Mannelijke tweelingvlamgevoelens en goddelijke mannelijke eigenschappen

 mannelijke tweelingziel gevoelens

Om je (hopelijk) wat inzicht te geven in de gevoelens van de mannelijke tweelingziel (en een beter begrip van het goddelijke mannelijke) heb ik mijn eigen tweelingvlam hierin betrokken.

John , zoals we hem hier aanduiden, zag het andere einde van mijn eigen reis. Zijn inzicht en ervaring helpen mijn begrip en advies vorm te geven, maar hij deelt het niet vaak rechtstreeks.

Voordat we gaan elk verder moet ik ervoor zorgen dat we een aantal dingen duidelijk hebben. • De mannelijke tweelingvlam is niet nodig biologisch mannelijk. We zullen hier later meer over praten.
 • Elk tweelingzielreis is uniek. Begrijpen hoe je tweelingziel zich voelt is belangrijk, maar begrijp het niet te verzanden in deze eigenschappen en labels. Stel geen oneerlijke verwachtingen op jezelf, hen of je reis alleen vanwege wat je hoort over mijn ervaring (of die van iemand anders).

Inhoudsopgave

Wat Is een goddelijk mannelijk?

 Goddelijk Mannelijk De tegenhanger van het goddelijke vrouwelijke en de yin van je yang. Het idee van een goddelijk mannelijk is niet uniek voor tweelingvlammen en betekent eigenlijk gewoon de kant van je ziel die meer energieën en eigenschappen heeft die we als 'mannelijk' beschouwen.

We zullen de specifieke eigenschappen in meer detail bekijken, maar de belangrijkste dingen om te onthouden:

 • Wij allemaal hebben zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen in ons.
 • Deze eigenschappen en kenmerken veranderen in de loop van de tijd (vooral op het pad van de tweelingziel).
 • De energieën en kenmerken van de goddelijke mannelijke tweeling zijn meestal meer naar buiten gericht, terwijl de goddelijke vrouwelijke tweeling meer naar binnen is gericht.

De gevoelens van de mannelijke tweelingziel begrijpen

Deze lijst is een combinatie van Johns ervaring met het zijn een goddelijk mannelijk en mijn ervaring van praten met duizenden van hen in de afgelopen paar jaar.

Dit zijn gemeenschappelijk gevoelens, maar nogmaals, neem dit als richtlijn en niet als een vaste regel.

Ze zijn minder spiritueel bewust

Deze zal je waarschijnlijk niet choqueren. Als je een mannelijke tweelingzielloper hebt, doen ze dat vaak: geloof niet in tweelingzielen . Ze hebben de neiging minder geïnteresseerd te zijn en open te staan ​​voor spirituele zaken in het algemeen. In de eerdere stadia kunnen ze lijken geheel afgesloten.

Dit kan pijnlijk zijn omdat het voelt alsof ze snap het gewoon niet het . De aard van tweelingzielen is hun spirituele verbinding.

John (hij huivert als ik hem als direct voorbeeld gebruik) was een... groot fan van meditatie, maar nooit voor spirituele bezigheden of redenen. Voor hem (oorspronkelijk) ging het allemaal om de wetenschap ervan en de voordelen voor zijn mentale en fysieke gezondheid.

Het kostte veel energie van mijn kant (en wat directe interventie van het universum) voordat hij bereid was zich open te stellen voor het idee van tweelingzielen, laat staan ​​op te merken dat hij er een was.

dat is niet te zeggen dat de goddelijke mannelijke (of ‘mannelijke tweelingvlam’) nooit begrijpt de reis. Op een onbewust niveau, geleid door hun hogere zelf, zijn ze geheel bewust, maar dat kan een tijdje duren om zich hier fysiek te manifesteren. Het goddelijke mannelijke is vaak meer afgestemd op spiritueel werk dan de meeste (ze zijn toch een tweelingziel), maar ze lopen meestal een stap achter op het goddelijke vrouwelijke.

Dit is vaak de reden waarom als we het hebben over: de tweelingzielloper begrijpen , praten we over het begrijpen van hun hogere zelf. Door hun hogere zelf te begrijpen en ermee te verbinden, kun je ze gaan begrijpen en ermee verbinden (op zielsniveau).

Onthoud dat tweelingzielen elkaar spiegelen. Hoe spiritueler de een wordt, de ander zal volgen. Zelfs als ze al vroeg op hetzelfde niveau zitten, kun je hun spirituele pad vooruit slepen. Zelfs als het voelt alsof ze schoppen en schreeuwen.

Ze zullen inhalen. Als het idee van proberen te begrijpen waarom als ze zich zo gedragen, kan deze video helpen.

Emotioneel afgesloten

Zij zijn niet alleen maar afgesloten voor hun spirituele kant.

De goddelijke mannelijke tweelingvlam heeft de neiging om meer afgesloten te zijn en worstelt om zich open te stellen met iedereen (vaak inclusief zichzelf) over hun gevoelens en emoties. Dit kan moeilijk zijn omdat je als goddelijk vrouwelijke vaak alles wilt delen met je tweelingzus. Je wilt op een diep niveau verbinding maken en het gevoel hebben dat je ‘hier samen in zit’.

Hierdoor kan de reis eenzaam voelen (voor beide van u), maar vaak is dit een verdedigingsmechanisme. Pijn uit het verleden heeft ervoor gezorgd dat ze op hun hoede zijn geweest en dat doen ze niet om proberen en iemand pijn doen.

Vaak houdt een deel van het pad van de mannelijke tweelingvlam naar vereniging genezing in en openstaan ​​voor kwetsbaarheid.

Op het hogere niveau zullen ze open en duidelijk communiceren met hun tweelingziel zonder dat deze verdediging hun woorden bewaakt. In de eerdere stadia zie je dit vaak in berichten op afstand of in dromen.

Vaak de loper (om verschillende redenen)

Terwijl de runner/chaser-dynamiek vaak omkeert naarmate je verder komt op je pad, is het vaak de mannelijke tweelingvlam als de loper en vaak kijken ze naar de schuld geven .

Een ding dat we moeten onthouden, is dat hun beschermende eigenschap degene is die de dienst uitmaakt (we zullen hier zo over praten). Hun hogere zelf weet precies wat deze energie is. Ze rennen niet omdat ze willen om bij u weg te komen, de zaken te vertragen of u nog meer problemen te bezorgen. Ze doen het om jullie allebei te beschermen .

Samenkomen als jullie allebei nog werk te doen hebben, zal voelen ongelooflijk … maar alleen voor de korte termijn. Het is gemakkelijk om hier voorbij te kijken als je emoties de baas zijn, maar hun hogere zelf weet als je er niet klaar voor bent. Om een ​​nog grotere pijn door die intensiteit te voorkomen, rennen ze weg.

Als jij worstelen met een scheidingsfase, laat me proberen te helpen met een gratis tweelingziel lezen .

De drijfveer voor logica

 Goddelijke Mannelijke logica Bij 'normaal' daten wordt het zo vaak gezegd dat het bijna een cliché is. Mannen zijn gemaakt om logische probleemoplossers te zijn.

(Deze betekent niet vrouwen of het goddelijke vrouwelijke zijn geen logische probleemoplossers, de drive van hun tegenhanger is gewoon vaak sterker op dit gebied).

Als het gaat om de reis van de tweelingziel, kan dit niet meer waar zijn. Het goddelijke mannelijke wil weten waarom dingen gebeuren. Ze willen de logica van emoties en spirituele ervaringen begrijpen die vaak niet logisch zijn.

Ze willen vaak dat dingen in dozen passen. Zodat de wereld (en de reis) past in hun begrip van de wereld.

Als je een tweelingziel bent, weet je al dat dat niet gaat gebeuren. Vooral in de eerdere stadia , zullen ze worden geconfronteerd met een energie die niet past in wat zij relaties begrijpen zou moeten zijn.

Ze begrijpen de pure kracht van de band niet. Het is niet normaal daarom proberen ze het opnieuw in te kaderen op een manier die voor hen logisch is. Het voelt vaak alsof ze het gewoon niet kunnen of willen begrijpen. Het is frustrerend (voor jullie allebei), maar probeer te onthouden dat dit precies is hoe ze zijn aangesloten.

De sleutel hier is geduld. Het goddelijke mannelijke heeft tijd nodig om ervaringen te begrijpen en te verwerken die overweldigend of vreemd kunnen aanvoelen. Door geduldig te zijn en begrip , je geeft ze de ruimte die ze nodig hebben om spiritueel te groeien zonder hen (of jezelf) te veel onder druk te zetten.

Oncontroleerbare gevoelens en energie

Tweelingvlamenergie intensiveert alles. Voor het goddelijke mannelijke manifesteert dit zich vaak als een gevoel van controle.

Hoewel hun aard om spiritueel en emotioneel afgesloten te zijn frustrerend is voor het vrouwelijke, neem even de tijd om na te denken over hoe zij voelen. We lopen vaak in de val om ze de schuld te geven snap het gewoon niet .

De realiteit is dat ze het ook moeilijk hebben. Het verschil is dat ze het niet zeker weten waarom .

Ze kunnen het gevoel hebben dat ze in 100 verschillende richtingen worden getrokken. De energie die ze niet kunnen begrijpen of beheersen, stort zich in hen en ze voelen zich vaak verloren en verward. ze zullen proberen en frame het op een manier die logisch is en die vaak averechts werkt.

Ze hebben te maken met de emoties en energie van de reis, net als hun tegenhanger, maar ze lezen geen gidsen zoals deze of praten met andere tweelingzielen. Ze zullen het niet weten wie of waar? om advies te vragen omdat het gewoon geen zin heeft.

Doet ook pijn

Als er is een wat je echt moet begrijpen over de gevoelens van de mannelijke tweelingziel is dat: zij hebben het ook moeilijk .

De pijn die ze voelen is net zo intens als die van jou. Ze ervaren (en uiten) deze pijn gewoon op een andere manier. Vaak zullen ze het internaliseren en proberen het op te kroppen, wat is nooit lang gaan werken.

Ze proberen de reis gewoon zo goed mogelijk aan te gaan en op de enige manier die ze kennen. Net als jij willen ze een vereniging. Ze voelen de magnetische band net zo sterk als jij en hun hogere zelf werkt achter de schermen om te proberen het te laten gebeuren.

Het goddelijke mannelijke is een belangrijke energiebalans voor de tweelingzielrelatie. Door hun gevoelens en behoeften te begrijpen, kun je hen (en jezelf) helpen om verder te komen op de reis.

Door geduld, liefde en begrip te tonen, geef je ze de ruimte die ze nodig hebben om spiritueel te groeien zonder al te veel druk op jullie beiden. Op hun beurt kunnen ze hetzelfde voor jou doen en jullie zullen elkaar allebei verder duwen.

 De goddelijke mannelijke eigenschappen

De goddelijke mannelijke eigenschappen

Net als hun gevoelens zijn deze eigenschappen (opnieuw) richtlijnen en geen vaste regels. Niet elk goddelijk mannelijk zal zich met hen allemaal identificeren en dat is oké. Vooral in de vroege stadia van je reis zie je misschien niet elk van deze eigenschappen van buitenaf en dat is ook goed .

Ik blijf dit zeggen, maar ik zeg het met een goede reden. Stel jezelf, je spiegelziel of het pad dat je bewandelt niet onder oneerlijke verwachtingen. Uw reis is uniek en moet niet worden beoordeeld op basis van enige meting, maar op uw eigen voortgang.

(Meestal) biologisch mannelijk

Het goddelijke mannelijke is meestal biologisch mannelijk, maar dit hoeft niet het geval te zijn. De sleutel hier is de energie achter hen. Fysieke eigenschappen en termen die we gebruiken hebben niet echt veel invloed op oude connecties ver buiten het fysieke rijk.

We gebruiken vaak door elkaar de termen mannelijke tweelingvlam en goddelijk mannelijk, want dat is vaak de zaak en hoe tweelingzielen (als gemeenschap) de neiging hebben dingen doen. Realistisch gezien sluit het niemand uit.

De tweelingvlamverbinding is een verbinding van balans. Van spiegelende energieën en de mannelijke energie balanceert het goddelijke vrouwelijke zelfs in tweelingziel van hetzelfde geslacht verhoudingen.

Logisch, praktisch en... een beetje ongeduldig

We hebben het hier al over zijn gevoelens gehad, maar het is zeker een veelvoorkomend kenmerk.

Ik zie dit bijna dagelijks bij John. Zijn reflexmatige reactie is: repareren . Terwijl ik de tijd wil nemen om over een probleem na te denken, alle kanten afwegen en hij gewoon aan de slag wil en het oplost.

Ze zijn niet irrationeel en het is niet alsof ze handelen zonder na te denken, maar als ze een probleem zien, willen ze het aanpakken. Er is een tijd en plaats voor diep nadenken en plannen, maar er is ook een tijd om dingen gewoon gedaan te krijgen.

Het goddelijke mannelijke is vaak (alweer, niet altijd) de meer logische denker van de twee. Ze zullen met hun voeten op de grond staan ​​terwijl jij in de wolken bent. Deze praktische bruikbaarheid kan erg handig zijn als je het nodig hebt, maar het kan ze ook ongeduldig maken. Als ze een oplossing zien, willen ze die implementeren en dat willen ze nu doen. Dit is misschien niet altijd mogelijk en dat is iets waar je ze mee moet helpen.

Dit ongeduld helpt ook om het goddelijke vrouwelijke in evenwicht te brengen. We kunnen ze misschien een beetje vertragen en ze meer laten nadenken over een situatie, maar ze zullen ons versnellen en ons ertoe brengen meer actie te ondernemen.

Beschermend en zorgzaam

Als samenleving hebben we vaak de gewoonte om het vrouwelijke te zien als het zorgzame, emotionele en het mannelijke als het sterke, stille type. Er kan hier iets aan de hand zijn, maar zorgzaam is Vast en zeker een trend van het goddelijke mannelijke.

Vooral een tweelingziel, dat kunnen ze niet niet zijn.

Hun simpele handeling van rennen om jullie beiden te behoeden voor verdere pijn is een daad van zorgzaamheid en bescherming. Zij zijn constant voor je uitkijken, ook al is het niet altijd zichtbaar op het fysieke.

Deze bescherming kan zich op verschillende manieren manifesteren. Ik hoor vaak van fysiek gescheiden tweelingen die altijd inchecken als er iets mis is. Soms (vooral eerder) heb je deze verbinding niet, maar de gedeelde energie tussen jullie waakt altijd over je schouder.

De sleutel hier is dat deze zorgzaamheid en bescherming vaak (alweer, niet altijd) onbewust is. Het is niet altijd iets waar ze zich bewust van zijn of waar ze controle over hebben, maar het drijft hen toch.

Deze drang om te beschermen en te zorgen is voor hen vaak net zo verwarrend als voor ons. We begrijpen het tenminste waar het komt van. Voor hen kan het gewoon een gevoel of een drang zijn waar ze geen verklaring voor hebben.

Ze kunnen hier ook mee worstelen als de culturele norm voor de man is niet schelen . Het kan worden gezien als een zwakte en iets dat belachelijk moet worden gemaakt. Dit is natuurlijk giftige mannelijkheid op zijn best en iets waar het goddelijke mannelijke mee zal moeten worstelen.

Maar uiteindelijk is deze zorgzaamheid en bescherming een kracht, geen zwakte. Het is een van de dingen die tweelingzielen zo speciaal maakt en het is iets om te koesteren.

Deze beschermende aard zal alleen maar sterker worden naarmate je de unie bereikt. De verbinding met de tweelingziel gaat helemaal over eenheid en naarmate je meer op één lijn komt, zal dit beschermende gevoel alleen maar groeien.

Zelfverzekerd en veilig

Het goddelijke mannelijke is vaak zelfverzekerd en veilig in wie ze zijn. Dit wil niet zeggen dat ze geen momenten van twijfel of onzekerheid hebben, maar deze momenten zijn vaak minder en ver weg.

Ze weten misschien nog niet (bewust) dat ze een tweelingziel zijn, maar ze weten wie ze zijn. Ze weten waar ze voor staan ​​en ze zullen hun morele kompas niet buigen of afwijken van hun innerlijke leiding voor iemand anders.

Het is ook een van de dingen waardoor ze soms arrogant of eigenwijs kunnen lijken. Dit is echter vaak slechts een façade en iets dat ze opzetten om zichzelf te beschermen.

Moeilijk te begrijpen

Het goddelijke mannelijke is vaak moeilijk te lezen en ik niet alleen maar betekent dat we moeite hebben om ze te begrijpen.

Een deel van dat vertrouwen (sommigen zeggen soms zelfs koppigheid) leidt hen naar hun eigen gedachten. Als de wereld niet past zoals ze willen, trekken ze zich terug in zichzelf en proberen ze alles te begrijpen.

Vaak komt dit er uit met een plan of een oplossing, dit kan erg nuttig zijn. Maar het kan ze soms ook afstandelijk of zelfs koud doen lijken. Dit is vaak alleen maar omdat ze iets proberen te begrijpen en ze wat tijd alleen nodig hebben om dat te doen.

Ze drukken zich niet altijd uit op een manier die ervoor zorgt dat elk zin voor iemand anders. Terwijl je reis zich ontvouwt, doen hebben de neiging om te synchroniseren met hun manier van denken, maar het kan zeker even wennen zijn.

Hierdoor kunnen ze afstandelijk of emotieloos lijken, maar dat is vaak niet het geval. Ze verwerken dingen gewoon op hun eigen manier en in hun eigen tijd.

Het ontwikkelde versus onontwikkelde goddelijke mannelijke

De reis van de tweelingziel is er een van genezing en vooruitgang. Voor beide van jou – niet alleen zij. Sommige eigenschappen volgen een soortgelijk pad tussen jullie beiden. Zoals verder gaan met pijn uit het verleden en zwakheden omzetten in sterke punten.

Jullie zullen elkaar allebei pushen om te worden beter in bijna elk aspect op een manier die geen enkele andere progressie zelfs maar op afstand in staat is.

Naarmate de mannelijke tweelingvlam meer ontwikkeld en spiritueel geëvolueerd raakt, zien we de spiegeling tussen spiegelzielen op elkaar afwrijven. Ze strijken de ruwe randen glad.

Voor het goddelijke mannelijke:

 • Ongeduld maakt plaats voor tijd nemen en dingen doordenken.
 • Hun zorgzame aard manifesteert zich meer op het fysieke gebied en ze accepteren dat deel van zichzelf meer.
 • Ze drukken zich beter uit en trekken zich minder terug in hun eigen hoofd.

Verdere begeleiding