Hoe weet je of je tweelingvlam aan je denkt?

  Hoe weet je of je tweelingvlam aan je denkt?

Ik krijg vrij vaak de vraag hoe je kunt zien of je tweelingziel aan je denkt en ik wil altijd op dezelfde manier antwoorden. Dat zijn ze altijd . Er zijn zeker tekenen dat je tweelingziel aan je denkt (en meer specifiek) tekenen dat ze met u communiceren ) maar die verbinding is er altijd.

Veelvoorkomende duidelijke tekenen dat je tweeling aan je denkt, gebeuren tijdens perioden van intense emoties, schijnbaar willekeurige gedachten en beelden die in je hoofd opduiken en 'droombezoeken'.

Als het gaat om tweelingvlammen, is er een ongelooflijk krachtige energetische verbinding. Het is zo sterk dat je geest via telepathie met die van hen is verbonden, zelfs als je in scheiding bent. Energie stroomt vrijelijk tussen tweelingvlammen, en daarmee stroomt zoveel kennis en gevoel dat je soms gewoon kunt vertellen wat je tweelingvlam denkt of voelt, of je ziet, hoort, voelt tekenen die het bewijzen.Door de telepathische verbinding van goddelijke hoger-dimensionale liefde wisselen tweelingvlammen allerlei soorten spirituele, emotionele, energetische en soms zelfs mentale informatie uit. Dromen, gevoelens en gedachten kunnen via die brug van de ene tweelingziel naar de andere reizen, tekens die je ook leren hoe je kunt zien of je tweelingvlam aan je denkt.

Inhoudsopgave

Hoe weet je dat je tweelingziel aan je denkt?

Als het gaat om tekenen dat je tweelingziel aan je denkt, kunnen ze variëren van heel subtiel tot heel voor de hand liggend. Een beslissende factor in het niveau van subtiliteit van de tekens is het niveau van harmonieuze verbinding tussen de tweelingzielen.

Als jij en je tweelingziel net beginnen aan je reis naar goddelijke liefde en vereniging, zijn jij en je tweelingziel nog niet zo goed afgestemd op elkaars zielsenergie. Hoewel je veel informatie krijgt via de tweelingzielverbinding, kan veel ervan door elkaar worden gegooid en moeilijk of zelfs onmogelijk te verwerken zijn. Met de tijd en oefening leer je langzaam de taal van de energiestroom tussen jou en je tweelingziel te spreken.

Hoe meer ervaren je bent in de interactie met je tweelingziel als energie of als persoon, hoe beter je hun energieveld kunt lezen. Je zult weten dat je tweeling aan je denkt, omdat hun energie dat gewoon aan je zal communiceren. Je zult merken dat ze zich met je verbinden door hun mentale energie en je zult weten dat ze op dat moment aan je denken. Maar gedachten zijn niet het enige dat via die tweelingziel-energiebrug of zielsverbinding reist.

Denken tweelingvlammen altijd aan elkaar?

Als je deze verbinding begrijpt, kan je reis naar eenheid worden gemaakt een stuk gemakkelijker . ik heb gekeken naar waarom tweelingzielen aan elkaar denken in meer detail en je zou dat misschien willen lezen als je dat nog niet hebt gedaan.

Vanwege de non-stop energiestroom tussen tweelingvlammen, kan de verbinding behoorlijk veeleisend en soms vermoeiend zijn. De binding heeft geen uit-schakelaar en kan niet worden verbroken of opgelost. Dat alleen al zorgt ervoor dat elke tweelingziel constant aan hun tweelingzus denkt, niet omdat ze die gedachten zoeken, maar omdat er geen manier is om te denken aan iemand die energetisch met je verbonden is.

Telepathie

De energetische verbinding tussen de tweelingzielen manifesteert zich vaak als telepathie die op willekeurige momenten afvuurt. Hoe meer ervaren de tweeling is met het in elkaars energie zijn, hoe beter ze de telepathische verbinding aankunnen.

Tekenen van telepathische verbinding met je tweelingziel zijn onder meer terugkerende gedachten die niets te maken hebben met wat er in je leven gebeurt, focussen op ideeën of situaties die duidelijk aanvoelen als die van iemand anders maar toch altijd aanwezig zijn in je mentale ruimte , of steeds weer mentaal contact voelen met dezelfde energiesignatuur, zelfs als je niet echt veel informatie krijgt als resultaat van dat contact.

Misschien krijg je mentale indrukken of zelfs fragmenten van een innerlijke monoloog van je tweelingbroer, of word je getuige van hun dromen of hun denkproces - in volledige of alleen willekeurige reeksen.

Veel daarvan heeft te maken met hoe gevorderd elke tweelingvlam is en hoe ver ze zijn op hun pad naar groei en ascentie. Maar de basis van hun telepathie is in de eerste plaats hun goddelijke vlam van liefde.

  tweelingvlam aansluiting

Hart tot hart en ziel tot ziel

Degenen die de reis van de tweelingziel niet hebben meegemaakt, hebben niet noodzakelijk de tools om het niveau van intensiteit dat bij elke tweelingziel betrokken is, volledig te begrijpen. Voor het ongeoefende oog denkt een tweelingvlam aan hun tweelingvlam omdat ze het waarschijnlijk leuk vinden of willen doen op dit of dat moment.

Degenen die meer ervaren zijn als het gaat om tweelingzielen, weten of begrijpen op zijn minst dat de mentale, emotionele en fysieke verbindingen niet optioneel zijn wanneer je op de reis van de tweelingziel naar vereniging bent. Dat zijn ze gewoon, en je moet leren om die realiteit zo goed mogelijk te navigeren als persoon en als tweelingziel.

Dat is waarom er veel triggering en genezing bij de reis betrokken is. Stel je de nauwste, meest intieme relatie voor die je ooit hebt gehad en maakt die exponentieel intenser, zelfs in intensiteit gedurende levens. Dat is het niveau van verbinding waar tweelingvlammen mee te maken hebben, en dat is het soort hoger dimensionale onvoorwaardelijke liefde die het genereert, juist vanwege alle groei en ontwikkeling die het tweelingziel-ascensieproces met zich meebrengt.

Omdat de band zo krachtig is en omdat gevoelens behoorlijk intens zijn in termen van energie, reizen ze gemakkelijk door de tweelingzielband - zowel de positieve als de negatieve.

Kun je je tweelingvlam voelen huilen?

De tweelingzielverbinding lijkt een beetje op een open communicatielijn voor energie. Hoe meer ervaren je bent als het gaat om het omgaan daarmee, hoe meer je kunt begrijpen van die stroom van energie. Gedachten, gevoelens, situaties - alles is energie en energie stroomt tussen tweelingvlammen.

Dat betekent dat het zeer waarschijnlijk is dat je voelt wat je tweelingziel voelt, of op zijn minst voelt dat ze een bepaald soort dingen voelen - blij, verdrietig, angstig, opgewonden enzovoort. Je kunt op een bepaald moment precies voelen wat je tweelingziel voelt als je meer aan de nadrukkelijke kant bent. Je zou ook een soort van tekenen kunnen krijgen voor bepaalde gevoelens, die deel gaan uitmaken van je tweelingziel-energietaal. Deze tekens zullen signalen van ziel tot ziel zijn over wat er met elk tweelingvlamhart of emotionele energie aan de hand is.

Deze tekens kunnen subtiel zijn, een vaag gevoel van dit of dat. Maar het kunnen ook heel botte tekenen zijn, zoals terugkerende gedachten of gevoelens die zich bijna manifesteren alsof ze van jezelf zijn, terwijl je diep van binnen weet dat ze in plaats daarvan van je tweelingziel zijn. Ze kunnen zelfs fysieke sensaties worden, variërend van subtiel tot intens en zelfs zorgwekkend.

Je tweelingziel kan zo angstig zijn dat je een paniekaanval kunt krijgen. Je tweelingziel kan zich zo verdrietig voelen dat je zou kunnen gaan huilen. Wanneer uw tweeling intens verdriet of momenten van wanhoop doormaakt, kunt u last krijgen van hartkloppingen, koud zweet en zelfs pijn op de borst.

Geen paniek

Je tegenhanger zal voelen en weten wat je doormaakt en zal instinctief hun energie en steun aan je verlenen om je evenwicht te hervinden - net zoals je voor hen zult doen. Hoewel je meer ontberingen te overwinnen hebt dan je gemiddelde relatie, heb je ook wat bonussen, laten we zeggen. Een daarvan is directe energetische ondersteuning als gevolg van de band. Jullie zullen elkaar instinctief te hulp schieten en zullen moeilijke tijden als een team doorstaan, niet ieder van jullie als een enkele eenheid.

Ook al kan een groot deel van deze reis erg intens zijn, soms overweldigend of misschien frustrerend, laat je niet afschrikken door de kracht van de band. Onthoud dat je een tweelingziel bent omdat je van stevig materiaal bent gemaakt. Je bent een delicaat, mooi en goddelijk wezen van licht dat eindeloze kracht heeft. Je bent op een heilige missie voor jezelf, je tweelingzus en het hele collectief. Je bent badass, simpel gezegd!

Als je onderweg moeilijke tijden doormaakt, reik dan uit naar het goddelijke, het collectieve, andere tweelingzielen waarmee je in contact bent gekomen als onderdeel van je menselijke ervaring. Je bent nooit alleen, want je tweelingzus is bij je, in energie, zo niet in je lichaam, zelfs als je gescheiden bent. Het hele collectief is ook bij jou, en goddelijkheid staat altijd aan je zijde.

Je bent een heilige strijder van licht op een goddelijke missie om de mensheid te verheffen door je menselijke ervaring. Je bent ware schoonheid en kracht.

Kortom

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je kunt zien of je tweelingziel aan je denkt, dan begin je waarschijnlijk net aan de reis. Hoe meer ervaring je opdoet met het zijn in de energie van je tweeling, hoe beter je erin zult slagen om door het verwarde web van je band te navigeren.

Hoewel er enkele algemene tekenen zijn waar je aan voorbij kunt gaan, is de waarheid dat er maar twee echte experts zijn op je tweelingzielverbinding: jij en je vlamtegenhanger. Hoe meer schaduwwerk jij en je tegenhanger doen, hoe dieper je de verbinding laat groeien en hoe beter je je specifieke zielstaal kunt begrijpen. Hoe meer heilige ruimte je je band geeft, hoe meer het zal bloeien en hoe duidelijker je zult zijn over alles en alles wat ermee te maken heeft of je tegenhanger.

Er is grote schoonheid en gratie in hoeveel jij en je tegenhanger van jezelf aan elkaar en aan het collectief geven. Vier dat en eer het, zoals het collectief jullie viert en eert.