Je tweelingvlam kussen

  Je tweelingvlam kussen

Kun je je iets zoeters voorstellen dan je tweelingvlam te kussen? Hoewel eerste zoenen altijd lief en betekenisvol zijn, zal je eerste kus met je tweelingvlam iets anders zijn dan alles wat je ooit eerder hebt meegemaakt. Je hebt misschien al één type tweelingziel-eerste kus ervaren, of je tweelingzielverbinding nu de fase van persoonlijke ontmoeting heeft bereikt of niet.

Vanwege de intense aard van je zielsband, ben je altijd in een spirituele verbinding met je tweelingvlam. Dat type verbinding kan zich manifesteren als telepathische kussen of wat je telepathisch zou waarnemen als een kus. Als je op het punt staat de fysieke manifestatiefase van je zielsband te bereiken, heb je je eerste kus om naar uit te kijken. En als je het al hebt meegemaakt, weet je dat het een ervaring is die anders is dan alle andere in je hele leven.

InhoudsopgaveTweelingvlam telepathische kus

Tweelingvlam Telepathie

Je hebt dit misschien al meegemaakt of er in ieder geval van gehoord: tweelingzielen zien elkaar in het spirituele, astrale of dromenrijk, of ze elkaar nu in de 3D hebben ontmoet of niet. ik heb gedekt tweelingziel telepathie volledig voor maar de telepathische kus is een heel specifieke ervaring.

De energetische lichamen van tweelingvlammen zijn altijd in contact. Het maakt deel uit van hun zielsband. In feite, als ze geen verbinding hebben gemaakt in het fysieke rijk, hebben ze zelfs meer kans om deze spirituele of droomdatums te hebben. Hun energieën trekken naar elkaar toe, het is een instinctieve behoefte om in de energie van je tweelingziel te zijn.

Door die herhaalde verbindingen en hun energetische band ontwikkelen ze telepathie. Hoe meer tijd ze doorbrengen in elkaars energetische aanwezigheid, hoe bewuster ze worden van die telepathische band. Met voldoende oefening leren ze het voldoende te beheersen om berichten over te brengen en informatie te ontvangen terwijl ze klaarwakker zijn.

Telepathische tederheid

  tweelingziel kus

Vanwege die intense tweelingzielrelatie die vaak leidt tot het opbouwen van een bewuste telepathische band, is het zeer waarschijnlijk dat je tederheid, genegenheid en die hoogfrequente band van onvoorwaardelijke liefde manifesteert door wat onze menselijke ervaringsgeesten zouden waarnemen als fysieke gebaren van tederheid, als een kus, een streling en een omhelzing.

Wanneer jij en je tweelingziel dat soort energie uitdrukken, zal je 3D-geest het interpreteren als een soort telepathische kus. In die zin heb je je eerste telepathische kus al ervaren met je tweelingvlam toen ze voor het eerst die energie van onvoorwaardelijke liefde jegens jou tot uitdrukking brachten via telepathie.

In sommige gevallen, wanneer de telepathie sterk genoeg is en beide tweelingen zeer begaafd zijn, kunnen ze het werkelijke gevoel van aangeraakt, gekust, gestreeld of zelfs omhelsd overkomen. Het is een niveau waar mensen gewoonlijk naar toe werken, dus het is onwaarschijnlijk dat je plotseling verrast zult worden door het gevoel van lippen op de jouwe zonder veel telepathisch contact met je tweelingzus te hebben gehad.

Tweelingvlam Eerste Kus

Als je het nog niet hebt meegemaakt, vraag je je misschien af ​​waarom de eerste kus van de tweelingziel zo magisch is.

Energetische intimiteit

Wanneer tweelingzielen zich verbinden in de fysieke realiteit, is het een manifestatie van een band die zich al heeft uitgedrukt door dromen , astraal reizen en telepathie.

De relatie komt bijna onmiddellijk van de grond omdat je al levens in elkaars energie bent, en ook voor een lange tijd in deze menselijke ervaring. Elke tweeling wordt zich op zijn minst bewust van die energetische aanwezigheid.

Vaker wel dan niet, is een tweeling zich niet alleen bewust van de energie, maar ze zijn ook gewend om in de energie van hun tweeling te zijn en dat hun tweeling in die van hen is. Die energie-uitwisselingen zijn frequent, en dus worden ze heel vertrouwd tegen de tijd dat je elkaar daadwerkelijk in de 3D ontmoet. Dus tegen die tijd is er al een gevestigde energetische intimiteit.

Langverwachte manifestatie

Tegen de tijd dat de tweeling daadwerkelijk verbinding maakt in de 3D, zullen ze een solide spirituele verbinding en band hebben opgebouwd. Dat is een deel van de reden waarom wanneer je je tweelingvlam in de 3D ontmoet, je het gevoel hebt dat je ze je hele leven kent - je kent hun energie voor het grootste deel van je bewuste, bewuste leven, en voor talloze andere levens.

Dat is een deel van de reden waarom dat eerste fysieke contact, de eerste kus, de eerste streling, de eerste omhelzing allemaal zo ongelooflijk speciaal voelen. Het zijn dingen waar je energie al je hele leven naar verlangt, en het komt als de langverwachte 3D-manifestatie van gevoelens die al tot uitdrukking zijn gebracht door telepathie en energie.

In sommige gevallen is dat face-to-face contact al levens in de maak. Kun je je voorstellen hoeveel verlangen die zielen hebben verzameld? Nou, als je een tweeling bent, hoef je je dat niet voor te stellen; je leeft er al je hele leven mee.

Vlam Passie

Een ander aspect dat de ervaringen van tweelingzielen in 3D zo ongelooflijk maakt, is de passie van de tweelingziel.

Het soort chemie en passie dat je met je tweeling ervaart, zal anders zijn dan al het andere dat je ooit hebt meegemaakt. Voor sommige tweelingen is het zo speciaal dat niets anders zelfs maar in de verste verte te vergelijken is met wat ze voelen wanneer ze in contact zijn met hun tegenhanger.

Het kussen van je tweelingzus zal nooit op het niveau zijn dat een lipactie met een andere partner was of zal zijn. Het kussen van je tweelingzus is een volledige zielservaring, afgezien van de volledige lichaamservaring. Het zijn energievelden die zich verbinden, energieën die met elkaar verweven zijn, diepe verlangens die een heerlijk gevoel van opluchting krijgen. Je tweelingbroer kussen is in zekere zin bijna hetzelfde als vrijen. Het is op die manier intenser dan wat dan ook.

In sommige gevallen kan de intensiteit van die passie een of beide vlammen triggeren. Omdat het zo uniek is, kan het gemakkelijk onstuimig worden. Sommige schaduwen kunnen op je kruipen en je vlambinding in de weg staan, wees daarop voorbereid.

Kortom

Het is zeer waarschijnlijk dat tegen de tijd dat je je passie in de 3D uitdrukt en ervan geniet, je bent begonnen met serieuze energie-uitwisselingen op energetisch niveau.

Je zult hoogstwaarschijnlijk eerst je tweelingvlam kussen via telepathie, en dan in de 3D. Beide ervaringen zullen geweldig zijn, en ze zullen allebei bijdragen aan het steeds sterker worden van je band.

Als eerste kusjes altijd lief zijn, zijn de eerste kusjes van tweelingzielen meer in de trant van legendarisch - en dat is nog maar het begin van jullie menselijke ervaring samen. Genieten van!