Mijn tweelingvlam is getrouwd met kinderen [Help!]

  Mijn tweelingziel is getrouwd met kinderen

Helpen! Mijn tweelingziel is getrouwd en heeft kinderen! Waarom? Wat betekent het?

Of je tweelingvlam iemand anders heeft ontmoet voordat hij jou ontmoette, of je tweelingvlam iemand anders ontmoette nadat hij jou had ontmoet en de zielsband verwierp, de situatie kan even pijnlijk en moeilijk te hanteren zijn.

Het kan ervoor zorgen dat je je zielscontract in twijfel trekt en wat het universum voor jou en je getrouwde tweeling in gedachten heeft. Kan je tweeling echt van iemand anders houden? Er is een significant verschil tussen goddelijke of 5D-liefde en aardse of 3D-liefde, en de een betekent niet dat de ander niet bestaat. Als het een kwestie is van je af te vragen van wie je tweelingziel echt houdt, dan is het korte antwoord misschien wel allebei. Wat je kunt doen als je tweelingzus met iemand anders is getrouwd, is je te concentreren op het beoefenen van een sterke zelfliefde, het uitstralen van onvoorwaardelijke liefde, en je richten op je ascensieproces en de chips laten vallen waar ze kunnen.Inhoudsopgave

Kan mijn tweelingvlam van iemand anders houden?

Het is volkomen normaal dat je jezelf die vraag stelt, vooral als je tweelingzus al getrouwd is wanneer je hem ontmoet of als ze met iemand anders trouwen nadat je elkaar hebt ontmoet. De reis van de tweelingziel is vaak bezaaid met obstakels en twijfel aan jezelf. Wat betekent dit allemaal voor je zielscontract?

Hemelse liefde

De kern van jullie tweelingzielband is de 5D hoogfrequente onvoorwaardelijke liefde. Hoewel het vaak wordt begrepen of gezien als een romantische vorm van liefde, is het dat niet per se. In feite gaat hoogfrequente 5D-liefde veel verder dan het begrip romantische liefde - wat een zeer 3D-type liefde is.

Hoewel we liefde kunnen waarnemen en begrijpen vanuit ons 3D-perspectief als onderdeel van onze menselijke ervaring, kan onvoorwaardelijke liefde worden gemanifesteerd door een verscheidenheid aan relatieblauwdrukken, waaronder romantische, broederlijke, kinderlijke, kameraadschap. Tweelingzielen kunnen echtgenoten, kinderen en ouders, beste vrienden zijn. In al die gevallen is er een sterke 5D liefdesband tussen de tweelingzielen. De aard van de blauwdruk vermindert de aard van de liefde niet, maar versterkt deze.

De realiteit van goddelijke liefde is dat het niet superieur is aan de 3D-versie, maar eerder op een veel grotere schaal. Het omvat de 3D-liefdes en gaat veel verder dan dat, afkomstig van een plaats van een hoger zelf in plaats van een menselijke ervaringszelf. Een belangrijk onderdeel van de reis van de tweelingziel, het komt van een plaats van onbaatzuchtig en onvoorwaardelijk liefhebben, een ware liefde op een goddelijke schaal van het universum.

3D liefde

De 3D-liefde die onze menselijke ervaringsvaartuigen tijdens hun tijd in de menselijke wereld tegenkomen, is niet minder liefde dan de 5D, gewoon een exemplaar ervan op een andere schaal.

Dat maakt de 3D-liefde niet minder een echte liefdessituatie. Je tweelingzus kan heel goed echt van hun partner houden, ze bewonderen, ze willen beschermen. Het vermindert de goddelijke aard van hun 5D-liefde voor hun goddelijke tegenhanger niet, hoewel het het voor alle betrokkenen behoorlijk ongemakkelijk maakt.

De aard van de 3D-liefde kan ook enkele karmische componenten bevatten, terwijl 5D-liefde per definitie boven dergelijke frequenties staat. Maar als je tweelingziel nog niet ontwaakt is, dan zullen ze om te beginnen de 3D-liefdesvibe gaan ervaren in plaats van de 5D, en langzaam groeien van daaruit terwijl ze spiritueel evolueren.

Van wie houdt mijn tweelingvlam echt?

De ongelukkige of frustrerende waarheid in deze kwestie is dat je tweelingziel misschien ook van jou en hun partner houdt. Het is gewoon een kwestie van verschillende soorten liefde hebben voor verschillende soorten mensen.

De ene liefde doet niets af aan het belang van de andere, hoewel hun bestaan ​​tegelijkertijd vreselijk verwarrend is en behoorlijk frustrerend en triggerend kan zijn voor alle betrokkenen. Het wordt op dit punt een kwestie van vrije wil van de kant van je tweelingziel-tegenhanger.

Zal hun 3D-liefde verschuiven en ruimte maken voor hen om te groeien en evolueren, en hen ertoe aanzetten hun partnerschap met hun echtgenoot te beëindigen? Het zou heel goed kunnen. Maar je moet je schrap zetten voor de mogelijkheid dat ze ervoor kiezen om bij hun oorspronkelijke keuze te blijven en de reis van de tweelingziel tijdelijk of voor onbepaalde tijd in de wacht te zetten. Het kan erg pijnlijk zijn als ze ervoor kiezen om dat te doen, en het kan je dat gevoel geven je tweelingziel wijst je af .

In dergelijke zaken is de vrije wil koning.

Wat moet ik doen als mijn tweelingvlam met iemand anders getrouwd is?

Hoewel het misschien niet is wat je zou willen horen, is de waarheid onder deze omstandigheden dat het niet aan jou is wat er gaat gebeuren. Dit zal een keuze zijn die gemaakt wordt door je tweelingziel en het zal sterk afhangen van de kernwaarden en principes die het menselijke ervaringsvaartuig van je tweelingziel heeft.

Wat ze ook willen doen met hun leven, jij moet ervoor kiezen om te doen wat goed voor jou is en doe wat het beste is voor je reis .

Oefen zelfliefde

Het eerste waar je je op moet concentreren, is volledig van jezelf houden en je koesteren in die liefde. Hoewel tweelingzielen intense verbindingen kunnen ervaren en enorm kunnen groeien als koppel, worden hun groei en energetische interactie niet bepaald door een 3D-relatie.

Je groei als spiritueel krachtpaar wordt niet beperkt door het feit dat je niets bent in de 3D. Onthoud dat. Het resultaat is dat wat voor werk je ook aan jezelf doet, zal reflecteren op je band en ook op je tweelingbroer.

Blijf jezelf overladen met liefde en toewijding, want dat is wat het hogere zelf van je tweelingziel wil dat je doet en wat het ook doet.

Straal onvoorwaardelijke liefde uit

De basis van de tweelingzielenband is onvoorwaardelijke liefde. Het is de lijm die jullie zielen bij elkaar houdt en de kernwaarheid van jullie zielen.

Afhankelijk van hoe dicht jullie bij het ontwaken zijn, straal je die frequentie overal om je heen uit door je eigen aanwezigheid. Jullie beiden verheffen de sfeer van iedereen en alles wat je aanraakt met je spirituele en fysieke aanwezigheid.

Door onvoorwaardelijke liefde uit te stralen, zou je je tweelingziel kunnen helpen om het karma en de schaduwen waar ze nog mee te maken hebben te verwerken, en door dit te doen zou je hun ontwaken kunnen triggeren of beslissen wat je vervolgens moet doen. Maar het moet komen van een plaats van onbaatzuchtige liefde en niet als een poging om je tweelingzielhart te winnen.

Proberen een tweeling je kant op te lokken is een lage vibe en zal een aantal onaangename energieën opwekken, dus trap niet in die val. Ze zijn bedoeld om naar je toe te komen, en als je verbinding hebt gemaakt, zullen ze ervoor kiezen om dat niet te doen. Hou van ze ongeacht.

Focus op je ascentie

Het beste wat je voor jezelf en je tweelingzus kunt doen, is je te concentreren op je eigen ascensieproces. Vergeet niet dat je tweelingzielband gebaseerd is op groei en ontwikkeling op weg naar ascentie en vereniging.

Hoe meer werk je aan je eigen kant doet, hoe meer behulpzame high vibe-energie je naar je tweelingvlam stuurt via je tweelingvlam-energieband. Hoewel je het werk niet voor hen kunt doen, kun je je tweelingvlam helpen om wat lagere frequenties af te werpen door de kracht van je eigen hoge frequentie.

Houd er rekening mee dat dit ook moet komen van een plaats van 5D onvoorwaardelijke liefde, en niet als een poging om een ​​soort verschuiving of verandering van geest te bereiken. Als je in die val trapt, zal je vibe verminderen en je eigen vooruitgang en die van je tweelingziel ook verpesten!

Je voortgang naar ascensies en die van je tweelingziel zullen je helpen de best mogelijke oplossingen te vinden voor alle problemen of uitdagingen die je onderweg tegenkomt. In sommige gevallen zullen obstakels zelfs zichzelf oplossen.

Samen verder op reis

Kortom

Als je denkt: 'Mijn tweelingziel is getrouwd en heeft kinderen', dan zit je een beetje in de problemen, dat geef ik toe. Er kan veel schuldgevoel zijn in je eigen hart en in dat van hen, als je verbinding maakt of opnieuw contact maakt nadat ze een leven voor zichzelf hebben opgebouwd.

Maar neem in dergelijke situaties geen dingen op het eerste gezicht. De liefde die ze voor hun partner hebben, kan een karmische band zijn of gewoon een stap op hun pad naar ascentie en groei. Het kan ook de tijdelijke of langdurige onderbreking van hun tweelingzielpad betekenen, en je moet dat ook kunnen omarmen, accepteren en liefhebben.

Wat de details van de situatie ook zijn, de beste weg voorwaarts is om je te concentreren op je eigen groei en ontwikkeling en je eigen frequentie steeds hoger te krijgen. Dat zal jou, maar ook je tweelingbroer, helpen om meer vooruitgang te boeken op hun eigen pad. Terwijl jullie beiden vooruitgang boeken naar ascentie, zullen barrières en uitdagingen op de best mogelijke manier worden opgelost, omdat het universum vrijwel zal samenzweren om jullie beiden te helpen alle vooruitgang te boeken die jullie kunnen op deze reis.