die je kunnen helpen erachter te komen of iemand je tweelingziel is of niet.

Voelen zij het ook?

Ik heb dit in meer detail bekeken op mijn doen beide tweelingzielen weten? post maar, kortom, ja. Op een bepaald niveau .

De kans is dat als jij twijfel of onzekerheid ervaren, zijn zij dat ook. En aangezien het (meestal) de meer spiritueel geavanceerde tweelinglezingen zijn, zoiets als dit je tweelingzus is waarschijnlijk nog meer in de war dan jij . Ze zijn zich misschien genoeg bewust om te weten dat deze connectie iets speciaals is.

Ze weten misschien helemaal niet hoe ze met dat soort verbinding moeten omgaan en dit kan zich op allerlei manieren manifesteren. Mijn beste advies hier is om geen enkele verwachting op hen te projecteren. Vooral als ze actief zijn, kan het jullie allebei echt helpen om de tweelingziel runner's gevoelens .

Als je tweeling verder is op hun eigen spirituele reis, kunnen ze hier ook zijn om erachter te komen hoe je weet of iemand je tweelingziel is. Soms kijken ze helemaal niet naar de reis van de tweelingziel en volgen ze gewoon onbewust je voorbeeld op de reis, opnieuw leg ze geen verwachtingen op.

  Tekenen van een tweelingvlam

Hoe weet je of iemand je tweelingvlam is?

Dus met alle valkuilen die dat kunnen tevoorschijn komen als een tweelingzielreis hoe vertel je het echte werk?

Welnu, zoals veel dingen op de reis van de tweelingziel, variëren de meningen en overtuigingen hier. Vrij breed soms. Mijn advies is altijd om uit de buurt te blijven iedereen die in zekerheden spreekt, maar afgaande op mijn eigen reis en de duizenden waarover ik hoor – er zijn enkele dingen waar je op kunt letten.

Die 'vonk' (niet altijd zoals je denkt)

De eerste ontmoeting tussen tweelingzielen betekent niet altijd liefde of zelfs fysieke aantrekkingskracht . We hebben vaak het idee dat je op het eerste gezicht meteen verliefd zult worden op je tweelingziel (en dit gebeurt soms), maar je zou elkaar tijdens de eerste ontmoeting kunnen haten. gelijk aan de tweelingvlam eerste aanraking - het zal veel energie zijn, maar dat kan verschillende vormen aannemen.

Onthoud dat dit niet zomaar een verliefdheid is. Het is de andere helft van jij . Er zal daar energie zijn, dus het zal merkbaar zijn in een of andere vorm . Het is zeer onwaarschijnlijk dat uw eerste ontmoeting samen voorbij zou zijn gegaan zonder iets merkbaars tussen u.

Externe tekens en patronen

Het zal onmogelijk zijn om elke variatie hiervan te behandelen, maar de gemeenschappelijk degenen waar we over horen zijn dingen als: tweelingvlam nummerreeksen opduiken in je dagelijkse leven. Vreemde toevalligheden die je doen denken aan je tweelingzus of betrekking hebben op je reis samen tot nu toe. Er is enige discussie of deze tekens afkomstig zijn van je eigen hogere zelf, je tweelingbroer of het universum zelf dat je leidt. Misschien is het een combinatie van alle drie.

Deze borden kunnen specifieke richtlijnen bevatten om u te helpen u samen op bepaalde delen van uw reis te concentreren. Ze kunnen ook gewoon een algemene geruststelling zijn dat je op de goede weg bent en op weg bent naar eenheid. Dit is vooral handig als deze tekens betrekking hebben op de persoon waarvan je denkt dat het je tweelingziel is.

Tekenen van de 5D-verbinding

Waarschijnlijk een van de handigste hulpmiddelen om te weten of ze een tweelingziel zijn, is een teken van tweelingziel telepathie tussen jullie. Nogmaals, dit neemt veel verschillende vormen aan en zal waarschijnlijk in de loop van de tijd veranderen, maar de vroegste vorm hiervan is meestal binnen dromen.

Doe dit: Als je net aan je tweelingvlamreis begint en je bent er helemaal niet zeker van of je je tweelingvlam hebt ontmoet begin een droomdagboek . Tweelingvlammen altijd communiceren in dromen lang voordat ze elkaar ooit in het fysieke rijk ontmoeten. Het probleem is dat 99,99% van ons zich het grootste deel van onze dromen niet herinnert.

Soms herinneren we ons de meest recente bij het ontwaken. Soms herinneren we ons er geen één. Als we een droomdagboek beginnen bij te houden, zullen we de retentie beginnen te verbeteren en patronen gaan zien of zelfs volledige gesprekken met onze tweelingziel.

Dit gaat verder dan droomcommunicatie (hoewel het een van de eerdere tekenen is). Afhankelijk van waar je bent op de reis van de tweelingziel, zul je vaak gevoelens van emotie, intense gevoelens uit het niets of zelfs opwinding ervaren voor iets dat je tweeling onbewust met je wil delen.

Dit kan zich manifesteren als een nieuwe interesse in een soortgelijke hobby, muziekgenre of soort eten (bijvoorbeeld).

de tarot

Als je mijn verhaal hebt gelezen, weet je dat dit is wat ik gebruikte om mezelf te begeleiden op mijn reis. Of de Tarot je met zekerheid kan vertellen of iemand je tweelingziel is of niet, wordt besproken, maar ik geloof dat het je in ieder geval zeker kan helpen op je reis.

Als je me vertelt wat je tot nu toe op je reis hebt gezien, stuur ik je een lezing die je verder kan helpen.

  Weet of iemand je tweelingvlam is