Moet je wachten op je tweelingziel?

  Moet je wachten op je tweelingvlam

Soms kan het voelen alsof je tweelingzielreis nergens heen gaat. Een scheidingsfase kan aanslepen en het kan lijken alsof er niets is ooit gaat veranderen. De verbinding kan aanvoelen alsof het grenst aan een obsessie. Het kan pijnlijk zijn. Zijn Vast en zeker frustrerend.

En er is een vraag die ik vaak zie: Zou je wacht voor je tweelingziel?Wachten op je tweelingvlam

Het antwoord is misschien niet wat je verwacht en ik ben niet een fan van gewoon achterover leunen en hopen dat het goed komt . De tweelingvlamaansluiting is: ongelooflijk zeldzaam en je hebt een unieke en prachtige kans voor je. Ik wil niet zien dat het verspild wordt.

Als je eenmaal werkelijk begin je pad naar vakbond te bevorderen wachten houdt gewoon op te bestaan . We worden verliefd op onszelf en je focus verschuift naar jezelf in plaats van naar hen.

Ik weet dat dat onwaarschijnlijk kan lijken . Het kan vaak voelen onmogelijk om de reis te vergeten.

Maar als die schakelaar klikt, valt al het andere op zijn plaats. Al het andere wordt gemakkelijker. Er is een reden waarom elke tweelingziel lezen Ik heb de neiging om zich te concentreren op hoe je actief kunt werken aan het bereiken van fysieke eenheid met je tweelingzus.

  Wachten op tweelingziel Het idee van gewoon wachten lost op .

Als we onze angst en ego loslaten, bereiken we de doelen die het universum ons heeft gegeven. Dit is precies waarom? we scheiden ons af van onze tweelingziel, om mee te beginnen. Hoe meer we proberen te begrijpen waarom tweelingvlam scheiding gebeurt, des te beter zijn we voorbereid om het niet alleen makkelijker te maken (voor beide van jullie) maar om jullie reĆ¼nie te bespoedigen.

De realiteit is, dat tweelingzielen relaties zijn moeilijk . Maar dat doen ze niet moeten zijn .

Zodra we onszelf beginnen lief te hebben en te accepteren, doen we dat niet meer hebben om op iemand anders te wachten. Wij krijgen om verliefd te worden op onszelf zoals je spiegelziel dat doet. Deze innerlijke vereniging is een plaats van liefde en acceptatie - een belangrijke stap naar een langdurige en fysieke vereniging met je tweelingziel .

Onthoud dat jullie beide twee helften van dezelfde ziel zijn. Van jezelf houden is van hen houden. Jezelf helen is ze genezen .

om verder te gaan uw reis is verder van hen . Focussen op jezelf is om op te focussen hen .

Jullie zijn allebei dezelfde ziel. Jij zijn je tweeling. Je tweeling ben jij .

Voor jezelf kiezen is de reis kiezen. Geduldig zijn met hen is geduld hebben met jezelf.

Het kan gemakkelijk zijn om in de val te lopen door te denken dat we ons al hebben overgegeven aan de reis, maar de realiteit is als je tweeling niet bij je is, is er nog werk aan de winkel . Het gaat er niet om gewoon achterover te leunen en te wachten tot ze verschijnen.

Net als je denkt dat je je hebt overgegeven aan de reis, geef je dan nog wat over.

De reis naar de unie is precies dat . Een reis. Een proces. Je bent al voorbestemd voor betere dingen en wat van jou is, zal komen, maar laat dit idee los van aan het wachten en leer in plaats daarvan je focus te heroriƫnteren.

Je wacht niet op je tweelingziel. Je wacht op jezelf . Neem de controle over uw reis en laat het niet aan het toeval over.

l weten dit lijkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan. l weten je hebt dit bericht eerder gehoord. ik ben niet proberen weg te nemen van de pijn en emotie die je momenteel voelt.

Maar ik weet ook wat er aan de andere kant van deze emotie ligt. Ik ken het potentieel dat je voor je hebt. Ik weet ook wat de reis kost.

Ze wachten op je

Ik weet dat ik dit bericht blijf zeggen. Ik heb het gevoel dat ik mezelf vaak herhaal, maar soms is het gewoon belangrijk .

De harde realiteit is als je niet in unie bent, dan jij beiden hebben werk te doen . Er is een vreselijk trend voor zowel goddelijk vrouwelijk en goddelijke mannen om in de val te lopen door aan te nemen dat zij zijn klaar en wachten gewoon op hun spiegelziel. Het sleutelwoord om te onthouden is: spiegel . Geen van jullie is helemaal klaar totdat jullie allebei zijn.

Als jouw tweelingziel is aan het daten met iemand anders of gewoon in het algemeen niet beschikbaar zijn voor u, dat ontneemt ons niet de mogelijkheid om de controle over de reis over te nemen. Dit is een te zeldzame kans voorbij laten gaan. We zijn het aan onszelf, onze tweelingzus en het universum als geheel verplicht om alles te doen wat we kunnen om eenheid te bereiken.