Symptomen van tweelingvlamscheiding

  Symptomen van tweelingvlamscheiding

Is dit een scheiding van tweelingzielen of is het een scheiding van tweelingzielen? Als je tweelingziel-zielband romantisch van aard is, moet je weten wat de symptomen en tekenen van de scheiding van de tweelingziel zijn. Het is een belangrijk en zeer uitdagend onderdeel van de reis van de tweelingziel, maar ook een zeer lonende.

Zodra de scheiding van kracht is, raak je de muur van geen contact. Je kunt wel of niet proberen om met je tweelingziel te communiceren en te zien dat ze daar erg gesloten voor zijn - zelfs zo ver gaan dat ze je blokkeren. De scheidingsblues zal intreden, en ik zal niet liegen, het is geen wandeling in het park. Maar je komt er wel doorheen omdat je een geweldige lichtwerker bent. Dan ga je om met het overwinnen van afwijzing en confronteer je de laatste overblijfselen van je ego. Als die fase eenmaal plaatsvindt, zul je de symptomen van je scheiding gaan zien en voel je je tweeling meer en meer aangetrokken worden door je energie, wat ze altijd zullen doen. Dingen als dromen, synchroniciteiten, je tweelingzus die aan je denkt en zelfs telepathisch contact zoekt, zijn een voorbode van je verenigings-/reüniefase.

Het is cruciaal om te begrijpen dat de scheiding van de tweelingvlam een ​​zeer belangrijk en natuurlijk onderdeel is van het proces van tweelingzielvereniging. Het is erg uitdagend, triggert en resulteert vaak in de meest persoonlijke, emotionele en spirituele groei voor beide tweelingzielen. Het is een boost voor je ascentieproces, zelfs als het voor het grootste deel behoorlijk waardeloos aanvoelt.Zet je schrap - het wordt een hobbelige rit, maar het is jouw goddelijke missie. Je bent er letterlijk voor geboren, dus je hebt het gedekt, geen zorgen!

Inhoudsopgave

Wat is tweelingvlamscheiding?

Simpel gezegd, tweelingzielscheiding is die fase van de reis waarin een of beide tweelingen onwetend of in ontkenning zijn over hun zielsband en de aard van hun verbinding.

Afscheiding is een stap op weg

Hoewel het idee van scheiding vaak wordt gelijkgesteld met dat van een breuk in de huidige menselijke ervaring, moet je je perspectief erop veranderen, zodat je de fase geen andere betekenis geeft dan die het werkelijk heeft. Houd in gedachten dat je tijdens deze menselijke ervaring op een bepaald moment verbinding hebt gemaakt, hetzij in de geest of in het lichaam. Maar vóór dat eerste contact was je afgescheiden van je eerdere menselijke ervaring!

Afscheiding is brandstof voor groei

De scheidingsfase is een natuurlijk onderdeel van het proces. Het komt meerdere keren voor voordat echte vereniging en samensmelting kan worden bereikt. Het is die fase van de cyclus die de meeste groei mogelijk maakt of, beter nog, bevordert. In zekere zin is scheiding de brandstof van eenheid.

Hoe kun je echter zien wanneer je in scheiding bent?

Veel voorkomende symptomen

Onthoud dat deze symptomen moeten zijn: gebruikt als richtlijnen . Niet elke reis gaat precies dezelfde kant op. Als je op zoek bent naar wat meer specifieke begeleiding, begin dan met a tweelingziel lezen .

Geen contact

De fase zonder contact is een duidelijk teken van gescheiden zijn. Het kan spiritueel of fysiek zijn, in de vorm van de 3D-blokkering die we tegenwoordig zo vaak tegenkomen met sociale media en telefoons en zo. Het is erg frustrerend, ik weet het.

Maar die van je tweelingziel stille behandeling is een natuurlijk onderdeel van hun proces van groei, rijping en ascentie. Probeer het te zien als groei, het meer nukkige deel - zoals de tienerjaren van een toekomstige vakbondsenergie. Het is opstandig, nukkig, vervelend en zelfs irritant. Maar je tweelingziel zal er overheen groeien, en je zult ook op dit punt omgaan met alles wat je moet doen.

Het is een win, win, zelfs als het niet zo voelt als het gebeurt.

Scheidingsblues

Een heel natuurlijk onderdeel van dit proces is een rouwfase, want als je geen contact meer hebt met je tweelingvlam als je je er eenmaal bewust van bent geworden, zelfs alleen spiritueel, is het alsof je zonder de warmte en het licht gaat van het voelen van de zon op je gezicht. .

Buitengesloten zijn is een zeer triggerende fase van dit deel van je reis. Neem deze tijd om je te concentreren op je persoonlijke en spirituele groei, want dat is het beste wat je kunt doen voor jezelf, je tweelingziel en je zielsband. Buitengesloten worden door je tweelingzus is weer een stap op weg naar genezing en samensmelting.

  tweelingvlam scheidingsblues

Afwijzing overwinnen

Een van de symptomen van je tweelingzielscheidingsfase is dat je de afwijzing moet overwinnen. De afwijzing is onderdeel van de blues en een belangrijk onderdeel van het groeiproces.

Wat in het begin misschien moeilijker voor je is om te verwerken, is het feit dat je tweelingziel ook afwijzing verwerkt - afwijzing van de band, afwijzing van je energie, en de effecten van hun beslissing om vrije wil uit te oefenen en de verbinding aan te gaan pauze of voor onbepaalde tijd (in hun menselijke ervaringsgeest).

Hoe meer je weet over tweelingziel afwijzing , hoe beter je ermee om kunt gaan met de gratie en waardigheid die jou kenmerken.

Dromen

Als je eenmaal de schaduwen met betrekking tot afwijzing hebt verwerkt en je tweelingziel erin slaagt hetzelfde te doen, zul je langzaam hun energie steeds dichter bij de jouwe voelen komen.

Het is zeer waarschijnlijk dat u begint met interactie met je tweelingziel door middel van dromen en astrale reizen naar elkaar tijdens uw slaaptijd. Hoe meer tijd je in scheiding doorbrengt, hoe sterker de dromen zullen worden.

Synchroniciteiten

Een van de belangrijkste communicatiemiddelen tussen tweelingzielen, synchroniciteiten begin bijna wraak te nemen tijdens je scheidingsfase. Je ziet nummers die een speciale betekenis hebben voor jou en/of je tweelingzus en band, je hoort liedjes, je komt bepaalde woorden of scenario's tegen die keer op keer een belletje doen rinkelen.

Het universum en de goddelijkheid zullen door blijven komen om je speciale berichten over en van je tweelingvlam te sturen, waardoor je voelt dat het gewoon een deel van het proces is en niet het einde van de weg.

U kunt bemoedigende berichten of bevestigingen ontvangen als u bepaalde vragen stelt. Het is echter niet beperkt tot scheidingen - het universum communiceert vaak met een tweeling via synchroniciteiten.

Denk aan je

Als onderdeel van de scheiding van de tweelingziel zul je je scherp bewust worden van het feit dat je tweelingziel denkt aan je .

In het begin lijkt het misschien wishful thinking van jouw kant, omdat je natuurlijk wilt dat ze aan je denken. Maar hoe meer het zal gebeuren, hoe meer je zult beseffen dat het helemaal geen wishful thinking is.

Je zult bijna net zoveel in de geest van je tweelingziel zijn als in je geest. Tweelingzielen kunnen niet anders dan aan elkaar denken, omdat ze altijd energetisch met elkaar verbonden zijn - wat er ook gebeurt als onderdeel van de reis.

Hoe minder je in het echte leven of zelfs in dromen met elkaar omgaat omdat ze proberen om zich van je af te houden, hoe meer ze aan je zullen denken. Het kan voor jullie allebei vermoeiend worden omdat je zult voelen dat ze steeds meer aan je denken.

Dat kan gebeuren omdat hun menselijke ervarings-ego iets probeert te beperken dat per definitie eindeloos is - jouw band.

Telepathie

Het is belangrijk om te kunnen begrijpen dat: je tweelingziel probeert met je te communiceren , al dan niet opzettelijk op verschillende tijdstippen.

Zodra je tweeling de overgave aan de verbinding begint te omarmen, of ze nu besluiten om eraan te beginnen of het in de wacht te zetten tijdens deze menselijke ervaring, de telepathie gaat sterker en sterker inslaan.

Het kan in het begin vrijwillig of onvrijwillig zijn, maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt telepathie een direct en opzettelijk middel van spirituele, emotionele en energetische communicatie voor tweelingzielen.

In sommige gevallen kan het sterker worden juist omdat één tweelingvlam de scheidingsfase verlengt, maar hun energie verlangt naar contact met hun tweeling. Ook al stelt hun menselijke ervarings-ego limieten en grenzen voor zover de verbinding gaat, het hogere zelf kent geen beperkingen of grenzen. Het koord met dubbele vlam zal je dichter naar je toe trekken naarmate het meer wordt uitgeprobeerd en getest.

Inkomende reünie

Als je tweeling zich heeft overgegeven aan de reis van de tweelingziel en het pad van groei, ontwikkeling en ascentie gaat omarmen als een dynamiek van een tweelingziel-zielband, dan zul je wat tekenen van de inkomende reünie .

Wanneer het vanuit hogere dimensies in de 3D begint door te komen, krijg je duidelijkheid daarover ook.

Geloof me, het is slechts een kwestie van tijd. Je bent letterlijk geboren om je karmische bagage op te lossen, aan je schaduwen te werken en tweelingvlammen te bereiken. Als het geen deel uitmaakt van deze menselijke ervaring, omarm die les dan met de onvoorwaardelijke liefde die je van nature bent gebouwd om de wereld te geven.

Laat deze ervaring los en omarm de waarheid van je spirituele tweelingzielen die samensmelten als onderdeel van een andere menselijke ervaring.

Tweelingvlam lezen

Kortom

Als het gaat om symptomen van de scheiding van tweelingzielen, is het belangrijk om te begrijpen wat de scheiding werkelijk is en hoe belangrijk het is voor de spirituele, emotionele en energetische ontwikkeling van de tweelingzielen.

Als het eenmaal begint, moet je omgaan met geen contact en leren navigeren door de tweelingzielscheidingsblues. Nadat je hebt geleerd om de afwijzing te overwinnen en je tweelingzus ook, zal je communicatie langzaam weer online komen, ook al is het in het begin subtiel: dromen, synchroniciteiten, aan elkaar denken, communiceren via telepathie en langzaam evolueren naar de geharmoniseerde hogere frequentie van de toekomstige zielsfusie.

Het is een uitdagend pad, maar wel een waar je goed op kunt lopen. Je natuurlijke hoge frequentie van onvoorwaardelijke liefde zal je helpen deze stappen te zetten met de gratie en waardigheid die je ziel bezit.

Wees niet bang, het universum en de goddelijkheid staan ​​bij elke stap aan je zijde, en het collectief is hier om zoveel steun te bieden als je van ons zult nemen. We zitten hier samen in, mooi hart, je bent nooit alleen.