Mist mijn tweelingvlam mij?

  Mist mijn tweelingvlam mij?

Vraagt ​​​​u zich af 'Mist mijn tweelingvlam me?' maakt deel uit van het proces van werken aan de voltooiing van een vakbond/reünie. De zielsband van je tweeling is op dit punt hoogstwaarschijnlijk gescheiden, en je tweeling verlangt er net zo naar om je energieën te harmoniseren en samen te voegen als jij bent.

Als onderdeel van de reis van de tweelingziel zul je veel verontrustende of verdrietige gevoelens voelen. Je tweelingzus gaat hetzelfde doen. Houd in gedachten dat je band onbreekbaar is en dat je zielen altijd naar elkaar zullen verlangen. Hoe meer vooruitgang je boekt op het pad naar verenigingsfrequentie, hoe meer je voelt dat je je tweelingzus mist. De scheidingspijn zal erger en erger worden naarmate het langer duurt om die harmonieuze frequentie van vereniging te bereiken. En je tweelingzus mist jou net zoveel als jij hen mist. Je energieën, gevoelens en soms gedachten reizen door de tweelingziel-zielband en worden gecommuniceerd tussen tweelingen.

InhoudsopgaveWaarom mis ik opeens mijn tweelingvlam?

De zielsband van de tweelingziel is een brug van continue verbinding en communicatie. In die zin zijn je hogere zelf en je ziel altijd verbonden en technisch gezien zijn je energieën nooit gescheiden.

Maar jullie 3D zelven hebben min of meer een bewust gewaarzijn van jullie energetische lichamen. Als er minder bewust gewaarzijn is van de band, dan zullen je 3D-zelf de effecten voelen van minder bewust energetisch contact en het verwerken als zijnde zonder je goddelijke tegenhanger. Dat gevoel van zonder hen te zijn, zal ervoor zorgen dat je ze mist, of je je nu bewust bent geworden van je tweelingzielbestemming of niet.

Je zult altijd het gevoel hebben dat je je goddelijke tegenhanger mist, misschien zo lang als je je kunt herinneren. Wanneer dat gevoel intenser wordt, gaat je tegenhanger waarschijnlijk door een of andere intense situatie en concentreert ze hun energetische aanwezigheid daar, waardoor ze minder door je zielsband komt. Enkele van de meest significante momenten waarop dat gebeurt, zijn de scheiding en de naderende fasen van vereniging/reünie.

Scheidingsfase

Vóór de 3D-verbinding

Als je je tijdens deze menselijke ervaring nog nooit in de 3D hebt verbonden, dan verbind je je met je tweelingvlam tijdens je dromen of astrale reizen, in je energetische vormen. Dat is het gebied waarin je je altijd verbonden en daardoor comfortabel zult voelen, hoewel je je daar in de beginfase van je reis misschien min of meer van bewust bent.

Vanwege dat gebrek aan bewust gewaarzijn van je band, zul je, wanneer je bewust en wakker bent in de 3D, minder van de energie van die verbinding voelen doorsijpelen in je fysieke realiteit en daardoor het gevoel hebben dat je je tweelingziel meer en meer mist . Deze voortdurende spanning zal blijven groeien totdat het je lukt om eindelijk verbinding te maken in de 3D, of je nu direct interactie hebt of in ieder geval in elkaars nabijheid bent, of totdat je erin slaagt om je in hogere dimensies te verbinden op een bewust genoeg manier voor je energieën harmoniseren.

Na de 3D-verbinding

Als je je al in de 3D hebt verbonden, of je nu een tweelingzielrelatie hebt gehad of niet, je hebt een intensere energetische aanwezigheid van je tweelingvlam ervaren door hun directe omgeving.

Na het ervaren van die intensiteit van verbinding, hoe meer afstand er tussen jullie wordt gelegd, hoe meer je je tweelingziel gaat missen.

Als dit een scheiding van tweelingzielen is en een of beide tweelingen besluiten om afstand tussen hen te creëren door gebrek aan communicatie of contact en gebrek aan fysieke interactie, dan zullen jullie allebei, ongeacht wie er heeft besloten om die afstand tussen jullie te creëren, jullie de intensere aanwezigheid van de tweeling en daarmee de energie.

Je vlammen zijn ontworpen om samen helder te branden, in harmonie. Het is de natuurlijke staat van je ziel. Hoe verder je realiteit verwijderd is, hoe meer je het verlangen naar de aanwezigheid van je tweelingziel zult voelen.

Als de dingen plotseling een duik nemen, heeft je tegenhanger misschien een aanzienlijk lagere sfeer bereikt dan een tijdje geleden en heeft je energetische lichaam moeite om te harmoniseren met dat van hen.

De Runner Tweeling Vlam

Wanneer een van de tweelingzielen besluit om hun reis met de tweelingziel voor onbepaalde tijd of voor een bepaalde tijd stop te zetten, proberen ze te ontsnappen aan de aard van hun zielsband en daardoor te worden wat bekend staat als een tweelingzielloper. De andere partij in de dynamiek wordt de zogenaamde tweelingvlammenjager, hoewel ik de termen niet leuk vind, omdat ze suggereren dat de tweeling die het ontwijken niet doet, op de een of andere manier de achtervolging kan inzetten - wat ze niet kunnen.

De manier waarop een tweelingzielverbinding werkt, is door de aantrekking van frequenties die op elkaar lijken. Aangezien er geen manier is om iemands voortgang naar ontwikkeling en ascentie actief te beïnvloeden wanneer ze niet willen worden beïnvloed, kun je iemand niet achtervolgen of op de een of andere manier naar een hogere frequentie van een vereniging/reünie duwen. Hogere frequenties zijn moeilijk toegankelijk. Het is waarschijnlijker dat iemand naar een lagere frequentie wordt geduwd, bijvoorbeeld door een pauze of pauze in de reis.

Wat je in zo'n situatie kunt doen, is de gevolgen ondergaan van je tweelingziel die afstand tussen jullie oplegt. Het zal hen net zoveel pijn doen als het jou pijn zal doen, alleen zullen ze ervoor hebben gekozen om daar doorheen te gaan terwijl je er een beetje in het nauw bent gedreven.

Tijdens deze scheiding zul je je tweelingzus des te meer missen, omdat je zelfs nooit van plan was dat die breuk ooit zou gebeuren. Dit kan voor jullie beiden een zeer spannende tijd zijn. Probeer je te concentreren op je band van onvoorwaardelijke liefde, ongeacht de details van de situatie.

  tweelingziel mis me

Nakende Unie en Reünie

Een deel van je tweelingzielreis waarin je het gevoel zou kunnen hebben dat je je tweelingzus mist, zelfs nog meer, is het deel net voordat de verenigings-/reüniefrequentie wordt bereikt.

Op dit moment zal de energetische druk voor beide vlammen toenemen, zodat ze zo snel mogelijk samen zullen komen. Voor hun energievelden geldt: hoe eerder, hoe beter. Op dit punt zullen de tweelingzielen energetisch worden geharmoniseerd en zullen ze ernaar verlangen de lagere frequentie-aspecten van hun menselijke ervaring te harmoniseren – hun menselijke ervaringsvaten of lichamen.

De druk zal zich manifesteren als het meer en meer missen van je tweelingziel. Op dit moment is het slechts een kwestie van tijd voordat de unie/reünie zal worden bereikt. Gefeliciteerd!

Mist Twin Flame Runner mij?

Als je te maken hebt met een scheiding en je tweelingziel is een hardloper geworden, dan weet je hoeveel je ze mist. Maar je vraagt ​​je misschien af ​​of ze jou ook missen.

Het korte en simpele antwoord op die vraag is 'Ja, ongetwijfeld!'. Het simpele feit is dat tweelingvlammen bedoeld zijn om in elkaars energie te zijn. Ze zijn gebouwd om als een team te functioneren en zullen harmoniseren om dit te doen, ongeacht de details van hun 3D-situatie.

De zogenaamde chaser gaat hun runner twin missen. Die energie zal dan worden overgedragen via de tweelingvlammenbinding en daardoor gespiegeld worden door de tweelingloper. Dat gespiegelde gevoel zal alleen maar bijdragen aan het gevoel van de hardloper dat hij zijn vlam mist, wat hij zal voelen zodra hij besluit een barrière of afstand tussen hen te plaatsen.

Voelt mijn tweelingvlam me huilen?

Vanwege de onbreekbare aard van de tweelingvlammen-band, is er ook een onbreekbare lijn van energetische communicatie tussen tweelingen.

Die brug van communicatie kan gemakkelijk leiden tot: gedeelde dromen , gevoelens, gedachten die heen en weer reizen tussen tweelingen. Een tweeling zal altijd weten en voelen wat zijn tegenhanger voelt of denkt, of ze zich er nu volledig van bewust zijn of nog niet.

Hoe bewust elke tweeling is van hun band van energetische communicatie, zal het bewustzijnsniveau bepalen dat ze zullen hebben over wat ze voelen of denken en waar het vandaan komt. Maar hoe onbewust een tweeling ook is van die band van energetische communicatie, hij zal altijd actief zijn.

Je tweelingzus zal altijd voelen wat je voelt en weten wat je denkt. Ze zullen zich er gewoon min of meer bewust van zijn tijdens verschillende punten onderweg. Wanneer je verdrietig bent, huilt, je een gebroken hart voelt, zal je tegenhanger voelen dat die emoties naar hen uitstralen via je zielsband. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk ook dat alles weerspiegelen, het voelen en daaraan toevoegen hun eigen leed veroorzaakt door die gevoelens, waardoor ook je eigen verdriet wordt versterkt.

Meer begeleiding

Kortom

Of je nu wel of nog geen verbinding hebt gemaakt in de 3D, als je je afvraagt ​​'Mis mijn tweelingziel me?', dan is het simpele antwoord: 'Ja'.

Je onbreekbare zielsband zal altijd dienen als een brug van communicatie tussen je energetische lichamen, of je nu in 3D-contact bent of niet. Als je niet in elkaars 3D-energie bent, krijg je het gevoel elkaar te missen, of je je er nu bewust van bent of niet.

Hoe meer zelfwerk en zelfontwikkeling jullie allemaal doen, hoe meer je je bewust wordt van je energetische realiteit en hoe beter je in staat zult zijn om dat gevoel van verlangen waar je naar op zoek was een naam te geven, hoe beter deel van je leven. Of je het nu een naam hebt gegeven of niet, je zult het voelen.

Jij en je tegenhanger zullen elkaar altijd missen.