Symptomen Twin Flames Reunion: de tekenen herkennen

  Symptomen van tweelingvlammenreünie

De reis van de tweelingziel kan soms... turbulent zijn en dat is zacht uitgedrukt. Het is misschien niet gemakkelijk, maar daar zijn tekenen en begeleiding die we kunnen gebruiken om ons te helpen door de diepere wateren te navigeren en het leren herkennen van de symptomen van de reünie van de tweelingzielen kan je op het juiste pad houden. Dus waar moet je op letten?

De symptomen en volgorde zullen altijd variëren, maar enkele veelvoorkomende voorbeelden zijn het delen van dromen, pieken van overlappende interesses en emoties, evenals een verhoogde telepathische verbinding in vergelijking met eerdere stadia.

InhoudsopgaveVeel voorkomende reüniesymptomen

Je ziet misschien niet alle (of zelfs geen) van deze, zelfs als de reünie om de hoek is.

Dit zouden (op zijn best) richtlijnen moeten zijn en geen vaste regels waarop u vertrouwt. Je reis zal nooit precies hetzelfde zijn als een andere, dus dit zijn voorbeelden van het soort dingen waar je naar kunt zoeken - maar neem ze in de context van je eigen tweelingzielreis . Als je betere begeleiding wilt, neem dan even de tijd om me wat details te vertellen en ontvang een tweelingziel lezen .

Verhoogde telepathische link

Zorg ervoor dat je de gids hebt gelezen op tweelingziel telepathie als je nog niet weet waar ik het over heb. Deze verbinding kan veel verschillende vormen aannemen, maar betekent meestal een constante verbinding. Het delen van energie, emotie en (soms) gedachten.

Deze heeft de neiging om te variëren veel tussen verschillende tweelingen dus het is de laatst een die ik zou willen vergelijken met iemand anders, maar het opmerken van een piek in dit verband is vaak een teken van naderende reünie. Dit kan betekenen dat het vaker gebeurt, intenser of zelfs dat je het begint op te merken terwijl je dat niet eerder was.

Je hebt dezelfde interesses

Dit is een bijproduct van het oppikken van die telepathische link. De opwinding van een tweeling voor iets wordt gecommuniceerd, of ze het menen of niet.

Tweelingzielen hebben meestal dezelfde interesses op het gebied van cultuur en de entertainmentindustrie. Ze houden van dezelfde soort films, dezelfde muziekstijl, ze lezen graag dezelfde boeken, enz. Dit weerspiegelt hoe dicht de twee bij elkaar voelen. Onthoud dat je dezelfde energiebasis deelt, daarom ervaar je zoveel toevalligheden. De culturele voorkeuren die je deelt, maken je meer verenigd en onafscheidelijk. Naarmate de relatie sterker wordt, kun je samen iets opbouwen op basis van alles wat je gemeen hebt. Welk project je ook onderneemt, het wordt een succes.

  tweelingziel dromen

Je deelt dezelfde droomwereld

Dit is een van de belangrijkste dingen die mensen volgens mij zouden moeten gebruiken op hun reis . Ik ben dieper ingegaan op tweelingziel dromen en hoe u ze kunt gebruiken om uw reis te vergemakkelijken.

Hoe ongelooflijk het ook mag lijken, jij en je tweelingziel kunnen dezelfde dromen hebben terwijl je slaapt of zeer vergelijkbare dromen over elkaar hebben. Dit toont het hoge niveau van zielsverbinding die je hebt. Dit gebeurt omdat jullie allebei uit dezelfde energiebasis bestaan. Dromen weerspiegelen de onbewuste wereld en jullie twee delen ook die hoek van de ziel die verborgen is voor de bewuste geest. Wees aangemoedigd om elkaar te vertellen over de dromen die je de nacht ervoor had. Jullie zullen je allebei realiseren dat je aan verschillende aspecten van jezelf moet werken waar je tot nu toe geen aandacht aan hebt besteed.

Dit soort verbinding in dromen gebeurt vaak lang voordat je je zelfs maar bewust bent van de reis van de tweelingziel (en is vaak een trigger die mensen ertoe brengt om het te ontdekken), maar nogmaals, naarmate de hereniging de intensiteit en frequentie van de verbinding door dromen nadert, neemt toe.

Toename van tweelingvlam-nummerpatronen

Tweelingvlamnummers zijn waarschijnlijk een van de meer besproken soorten externe tekens die u tijdens uw reis ontvangt. We hebben enkele van de meest voorkomende patronen behandeld, zoals: wat 333 betekent voor tweelingzielen al.

Net als het delen van dromen en andere telepathische verbindingen, is een toename van het zien van nummerpatronen vaak een teken van een naderende hereniging.

Verhoogde fysieke aantrekkingskracht

Wanneer twee tweelingzielen elkaar ontmoeten, voelen ze een ongelooflijke fysieke aantrekkingskracht voor elkaar. Ze voelen dat ze voor de mooiste persoon ter wereld staan ​​en voelen een onweerstaanbaar verlangen om bij hen te zijn. Die fysieke aantrekkingskracht is indicatief voor andere verbindingen die ze later allebei zullen ontwikkelen.

De aantrekkingskracht die je voelt dient om je elkaar te laten herkennen als de tweelingzielen die je bent. Ook al hebben jullie elkaar pas onlangs ontmoet, jullie voelen een groot vertrouwen in elkaar, wat de ontwikkeling van de liefdesrelatie vergemakkelijkt. De tweelingzielen hebben een zeer bevredigend intiem leven, wat de gehechtheid die je voor elkaar voelt vergroot.

Beiden nemen de innerlijke wereld van de ander waar

Wanneer je je tweelingziel ontmoet, kun je duidelijk zien wat er in zijn/haar innerlijke wereld gebeurt. Je voelt een diepe verbinding, zodat je kunt zien of hij/zij zich verdrietig, gelukkig, succesvol, gefrustreerd, enz. voelt. Je tweelingziel voelt hetzelfde en kan alles weten wat er in jou omgaat. In het begin lijkt dit misschien een inbreuk op uw privacy, maar dan zult u het gevoel hebben dat u die emotionele steun nodig heeft. Je begrijpt dat je voor elkaar gemaakt bent. De empathie die je voelt is de logische weerspiegeling van de liefde die je voor elkaar hebt.

Ze maken dezelfde fouten

Beide tweelingzielen werken eraan om hun fouten te corrigeren om spirituele vervulling te bereiken. Het is heel gewoon dat tweelingzielen hun hele leven dezelfde fouten maken. Ze maken ze misschien niet tegelijkertijd, maar ze maken echt fouten op dezelfde manier. Die existentiële fouten kunnen een laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, workaholisme, enz. zijn. De positieve kant van deze situatie is dat de tweelingzielen elkaar ondersteunen in moeilijke omstandigheden en samen alle obstakels overwinnen.

Je kunt jezelf zijn

Dit is een van de meest onthullende symptomen van de reünie van tweelingzielen . Als je voor je tweelingziel staat, voel je dat je vrij jezelf kunt zijn. Logischerwijs gebeurt hetzelfde met je tweelingziel. Je hoeft niets te doen of je anders te gedragen om ze leuker te vinden.

In feite houdt je tweelingziel van je precies zoals je bent, je hoeft niets te veranderen. Houd er rekening mee dat dit in de loop van ons leven bij heel weinig mensen gebeurt. Je laat jezelf zien zoals je bent voor je tweelingziel omdat je weet dat hij/zij je niet zal beoordelen of bekritiseren. Jij en je tweelingziel delen dezelfde energetische essentie, daarom voelen jullie je zo goed samen.

Begeleiding naar reünie