Mijn tweelingziel herkent mij niet

  Mijn Tweeling Vlam doet het niet't Recognize Me

Op de reis van de tweelingziel zijn is al uitdagend genoeg zonder te hoeven omgaan met het feit dat mijn tweelingvlam me niet herkent ” – Ik wed dat je daaraan dacht elke keer dat je met hen omging in energie of in de 3D en besefte dat je tweelingziel niet herkent wie je werkelijk bent.

Hoewel het erg triggerend en pijnlijk kan zijn, moet je ernaar kijken vanuit het perspectief van je hoge vibe van onvoorwaardelijke liefde. Je tweelingvlam heeft misschien niet hun ontwaken ervaren voor hun ware aard en goddelijke missie, en daardoor is je tweelingvlam zich misschien niet bewust van het feit dat ze een tweelingvlam zijn. Het is echter ook mogelijk dat je tweelingvlam het ontkent, zelfs als ze zich bewust zijn geworden van het feit dat ze een tweelingvlam zijn. Je moet ze tijd, onvoorwaardelijke liefde en steun geven via je tweelingziel-energieband, en je concentreren op het zo hoog mogelijk krijgen van je vibe, zodat het hen ook helpt een hogere frequentie te krijgen.

Als je het moeilijk hebt in dit stadium van je reis, neem dan even de tijd en ontvang een tweelingziel lezen .Inhoudsopgave

Waarom herkent mijn tweelingvlam mij niet?

Er zijn twee mogelijke redenen waarom je tweelingziel je ofwel niet herkent als hun goddelijke tegenhanger of je niet lijkt te herkennen, terwijl ze in feite de waarheid kennen, maar doen alsof ze dat niet doen.

Je tweeling is niet ontwaakt/bewust bewust

Je hebt misschien eerder ervaren dat je tweelingziel ontwaakt dan je tegenhanger. Maak je daar geen zorgen over, het betekent niet dat het een gedoemde tweelingvlammenreis is!

Elke ziel komt tot zijn ontwaken als onderdeel van een menselijke ervaring in zijn eigen tempo. Het is geen weerspiegeling van de kansen op succes voor je tweelingzielvereniging. Er is veel groei en ontwikkeling bij dit proces betrokken, en het feit dat je een voorsprong hebt op het spel, betekent gewoon dat je aan je einde kunt werken om dingen gemakkelijker te maken.

Er zijn tenslotte twee nodig voor de tango. Als een van de twee echt weet dat ze de tango doen en beter toegerust is om het op een bepaald moment te doen, heeft de tegenpartij daar alleen maar baat bij.

Je tweeling is in ontkenning

Het kan ook zo zijn dat je tweelingziel ontwaakt is en zich bewust is geworden van hun goddelijke missie, maar het misschien ontkent.

Dat kan om verschillende redenen gebeuren, en geen van hen betekent dat uw reis belemmerd zal worden of moeilijker zal zijn dan die van iemand anders. Het betekent gewoon dat je tegenhanger behoorlijk getriggerd is door de realisatie van hun bestemming, en daardoor enige groei en ontwikkeling moet doormaken voordat ze hun waarheid kunnen herkennen en zich kunnen overgeven aan de reis.

Hoe u ervoor kunt zorgen dat ze u herkennen?

Hoewel het frustrerend en vreselijk triggerend kan zijn, is je tweelingziel die je niet herkent gewoon een stap op een lange en meanderende weg naar goddelijke vereniging. Het kan zelfs als het einde van de wereld voelen, het is zo pijnlijk, ik weet het. Maar heb vertrouwen in het universum, de goddelijkheid en in het hogere zelf van je tweelingziel.

Geef het tijd

Hoewel het misschien vermoeiend en triggerend is om gewoon te wachten tot deze verbinding de juiste sfeer krijgt, moet je geduld oefenen en vertrouwen op het universum, de goddelijkheid en je tweelingzielband.

Het is echt slechts een kwestie van tijd, tenzij je tweelingziel zijn vrije wil uitoefent om van de reis af te wijken - wat ze kunnen doen, en als ze het doen, moet je genoeg van ze houden om te accepteren dat gedurende deze tijd of deze menselijke beleven.

Maar houd in gedachten dat deze menselijke ervaring een van de vele is. Je hebt dit meegemaakt en zal dit waarschijnlijk nog vaker meemaken. Je bent letterlijk geboren om deze problemen vroeg of laat op te lossen. Heb vertrouwen in jezelf, mooie ziel.

Onvoorwaardelijke liefde en steun

Terwijl je elke stap omarmt met de 5D onvoorwaardelijke liefde die in je ziel is gecodeerd, zul je je realiseren dat je tegenhanger gewoon een hobbel ervaart onderweg. Ze zijn misschien emotioneel overweldigd en hebben allerlei gevoelens over de waarheid van hun lot.

Op dit moment is het beste en meest effectieve dat je voor je reis kunt doen, ze te omarmen in je eindeloze high vibe onvoorwaardelijke liefde en ze alle ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Door ze je hoogste frequentie te geven om mee te harmoniseren, help je ze hun hangups en problemen met meer gemak en gratie te overwinnen.

Je kunt het werk niet voor ze doen, maar je kunt ze van een afstand liefhebben en ondersteunen zoals ze het zelf doen.

Focus op je ascentie

Terwijl ze door hun hangups en problemen gaan, is het beste wat je kunt doen, je concentreren op je eigen ascentieproces.

Begrijp me niet verkeerd, dit is geen race – de snelheid van de gebeurtenissen is niet relevant voor het totale proces. Het is niet zo dat je op de een of andere manier voorop moet blijven lopen. Door je in je eigen natuurlijke tempo te concentreren op je groeiproces, boek je gewoon vooruitgang voor jezelf die langzaam ook door je tegenhanger wordt weerspiegeld.

Dit is de slimste manier om je tegenhanger te helpen vooruitgang te boeken als ze vast zitten , om wat voor reden dan ook: focus op je ascentie. Jouw hogere en hogere vibe zal hun hogere en hogere vibe zijn.

Begeleiding op uw reis

Kortom

Als je ooit hebt gedacht 'Mijn tweelingziel herkent me niet', dan is het duidelijk dat je reis door een langzamer of ruwer stuk gaat.

Je tegenhanger is misschien nog niet ontwaakt voor de realiteit van hun lot. Of misschien wel, maar ze zijn erdoor overweldigd of getriggerd. Geef het tijd, onvoorwaardelijke liefde en focus in de tussentijd op je eigen ascentieproces. Vertrouw op de kracht die jij en je tegenhanger in je hart hebben gecodeerd, samen met al die 5D onvoorwaardelijke liefde.

Deze reis is zo complex en uitdagend om door te maken. Hier en daar zal het waarschijnlijk langzamer gaan. Doe je best om je daardoor niet naar beneden te laten halen. Het maakt allemaal deel uit van het proces. Omarm het en geef je eraan over.