Omgaan met Twin Flame Runner-verplichtingen

  Twin Flame Runner-inzet

Een bindingsangst is een veel voorkomend onderdeel van de reis van de tweelingziel. Het maakt niet uit of ze worden afgeleid door een valse tweelingziel of je gewoon vertellen dat ze nog niet klaar zijn om zich te binden. Als we een klein beetje onder de oppervlakte krabben, is de echte betekenis duidelijk.

Op de reis van de tweelingziel is een gebrek aan toewijding gewoon dat ze weten dat je nog niet klaar bent om de unie te bereiken.

Dit advies klinkt misschien contra-intuïtief als de reis nieuw voor je is en het zal je bekend in de oren klinken als je al een tijdje op dit pad bent. Het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat u het in beide gevallen begrijpt.Inhoudsopgave

Waarom zal mijn tweelingvlam zich niet binden?


Een klacht die ik hoor ver te vaak, maar het vormt een probleem in onze visie op de hele reis van de tweelingziel. Maar, en ik kan dit niet genoeg benadrukken, de relatie met de tweelingziel is: niet over toewijding .

Tweelingzielen zullen plegen op de manier waarop je denkt, maar ze zijn veel meer dan alleen maar een romantische partner en zeker meer dan een karmische partner. Als ze eenmaal zijn opgestegen, zijn ze praktisch bovenmenselijk. Niet in fysieke zin, maar in a spiritueel gevoel.

  Waarom won?'t My Twin Flame Commit We kunnen het niet zien als een normale romantische relatie. We kunnen er niet dezelfde verwachtingen op stellen.

Vergelijk het met een familielid (het is de beste vergelijking die ik kan bedenken). Zoek je commitment van je ouders of een broer of zus? Nee, waarschijnlijk niet. De relatie is natuurlijk. Er is geen nodig hebben voor inzet.

Als je echt wilt dat je tweelingzielverbinding ergens heen gaat, moet je het anders behandelen dan een normale romantische verbinding. Je moet begrijpen dat we het niet op dezelfde manier kunnen inlijsten.

Hebben tweelingvlammen verbintenisproblemen?

Het kan vaak lijken alsof je tweelingziel verbintenisproblemen heeft omdat tweelingvlam scheiding maakt gewoon deel uit van de reis. Hoewel het een verwarrende tijd is (voor jullie beiden), kan een bindingsangst juist een zegen zijn.

Hoezeer een moeilijke fase op korte termijn ook pijnlijk kan zijn, als je tweelingziel een probleem heeft met verbintenis, is het waarschijnlijk (op een bepaald niveau) dat ze weten dat je nog niet klaar bent om samen te verenigen.

Zijn niet dat tweelingziellopers commitmentproblemen hebben. Het is dat hun hogere zelf hen gewoon vertelt dat het nu niet het moment is om zich te committeren. Niet omdat je geen diepe connectie hebt. niet omdat een valse tweelingziel heeft iets wat je niet hebt.

Gewoon omdat geen van beide van jou is klaar.

Tweelingvlammen weerspiegelen de angst voor toewijding

Ik heb eerder gesproken over het spiegelen van tweelingvlammen en dit is iets wat ik mensen snel zie ontkennen maar luister naar me . Je tweelingziel kon spiegel je eigen bindingsangst recht naar je terug.

Zelfs als je het niet weet, heb je een bindingsangst.

Het kan gemakkelijk zijn voor ons ego om dit te negeren, maar het is nog gemakkelijker om eerdere partners te kiezen die emotioneel niet beschikbaar zijn zonder het te weten. Als je wonden uit het verleden van eerdere partners draagt, kan je tweeling deze wonden misschien wel naar je spiegelen.

Vooral als ze fysiek betrokken zijn bij een valse tweelingvlam, kan het veilig voor je voelen. Ze kunnen je angst niet opwekken omdat ze niet om je inzet vragen. In sommige opzichten kent hun hogere zelf jou beter dan jij jezelf kent.

Hoe om te gaan met je tweelingvlam die je niet wil binden?

Zoals met de meeste dingen op de reis van de tweelingziel, is het antwoord bijna altijd om naar binnen te kijken.

Als je tweelingzielloper problemen lijkt te hebben met het binden, is het waarschijnlijk dat ten minste één van jullie nog werk te doen heeft. Vaak betekent dit angst voor verlating of afwijzing die moet worden doorgewerkt.

Concentreer u niet op valse vlammen van derden.

Concentreer je niet op wat je denkt dat ze zou moeten aan het doen zijn of waar uw relatie zou moeten in dit stadium zijn.

Dit soort dingen zijn gewoon een afleiding. Door je erop te concentreren, zul je er alleen maar langzamer van worden om zowel je tweelingbroer (en jij) te helpen werken aan de gebieden die er echt toe doen.

Om ze kwetsbaarder te maken, moet je zelf kwetsbaarder zijn. Deze begint door te accepteren dat je misschien zelf werk te doen hebt en dat een gebrek aan toewijding niet helemaal jouw schuld van de tweelingziel is. Uiteindelijk betekent het omgaan met problemen met de verbintenis van de tweelingziel je inzetten voor je eigen genezingsproces.