Mijn tweelingvlam sluit me buiten

  mijn tweelingziel sloot me buiten

Als mijn tweelingvlam me buitensluit, wat betekent dat dan voor onze tweelingzielreis? Is dit het einde van het pad voor ons? Gaan we samen verder op onze weg, of is alles verloren?

Het negeren van je tegenhanger is een beetje alsof je de pauzes in het proces raakt, maar het is slechts tijdelijk - die motor zal nooit stoppen met neuriën. Je tegenhanger kan om een ​​aantal redenen pauzeren, zoals het feit dat ze emotionele overweldiging ervaren of dat ze het werk op dat specifieke moment niet willen of kunnen doen. Maar wat de reden ook is, je tweelingzielervaring zal niet zomaar eindigen. De vrije wil die wordt uitgeoefend om de pauzes te raken, zal het zeker vertragen, maar het kan de goddelijke missie van je ziel niet stoppen.

InhoudsopgaveWat gebeurt er als je je tweelingvlam negeert?

Wanneer je je tweelingvlam negeert of je tweelingvlam jou negeert, neem je eigenlijk een beetje een pauze van het boeken van vooruitgang tijdens je reis. Dat betekent dat de voortgang die je tot dan toe hebt gemaakt niet verloren gaat. Het zal daar gewoon blijven, voor jou en de zielen van je tegenhanger om in te marineren en in je op te nemen. Je doet op dat moment geen stap voorwaarts, maar je doet ook geen stap terug. Je komt gewoon even op adem, dat is alles.

De verbinding neemt echter nooit een pauze. Je tweelingziel-zielband is een onbreekbaar zielscontract. Het is gecodeerd in de essentie van je ziel. Het instinct om contact te maken met je tweelingziel en te harmoniseren met hun frequentie is je natuurlijke staat, en dat is de basis van de band die je deelt. Het kan niet vernietigd worden, hoewel het gekneusd kan worden door de missie af te wijzen die je op je nam toen je incarneerde in deze menselijke ervaring.

Het negeren van je tweelingziel zal jou en je goddelijke tegenhanger echter enig ongemak bezorgen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het wederzijds ongemak of pijn is, en nooit eenzijdig. Als je tweelingziel geen tekenen van aantasting vertoont, kunnen ze het gewoon beter verdoezelen als je ze in welke hoedanigheid dan ook ziet of ermee omgaat.

  tweelingziel mis me

Waarom duwt mijn tweelingvlam me weg?

Geloof me, de pijn van het apart zijn is er altijd, gespiegeld en versterkt. Het is ook zinloos, maar je moet in gedachten houden dat je tweelingziel op deze manier handelt omdat ze een groot blok hebben geslagen op hun pad van spiritueel ontwaken en groeien.

Ze lijden, en hoewel het geen excuus is dat ze zich zo gedragen, moet je naar hen toe komen met datgene wat specifiek voor jou is: onvoorwaardelijke liefde. Ironisch genoeg is dit misschien wanneer ze je het meest nodig hebben. Ze negeren dat feit op dit moment eenvoudig of onwetend.

Waarom duwt je tweelingziel je dan weg, als ze je meer dan ooit nodig hebben?

Emotioneel overweldigd

Jij en ik weten allebei dat deze tweelingzielreis niet voor bangeriken is. Het proces is intens, veeleisend en kan vaak behoorlijk overweldigend worden.

Als je tweelingziel zich overweldigd voelt, is de kans groot dat je die sfeer ook krijgt door je onbreekbare zielsband. Je voelt hun nood en bent van nature aangetrokken om ze te troosten, spiritueel, emotioneel en fysiek (als je verbonden bent in de 3D).

Probeer in gedachten te houden dat je tweelingziel een moeilijke tijd doormaakt en op dit moment hebben ze je onvoorwaardelijke liefde meer dan ooit nodig. Onthoud dat er een goede kans is dat de tweelingvlam van de runner weet het niet eens waarom ze voelen zich overweldigd.

Technologie maakt dit ook steeds duidelijker. We zijn er zo aan gewend constant verbonden te zijn dat wanneer je tweelingvlam blokkeert je online, het valt op.

Het werk niet willen of kunnen doen

Als het gaat om de tweelingvlamverbinding, moet er enorm veel werk worden verzet aan zowel de goddelijke vrouwelijke als de goddelijke mannelijke kant.

Dit is een reis van eindeloze ontwikkeling en groei, en het culmineert in verenigingsfrequentie omdat jij en je tegenhanger tegen die tijd een enorme hoeveelheid schaduwwerk en karma-opruiming hebben gedaan. Dat is geen geringe prestatie.

Omdat er zoveel werk aan de winkel is, voelen sommige tweelingzielen zich misschien niet bereid of niet in staat om al het werk op verschillende tijdstippen te doen. Het kan een kwestie van weerstand zijn, maar ook een behoefte om te groeien en meer los te laten.

Hoewel dit een zeer uitdagend en triggerend onderdeel van het proces is, moet je proberen gecentreerd te blijven in je voortgang en high vibe. Dat is het beste wat je op dit moment voor je tegenhanger kunt doen. De tweelingziel genezing proces is voor jullie allebei niet gemakkelijk, maar ze kunnen te maken hebben met een aantal extra blokkades die je nog niet hebt gezien.

Zal de scheidingsfase eindigen?

  tweelingvlam scheiding

Ja, ongetwijfeld zo. De vraag is niet 'Als?', maar 'Wanneer?' hoewel.

Je tweelingzielloper zal op een gegeven moment stoppen met rennen. Ze zullen over hun hangups, hikken, blokkades heen zijn en hun werk hebben gedaan. Op een bepaald moment zullen jullie allebei gegroeid en geëvolueerd zijn voorbij het punt van afwijzing, vechten, weerstand bieden aan en bang zijn voor deze zielsband.

Maar dat moment in de tijd kan al dan niet deel uitmaken van de huidige menselijke ervaring. Hoewel dat vreselijk frustrerend kan zijn, vooral als je het gevoel hebt dat je klaar bent om in vakbondsfrequentie te stappen, moet je de controle over dit deel van je ervaring loslaten. Het zal gebeuren wanneer jij, je tegenhanger en je band er klaar voor zijn om te gebeuren. Maar vertrouw erop dat het zeker zal gebeuren, want het zal gebeuren.

De code voor het bereiken van de verenigingsfrequentie is geïntegreerd in je eigen essentie, in je ziel. Er is geen wissen of uitroeien dat. Welke vertragingen je ook ervaart, het zijn bijna stofdeeltjes op de schaal van het universum. En je bent een tweelingziel, daardoor een goddelijk universeel wezen van licht en onvoorwaardelijke liefde. Tijd is slechts een detail voor je eeuwige ziel.

Verdere begeleiding

Kortom

Je vraagt ​​je misschien af: 'Als ik deel uitmaak van de tweelingvlamverbinding en mijn tweelingvlam sluit me buiten, is dit het dan?' Laat me je luid en duidelijk zeggen: nee, dit is het niet zeker. Dit is gewoon een nieuwe fase onderweg, zeker niet het einde van je pad.

Terwijl je op adem komt, concentreer je je op je eigen groei en ascentie. Hoe hoger je bent, hoe meer hulp je je tegenhanger door de zielsband stuurt. Doe je best om niet getriggerd te worden en straal onvoorwaardelijke liefde en vergeving uit, want dit kan zijn wanneer je tegenhanger je het meest nodig heeft.