Tekenen dat je tweelingvlam aan je denkt [en wat nu]

  tekenen dat je tweelingziel aan je denkt

Er zijn tal van tekenen dat je tweelingziel aan je denkt, en velen van hen zul je je realiseren dat het heel bekende en zelfs alledaagse gebeurtenissen zijn. Zodra je deze tekens kunt herkennen, zul je je realiseren dat je tweelingziel een veel groter deel van je energie en dagelijks leven uitmaakt dan je misschien had gedacht.

Of je nu deel uitmaakt van een tweelingziel-relatie of niet, je bent waarschijnlijk gewend om een ​​heel bekende aanwezigheid in je achterhoofd te voelen. Je hebt hoogstwaarschijnlijk ook dromen gedeeld met je tweelingziel, of je ze nu herinnert of niet als je wakker wordt. Willekeurige pieken in emoties die niet noodzakelijkerwijs betrekking hebben op uw situatie zijn ook tekenen van een spirituele verbinding met uw tweelingvlam.

Synchroniciteiten zullen verschillende dingen bevestigen en aanwijzen tijdens je tweelingzielreis. Je kunt zelfs telepathie ervaren, zodra de tweelingziel-zielband sterker en bewuster wordt. Natuurlijk zal de basis van je band altijd energie-uitwisseling zijn, of het nu bewust is of nog niet.Inhoudsopgave

Kijken naar de tekens

Voordat we hier te ver op ingaan, wil ik iets heel duidelijk maken. Als je tekens zoekt (tekens dat ze aan je denken, tekenen dat ze terugkeren of tekenen dat ze met je communiceren ) dit zijn richtlijnen .

Niet iedereen zal deze tekens in dezelfde volgorde of zelfs helemaal niet zien. Als je ze ziet, beschouw ze dan als de leidraad die ze presenteren, maar raak niet in paniek omdat je ze niet allemaal of niet allemaal ziet.

Een vertrouwde aanwezigheid

Een van de tekenen die we vaak het gemakkelijkst negeren als het gaat om onze tweelingziel, is hun vertrouwde energetische aanwezigheid. Het is gemakkelijk om dit bord uit het oog te verliezen omdat het iets is waar we zo bekend mee zijn.

Onze tweelingziel is bij ons in energie vanaf het moment dat we onze huidige menselijke ervaring binnengaan. Tweelingvlammen zijn verbonden op zielsniveau, en hun of ons denken over verschillende dingen zal een verbinding creëren, zelfs zonder dat we het ons realiseren.

Gedeelde dromen met je tweelingvlam

ik heb gedekt tweelingziel dromen eerder in meer detail omdat het is een van de meest opwindende tekent voor mij. Of je nu in een tweelingziel-relatie bent in de 3D of dat soort verbinding nog moet manifesteren in je fysieke realiteit, je hogere zelf is altijd verbonden in het spirituele rijk. Vaker wel dan niet, heb je veel meer interactie in je dromen dan je je zou kunnen voorstellen.

Tweelingvlammen zijn van nature geprogrammeerd om naar elkaar toe te trekken. Als je slaapt, is je bewustzijn vrijer van conditionering door menselijke ervaring en kan daardoor zijn natuurlijke instinct volgen. Als het gaat om tweelingzielen, is dat instinct om samen te zijn.

U kunt zich de dromen wel of niet herinneren als u wakker wordt. Soms kan je tweelingziel overkomen als een bekende aanwezigheid zonder een gezicht dat je kunt herkennen. In sommige gevallen zie je hun gezichten, keer op keer, in andere gevallen kunnen ze op verschillende manieren verschijnen, maar je zult diep van binnen weten wie ze zijn.

Je kunt ook dromen hebben over je interacties in het vorige leven, vooral als je bezig bent met belangrijk schaduwwerk.

Hoe meer verbonden met je dagelijkse leven of interacties de dromen zijn, hoe groter de kans dat je tweelingziel opzettelijk uitreikt via het dromenrijk. Maar hun energetische lichaam kan ook instinctief uitreiken, zonder hun bewuste intentie.

Piek in emoties

Zo nu en dan kan je tweelingzielverbinding overspoeld worden met emoties, positief of negatief. Het kan een teken zijn dat je tweelingvlam persoonlijk aan jou denkt als je al in de 3D bent verbonden, of aan jou als hun tweelingvlam.

Emoties kunnen echter wat lastiger zijn als tekenen dat je tweelingziel aan je denkt. Vanwege je energetische zielsband zul je altijd de stroom van intense emotionele pieken in het energetische veld van je tweelingvlam voelen. Het kan dus zijn dat hun energie uitreikt zonder dat ze er bewust over nadenken.

Maar wanneer je tweeling actief en bewust aan je denkt, voel je een stroom van warme en donzige gevoelens door je zielsband. Het niveau van onvoorwaardelijke liefde dat door je band komt, is anders dan al het andere.

Synchroniciteiten

Enkele van de meest voorkomende tekenen dat je tweelingziel aan je denkt, zijn synchroniciteiten. Engelnummers zijn vaak tekenen dat tweelingzielen aan elkaar denken.

Als je steeds terugkerende getallen ziet die ofwel betrekking hebben op de reis van de tweelingziel in het algemeen of op jouw specifieke situatie op een specifieke manier, dan vertelt het universum je dat je tweeling je in gedachten heeft.

Synchroniciteiten kunnen ook woorden, scènes en scenario's bevatten die aan uw persoon of situatie doen denken. Als je gescheiden bent of bijna weer bij elkaar bent, zul je waarschijnlijk veel van deze tekens zien die je laten weten dat je tweelingziel je in gedachten houdt als hardcore.

In sommige gevallen zal hetzelfde teken keer op keer verschijnen terwijl het een boodschap probeert over te brengen. Als je het bericht eenmaal hebt ontvangen, zal het waarschijnlijk keer op keer verschijnen om het te benadrukken.

Telepathie

Telepathie zal waarschijnlijk sterker en sterker worden tussen tweelingzielen naarmate ze dichter bij de verenigingsfrequentie komen. Zodra vereniging of hereniging is bereikt, zal het zeer waarschijnlijk exponentieel groeien, maar het kan ook behoorlijk sterk voorkomen in tijden van scheiding.

Dit type teken zal eerder verschijnen wanneer de ziel van elke tweelingvlam behoorlijk geëvolueerd is. Dat betekent dat er veel werk is verzet, veel karma is losgelaten, overgegeven, gegroeid, ontwikkeld en bewustzijn verruimd.

Een telepathische verbinding kan ook in het begin sterk voorkomen in de tweelingziel-relatie, maar het is waarschijnlijker dat het in het begin minder opzettelijk en meer indirect is. Het is niettemin een teken dat je tweelingziel aan je denkt.

Als de zielsband eenmaal sterk genoeg is en beide tweelingzielen veel werk hebben verzet, zeer waarschijnlijk wanneer ze dichtbij zijn of in reüniefrequentie, zal hun mentale verbinding exponentieel uitbreiden. Op dat moment kun je hele telepathische gesprekken voeren, niet alleen signalen ontvangen dat je tweelingziel je in gedachten heeft.

ik heb gedekt tweelingziel telepathie in detail en als je dit nog niet hebt gelezen I zwaar stel voor dat je dat doet. Dit is misschien wel een van de sterkste tools die we hebben om de reis te navigeren.

  tweelingvlam energie uitwisseling

Tweelingvlam energie-uitwisseling

Instinctief en opzettelijk

Een ander teken dat je tweelingvlam je zwaar in hun gedachten heeft, is een energie-uitwisseling. Toegegeven, jij en je tweelingbroer wisselen altijd energieën uit, dat maakt deel uit van je natuurlijke zielsdynamiek, of je nu deel uitmaakt van een tweelingziel-relatie of nog niet.

Opzettelijke energetische uitwisselingen zullen echter anders zijn dan die instinctieve. Terwijl de ziel van je tweelingziel van nature geprogrammeerd is om in harmonie te zijn met de jouwe, is hun bewustzijn dat niet. Dat is de reden waarom verhalen over tweelingzielen zoveel uitdagingen, triggers en werk met zich meebrengen.

Het kost tijd voor het menselijke ervaringsbewustzijn om het niveau van bewustzijn te bereiken dat je ziel aangeboren heeft. Maar als het dat eenmaal doet, zal het energie op veel verschillende manieren delen via je zielsband. Je zult een aanzienlijke piek in het delen van energie voelen wanneer je dicht bij de vereniging of reüniefrequentie bent, want tegen die tijd zullen je zielen sterk geharmoniseerd en gesynchroniseerd zijn en het delen zal met veel meer gemak en efficiëntie gebeuren.

Natuurlijke dynamiek

Uitwisselingen kunnen plaatsvinden tijdens verschillende tijden waarin een van de tweelingzielen nodig is. Het zijn tekenen dat je tweelingziel je nood of behoefte voelt op een emotioneel, mentaal of zelfs fysiek niveau en op natuurlijke wijze reageert door hun eigen energetische bronnen te leveren.

Hoewel veel dingen over de reis van de tweelingziel behoorlijk dramatisch zijn en de aandacht trekken op verschillende punten onderweg, zouden we het feit kunnen negeren dat tweelingzielen goddelijke tegenhangers zijn die zo goed als gebouwd zijn om als een dynamiek te functioneren. Hun energieën smelten samen en wisselen op natuurlijke wijze uit, meer nog opzettelijk, zodra het bewustzijn de wijsheid heeft ingehaald waarmee de ziel in de menselijke ervaring komt.

Als je je down voelt, kun je telepathisch contact opnemen met je tweelingziel en je verdriet overbrengen. Je zou dat vrijwillig of onvrijwillig kunnen doen, aangezien constant energetisch contact de natuurlijke zaak is voor je tegenhanger. Als reactie daarop zullen ze je ondersteunen met hun energetische middelen. Je zou een plotselinge energetische boost kunnen voelen en misschien zelfs telepathische communicatie die je begeleiding en ondersteuning biedt, zodat je weet dat je tweelingziel niet alleen aan je denkt, maar er ook volledig voor je is.

Verdere begeleiding

Kortom

Als je weet waar je moet kijken, kun je tekenen zien dat je tweelingziel aan je denkt bij elke stap op weg naar vereniging.

Sommige van deze tekens kunnen het feit overbrengen dat hun energetische lichaam en ziel naar je uitreiken op een instinctief en daardoor onbewust niveau, terwijl andere tekens gemakkelijk de boodschap kunnen overbrengen dat hun menselijke ervaring bewust gewaarzijn actief naar je uitreikt en dat ze je hebben in hun gedachten.

Je zult zeer waarschijnlijk hun vertrouwde aanwezigheid voelen en dromen met hen delen, of ze nu wakker zijn en zich bewust zijn van je band of niet. Pieken in gevoelens, vooral van de solide positieve onvoorwaardelijke liefdesvariëteit, zijn tekenen dat je in hun gedachten bent. Synchroniciteiten zullen komen om berichten van je tweelingbroer te bevestigen en over te brengen, en telepathie kan wonderen verrichten als het gaat om het bereiken van verbindingen wanneer ze aan je denken. Je energetische uitwisselingen zullen intenser worden en je steeds meer steun en begeleiding geven.

De diepe en mooie band tussen tweelingen is altijd aanwezig en actief, maar hoe bewuster de tegenhangers zijn, hoe opzettelijker en intenser hun uitwisselingen worden. Dit is meestal een overgangsperiode tussen welke andere fase dan ook en degene die hun vakbondsfrequentie en harmonisatie voorbereidt. Geniet van elk moment, je hebt deze gelukzaligheid verdiend!