Liedjes over Twin Flames [en ‘The Music Connection’]

  Liedjes over Tweelingvlammen

Daar zijn sommige liedjes over tweelingvlammen die zijn heel, heel specifiek over tweelingzielen . Teksten die stadia van de reis vermelden of echte verwijzingen maken naar tweelingzielen. Anderen die over liefde of een andere persoon praten op een manier die zeer goed resoneert met iedereen op hun tweelingzielreis.

Ik zal hier een paar van de meest voorkomende opnemen, maar ik wil in iets meer dan een eenvoudige lijst gaan. Als je alleen maar hier voor een lijst met nummers, scroll naar beneden en ik heb een aantal veelvoorkomende voor je .

Ik zie dit soort dingen te vaak opduiken in verhalen over tweelingzielen om niet te begrijpen klein in de coole dingen wel.Inhoudsopgave

Communiceren tweelingen via muziek?

Ja. Absoluut.

Ik zal het hebben over hoe het je muzieksmaak in een oogwenk kan veranderen, maar een vrij veel voorkomende vorm van tweelingziel telepathie is liedjes die berichten naar elkaar overbrengen. Ze bellen waarschijnlijk geen radiostation om een ​​nummer aan te vragen, maar, net als tweelingvlam nummerpatronen , het vergroot je bewustzijn van liedjes wanneer ze in je dagelijks leven worden afgespeeld.

Het kan een specifiek bericht zijn over de staat van uw dag of een algemene herinnering aan de verbinding. Dit wordt zeer verschillend en uniek voor jou en je tweelingzus, dus ik ga niet eens naar voorbeelden gissen, maar je zult het weten als je het weet.

Tweelingvlammen Muziek Smaakt Veranderend

Ik heb dit eerder aangeroerd toen we keken naar symptomen van tweelingvlamreünie maar je kunt dit in elk stadium van de reis gaan zien. Tweelingen zijn (vaak onbewust) opgewonden om dingen met hun tweelingzus te delen en als ze dat niet in 3D kunnen doen, doen ze dat via deze telepathische verbinding.

Dit geldt voor allerlei dingen, van hobby's en filmgenres tot veranderingen in levensstijl en, ja, muzieksmaak. Als je tweelingbroer bijvoorbeeld echt van een specifiek soort muziek houdt waar je misschien nooit eerder aan hebt gedacht (of actief vermeden), zou je smaak kunnen veranderen als ze hun plezier van deze muziek met je delen.

Ja, dit gebeurt in beide richtingen.

(Dit is mij absoluut overkomen. Mijn tweelingzus had een erg beperkte muzieksmaak en ik kreeg erg in hun genre, terwijl hun muzieksmaak zich uitbreidde om meer op de mijne te lijken).

Onthoud: dit soort dingen zijn: mogelijkheden en geen harde regels. Verwacht niet dat ze je favoriete nummer ineens herhalen. Het is een mogelijkheid, maar leg geen verwachtingen op uw reis of hen.

Gemeenschappelijke Tweelingzielliedjes

Technisch gezien een liedje kan een tweelingziellied zijn. Ik kan niet beginnen met het opsommen van alle nummers die een boodschap van je tweelingbroer zouden kunnen bevatten, maar dit zijn enkele van de meest voorkomende die ofwel duidelijk over het pad van de tweelingziel gaan of dat net zo goed zouden kunnen zijn.

Flame Twin - Norah Jones

Veel duidelijker dan deze kan niet. Spreekt uitdrukkelijk over tweelingvlammen van runner en chaser.

Tweeling Vlammen – Epica

Een beetje een genreverschuiving op deze, maar erg uitdrukkelijk gesproken over de reis van de tweelingziel hier. “ Mijn andere kant'.

Hey, Soul Sister - Trein

Leg de geslachtsreferentie hier opzij. Zeg me dat deze teksten niet van toepassing kunnen zijn op een tweelingzielreis.

Staat er een nummer niet op de lijst waarvan je denkt dat het van toepassing is op de tweelingvlamreis? Vertel het me in de reacties hieronder!

Krijg verdere begeleiding

Als je hulp en begeleiding wilt bij je eigen tweelingzielreis, laat me dan weten wat je tot nu toe hebt gezien (muziek of anderszins).