Je tweelingvlam loslaten: het einde van de weg?

 Je tweelingvlam loslaten

Betekent het loslaten van je tweelingziel het einde van de weg? Is het de volgende stap om klaar te zijn voor een vakbond? Is het zelfs? mogelijk om de reis van de tweelingziel los te laten?

Door je tweelingziel op korte termijn los te laten, kunnen we verder op de reis. Het macht activeer de runner- en chaser-dynamiek om onmiddellijk om te keren of het kan jullie allebei de tijd geven om te genezen en te groeien voordat ze weer bij elkaar komen.

Mensen maken ruzie over de terminologie, betekenissen en je zou dit de overgavefase kunnen noemen, maar ik zie veel misverstanden rond dit idee. Indien gedaan de goede weg het kan je reis zelfs verder helpen.Dus laten we een beetje graven. Wat betekent het voor je reis en hoe kan het je helpen?

Inhoudsopgave

Kan Tweeling Vlammen Loslaten?


In de korte termijn , kunnen tweelingzielen elkaar loslaten. Onthoud dat de tweelingzielverbinding en missie zich gedurende meerdere levens afspeelt, dus de (relatief) korte tijd waarmee jullie nu samen worden geconfronteerd, betekent niet veel in het geheel van dingen.

Het scheiden en loslaten van je tijdvlam kan een pijnlijke ervaring zijn, maar ons hogere zelf kan naar het grote geheel kijken. Dus ja, het is mogelijk op korte termijn of in dit leven.

Wat gebeurt er als je je tweelingvlam loslaat?

Ik heb eerder gesproken over wat er gebeurt als een tweelingvlammenjager geeft het op maar echt, het is hetzelfde, ongeacht wie gaat verder of geeft het eerst op.

Op de lange termijn kan loslaten precies zijn wat je nodig hebt om een ​​unie te bereiken en je reis vooruit te helpen .

Op korte termijn?

Het korte antwoord is: het hangt er echt van af . Ik weet dat dat frustrerend is, maar ik zou op mijn hoede zijn voor iemand die beweert precies te weten wat hier zal gebeuren. Er spelen te veel factoren mee. Enkele van de meest voorkomende voorbeelden die ik zie (maar geen volledige lijst):

 • Je tweelingzus kan een energieverschuiving opmerken als je loslaat en de runner/chaser-dynamiek macht meteen overstappen.
 • Je kunt een enorm gevoel van opluchting en vrede voelen. Dit is de reden waarom we ons kunnen concentreren op het bevorderen van je eigen genezing en ontwikkeling (hierover later meer).
 • Een toename van communicatie hier of via de telepathische verbinding.
 • De twee tweelingzielen willen misschien gewoon vrienden zijn voor nu. Als je echt in staat bent om verder te gaan, kan dit voor nu een comfortabele vriendschap zijn.
 • Een geleidelijke uit elkaar drijven terwijl jullie je allebei concentreren op je eigen genezing.

Potentieel verder gaan kon resulteren in het niet bereiken van een vakbond als u toestaat dat de zaken daar volledig eindigen. Het kan ook precies datgene zijn dat u helpt bij het bereiken van deze volgende stap.

Het is contra-intuïtief, maar elkaar soms de kans geven om te ademen en te genezen, is precies wat jullie beiden sterker dan voorheen samen zal brengen.

Zou moeten Heb je je tweelingvlam losgelaten?

 Moet je je tweelingvlam loslaten?

Ik denk dat ik dit deel niet genoeg kan benadrukken. Kan zijn .

ik zie een kavel van advies dat iedereen door deze fase moet gaan en (in mijn ervaring) denk ik dat dit helemaal niet waar is. Ik denk dat de reis uniek is voor ons allemaal en voor sommigen zal het helpen om los te laten en verder te gaan, terwijl het voor anderen de tweelingzielvereniging in dit leven kan vertragen of zelfs voorkomen.

Mijn advies is over het algemeen om te kijken waar jij en je spiegelziel momenteel zijn in de reis. Als je door scheiding gaat en je erop focussen je weerhoudt van je eigen vooruitgang, dan is het tijd om los te laten en verder te gaan. Volg hierbij je intuïtie. Als je voelt dat het tijd is om verder te gaan dat is waarschijnlijk een teken .

Loslaten is moeilijk. Vooral als je weet dat die band krachtiger is dan alles wat je eerder hebt meegemaakt. Heck, zelfs loslaten van een vals tweelingziel is moeilijk.

Hoe je tweelingvlam los te laten?

 laat je tweelingziel los De eerste stap is om de beslissing te nemen om oprecht ga verder. Niet om te proberen het te laten lijken alsof je verder gaat om te zien wat ze zullen doen. Of ze zich er nu bewust van zijn of niet precies hoe je je voelt, dus dit zal toch niet werken.

Wees duidelijk met jezelf over waarom je wilt verder.

Dan moet je beginnen met het proces van je tweelingziel genezing . Kortom: stop met focussen op hen en focus op jezelf in plaats daarvan . Werk aan je doelen buiten je romantische leven.

Je zou je professionele doelen kunnen nastreven, een nieuwe hobby beginnen of sporten of beginnen met mediteren om je spirituele vooruitgang te verbeteren. Er is geen fout antwoord, houd de focus gewoon op jij .

Loslaten en betrokken raken bij iemand anders?

Het loslaten van je tweelingziel betekent niet dat je meteen een romantische relatie met iemand anders moet aangaan.

als jij doen kies voor dan kan het zijn dat dit een katalysator tweelingvlam komen om je een laatste les te leren. Of misschien zul je in dit leven geen eenheid bereiken en is deze andere persoon een zielsverwant waar je in dit leven misschien perfect gelukkig mee bent.

Ik weet het niet. Als je wilt, kan ik een tweelingziel lezen voor jou, maar je beste gids zal altijd je eigen intuïtie zijn.

Kun je te snel loslaten?

Ik heb mensen zich zorgen zien maken dat loslaten betekent dat ze hun weg naar vereniging opgeven. Je moet hier op je intuïtie vertrouwen, omdat het je kan helpen of het tijd is of niet.

Over het algemeen zou ik zeggen dat je niet echt los kunt laten voordat je klaar bent om die volgende fase te nemen. Als het voelt alsof je het opgeeft, richt die energie dan gewoon op iets productiefs.

Hoe lang duurt het om een ​​tweelingvlam los te laten?

Er zijn maar weinig vaste regels of tijdlijnen, maar dit intense gevoel zal niet van de ene op de andere dag verdwijnen. Als je dit pad eenmaal begint, wordt het geleidelijk meer achtergrondgeluid dan het middelpunt van je aandacht.

Je zou deze verschuiving onmiddellijk kunnen opmerken zodra je je voornemen om los te laten, maar het zal je waarschijnlijk nog minstens een paar weken (of langer, afhankelijk van het stadium van je reis tot nu toe) in golven treffen. Zie het proces als een marathon en niet als een sprint.

Tekenen van loslaten van tweelingvlammen

Het loslaten van je tweelingziel gaat niet van de ene op de andere dag. Het kan geleidelijk gebeuren, mogelijk zonder dat u zelfs maar merkt dat het begon.

Je zou kunnen beginnen met het zien van enkele tekenen dat jij (of je tweelingziel) loslaat:

 • Een daling in fysieke communicatie (dit zou een voor de hand liggende moeten zijn).
 • Een piek in uiterlijke tekens (zoals numerologische patronen) die bevestiging of begeleiding geeft over waar je je energie nu op zou moeten richten.
 • Hoger-dimensionale verbindingen zoals dromen van elkaar niet hou op maar wordt minder intens.

Kun je stoppen met aan je tweelingvlam te denken?

Er is een verschil tussen loslaten en er nooit aan denken.

Zelfs als je je spiegelziel loslaat, ga je dat waarschijnlijk niet doen volledig stop met aan ze te denken. Zo'n verbinding gaat nooit weg.

Een betere manier om ernaar te kijken is dat je dat niet zult zijn gefixeerd door hen. Je zult geen slaap verliezen of je zorgen maken over waarom ze je niet terugsturen tijdens perioden van scheiding. Ze zullen waarschijnlijk af en toe in je opkomen, maar zonder dat gevoel van verlies of andere negatieve emoties.