Mijn tweelingvlam wil gewoon vrienden zijn, wat nu?

  Mijn tweelingvlam wil gewoon vrienden zijn

Help Daniëlle! Mijn tweelingziel wil gewoon vrienden zijn en lijkt niet te zien wat ik zie. We hadden vroeger een romantische relatie, maar hij trok zich terug. Wat betekent dit? Wat zal ik doen?

De relatie met de tweelingziel is zelden rechttoe rechtaan en het is niet ongebruikelijk dat je spirituele reis perioden van scheiding omvat. Als je tweelingziel gewoon vrienden wil zijn, is het waarschijnlijk dat ze zich nog niet volledig bewust zijn van de omvang van de connectie.

Dus waarom gebeurt het, wat betekent het voor uw reis en wat kunt u doen om hen van gedachten te doen veranderen?Inhoudsopgave

Waarom wil mijn tweelingvlam gewoon vrienden zijn?

De tweelingzielrelatie is intens romantisch en diep spiritueel. Het is mogelijk dat je tweeling een periode van scheiding doormaakt om oude patronen op te ruimen of nieuwe lessen te leren. Dit geeft hen de mogelijkheid tot zelfontplooiing voordat ze zich op een nog dieper niveau dan ooit tevoren met je herenigen.

Of ze zich daadwerkelijk bewust zijn van de connectie die jullie twee delen, hangt echt af van hun niveau van spiritueel bewustzijn. Zij macht wees je volledig bewust van de reis van de tweelingziel en de speciale relatie die jullie beiden delen en neem gewoon de tijd om er klaar voor te zijn.

Of misschien bevinden ze zich in een vroeg stadium en weten ze niet hoe ze de energie van de verbinding moeten gaan begrijpen. Ze formuleren het misschien op een manier die voor hen logisch is en ze zullen vaak een excuus geven zoals:

  • Ze zijn gewoon niet klaar voor commitment.
  • Ze kunnen iets zeggen alsof ze niet goed genoeg voor je zijn.
  • Ze zouden een karmische relatie de schuld kunnen geven.
  • In sommige gevallen kan het giftiger lijken en kunnen ze afleiden en je de schuld geven omdat ze alleen vrienden willen zijn.

Kunnen Tweelingvlammen 'gewoon' vrienden zijn?


  Tweelingvlammen willen gewoon vrienden zijn Als je tweelingziel gewoon vrienden wil zijn, is het dan mogelijk dat het zo blijft?

Dit is een van die keren dat ik moet zeggen ' Nee… maar ook wel.’ en voordat je met je ogen rolt, hoor je me uit. Ik heb het hier al eerder over gehad op de tweelingziel vriend zone gids maar (in het kort):

Het is mogelijk voor jou en je tweelingziel om gewoon vrienden te zijn in dit leven . Op de lange termijn (en op lange termijn bedoel ik over meerdere levens) zijn tweelingzielen altijd een romantische verbinding, maar dat garandeert niet dat het nu gaat gebeuren.

Daarom is het belangrijk om actief te werken aan het bevorderen van je reis en niet alleen maar achterover te leunen en te wachten tot ze meer willen zijn dan alleen vrienden.

Je tweelingvlam overtuigen om meer te zijn dan alleen vrienden

Het kan frustrerend zijn als je tweelingziel gewoon niet ziet wat jij ziet. Je ziet de tweelingzielverbinding en een levenspartner, ze zien alleen een vriend (althans zo handelen ze).

Je kunt iemand niet dwingen tot iets waar ze niet toe bereid of bereid zijn (en je zou ook niet willen), maar jij kan stappen ondernemen om je tweelingzielverbinding te verbeteren en hun spirituele niveau (evenals je eigen) te verhogen.

Als we het hebben over goddelijke timing op de reis, bedoelen we niet gewoon achterover leunen en wachten tot de tijd rijp is. We bedoelen dat je een stadium hebt bereikt waarin jullie allebei eindelijk klaar zijn om die volgende stap te zetten.

Als je tweelingziel gewoon vrienden wil zijn, betekent dit dat je nog niet in dat stadium bent en dat er werk aan de winkel is.

Stap één is om de gebieden van je leven te identificeren waar je weerstand zou kunnen bieden. Als ze nog niet klaar zijn, zijn er dan delen van jezelf die dat ook niet zijn? Het is tijd voor jullie beiden om wat spiritueel werk te doen en te beginnen met het verwijderen van die blokkades. Dit kan betekenen dat je oude relaties of denkpatronen moet loslaten.

Het kan betekenen dat u zich op uw eigen doelen moet concentreren, of ze nu persoonlijk of professioneel zijn. Als dit type verbinding nieuw voor je is en net aan je reis begint, lijkt het misschien contra-intuïtief dat dit het antwoord is - maar de weg naar vereniging is een weg van zelfverbetering.

  Tweeling Vlam Gewoon Vrienden

Zijn het echt 'slechts' vrienden?

Ik heb zeker gevallen gezien waarin je tweelingziel die gewoon vrienden wil zijn, een vorm is van hen die uitreiken. Ze zijn zich misschien voldoende bewust van de reis, maar hebben niet de spirituele ervaring om ten volle begrijpen waarom ze jou in hun leven willen.

Het is mogelijk dat ze gewoon niet in staat zijn om de eerste stap te zetten of echt in woorden uit te drukken met welk type relatie ze te maken hebben. Ze weten misschien gewoon dat ze jou in hun leven willen en de dingen zullen vanzelf verder gaan.

Moet je rondhangen als vrienden of volledige scheiding?

Het kan pijnlijk zijn om tijd met je tweelingzus door te brengen, net als vrienden, vooral als een karmische partner of zielsverwant bij hun leven betrokken is. Je tweelingzus wil je misschien in hun leven houden en zal zich niet bewust zijn van de pijn die het zou veroorzaken.

Of je nu als vrienden tijd met elkaar moet blijven doorbrengen Echt ligt aan de situatie. Als je het kunt doen zonder je reis te vertragen, dan zeker. Je kunt nog steeds dichter bij elkaar groeien en liefde koesteren in andere aspecten van je leven samen, zolang je je ook op je eigen groei kunt concentreren.

Tweelingziel verbintenis als een romantische verbinding is een band als geen ander, maar als een vriendschapsband zal het ook een geweldige verbinding zijn zolang het niet giftig is . Zolang het je er niet van weerhoudt om verder te reizen.

Als je het gevoel hebt vast te zitten of niet zeker weet hoe je je reis vooruit moet helpen, neem dan even de tijd om me te vertellen over je pad tot nu toe en ik zal mijn best doen om je te helpen.