Kunnen tweelingvlammen vrienden zijn? [Twin Flame Friend-Zone?]

  Kunnen tweelingvlammen vrienden zijn?

Een van de meer controversiële onderwerpen is het idee van een vriendenzone met tweelingzielen en de vraag: kunnen tweelingzielen vrienden zijn? Soms kan een (of beide) tweelingen bij zijn valse tweelingziel of niet klaar voelen voor een relatie (ongelooflijk vaak), dus kan (of zou moeten ) ze gewoon vrienden blijven?

Strikt genomen bestaat er niet zoiets als een 'friend-zone' van de tweelingziel en de overgrote meerderheid van de tweelingvlammen doen volg een romantische blauwdruk. In een enkel leven is het echter mogelijk dat twee tweelingzielen gewoon vrienden blijven als ze daarvoor kiezen doen . Dus het is een beetje meer diepgaand dan een simpele ja of Nee

Ik heb het idee van tweelingvlam falen in meer diepte, maar de basisregel is dat tweelingzielen altijd de unie zullen bereiken op de lange termijn . De reden dat we actief naar dat doel moeten werken (en niet achterover leunen en wachten tot het gebeurt) is dat dat niet betekent dat het ook moet gebeuren in dit leven .Mijn gebruikelijke disclaimer: meningen verschillen en dat is volkomen normaal. Pas op voor iedereen die beweert deze dingen zeker te weten. Ik baseer mijn mening op wat ik zie tijdens mijn eigen reis en de duizenden waarover ik hoor.

Als je probeert om je reis van vriendschap naar ware eenheid te bevorderen, krijg een tweelingvlamlezing en laat me je helpen op je reis.

Laten we wat dieper ingaan op het idee van blauwdrukken en wat je kunt doen om je tweelingzielreis naar een romantische gehechtheid te bevorderen.

Inhoudsopgave

Kun je gewoon vrienden zijn met je tweelingvlam?

Er zijn Nee harde regels hier dus echt, je kunt doen wat je wilt, maar dit is gebaseerd op wat ik het vaakst zie.

Tijdelijke vriendschap?

Je zou in de verleiding kunnen komen om 'gewoon vrienden te zijn' in plaats van een lange en pijnlijke tweelingvlam scheiding . Als, om welke reden dan ook, een romantische gehechtheid op dit moment niet mogelijk is, kan de gedachte om je tweelingbroer volledig uit je leven te verliezen te pijnlijk zijn.

Anderen gaan de andere kant op. Je tweelingzus in je leven hebben zonder romantisch betrokken te zijn (of ze met iemand anders te zien) kan te pijnlijk zijn, dus het kan gemakkelijker zijn om ze helemaal niet te zien.

Laat staan ze willen misschien geen vrienden zijn . Ik heb dit aangeroerd als we kijken naar de gevoelens van de tweelingzielloper begrijpen . Als ze de connectie niet begrijpen, kan het overweldigend zijn waardoor ze op dat moment niet eens vrienden willen zijn.

Nogmaals, er zijn hier geen harde regels en er is niet altijd een eenvoudig antwoord.

Uit de tweelingziel-vriendenzone komen

  Twin Flame Friend-Zone

Ik ga de term 'vriendenzone' hier losjes gebruiken, omdat het een term is die je vaak zult horen. Ik hou zelf niet zo van de term en denk niet dat het echt eerlijk is voor de reis om vrienden met hen te noemen als 'vastzitten in een zone'.

Als je zeker weet dat jij en je tweelingziel een romantische blauwdruk uitbeelden tijdens deze menselijke ervaring, maar je zit vast in de vriendenzone, dan kun je er een paar dingen aan doen, zoals werken aan je frequentie en je overgeven aan de reis.

Maar de waarheid is dat er twee nodig zijn voor tango, en de dynamiek van de tweelingziel is in dat opzicht niet anders. Vertrouw erop dat het allemaal voor je grotere goed is, dat zich uitstrekt over talloze levens, niet alleen deze huidige menselijke ervaring.

Dat betekent niet dat je achterover moet leunen en gewoon moet hopen . Dat is een van de ergste dingen die je kunt doen en een van de eerste dingen waar ik mensen altijd voor waarschuw. Zelfs als je op dit moment genoegen neemt met het feit dat je gewoon vrienden bent, zou je moeten werken aan het bevorderen van je reis.

Ga dus aan jezelf werken. Er is veel van verschillende dingen die u kunt doen om uw reis voort te zetten, zoals het gebruiken van tweelingziel meditatie (mogelijk de belangrijkste hulpmiddel dat we allemaal kunnen gebruiken).

Werk aan je frequentie

Met welke blauwdruk je ook te maken hebt, vooruitgang boeken op je tweelingzielreis wordt bereikt door je frequentie steeds hoger te krijgen en aan je ascentie te werken.

Je kunt echter alleen je eigen werk doen, en ook niet dat van je tweelingbroer. Dus focus je er gewoon op om een ​​echte vriend voor jezelf te zijn en focus op je eigen ascentie. Je frequentie zal ook je tweeling 'aanraken' via je tweelingvlamverbinding en hen stimuleren om hun frequentie hoger te krijgen.

Je kunt eraan werken om je frequentie hoger te krijgen door bijvoorbeeld meditatie te omarmen. Het is een zeer krachtig hulpmiddel voor spirituele groei en om in contact te komen met je hogere zelf en het hogere zelf van je tweelingvlam. Hierdoor kun je ook de telepathie vroeger of beter op gang krijgen en sterkere energie-uitwisselingen hebben. Het heen en weer gaan van energie zal je helpen meer vooruitgang te boeken op je reis naar eenheid, ongeacht je blauwdruk.

Hoe hoger je frequenties, hoe dichter je bij het vervullen van je blauwdruk komt. En als dat een romantische blauwdruk is, betekent dat dat je uit de vriendenzone moet komen.

Geef je over aan je reis

Hoewel het misschien verleidelijk is om te proberen de situatie onder controle te krijgen en de zaken op de een of andere manier sneller te laten verlopen, lukt dat niet. Wat je kunt doen is je overgeven aan de reis van de tweelingziel zoals die is en er doorheen groeien.

Hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt, is het beste wat u voor uw verbinding kunt doen, deze op een natuurlijke manier te laten ontvouwen. Dat betekent dat je eerder uit de vriendenzone moet komen als je in een romantische blauwdruk zit tijdens deze menselijke ervaring.

Als je tweelingziel op een bepaald moment niet veel vooruitgang lijkt te boeken, wil je misschien de situatie van de vriendenzone op zich omarmen en je eraan overgeven. Misschien ziet het er tijdens deze menselijke ervaring niet al te rooskleurig uit; maar houd in gedachten dat de vooruitgang die jij en je tweelingziel maken tijdens deze menselijke ervaring zich zal vertalen in minder strijd tijdens toekomstige menselijke ervaringen samen.

Advies Vervolg Uw Reis

Als je het gevoel hebt dat je vastzit en watertrappelt, laten we dan eens kijken wat we kunnen doen om je reis vooruit te helpen. Vertel me over de reis tot nu toe en waar je mee te maken hebt.

  Kunnen tweelingvlammen gewoon vrienden zijn?

Verschillende tweelingzielblauwdrukken

Wanneer ik heb gesproken over wat een tweelingziel is Ik ben ingegaan op de ideeën van tweelingzielblauwdrukken. Dit is een (van de vele) plaatsen waar de meningen verschillen en er zijn er die echt samen op een tweelingzielreis lijken te zijn zonder het romantische aspect.

De overgrote, overgrote meerderheid van alle tweelingzielreizen die ik zie, gaat verder dan vriendschap. Dat betekent niet dat ze hebben tot. Ik weet dat sommige mensen het hier niet mee eens zijn en denk niet dat tweelingzielen vrienden kunnen zijn. Ik denk niet dat het gebruikelijk is maar ik denk wel dat het kan .

Of je het 'gewoon vrienden'-ding wel of niet kunt doen, hangt sterk af van de blauwdruk van de tweelingzielrelatie waaraan je werkt met je tweelingziel. Hoewel velen geloven dat het romantische type blauwdruk de enige is die bestaat in de wereld van de tweelingzielen, is het eigenlijk een van de vele blauwdrukken. De verbinding zal waarschijnlijk in de loop van de tijd door verschillende van dergelijke blauwdrukken gaan totdat je de frequentie van de tweelingzielvereniging bereikt.

In sommige van deze blauwdrukken is het veel gemakkelijker of zelfs bedoeld om vrienden te zijn met je tweelingziel, terwijl het in andere niet alleen moeilijk maar bijna onmogelijk is. Maar het is belangrijk om met een open geest en een open hart tot het besef te komen aan wat voor soort blauwdruk je werkt. Dat zal je verbinding helpen enorme vooruitgang te boeken in de richting van de tweelingzielvereniging, wat tenslotte het echte doel is van tweelingzielrelaties.

Enkele van de blauwdrukken die u kunt tegenkomen, zijn de romantische, kameraadschaps-/vriendschaps-, familiale en mentorschapsblauwdruk.

Romantische blauwdruk

Als jij en je tweelingziel de romantische blauwdruk van de tweelingvlamrelatie uitspelen, dan is 'gewoon vrienden' zijn waarschijnlijk bijna marteling voor ten minste één, zo niet beide tweelingzielen.

Zelfs als je gescheiden bent, zal het zijn van 'gewoon vrienden' waarschijnlijk een marteling zijn voor jullie allebei. De hardloper zal meer gekweld worden door schuldgevoelens door vrienden te zijn, en de jager zal meer gefrustreerd zijn door in de buurt van hun tweelingbroer te zijn en toch de manifestatie van de verbinding te worden ontzegd.

Vriendschapsblauwdruk

Als jij en je tweelingziel werken aan de blauwdruk van de kameraadschapsrelatie, dan is hun vriend zijn niet alleen cool, maar het hele punt van die menselijke ervaring.

Niet dat deze blauwdruk niet een situatie omvat waarin je daadwerkelijk deel uitmaakt van de romantische blauwdruk, maar 'settled' omdat je hun vriend bent omdat je in een scheiding bent en helemaal niets zijn zou impliceren dat je volledig geen contact hebt. Dit moet de ware essentie zijn van de blauwdruk van je tweelingzielrelatie.

familiale blauwdruk

De vriend van je tweelingziel zijn binnen een familiale tweelingzielblauwdruk is ook vrij eenvoudig te bereiken. Het hart van alle familiebanden - kinderlijk, ouderlijk, broederlijk - is het soort liefde dat de vriendschapsfrequentie omvat.

Begeleidingsblauwdruk

Tweelingzielen eindigen vaak in diepe vriendschappen als ze ook de blauwdruk voor mentorschap uitwerken. Het is een van de meest verhelderende soorten blauwdrukken omdat het gebaseerd is op de vriendschapsband met een gezonde kant van lesgeven en het delen van kennis en vaardigheden.

Herinneren!

Als je je ooit hebt afgevraagd of tweelingzielen vrienden kunnen zijn, is het antwoord dat ze dat zeker kunnen, maar zouden ze dat ook moeten doen? En afhankelijk van de aard van de blauwdruk van de tweelingzielverbinding waaraan ze werken tijdens een specifieke menselijke ervaring, kan het antwoord 'zeker' of 'misschien niet' zijn.

Het bepalen van de blauwdruk van je tweelingzielrelatie en je eraan overgeven, kan moeilijker zijn om te doen, vooral als je in de veronderstelling bent geweest dat het enige type tweelingzielblauwdruk de romantische is.

Maar je kunt samenwerken als het geweldige team dat je bent en uitzoeken met welke blauwdruk je te maken hebt. En als dat eenmaal duidelijk is, maak je de beste keuzes voor jezelf en je tweelingzielreis.